Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Total commanderrel megnéztem a partíciókat, és vannak olyan rejtett dologk, amiket nem lehet törölni. Pl system volume information, aminek nemhiszem,hogy sok keresnivalója van egy sima adatpartíción. Meg még van valami RECYLERS mappa, amit szintén nem tudok törölni:S Vannak benne *ini és programfileok és 1-2 rar és *bin.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
///
Nekem olyan problémám van, hogy a sajátgépben, amikor ráklikkelek egyes merevlemez partíciókra, akkor a társítás ablak ugrik fel, ahelyett, hogy megnyitná, valamint ha jobb gombbal klikkelek rá, akkor a legördülõ menüsávban egyes menüpontokban csak valami érthetetlen dolog van. Újratelepítés nem oldotta meg a problémát.
Egy másik probléma, ami még jelen van, hogy egy idõ után egyszerûen nem látja a vezetéknélküli hálózatokat a wifi vevõm. Hardverhiba kizárva, ugyanis másik vevõvel is ugyanez a helyzet.
Arra gyanakszom, hogy valami köcsög vírus, vagy spyware, vagy akármi befészkelte megát az 'E' és 'F' partícióra(ezeknél a partícióknál ugrik fel a társítás menü, és van jelen az "érdekes" menüpont.)
Próbálkoztam avasttal, ashampoo antispyware-el, de nem segítettek.
Segítséget elõre is köszönöm!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
@ Hellomarci
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
Ja, 32 bites van.
És ha felteszek egy 64 bitest azon ugyanazok a programok/játékok elindulnak, mint ezen?
És abból is van SP3?
Bocs a hülye kérdésekért, de nem igazán az én asztalom ez a téma... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hello!
Az lehetséges, hogy a WinXP (SP3) 4 GB RAM helyett csak 3-at ismer fel?
Ja, és nemrég egy áramszünet tönkretette a winchesteremet ... nem fizikailag, hanem a regisztrációs adatbázist (ha jól emlékszem, a lényeg, hogy ott lefagyott a gép, mikor tölti be az XP-t) Az adatok nem vesztek el, mert a szervízben visszahozták, igaz sok pénzért - a kérdésem az lenne, hogy én nem tudtam volna valahogy ezt itthon helyrehozni?
A válaszokat köszönöm elõre is! 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hát én magamnak mindig nézem HDD-k állapotát, meg ahol járok pl. Hard Disk Sentinel.
Ahol megfordulok általában megnézem a HDD állapotát
Mérlegelem, hogy mikor milyen formázást csinálok.
Ha egy kötet hagyományos formázását választja, a rendszer eltávolítja a fájlokat a formázandó kötetrõl és merevlemezrõl, majd hibás szektorokat keres a lemezen. A kötetformázáshoz szükséges idõt a hibás szektorok keresése jelentõsen megnyújtja.
Ha a gyorsformázás lehetõségével él, a formázási mûvelet eltávolítja a fájlokat a partícióról, de nem ellenõrzi a lemezt a hibás szektorok felderítése érdekében. Ezt a lehetõséget csak akkor használja, ha elõzõleg már formázta a merevlemezt, és biztos abban, hogy az nem sérült.
http://support.microsoft.com/kb/302686/hu
Én úgy tudom, hogy a lassú (normál) formázás az új HDD-knél lényeg,
+ ha vírusos az xp pl.
Különben mehet gyors formázás.
ez van ha igen
írj pm et Hegi90-nek. nála is ez volt a gond, azaz az Arial.ttf kitörölte egy uninstall. Õ tudni fogja hogy hova kell visszamásolnod, mert nekem csak úgy oldódott meg annó ez a probléma hogy újraraktam a gépet, mivel én nem jöttem rá erre.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Egy olyan problémám volna, hogy egyik nap bebootolt a windows-om és az összes karakter vastagítva jelent meg, a jobbgombos menü pedig dõlt betûkkel. A megnyitott honlapok is vastagítottan jelennek meg és az Outlook is (ami azért szar, mert nem látom, hogy melyik a friss levél)
Hol lehet visszaállítani?
Elõre is köszi
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Google: http://www.google.hu/search?hl=hu&q=ati2dvag+k%C3%A9khal%C3%A1l&btnG=Keres%C3%A9s&meta=lr%3Dlang_hu
Olvasgass utána fórumok, biztos megvan a megoldása.
(Én nem mélyedek ebbe bele, Nvidiás vagyok.)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
nekem az lenne a problémám h minden alkalmazás exe hibával dob ki. mi lehet a megoldás? tört verziós az XP-m:S
elõre is kössz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae