Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mitöl van az, hogy feltelepitve az Sp2es Xpt kodot kért, megadtam neki. ELfogadta. Majd kb 1 honap után kiirja, hogy x napom van az aktiválásig..
Ja SP3-as pack is rajta van. Meg frissiti is magát. Szoval ezzel gond nincsen.
jobb alsó sarokba kiírja hogy nem eredeti!
pedig mielõtt véletlenül felraktam az elõtt át ment az eredetiség ellenõrzésen!
hogy kapcsoljam ki teljesen??
pcsx2 progit használok..és el is indul, de kb 2 percig majd kiír egy hibaüzenetet..mutatom mit ír ki
C:\DOCUME~1\Zsolt\LOCAL~1\Temp\f806_appcompat.txt<---az appcompat fájl mindig másik számú
(korábban láttam máshol, hogy a telepítõ cd megoldás de sajna nekem nicsen )
Belenézel a lemez tartalmába. Ha nincs VIDEO_TS meg AUDIO_TS mappa, akkor nem dvd-video formátum.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
vírus? O.o
Egyébként egy évben minimum egyszer nem árt egy újratelepités,az enyém lassan érik rá,csak még várok egy kicsit,hátha tud valaki megoldást erre a problémára.
Mégegyszer köszi!<#integet2>#integet2>
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Tavaly 3 hétig próbálgattam mindenféle progit, hogy mûködjön, de aztán csak format lett a vége. Én csak ezt tudom mondani, de lehet van más megoldás is.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Nero 7 Wave editor nem mûködik.Ezt irja ki:
A "0x03071643 cimen található utasitás a "0x03300b30" memóriacimre hivatkozott.
A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet:read.
Ha van esetleg tippetek,vagy javitási lehetõség,kérem irjátok meg!
Ui.:Teljesen uninstalláltam az egész nérót és újra raktam,de a hiba ugyan az,lehet hogy nem is a neroval van a baj,hanem az xp-bõl hiányzik valami?
Próbáltam másik neroval is,hiba ua.
Virusirtó lefuttatva:hibátlan!
Elõre is köszi a segitséget!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Szerintem add el és ha megvan a lé, tegyél hozzá és vegyél 2x1g-t. Egyébként nem értem, hogy miért erõlködsz ha nincs még 10k-d se a gépre.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Valakivel ki akarsz szúrni kicsit :-)
Aztán majd talán 1 év múlva lecserélném egy 2gb-s 800mh-re..^^
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Nem tud valaki valami módszert arra, hogy egy program folyamatazonositóját átirjam? A lényeg hogy a task listán ne legyen feltünõ, hogy egy bizonyos programot futtatok.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A válasza:
Letöröltem az autorun.inf file-okat, amit az egyik fórumozó ajánlott, plussz újratelepítettem már nagyon sokadszorre az XP-t. Eddig minden úgy mûködik, ahogyan kell.
@ Hellomarci
DDR1 ramot se, mert 2x annyiba kerül mint a DDR2
Ha rászánnál 3-5 ezret a ramra akkor inkább az alaplapot cseréld le ezért a pénzért. Add el a mostanit és arra az összegre tegyél rá egy kicsit, hogy épkézláb deszkát vehess. Ha használt, de leinformálható (havertól pl.) akkor inkább válts. Persze ha AGP-s vkarid van, akkor inkább hagyd a fenébe. Szerintem vagy ezt, vagy tedd el a pénzt és gyûjts a következõ alaplapra+vkarira ha AGP-s vkarid van.
következõ hszben azt kérte hogy pm be menjen a válasz ha tudunk segíteni :-) én adtam meg neki ezt a helyet is :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
ha valaki,tud légyszi segítsen,nem tudom mi a megoldás...
am msi kt6v alaplap... de még mindig nem tom elindítani...😞
Bár C2D-s lapnál kicsit fura ez a 2G korlát. Szerintem vkitõl kérj kölcsönbe memóriát, és próbáld ki, egyáltalán látja-e 2G fölött.
Ha nem egyszeri alkalomra kell, bios-ban állítsd át.
Ebbe te hát mennyi memóriát vehetek? Mert 2gbre gondoltam..
És akkor lenne 2+1gb..az jó? kössz
Nekem ilyen a BIOS, itt az Advanced BIOS Features-ben a First Boot Device legyen CD/DVD ROM, majd kilépsz (Save & Exit).
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Be kell hozni a biost (nekem pl indításnál rögtön nyomni kell a del gombot) és ott be kell állítani, hogy CD-rõl bootoljon a rendszer.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
újraszeretném tenni a windowst de amiko beteszem a cd-t nem írja ki h "dvd-rom ról való olvasáshoz nyomjon egy gombot" vagy vmi hasnolnó...
szal billentyûkombinációval nem lehet elindítani?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A videokártyának meg a többinek a mérete csak akkor érdekes, ha nem 2 hanem 4 gb memóriád lenne. Ha mégis arra vetemedsz, hogy 4 gb-ot veszel, linkeld ide az alaplapod márkáját és típusát. Megmondom mennyi a max. amit bele tehetsz. De ez után az XP-t le kell cseréld 32 bitesrõl 64 bitesre, hogy lássa az összes rendszermemóriát.