Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Privát ment.
Hello mindenki!

Mitöl van az, hogy feltelepitve az Sp2es Xpt kodot kért, megadtam neki. ELfogadta. Majd kb 1 honap után kiirja, hogy x napom van az aktiválásig..
Ja SP3-as pack is rajta van. Meg frissiti is magát. Szoval ezzel gond nincsen.

?
rajta van a windows eredetiség ellenõrzõ progi
jobb alsó sarokba kiírja hogy nem eredeti!
pedig mielõtt véletlenül felraktam az elõtt át ment az eredetiség ellenõrzésen!

hogy kapcsoljam ki teljesen??
Köszi azt szinte gondoltam <#vigyor4>,csak hogy azon kivül milyen formátumban van.De végül kiderítettem mpeg4 volt rajta.Hiába néztem a tulajdonságoknál,meg hiába raktam rá a nyilat csak anyit irt ki hogy filmfájl.Azért <#worship><#worship><#worship>
sziasztok lenne egy harci kérdésem...
pcsx2 progit használok..és el is indul, de kb 2 percig majd kiír egy hibaüzenetet..mutatom mit ír ki

C:\DOCUME~1\Zsolt\LOCAL~1\Temp\f806_appcompat.txt<---az appcompat fájl mindig másik számú

(korábban láttam máshol, hogy a telepítõ cd megoldás de sajna nekem nicsen )
Evin
Hogy milyen formátumban? Melyik ISO?!

Belenézel a lemez tartalmába. Ha nincs VIDEO_TS meg AUDIO_TS mappa, akkor nem dvd-video formátum.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok.A dvd-t vagy cd-t a meghajtóba belerakva hogyan tudom megnézni milyen progival hogy pl:milyen formátumban van a film ráirva,meg a hang? Köszi az infót.
srácok! olyankor mi van, ha eltûnt egyik napról a másikra a program files mappa?😄D nem rejtett, a rejtett fileokat mutatja a gépem, csak egyszerüen úgy tudok belépni, hogy bírom a sorba, hogy c:\program files...

vírus? O.o
computerguru
Köszi a hozzászólást,egyenlõre mivel a nero wave editor nem mûködik,töltöttem le egy hasonló progit,amivel ugyanazt meglehet csinálni vele.
Egyébként egy évben minimum egyszer nem árt egy újratelepités,az enyém lassan érik rá,csak még várok egy kicsit,hátha tud valaki megoldást erre a problémára.
Mégegyszer köszi!<#integet2>

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

matyi0323
Hali, nekem már volt ilyen tényleg semmi nem segített, csak egy format😊 Szerintem kezd el.. hipp-hopp kész😄
Tavaly 3 hétig próbálgattam mindenféle progit, hogy mûködjön, de aztán csak format lett a vége. Én csak ezt tudom mondani, de lehet van más megoldás is.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

computerguru
Szevasztok!Találkozott már valaki ilyen hibával?
Nero 7 Wave editor nem mûködik.Ezt irja ki:

A "0x03071643 cimen található utasitás a "0x03300b30" memóriacimre hivatkozott.
A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet:read.

Ha van esetleg tippetek,vagy javitási lehetõség,kérem irjátok meg!

Ui.:Teljesen uninstalláltam az egész nérót és újra raktam,de a hiba ugyan az,lehet hogy nem is a neroval van a baj,hanem az xp-bõl hiányzik valami?
Próbáltam másik neroval is,hiba ua.
Virusirtó lefuttatva:hibátlan!

Elõre is köszi a segitséget!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

vagy vegyél 1066Mhz-eset és az 800Mhz-en cl4 idõzítéssel fog neked menni.

Ahhoz ugyan ilyen ramot kell találj. Ez így most nehezebb mint eladni. Tehát keress egy azonos márkát, azonos típust. Ha nincs akkor ugyan úgy SS-os vagy DS-os legyen, legalább az elsõ idõzítési érték egyezzen és azonos frekin üzemeljen.

Szerintem add el és ha megvan a lé, tegyél hozzá és vegyél 2x1g-t. Egyébként nem értem, hogy miért erõlködsz ha nincs még 10k-d se a gépre.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

(Én nem tudom, hogy hogy kéne.)

Valakivel ki akarsz szúrni kicsit :-)
matyi0323
Ahham, de annyit nem akarok rákölteni most ( nincs is mibõl😄😄😄 ), az úgy viszont jó lenne ha 1gb-s 667mhz-t vennék ehhez.. Akkor az dualba menne nem? Mert most is 1gb 667mhz-s van benne... Akkor úgy csak gyorsabb lenne, mint most..?!
Aztán majd talán 1 év múlva lecserélném egy 2gb-s 800mh-re..^^

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Üdv!

Nem tud valaki valami módszert arra, hogy egy program folyamatazonositóját átirjam? A lényeg hogy a task listán ne legyen feltünõ, hogy egy bizonyos programot futtatok.
xNoodlex
Lehet, hogy már nem nézett vissza ebbe a topikba..

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Eszes volt, mi? <#idiota>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

xNoodlex
Ok, kösz. 😊

Nem fog dualban mûködni, pedig az jó lenne. Vegyél 2 db 1 gb-ost 800MHz-est aminek alacsony az idõzítése, tehát CL4 (SPD4) és add el azt az egy db 667-es ramot.

Küldtem Neki privátot ugyan ezzel a kérdéssel. Annyi esze nem volt, hogy ide válaszoljon 😄

A válasza:
Letöröltem az autorun.inf file-okat, amit az egyik fórumozó ajánlott, plussz újratelepítettem már nagyon sokadszorre az XP-t. Eddig minden úgy mûködik, ahogyan kell.

Köszöntem <#worship><#worship><#worship>
LoDMaSt
Hát, ezt én már megnemmondom, az a lényeg, hogy mérettõl függõen pár óra/félnap alatt végigszkenneli a vinyót, majd a filokat/mappákat, amit visszanyert, és ami kell, kiválasztva lehet "visszamásolni" õket, lehet, hogy a D-re is engedi, próbaszerencse 😊

@ Hellomarci

Köszi szépen.Az a kérdés hogy adott a C-D partíció. A C-n van a Win a D-n meg a cuccok amik le lettek törölve.Amikor ki van választva a D meghajtó akkor a visszaállítást gondolom nem lehet ugyan arra a meghajtóra ugye? vagy igen?
LoDMaSt
get data back

@ Hellomarci

Sziasztok. Melyik a legjobb fájl visszanyerõ program? (valamikor volt nekem is egy de már nem találom),köszi a választ.
matyi0323
Mégsem vettem még ramot különbözõ okokból. Na de akkor milyet is vegyek? Most ddr2 1gb 667 mhz-s van benne. ( Habár szerintem az elõtte lévõ 2x256mb 400mhz gyorsabb volt, de mind egy.) Ehhez az 1 gbhez gondoltam venni egy ddr2 1gb-t 800mhz-est. köszi..

xNoodlex
És hogyan? 😊

Evin
Nagy MHz-est csak akkor vegyél, ha DDR2-esed van, és késõbb ezt pl használnád az új gépedbe. Mert bármilyen gyorsat is veszel, a lassabb órajelén fog járni!

Köszönöm a segítséget! A probléma úgy tûnik megoldódott!

DDR1-bõl 2 gb-ot, DDR2-bõl is csak 2 gb-ot képes fogadni. Legközelebb jól nézd meg, hogy milyen lapot veszel, tescós occsón összerakott gépet SOSE vegyél!
DDR1 ramot se, mert 2x annyiba kerül mint a DDR2
Ha rászánnál 3-5 ezret a ramra akkor inkább az alaplapot cseréld le ezért a pénzért. Add el a mostanit és arra az összegre tegyél rá egy kicsit, hogy épkézláb deszkát vehess. Ha használt, de leinformálható (havertól pl.) akkor inkább válts. Persze ha AGP-s vkarid van, akkor inkább hagyd a fenébe. Szerintem vagy ezt, vagy tedd el a pénzt és gyûjts a következõ alaplapra+vkarira ha AGP-s vkarid van.

matyi0323
Akkor egyenlõre veszek egy 1gb-t csak nagyobb mhz-t mint ami most van, remélem még 2gb-t lát együttesen😄😊

Evin
Nem lehet, hogy drivert kellene telepíteni? Gyártó vagy típusszám nélkül linket sem tudunk adni.

tigerbácsi
szerintem ezt akarta :-)

következõ hszben azt kérte hogy pm be menjen a válasz ha tudunk segíteni :-) én adtam meg neki ezt a helyet is :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

xNoodlex
Valamit elrontottál a linkelésnél, ugyanide vezet vissza. 😊

zsebrocky
sziasztok,lenne egy kis problémám:itt látható
ha valaki,tud légyszi segítsen,nem tudom mi a megoldás...

hát valahogy nem akar összejönni így se... a bois menûben nekem ott csak ilyan password meg ilyen emblémák megjelenítése van...
am msi kt6v alaplap... de még mindig nem tom elindítani...😞
Evin
A leírás szerint a lapod csak 2G-t bír el. Nem is tudom többel mit csinálna, el se indulna, vagy csak nem használná.
Bár C2D-s lapnál kicsit fura ez a 2G korlát. Szerintem vkitõl kérj kölcsönbe memóriát, és próbáld ki, egyáltalán látja-e 2G fölött.

Evin
Alaplaptól függ, de már régóta van bennük boot-menü, amiben kiválaszthatod, hogy honnan induljon a rendszer, anélkül, hogy a bios-ba át kellene állítanod csak erre az 1 alkalomra. Általában F2-F8-F12.
Ha nem egyszeri alkalomra kell, bios-ban állítsd át.

matyi0323
Hali az alaplapom: Alaplap neve ASRock 4CoreDual-SATA2
Ebbe te hát mennyi memóriát vehetek? Mert 2gbre gondoltam..
És akkor lenne 2+1gb..az jó? kössz

Japep

Nekem ilyen a BIOS, itt az Advanced BIOS Features-ben a First Boot Device legyen CD/DVD ROM, majd kilépsz (Save & Exit).

CHELSEA FOOTBALL CLUB

LoDMaSt
BIOS-beállításokban a DVD-t add meg primary boot devicenak.

@ Hellomarci

Japep

Be kell hozni a biost (nekem pl indításnál rögtön nyomni kell a del gombot) és ott be kell állítani, hogy CD-rõl bootoljon a rendszer.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hy
újraszeretném tenni a windowst de amiko beteszem a cd-t nem írja ki h "dvd-rom ról való olvasáshoz nyomjon egy gombot" vagy vmi hasnolnó...
szal billentyûkombinációval nem lehet elindítani?
Japep

Köszi.
És ez is a neve a programnak? 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

"system volume information" ebben a rendszer visszaállításnak a fájljai vannak "RECYLERS" pedig a lomtár mappája ha még nem ürítetted ki ott tárolja a fájlokat.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Az alaplapodnak van egy korlátja. Valószínûleg látni fogja a 2 gb-ot.
A videokártyának meg a többinek a mérete csak akkor érdekes, ha nem 2 hanem 4 gb memóriád lenne. Ha mégis arra vetemedsz, hogy 4 gb-ot veszel, linkeld ide az alaplapod márkáját és típusát. Megmondom mennyi a max. amit bele tehetsz. De ez után az XP-t le kell cseréld 32 bitesrõl 64 bitesre, hogy lássa az összes rendszermemóriát.

Le ne töröld azt a két mappát ember! <#nyes>

Látom van Winrar fent a gépen.Nyisd meg vele a meghajtókat és ha találsz autorun.inf fájlokat,akkor töröld vele.Utána inditsd újra a rendszert.