Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az ikonok hiánya miatt feltételezem, hogy a Win indulásakor dobja fel, és nem te akarod elindítani.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
most raktam újra a winfost, és az a nagy problémám, hogy az asztalon az ikonok neveinek van egy bizonyos színû háttere!!!!! nem csak akkor ha rákattintok, hanem alapjáratban is, pedig ugye köztudottan áttetszõnek kellene lennie...
egyszerüen nem tudom áttetszõre állítani csak a háttere színét birom állítani de már halálra idegesit
vki vmilyen ötlet?😮
Gondoljátok,ha telepitem,akkor megjavúl?Persze ezt szerintem nem lehet elõre tudni.Köszi a segitséget mindkettõtöknek!<#eljen>#eljen>
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
NFS Underground 2 vel játszottam Laptopon, Kék halál után a játékban menüben nem mûködik a billentyûzet csak amikor már vezetni kell a kocsit :S:S
Mi lehet a gond, vagy hogyan tudnám megoldani?
Bandi 18
Van netem.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Nekem is az lenne a problémám, hogy feljött az ereditég viszgáló, és em tudom kikpacsolni..:S! Légyszi valaki segítsen!!!
Köszi!
Az xp-bõl hiányzik valami,csak nem tudom,hogy mi.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Akkor erre nem tud senki megoldást?
Természetesen ujratelepités nélkül,az marad legutóljára.
Bekapcs után del-t sürün nyomogatva sem lép be bioszba ? Ha nem, én megpróbálnám szétszedni, és ujra összerakni a gépet...Egyszer Abit NF4 alaplapon a memó szivatott meg engem is, meg a szervizeseket is...Már uj biosz chip-et is égettünk, azzal sem indult, aztán véletlenül megmozdítottuk az egyik memória modult...és elindult a masina
Tanulmányozd át az alaplapot egyszerü ránézéssel keress jumpereket ! Az egyik mellé oda van írva, hogy CMOS..legalább három tû van, tedd át a másik kettõre a jumpert, akkor visszaállítja biost alapra...Aztán jumper visszahelyez eredeti helyére.
Egyszer régen én is ezt szoptam be 😊 Jumpert rakd át, visszaállítja alapra, aztán beindítás után kiderül., hogy segített-e
Az lenne a kérdés, hogy a jobb alsó sarokba felugrik egy irás h elõfordulhat h szoftverhamisítás áldozata vagyok stb, ezt le lehet lõni vhogy? Azonkívül h újratelepítem a windowst egy normális verzióval?😊
Köszi
Találkozott már valaki ilyen hibával?
Nero 7 Wave editor nem mûködik.Ezt irja ki:
A "0x03071643 cimen található utasitás a "0x03300b30" memóriacimre hivatkozott.
A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet:read.
Ha van esetleg tippetek,vagy javitási lehetõség,kérem irjátok meg!
Ui.:Teljesen uninstalláltam az egész nérót és újra raktam,de a hiba ugyan az,lehet hogy nem is a neroval van a baj,hanem az xp-bõl hiányzik valami?
Próbáltam másik neroval is,hiba ua.
Virusirtó lefuttatva:hibátlan!
Elõre is köszi a segitséget!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Tehát gép indul, del nyom és biosba sem lép be ??
Esetleg próbálj a haverral tápot cserélni, hátha az a gond.
Van egy hatalmas gondom... És nem is lenne olyan nagy gond, ha nem az én gépemrõl lenne szó. Szóval: Tegnap átmentem egy közeli ismerõsömhöz. És újraraktam a windowst