Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Ha ott nem volt hozzá bejegyzés, akkor nem értem miért indul el.
Mert az ikonok hiánya miatt feltételezem, hogy a Win indulásakor dobja fel, és nem te akarod elindítani.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

hungary27
kiszedtem mindent ami ott van és nem jó és nincs is közdte eddig jó volt
hungary27
oks majd megnézem kösszi
Evin
Mi volt az a dontcheat? Ha tudod és kell rakd vissza, vagy Start menü->Futtatás->msconfig, és az Automatikus indítás fül alól kiszeded.

hungary27
mi lehet a hiba?:
Evin
Próbát megér, mert ha a .NET hiányzik, általában a legtöbb program nem problémázik, hogy nincs fent, egyszerûen csak meghal, vagy egy mezei felhasználónak semmitmondó üzeneteket ad be.

fistin
köszi szépen sikerült megcsinálni 😄

Sajátgépnél valahol van olyan hogy Teljesítmény ott belehet állítani hogy minden féle effektet mutasson, sajnos most így fejbõl nem tudom mivel XP nincs fent.
fistin
Sziasztok!
most raktam újra a winfost, és az a nagy problémám, hogy az asztalon az ikonok neveinek van egy bizonyos színû háttere!!!!! nem csak akkor ha rákattintok, hanem alapjáratban is, pedig ugye köztudottan áttetszõnek kellene lennie...
egyszerüen nem tudom áttetszõre állítani csak a háttere színét birom állítani de már halálra idegesit
vki vmilyen ötlet?😮

computerguru
Oké!Ez a net ki is ment a fejembõl,de megpróbálom.
Gondoljátok,ha telepitem,akkor megjavúl?Persze ezt szerintem nem lehet elõre tudni.Köszi a segitséget mindkettõtöknek!<#eljen>

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Szerintem is memória hiba, nem hinném hogy a .nettel van baja, de hátha. Link
Nem net hanem .NET amit a microfos oldaláról szedhetsz le és egy program. Tudatlan... <#wow3>
Hello mindenkinek!

NFS Underground 2 vel játszottam Laptopon, Kék halál után a játékban menüben nem mûködik a billentyûzet csak amikor már vezetni kell a kocsit :S:S

Mi lehet a gond, vagy hogyan tudnám megoldani?
Bandi 18

computerguru
Ezt nem értem,bõvebben légyszives!!!Mi van a nettel?
Van netem.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

computerguru
Kell keresned egy eredetiség crack-et,ez beépül a regisztribe,ennyi az egész,ez elhiteti a Microsofttal,hogy eredeti az xp-d.

Hali!

Nekem is az lenne a problémám, hogy feljött az ereditég viszgáló, és em tudom kikpacsolni..:S! Légyszi valaki segítsen!!!

Köszi!
Evin
Talán .NET?

computerguru
Ezt most kérdezed? Mert nem tudom,de miért lenne az,minden mûködik,csak ez nem.
Az xp-bõl hiányzik valami,csak nem tudom,hogy mi.

RAM-hiba?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

computerguru
Sziasztok!
Akkor erre nem tud senki megoldást?
Természetesen ujratelepités nélkül,az marad legutóljára.

Jó ok, csak azt hittem ...
Nem mással szeretnék kiszúrni, hanem csak én szeretném elrejteni a futó programjaimat a szkennerek elõl.
Privát ment
Neked mi a megoldásod rá ?
Én úgy tudtam, hogy az Alaplapi elem kivételével pár percre, kitörlõdik és ...
Köszönöm szépen mindenkinek. Sokat segítettetek. Amint az idõm engedi, kipróbálom. , de ha visszajöttem leírom a fejleményeket. Minden jót. És még egyszer köszönöm mindenkinek. Jó nyarat!
computerguru
Persze!El kell hitetni a Microsofttal,hogy eredeti az xp-d. Ezért van a hitelesitõ crack.

21456 hsz szerint olvasva nem hiszem, hogy ez segítene, de hátha....
Bekapcs után del-t sürün nyomogatva sem lép be bioszba ? Ha nem, én megpróbálnám szétszedni, és ujra összerakni a gépet...Egyszer Abit NF4 alaplapon a memó szivatott meg engem is, meg a szervizeseket is...Már uj biosz chip-et is égettünk, azzal sem indult, aztán véletlenül megmozdítottuk az egyik memória modult...és elindult a masina
Szusz123!
Tanulmányozd át az alaplapot egyszerü ránézéssel keress jumpereket ! Az egyik mellé oda van írva, hogy CMOS..legalább három tû van, tedd át a másik kettõre a jumpert, akkor visszaállítja biost alapra...Aztán jumper visszahelyez eredeti helyére.
Ha kiveszed az elemet, attól még nem áll vissza bios alapbeállításra.
Egyszer régen én is ezt szoptam be 😊 Jumpert rakd át, visszaállítja alapra, aztán beindítás után kiderül., hogy segített-e
Privát ment
üdv.!

Az lenne a kérdés, hogy a jobb alsó sarokba felugrik egy irás h elõfordulhat h szoftverhamisítás áldozata vagyok stb, ezt le lehet lõni vhogy? Azonkívül h újratelepítem a windowst egy normális verzióval?😊

Köszi

computerguru
Sziasztok!!Na mégegyszer,hátha valaki nem olvasta.
Találkozott már valaki ilyen hibával?
Nero 7 Wave editor nem mûködik.Ezt irja ki:

A "0x03071643 cimen található utasitás a "0x03300b30" memóriacimre hivatkozott.
A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet:read.

Ha van esetleg tippetek,vagy javitási lehetõség,kérem irjátok meg!

Ui.:Teljesen uninstalláltam az egész nérót és újra raktam,de a hiba ugyan az,lehet hogy nem is a neroval van a baj,hanem az xp-bõl hiányzik valami?
Próbáltam másik neroval is,hiba ua.
Virusirtó lefuttatva:hibátlan!

Elõre is köszi a segitséget!

Az elem kivétele alaplapból pár percre. (egyszerûbben)
"Mindenek elõtt próbáld ki azt, hogy a CMOS-t törlöd a jumper átrakásával, majd elem ki, elem be, jumper vissza és kezdheted a tesztet." <- Ez kicsit magas nekem. De azért köszönöm az ötletet.
BOOt-oláskor elõször a VGA BIOS-a tölt be, aztán az alaplap BIOS-a, tehát elõször is csekkold a monitort, ha az másik gépen jó, csekkold a VGA-t. Ami nem elengedhetetlen a mûködés szempontjából, azt számûzd a tesztek idejére. Marad tehát 1 db ram (!) 1db vga, 1 db dvd és 1 db vinyó az alaplapon + bill. egér. Tovább nem mondom, mert kézenfekvõ, hogy a következõ lépés az alaplap. Mindenek elõtt próbáld ki azt, hogy a CMOS-t törlöd a jumper átrakásával, majd elem ki, elem be, jumper vissza és kezdheted a tesztet.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

És szerintem a biosba belép(ne) és szerintem eljut a boot képernyõig is, csak nem látom . és utána persze újraindul. a monitoron lévõ led pedig szintén narancssárga marad. . Köszi mindenkinek. Jóéjt 😊
Ha a led narancssárgára vált az azt jelenti hogy kikapcsolt a monitor szóval nem kap jelet a videókártyától, zöld színben meg be van kapcsolva.
Ok... Elírtam, bocsi 😊 . Amúgy nincs boot képernyõ, ezért gyanakszom a videókarira.
Háát...csak én még soha nem láttam narancssárga képernyõt...hál istennek 😊
olvass kicsit lejjeb még a monitor se kapcsol be szóval nem lát semmit
Szasz ! Ezt nem teljesen értem...boot képernyõ sincs ??
Tehát gép indul, del nyom és biosba sem lép be ??
De az mégis csak fura, hogy újraindul. Mert szerintem tölt annyit, hogy eljusson a Win töltésig.
Köszönöm szépen a segítséget... amint adódik rá alkalom, kipróbálom egy másik videókártyával. minden jót
Ez akkor már hardver gond az tuti, szerintem próbáld ki a gépet egy másik videókártyával ha avval nincs gond akkor megvan a bûnös.
Ja...jól jönne a reinstall. Csak tudod az a gáz, hogy a monitor nem érzékel semmit [Szóval: Gép elindul, monitor bekapcs... Mint minden normális esetben a monitor zölden világít, és utána kapásból narancssárgára vált] <- Szval a monitoron SEMMIT nem lehet látni 😞. Táppal szerintem nincs gond, azon kívül mûködik minden <- szóval szerintem ez kilõve. Az újraindítást is megpróbálnám, de ha egyszer kép sincs ezáltal a csökkentett mód is kilõve. Köszi a tippeket. Amúgy én a vidokarira gyanakszom. Már csak egy kérdés: Elvileg így tuti hardver jellegû hibája van, vagy nem?!
Kapcsold ki az automatikus újraindítást és linkelj képet a hibakódról.
Esetleg próbálj a haverral tápot cserélni, hátha az a gond.

Szerintem valamit elcseszet az ismerõsöd, nekem is volt már ilyen hogy újraindult egyfolytába csak reinstall segített.
Sziasztok!
Van egy hatalmas gondom... És nem is lenne olyan nagy gond, ha nem az én gépemrõl lenne szó. Szóval: Tegnap átmentem egy közeli ismerõsömhöz. És újraraktam a windowst . Tiszta jól mûködött minden. Ma pedig ismerõsöm felhív és közli, hogy a gép egyfolytába újraindítja magát. Ha fontos akkor leírom milyen programokat telepítettem: . Kérlek segítsetek, nem lenne ilyen fontos ha nem az én gépemrõl lenne szó, de SAJNOS nagyon sürgõs. . Mi lehet most a baj ?! Elõre is köszi a válaszokat!
Privát ment.