Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Ment privát.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
Ezt írja ki a gép ha felakarok telepíteni vmit: Setup.exe-Szabálytalan rendszer DLL áthelyezés
A rendszer DLL(user32.dll)a memóriában áthelyezésre került.Az alkalmazás nem fog meggfelelõen futni.Áthelyezés történt,mert a DLL(C:\\WINDOWS\system32\Shell32.dll)a Windows rendszer DLL-ek számára fentartott címtartományt foglalta el.új DLL-ért lépjen kapcsolatba a DLL-t biztosító forgalmazóval.
mit tegyek?
...
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Valaki tud 64 bites xp-re jó messenger programot?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Ha nem akkor maskor felmesz az alaplap gyarto honlapjara es leszeded onnan. De mivel rendes vagyok itt a direct link hozza.<#integet2>#integet2>
P5GC-MX/1333-Realtek_Audio_V51005730_V6015730.zip
Unokatesómnak feltettem a WinXP-t, felraktunk minden cuccot, de hang nincs! A végén vettem észre mert fülese van és nem figyeltem, de az eszközkezelõben egy MPU-401-es cucc nem megfelellõen mûködik. Integrált hangkártyája van, Asus P5GC-MX/1333 deszka E2180-as prockóval, nem tom mi a probléma, XP újratelepítés nem oldaotta meg a cuccot, egy Vista megoldaná?
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
A következõ problémával szembesültem tegnap: Miután bejelentkezek a win-be, kb 20-25 perc netezés, vagy akár üresjárat után hirtelen leállnak a böngészõk (IE8, Firefox). Egyszerûen csak nem töltenek be semmilyen oldalt, és semmi hibát nem ír ki csak a nagy fehér képernyõ (ha bezárom és újraindítom a böngészõt) alul pedig hogy "kész". Maga a net nem megy el, mert pl a torrent hibátlanul megy tovább. Ez még mind semmi, de a hang is bekrepál. Egyszerûen csak elmegy a hang, eszközkezelõben minden ok, ám, ha megnyitnék egy mp3-at vagy akármilyen hangot (akár windows-os) lejátszanék akkor különféle hangkártya driver hibákkal bombáz. Másik hang érdekesség, hogy ha éppen lejátszok egy zenét akkor konkrétan nem megy el a hang (böngészõk stop), de ha bezárom a winampot (vagy media playert) és újra lejátszanék valamit akkor megint csak hibaüzi és hang meghal. Ha újraindítom a gépet, akkor minden ok kb 20-25 percig, utána kezdõdik ugyanez.
Természetesen a hangkártya drivert újratelepítettem, sõt még valami windowsos hangártya fix-et is felraktam, de semmi haszna nem volt. Már kb 5 hónapja van fent ez a windows és eddig semmi baja nem volt, ezért nem értem mi ez a hirtelen leépülés...
Ha van valami tippetek, légyszi osszátok meg velem! Elõre is köszönöm!
@ Hellomarci
Az lenne a problémám, hogy eltüntettem a lomtár ikont az asztalról. Letöröltem, nem kukát ürítettem. Xp-t használok természetesen. Az informatikusaink vakarták a fejüket. Ennyire bonyolult (lehet hogy lehetetlen ??) lenne visszaállítani? Vista alatt simán mûködik, ha az ember véletlenül ürítés helyett törlést nyom (fasznak vannak pont egymás alatt a legördülõ ablakban jobb klikknél ezek), hogy az asztali ikonok megjelenítésénél simán visszaállítja.
Please help! Köszönöm.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Firefox alatt nem enged belepni sg-re...beirom a nevem a jelszot es kiirja hogy csak regisztralt felhasznalo lephet be....de ie-be beenged
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A vez. pultban a felhasználói fiókoknál törölj minden más felhasználót a sajátodon kívül.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
kicsit megzakkant az xp-m... telepítéskor egyetlen felhasználót adtam meg, és azóta sem csináltam újra...sokáig nem is volt gond, egybõl felállt a rendszer azzal a felhasználóval..de mostanában elkezdte azt, hogy indításkor behozza a felhasználó-választó ablakot, ahol ügyebár az egyedüli felhasználóm van, és kódot is kér (amit meg nem is adtam meg) és nem fogad el semmit..volt hogy elég volt egyszer újraindítanom a gépet, volt hogy 3szor kellett, mire a régi, megszokott stílusban indult...mi okozhatja ezt a dolgot ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Talán mert nem hiteles (gondolom nem vetted) az Office 2003 -mad.
Nekem se megy át a teszten, én nem szokom frissíthetni Office 2003 -mat.
Talán töltsd le külön a csomagokat és úgy próbáld. (Keress az interneten google, de magyar frissítést.)
Mert gondolom most csak frissítésre kattintgatsz.
Kiválasztod azt, amelyiket nem látja->jobb gomb->Meghajtó betûjelének módosítása, és elméletileg hozzáadsz egy nevet, mert ha jól értem nincs neki, azért nem tudod formázni.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Frissítés a Microsoft Office Outlook 2003 levélszemétszûrõjéhez (KB970011)
Biztonsági frissítés a Microsoft Office Excel 2003 programhoz (KB969681)
Ezek miért nem települnek amikor frissítek?Már kettõ hete ez megy😞
Haveromnak kéne mûködõ sidebar!!!
Milyen létezik???
@ Hellomarci
van egy cédém amin a jó öreg bejáratott Xp progik vannak. ezeket telepítem mindenhova, ha kell...
szóval EZEK a verziók menni fognak?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
32 bites vistán menni fognak az eddig XP-re megszokott perogik?
winamp, daemon, commander, stb...
?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
http://pspfilez.extra.hu/
A segitségeteket köszönöm!!!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.