Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
az elején van egy választási lehetõség, hogy melyik oprendszert szeretné indítani. vagy ez csak akkor van, ha a linux felteszi a grub-ot?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Egy vinyón elférhet maximum 4 darab elsõdleges partíció is. Ezek közül legalább egynek aktív partíciónak kell lennie, hogy rendszer boot-olhasson róla. Jelenleg nem a vinyód elején található tetszõleges betûjelû partíciód az aktív. Tedd be megoldásképp a vinyót egy másik gépbe, a Vezérlõpult/felügyeleti eszközök/számítógépkezelés/lemezkezelésnél az elsõ partíciót a vinyón állítsd aktívra jobbklikkel
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Ha meg nem akarod/nem tudod adat kimentõ hely hiánya miatt régebben bevált megoldásod csinálni ("csak teljes partíció törlés,majd újból létrehoztam megint a két partíciót.")
Akkor pl. Én nem foglalkoznak azzal, hogy D-t ír az Xp-nek, tenném oda, arra az új Xp-t.
De lehet tud valaki itt megoldást a problémádra konkrétan.
" ... az mekkora kókány már,hogy nem a c-n van win,hanem a d-n. "
Mért ne lehetne pl. D-n Xp, hibás C partíció és D-re tettem az Xp-t ismerõsnél, semmi gond vele.
Olyat tapasztalt már valaki,hogy telepíteném újra a windowst,mert romokban állt már,és amikor odaér a telepítõ,hogy kiválasszam a telepítés helyét,akkor azt látom,hogy a c és a d meghajtó felcserélõdött.(1db vinyó,két partícióval 25gb rendszer,meg 200gb adat,ide jönne most a win,de ha a rack is be van kapcsolva,akkor már az E meghajtót írja,hogy ott van most a winfos)) A D-t írja rendszernek,a C-t meg logikainak.
És örömmel tudatja velem,hogy most a d-n van a windows. Én vagy két éve jártam így,akkor nem tudtam megcsináli,csak teljes partícótörlés,majd újból létrehoztam megint a két partíciót. Ezzel most annyi a baj,hogy annyira tele van a vinyóm,hogy ennyi adatot nem tudok elrakni egy újrapartícionálásig. Erre lenne mód,hogy a telepítõ a c-re álljon át valahogy? mert most c-nek a 200gb-os adat hddt mutatja mindig. ha meg így telepítem,az mekkora kókány már,hogy nem a c-n van win,hanem a d-n.
Asztalinál nincs ilyen. Olyanról is hallottam, hogy ugyanaz a gép, de minden tekintetben (komplett HP vagy IBM) és nem lehetett át-Ghostolni a rendszert.
Nem biztos, hogy mûködik a másik gépbe, de:
2db. eltérõ laptoppal mûködött a mutatvány 1 ismerõsömnél.
2db. eltérõ laptoppal mûködött a mutatvány 1 ismerõsömnél.
Vagy PowerStrip (ami pénzes) is használható ugyanígy, ugyanonnan.
daxan
Norton Ghost. De ha a másik vinyó olyan gépbe kerül, amiben másfajta alaplap és/vagy proci van, nem fog elindulni a rendszer!
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
lehet fura kérdés, de lehetne-e olyan parancsikont készíteni, ami adott felbontásra és frissítésre állítja be a felbontást ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Egyébként fizikailag lehetetlen 32bitbõl 4G megcímzése.
@ Hellomarci
Érdemes még rákeresni, egyre inkább fogja a közönséget foglalkoztatni a kérdés, mivel a játékok egyre éhesebbek.
Fákjúal!
😊
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
szerintem butaság lenne egyesíteni. bár, a te dolgod.
Egy számomra érdekes problémával találkoztam:
Win újratelepítés után bizonyos domainneveket nem kerülnek feloldásra. Ilyen például a microsoft.com (ami win update miatt szükséges lenne) és a comodo.com, ...
IP alapján fel tudok menni az oldalra, de az Autómatikus Frissítés így sem megy ugye. Illetve nem keresgélhetem mindig, hogy az adott sitenak mi az IP-je.
(telepítés elõtt minden jó volt, router nélkül, ADSL-em van)
Bocsi a sok kérdésrt, eddig még nem csináltam, csak sima reinstallt.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Abban még tudtok hogy tudom " egyesíteni" a winchestert? Mert összesen 80Gb de meg van osztva 50-30 arányban, de most újra szeretném, hogy egybe legyen a 80GB és ezt újra telepítésnél hogy tudom? Megformázom mindkét meghajtót vagy hogyan? köszi
Fákjúal!