Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25
Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Már telepítettem milliószor op rendszert , de nem értem most mi a gond..
Szal az a baj h eddig win7-em volt és úgy döntöttem vissza rakom az Xp-t.
Bebootol meg minden és kiválasztom neki a c meghajtót meg hogy formázza, utána ha formázta jön az újrainditás és jönne telepítõ rész...de nem megy tovább hanem megakad annál hogy cd-rõl való inditáshoz nyomjon meg egy gombot ott megakad és nem megy tovább...win7 simán felmegy ötlet?
Gondolom a szerviz pénzes lesz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
bootsect.exe /nt52 ALL /force
Amugy ez a Win 7 DVDjen is megtalalhato a boot konyvtarban a bootsec.exe.
Hanem menne ez a verzio akkor esetleg probalkozz a
Bootrec.exe /fixMBR
Bootrec.exe /fixBoot
parancsokkal.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Vettem egy HP6730b-s laptopot, Vista volt rajta, felraktam a win7-et, de inkább maradnék az XP-nél - de nem tudom feltelepíteni 😞 Amikor berakom a telepítõ cd-t, elindul a boot, ám 2-3 perc múlva a következõ hibaüzenet jön kék háttérrel:
STOP : 0x0000007B (0xF78DA63C, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000)
Olvasgattam interneten, de nem vagyok szakértõ, nem tudtam megoldani.
Gépemrõl bõvebben itt: http://href.hu/x/9oi1
Toshiba, Satás vinyó van benne. Az XP telepítõ cd jó. Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni, mert már második napja szenvedek vele.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2 újraindítás után megjavult... megint megy. azóta nem volt gond vele... 😊
@
Ha be van kapcsolva rendszer visszaállítás, akkor egy korábbi dátumra vissza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
akkor beírom a felhasználónevemet, jelszavamat, és nem enged be...
a segítséget elõre is köszönöm!
shep: nem tudom én nem vagyok ebben túl profi, de nem lehet hogy a registry-ben maradt benne valami kis apság a programból?
Ha ilyenkor is elõjön, lehet alaplapra gondolni. Ha megy, talán az egyik alkatrész okozza, vagy sok a fogyasztás a táp teljesítményéhez képest.
A szoftver részét meg úgy tudod megnézni, hogy szerzel egy Live rendszert, amit cd/dvd-rõl tudsz futtatni. Így hirtelen az Ubuntu linuxot ajánlanám (ubuntu.hu), 1CD. Csak kiírod és kész. Ha a Windowst tudod kezelni, azzal sem lesz gond, úgyis csak az a lényeg, hogy elinduljon.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Mitõl lehet? Hardver vagy szoftver hiba? Gondolom hardver... abból alaplap, vagy táp?
@
írtam neked egy email, de úgy látszik nem olvastad el.
Azt szeretném tõled megkérdezni, hogy a serial code-ot honnan tudom, nem vagyok vmi nagy szakértõje a témának😄😄
nem eredeti az xp-m
mitõl lehet, hogy normál böngészés közben...
ez lett volna az eleje.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
mitõsézs közben olyan 10perc alatt lelassul az egész gép? a feladatkezelõt nagy nehez megnyitom és az IEXPLORE.EXE 380-420mega memóriát zabáûl meg...
amúgy indításkor is, szinta másodpercenként megy fel 1-1,5 megát...
ez mi lehet?
AVG-vel nem találtam semmit, most még a stingert lefuttatom...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Köszi, hogy próbáltál segíteni, de végül megoldódott a probléma.
Egyikünk sem arra gondolt, ami valójában volt.
Bevittem szervizbe, és megállapították, hogy kb. 10 kondenzátor fel volt púposodva, és már majdnem kiégtek.
Ezért kattogot a vinyó, és néha restartolt magától, meg állta le, meg fagyott.
Azt mondták, hogy azért, mert nagyon meleg van. Ez egy régi 1997-ben vásárolt konfiguráció.
Nem akartam velük vitázni, hogy azért égtek ki, mert melege volt a gépnek, ugyanis van egy ujabb, két éves asztali konfigurációm, és abban nincs ilyen probléma, és mind a kettõ gépet teli raktam ventikkel.
véleményetek?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Core 2 Duo 2,8 Ghz E7400 FSB 1066 Mhz L2 Cache 3MB / 2 Gb DDRII / Ati Radeon 512MB HD4350 PCi
Tipp a kitörlésre pl.: Live Linux Cd-rõl boot és azzal már kitörõlhetõ.
Talán másik gépbe téve HDD és ott is engedné törölni.
Ezzel elvileg a törölhetetlen dolgok is törölhetõek, de ne engem szidj, ha utána gondod lesz.
http://www.filecluster.com/download-link-0/65806.html

Core 2 Duo 2,8 Ghz E7400 FSB 1066 Mhz L2 Cache 3MB / 2 Gb DDRII / Ati Radeon 512MB HD4350 PCi
Itt olvass utánna!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Eredeti Windows valódi elõny értesítések Alkalmazás pár napja az ESET Smart Security 4 kérdezi, hogy engedélyezem, hogy kimenõ kommunikációt folytasson ez.
Eddig ideiglenesen Tiltottam. Gondolom érdemes tiltva hagyni, de pontosan mit akar ez kommunikálni, talán, hogy nem lennék eredeti XP !
Teszten átmentem eddig.
Olyan kérdésem lenne, hogy a munkahelyemen szeretném használni a mobil internetem a szolgáltatótól kapott usb modemmel. Sikerül is telepíteni, kapcsolódik is a hálózatra, de pár másodperc aktivitás után a kapcsolat megszakad, és innentõl fogva a modem nem is lesz elérhetõ addig, amíg ki nem húzom, és újból be nem dugom az usb csatlakozóba. Ez valami munkahelyi trükkösködés, és szeretnék rájönni, hogy mi az, és hogy tudom kikerülni. Van valakinek ötlete? Elõre is köszönöm. Ja természetesen xp van a gépen, azért írok ide.
Hú de rég írtam ide 😊
Azt nem tudom mióta áll ez, de már kezd elegem leni belõle :S
De mielõtt leírom, mit nem birok tovább elviselni, imgelek egy képet 😊
A problémám csak annyi hogy zavar az a tiltás feloldása gomb, hogy tudom eltüntetni? "tudom tudom nyomjam meg és már nincs is ott soha többé".
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
meg everestel is próbálkozom.
amit azóta megfigyeltem, hogy csak akkor kattan egyet (táp, vagy hdd), amikor filmet indítok. Mindegy, hogy milyen filmet, akár divx-et is, vagy dvd filmet is, de akkor mikor inditom, rögtön kattan. eddig dvd rõl játszottam a filmeket.
k lite codec pack van feltelepítve, amihez tartozik a media player classic. lehet, hogy a video kártyának van valami baja, az már régi: NVIDIA Geeforce 2 MX/MX 400 32 megabájtos.
Abból gondolom, hogy vid. kártya, hogy amióta ujratelepítettem a youtube.com on levõ videókat nem játtsza le rendesen ugrál a video képe, de csak mozilla firefox alatt.
Köszi!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Kéne szerezz 1 másik Táp tesztelésre.
Haveroknak nincs elfekvõbe Tép, Hdd !
(Nekem hála isten mindenbõl van +, pont az ilyen esetekre amikor tesztelni kell dolgokat.)
(Csak kérdeztem, hogy elõtte Xp, nincs jelentõsége.)
DVD meghajtód rendben, nem az is kattog véletlenül! Jól beolvassa a lemezeket? Pl. Én már jártam úgy, hogy nem olvasott jól be lemezt a Cd/Dvd meghajtó és új Xp lett a vége. Mármint Xp telepítõt nem olvasta jól és telepítés után gond volt Xp-vel.
Az kipróbálhatod a DVD filmnél, hogy felmásolod HDD és onnan lejátszás, hogy akkor mit csinál.
Amúgy Én pl. KMPlayer -t használok, mindent lejátszik és nem kell külön Codec pack.
Processzor nem melegszik véletlenül, EVEREST progi kiírja mindennek a hõmérsékletét, nézd egyszer.
(Pl. nekem állandóan megy és a tálcán figyelem az eszközök hõmérsékletét.)
Igen, az elõtte levõ oprendszer is xp-sp2 volt, de miért? ez számit valamit?
azt sem értettem, hogy már ezer egyszer telepitettem sp-sp2-õt, és jól rá tudok érezni a beállitásokra, de most amikor mentek az elsõ boot olások, akkor már az elsõ power dvd 6-os indításkor olyan hiba volt, hogy:
berakod a dvd lemezt, és amikor a menüt kellene beolvasnia, akkor lefagy a power dvd, és jön egy hibaablak, amin a dont send-et szoktam megyomni. Tudjátok, csomó ilyen dont sendes hiabaablak van
tehát ez a furcsa, hogy még friss az oprendszer, minden, és már rögtön ez a power dvd s hiba
és ez a power dvd egy stabil verzió, már évek óta használom, és másik gépen nincs vele baj
tudom, hogy jó lenne kipróbálni másik hdd-rõl, de nincs...
mi van abban az esetben, ha mondjuk a táptól jön a kattanás?
(Ja gondolom elõtte is XP volt, mi.)
Hard Disk Sentinel progival megnézheted, hogy milyen állapotba van (tud magyarul).
Amúgy a DVD-t HDD-rõl nézed és kattogás,
vagy DVD lemezrõl!
Ki kéne próbálni 1 másik HDD-vel a gépet, Xp telepítés arra ... .
Van egy régi gépem, 1997-ben vettük, kb.
Ha szükség lesz rá, akkor beirom a részletes adatait is.
Szóval a napokban ujratelepítettem, mert 3 éves oprendszer volt rajta, szükséges volt. Win xp-sp2 tettem fel.
Gyorsan bebootol, de amikor leállítom, akkor nagyon lassú, sõt, amikor elõször megnyomom a leállítást, akkor kattan egy nagyot, lehet, hogy a táp, vagy a vinyó, aztán a leállítás során, még többet is kattan, de azok más kattanások, és biztosan, hogy a vinyó csinálja.
Meg, dvd film nézése közben is szokott kattani egy nagyot, csak dvd film nézése közben, és akkor a film képe is megáll. Power dvd-vel nézem a filmet.
Ennyi lenne a probléma, köszi elõre is ha tudtok segíteni.
Ha szükség lenne még valamilyen adatra, akkor szóljatok.
köszi
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum