Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elindul a gép kiírja az alábbi hibát:
"A windows nwm indítható, mert az alábbi féjl hibás, vagy nem található:
\windows\system32\config\system
A windows eredeti telepítõ cd-jérõl a telepítõt elindítve megkísérelheti a fájl kijavítását. A javításhoz a nyitó képen válassza a 'j' parancsot"
Ha elindítom a telepítõt, akkor ezt írja ki:
"A rendszer problémát talált és a windows a számítógép károsodásának megelõzése érdekében leállt.
A elõször látja ezt a képernyõt, akkor indítsa újra számítógépet. Ha ismét megjelenik akkor kövesse az alábbi lépéseket:
Végezzen vírusellenõrzést. Távolítsa el az esetleges újonnan telepített merevlemezekt és merevlemez-vezérlõket. Ellenõrizze, hogy a merevlemez megfelelõen van e konfiguálva. és lezárva. Futtassa a CHKDSK /F programot a lemezhibák megkeresése érdekében, majd indítsa újra a számítógépet."
A kérdésem, hogy mit tudok tenni?
Én újból fel szeretném tenni a win-t, de a telepítõnél állandóan a fentit írja 😞
segítsetek
köszönöm
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Egy kérdés, hogyan tudom kiküszöbölni azt, h ne a win induljon, hanem a parancssor jöjjön elõ?
köszi
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Angol, de ingyenes.
Start > Control Panel > bal oldalt fent "switch to classic view" > mikor átvált katt a "Regional and language options" ikonra > ott "languages fül" > a "text services and input languages alatt" a "Details..."-re klikkelj > a megjelenõ ablakban jobb oldalt az "add"-ra. > a következõ ablakban felül és alul is a "hungarian"-t válaszd. > majd felül a "default input language"-nek válaszd ki a "hungarian"-t, nyomj alul 1 apply-t, majd alual a listában katt az angolra és nyomd meg a "remove" gombot így nem kavar majd be > ezután alul OK > és megint OK.
Remélem segítettem 😊
#21740-re vki? :S
Az ISO eredeti neve: hu_windows_xp_professional_with_service_pack_3_x86_cd_x14-80456.iso
SHA1 hash-je: 90476EDEF22543D7E56C7D924B4C54A0AA86303B
CD label-je: GRTMPFPP_HU
Ha valakinek megvan a fent említett fájl, kérem küldje el elõször nekem a méretét bájtban a [email protected] e-mail-címre és emailben megbeszéljük a továbbiakat.
Elõre is köszönöm. 😊
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Töltsd le,ez mindent megmutat a géprõl!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
AMD Athlon X2 Prcocesszor|Radeon HD 4850 512 mb|MSI K9N2G Neo Alaplap|4G ram|
Van olyan oldal vagy akármi ami kiirja hogy mien gépem van
videókártya
alaplap
ram
meg minden adatát
választ elõre is köszönöm
AMD Athlon X2 Prcocesszor|Radeon HD 4850 512 mb|MSI K9N2G Neo Alaplap|4G ram|
kb fél éve csináltam egy formázást, két merevlemez, két partíció, egy 40 Gb-os(rendszer) és egy 160 Gb-os ("adat"). Torrentes dolgokat a 160-as partícióra szeretném menteni, de a letöltés indulása után kb 10 másodpercel megáll a töltés, az uTorrent ezt írja ki hibának: "a szemaforhoz rendelt határidõ lejárt". Régebben nem volt ilyen.... A lényeg h a 40 Gb-os particióra rendesen tölt.
Ja és még annyi, hogy természetesen NTFS mindkét fájlrendszer.
Ötleteket kérnék a megoldásra😉 elõre is köszönöm!
Lehet hogy bekaptál egy virust-futtasd le a virusirtót!
Trójaiak keresésére legjobb a Trojan Hunter(lefuttatás elõtt-internet kikapcs+virusirtó kikapcs teljesen,addig amig a Trojan Hunter fut-utána visszaállit!)
Vagy lehet hogy bekaptál egy kémrobotot-lekéne ellenõrizni a gépet(spyboot)
Remélem valamit segitettem.
És minden mappával ezt csinálja, amit bekapcsolás óta megnyitottam. A probléma csak akkor szûnik meg, ha újraindítom a gépet.
Miért csinálja ezt, és hogyan lehet újraindítás nélkül "felszabadítani" a mappákat, amit egyébként nem használ más alkalmazás??
czs1
A másikra sajnos nincs tippem(talán mintha a Jávához lenne köze,de nem biztos!)
Nem tudom ki mondta neked,hogy azt nem kell bekapcsolni,de hülyeséget mondott,nem véletlenül találták ki!Most milyen jól jött volna nem? Nekem már segitett egy párszor.Egyenlõre nincs ötletem,lehet hogy újra kell raknod az egészet?De ird majd meg hogy mi van,oké?Szia!
De ahogy gondolod!
De ha van biztonsági mentésed,akkor állitsd vissza azzal!
Vagy még megpróbálhatod a rendszervisszaállitást egy korábbi idõpontra!Úgyanis akkor a mostani frissités,még nem lesz rajta,de az aut.friss.tiltsd le!
Valamelyik csak bejön!
Súlyos problémám lenne. Másfél hétig nem voltam itthon, tegnap éjjel érkeztem haza. Gépet bekapcsoltam, minden rendben ment, lejött 2 frissítés(XP 64 bit SP2). Ma reggel bekapcsoltam és lefagyott. Bejön az asztal, még 1-2 dolgot megtudok csinálni(Firefox elindítása, vírusirtó ablakának megnyitása, Sajátgépbe belépés) de utána meghal, lefagy nem reagál semmire. Néha ha vagy 10 percig hagyom állni, akkor megcsinál egy dolgot, de amúgy semmi. Firefox is elkezdi tölteni az oldalt és lefagy, nem lehet görgetni, billentyûzetre nem reagál. Általános, hogy semmire se reagál, de az egérmutató megy rendesen. Valaki segítsen!
A Windows milyen nyelven programozza az op. rendszereit? Az xp-t, vistát, 7-et? És, van valami trükk amivel, fellehet gyorsítani az op. rendszert?
T0NI
Tényleg lehet 1 partícióra 2 Win-t rakni, de szerintem csak XP-nél.
Azonkívül nincs értelme, mert nagy lesz a káosz a c-n. Formázni mindenképp kell, minek foglalja a helyet a korábbi rendszer fájljai.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Viszont úgy emlékszem, hogy nekem már sikerült ugyanarra a partícióra két XP-t feltenni. Most az xp mellé win7RC menne.
Azért szeretnék kettõt, mert nem szeretnék még egy partíciót külön ezért létrehozni. Csak ha nagyon muszáj.
Ugye jól tudom, hogy egy partícióra telepíthetek két, akár különbözõ OS-t? XP és win7 lenne
Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25
Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25