Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt vagy? megnézem gondolom az Everest-el csak elöbb leszedem és telepítem.
sziasztok!
Utóbbi idõben valami fogja magát és a háttérben pár percenként alt+tabolja magát.Hogy tudnám kideríteni, hogy mi lehet a ludas?
Baromi idegesítõ. oprendszer winxp.köszönöm
Alaplap típusa?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Szia. Ati van benne fel is van telepítve.
ITM
Sziasztok.

Így néz ki, ha ráklikkelek egy egyszerû mappára. Néhányat már kivettem, de még mindig sok van ami nem kellene. Olyan sok dolgot lehet már csinálni az XP-vel, ha beletúrunk, valami módszeretek arra,, hogy kivegyem ami nem kell? Köszönöm elõre is!

Itt nézhetõ meg

Drk

Mercedes Benz. A szenvedély hatalma. ---------------------------------------- http://www.mercedesfanpage.gportal.hu

Ati vagy nVidia?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Végig telepítettem az egészet egyessével de semmi változás. <#fejvakaras>
ez egy Zip file de kettö van ebböl is csak anyit ír hogy 1004960 texas instruments 1_0_2_1 meg egy 1005938 texas instruments 2_0_0_1 na ezen igazodj el ha tudsz <#falbav>
Texas Instruments
2. kép cardbus könyvtárban mi van?

Ja van egy cd-amit adtak hozzá Drivers & Utilities erröl próbáltam frissiteni (illesztõprogram frissitése) de keresi és nem találja én is átnyálaztam a cd-t hogy milyen mappák vannak benne na de ebböl melyikbe lehet? persze egy párat kivéve amit tudok én is hogy mi miaz. 😊

1-kép

2-kép
Az alaplapi CD-n találsz olyat.
(Az alaplapi kártyák foglalatának a mûködését vezérli)
Szépen fogalmaztam, de a lényeg benne van 😊

Ja és ez egy Fujitsu Siemens Amilo Pi 1536 na és itt van a bibi a SM buszvezérlövel.
Szerintem egyenlöre gondolom a géphez tartozik ez a driver mert ha ki van húzva a kütyü akkor is azt érzi hogy SM buszvezérlõ hiányzik(csak tudnám hogy mi az).
Ja csináltam olyat hogy be a Driver lemezt amit adtak hozzá aztán itt a sárga kérdõjelnél nyomtam neki Illesztõprogram frissitése keresi keresi de semmi és kidobja(pedig ez a cd-mert az összes többi felment szó nélkül)( ja próbáltam még a Driver Magician)-nal is próbálkoztam . hm
Van egy PCTV 430e Pinnacle kütyüm és amikor bedugom akkor csak csipog egyet a gép hogy hozzácsatlakoztattam valamit(de nem jelenik meg semmi az óra melett lent hogy uj hárdver meg stb.) kipróbáltam a másik gépen ott rendesen végigvezet ugye a varázsló. Itt ezért a hiányzó SM buszvezérlõ miatt? Milyen driver kell ide neki?
[Jakuza]
Gondolom valamilyen alaplapi drivert kene feltenni, amit az alaplap telepitolemezen talalsz meg.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Van még egy olyan hogy a Eszközkezelõben az Egyéb eszközöknél van sárga kérdõjel. SM buszvezérlõ. Mi az ami hiányzik?
Nincs mit!
Örülök, hogy tudtam segíteni. 😊

Köszöntem jó lett. <#worship>
Ez így nem jött be de azért köszi. ( a Noodlee-hozzászólása bejött)
Más USB-s eszköz, amit meghajtónak lát, pl pendrive, vagy USB-s vinyó, azzal nincs gond?

Ezt biztos nem nekem akartad írni 😛
Amúgy, ha gyári hibás lenne a lejátszója, akkor SP2 alatt sem hiszem, hogy mûködött volna. Azt sem hiszem, hogyha egy USB-s cucc rossz, és rádugod a gépre, akkor az újra indul. Ott valami szoftveres gubanc lehet szvsz.

computerguru
Arra nem gondoltál,hogy nem a PC-vel van a baj,azt még megpróbálhatod,hogy vidd vissza,és cseréltesd ki egy másikra,de elõtte dugj rá elõször egy másik mp3-at,ha azzal nem csinálja,akkor a lejátszód valószinû gyári hibás,van ilyen.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Nem találtam megoldást a problémára, viszont ezer sebbõl vérzik az a cucc, mindenkinek valami nyûgje van vele. Ránézésre nem volt jó választás 😞

Ha eddig levittem alulra az egeret akkor feljött ugye a start menü.

Ha leviszem alulra az egeret nincs semmi böngészés alatt. Jó akkor a tálca mindig legyen látható a többi ablak elõtt + elrejtés combó, ilyenkor viszont nem rejti el, ha meg kikapcsolom a látható a többi ablak elõtt, akkor meg nem hozza fel a start menüt ha alulra viszem az egeret.

Ez a probléma azután kezdett jelentkenzi, hogy véletlen megnyomtam a start +d-t ha ez számít.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Köszöntem a hozzászólásokat ,minnyá jövök vissza és akkor kipróbálom majd írok. <#worship><#worship><#worship>
Keresés közben rábukkantam más helyre is, ahol leírtad ezt a problémát, ott is születtek válaszok, nézz rájuk, hátha.
Én is találtam egy megoldást, de szerintem van ennél egyszerûbb is:

If your prompted again and again fpr the password from Outlook connector, than try this:-

* uninstall outlook connector from the control panel
* uninstall outlook from your install cd
* remove all keys in the registry that have "msncon.dll" in them
* remove all keys in the registry that have "outlook connector" in them
* remove all .pst files
* remove all temp files
* use a registry cleaner *(i use RegCleaner 4.2 by Jouni Vuorio)
* restart
* reinstall office outlook

Eszköztárak rögzítésébõl pipa ki, majd a cím feliratnál ragadd meg egérrel, és húzd egy sorral lejebb az egészet a bal oldalra.

[Jakuza]
Szerintem nincsenek beallitva, hogy a rejtett fajlokat is lasd.
Eszkozok > Mappa beallitasai > Nezet > Rejtett fajlok es mappak megjelenitese

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Köszönöm de így se jó.<#falbav>

kép
jobb klikk a szürke területen az ikonok mellett, majd címsor feliratra bal klikk

Sziasztok.Szerintetek hogy van az hogy nem tudom megjeleníteni sehogy se a sávot ahova be kellene írni hogy C:\Document and Settings\név\Local Settings\ bla bla bla sehogy nem tudom elõvarázsolni csak a keresõvel és a Temp meg a Internet Filesböl is csak egyesével tudom kitörölni a dolgokat. Szerintetek mi a bibi? vagy hogy lehetne elõvarázsolni?

kép
fook
megvan már 😊 kábeleket kicsit át kellett mozgatni 😊 kösszke mindenkinek 😊

Hello!
Outlook 2007-t használok, melyre feltelepítettem az Outlook Connector-t, hogy el tudjam érni a hotmailes fiókomat. 1 rövid ideig múködött (kb. amíg letöltötte a leveleimet.
De mostmár nem küld-fogad
"Couldn't sign in"
mi lehet a hiba???
Légyszi segítsetek, ha tudtok 😊
sztem erre távoli asztali kapcsolat a legjobb megoldás, az tulajdonképpen a másik gépet "használja" és csak a képernyõt adja neked.

Nézd meg, hogy jól van-e kábelezve a vinyó, esetleg húzd le a rackról, és rack nélkül dugd fel.

Kábelek ellenõrzése
HDD jumper pöcök átrakása (4 lehetõség van) kép
Rossz a Rack
Rossz a HDD
SpiritFire
Üdv

Engem az érdekelne hogyha 2 gép helyi hálózatra van kötve akkor arra van-e lehetõség hogy a gyengébb gép bizonyos programok futtatását ne csak a másik gép vinyójáról futtassa, de annak a gépnek az erõforrásait használja? Elõre is köszi, fontos lenne.

Voltam nyitás után!

Hali!

Az mitõl lehet hha ismerõsöm rádugja a gépre az mp3-at, újraindul? SP3-as, Sp2vel nem volt baj vele...ötletek?

Sony nw-e002 típusú mp3 lejátszó egyébként.
czs1: azért nem jelentkezik be magától, mert fel van telepítve a .NET Framework valamelyik verziója és az csinál magának egy rejtett fiókot, így a gép úgy érzékeli hogy több fiók van.
Megoldás: Start > Futtatás > "control userpasswords2" > és ott vedd ki a pipát "A számítógép használatához felhaszálónevet és jelszót kell megadni" elõl > OK > írd be a felhasználónevedet és kétszer a jelszavadat (ha nincs, hagyd üresen!), de arra ügyelj hogy a név véletlen se "ASPNET" legyen.

Evin
Én arra gyanakszom, hogy .NET keretrendszert telepítettél, ami létrehoz egy láthatatlan új fiókot. Azt most nem tudom megmondani ezt hol lehet kilõni, én mindig a TuneUP-al szoktam csinálni. 30napig ingyenes.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Evin
Mivel laptop, feltételezem, hogy 2magos. Hogy az XP felmenjen, BIOS-ban ki át kell állítani a vinyónál az AHCI-t IDE-re, és esetleg a proci egyik magját ki kellene kapcsolni. Valószínûleg ez a gond.
Ha a haverod rendes lett volna, odaadta volna a kézikönyvét, amiben valószínûleg ez le van írva.
Kivéve, ha nagyon régi laptop, amiben 1mag van és nem SATA vinyó!

fook
Van is a rack-ben valami?! 😊
Ha nem látja, akkor valami nincs jól rádugva, vagy rossz. Azt a lehetõséget most kizárom, hogy összeakad másik meghajtóval, mert ezek szerint csak ez van benne. Vagy induláskor meg kell nézni, látja-e a gép, mert ha nem talán BIOS-ban le van tiltva, vagy tényleg rossz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

természetesen már próbáltam a vezérlõpultban is állítgatni, de nem mentem vele semmire.
computerguru
Sajnos ez egy sújos hiba,nagyon úgy néz ki,hogy újra kell telepiteni az XP-t!
A J parancsot hagyjad,mert nem mész vele semmire,az lenne a legjobb,ha egy másik XP telepitõvel bróbálkoznál(de ezzel is megpróbálhatod)A telepitõ lemezrõl elinditani a gépet,majd törölni kellene a particiót,azt hiszem irja is hogy T betû
(Gondolom tudod,hogy minden törlõdik!)Majd utána egy új particiót kellene létrehozni,természetesen megkell formázni és igy a teljesen új üres particióra mehetne az XP.
Sajnos egyenlõre ezt tudom mondani,de ha van valakinek itt a fórumon más ötlete,szivesen látjuk!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

computerguru
Itt már próbáltál állitani?

Vezérlõpult-Felhasználói fiókok-A felhasználók be és kijelentkezési módjának beállitása-Itt tudod beállitani.

Sziasztok! Amikor feltelepítem az XP-t, beállítom az alapértelmezett felhasználói fiókot, s a bekapcsoláskor automatikusan ezzel a felhasználónévvel lép be a rendszer (egyfelhasználós környezetet használok, jelszó nélküli rendszergazda jogokkal).
Aztán egy pár nap vagy hét múlva elfelejti ezt az automatikus belépést, s bekapcsoláskor megjelenik az Üdvözlõ képernyõ, s arra vár, hogy kattintsak rá arra az egyetlen felhasználói fiókra, amelyikkel be akarok jelentkezni.

Mitõl felejti el az eredeti beállítást, s hogyan tudom ismét visszaállítani arra, hogy ne várjon semmilyen kattintásra, hanem automatikusan jelentkezzen be?

Elõre is köszi!

czs1
fook
Hellotok! kaptunk egy gépet , amiben csak egy rack van , kérdésem az , hogy erre fel lehet telepíteni az xp-t? mert instalnál azt írja hogy nincs felismerhetõ telepített winchester :|