Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utóbbi idõben valami fogja magát és a háttérben pár percenként alt+tabolja magát.Hogy tudnám kideríteni, hogy mi lehet a ludas?
Baromi idegesítõ. oprendszer winxp.köszönöm
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Így néz ki, ha ráklikkelek egy egyszerû mappára. Néhányat már kivettem, de még mindig sok van ami nem kellene. Olyan sok dolgot lehet már csinálni az XP-vel, ha beletúrunk, valami módszeretek arra,, hogy kivegyem ami nem kell? Köszönöm elõre is!
Itt nézhetõ meg
Drk
Mercedes Benz. A szenvedély hatalma. ---------------------------------------- http://www.mercedesfanpage.gportal.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
(Az alaplapi kártyák foglalatának a mûködését vezérli)
Szépen fogalmaztam, de a lényeg benne van 😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Örülök, hogy tudtam segíteni. 😊
Amúgy, ha gyári hibás lenne a lejátszója, akkor SP2 alatt sem hiszem, hogy mûködött volna. Azt sem hiszem, hogyha egy USB-s cucc rossz, és rádugod a gépre, akkor az újra indul. Ott valami szoftveres gubanc lehet szvsz.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Ha leviszem alulra az egeret nincs semmi böngészés alatt. Jó akkor a tálca mindig legyen látható a többi ablak elõtt + elrejtés combó, ilyenkor viszont nem rejti el, ha meg kikapcsolom a látható a többi ablak elõtt, akkor meg nem hozza fel a start menüt ha alulra viszem az egeret.
Ez a probléma azután kezdett jelentkenzi, hogy véletlen megnyomtam a start +d-t ha ez számít.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én is találtam egy megoldást, de szerintem van ennél egyszerûbb is:
If your prompted again and again fpr the password from Outlook connector, than try this:-
* uninstall outlook connector from the control panel
* uninstall outlook from your install cd
* remove all keys in the registry that have "msncon.dll" in them
* remove all keys in the registry that have "outlook connector" in them
* remove all .pst files
* remove all temp files
* use a registry cleaner *(i use RegCleaner 4.2 by Jouni Vuorio)
* restart
* reinstall office outlook
Eszkozok > Mappa beallitasai > Nezet > Rejtett fajlok es mappak megjelenitese
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
kép
Outlook 2007-t használok, melyre feltelepítettem az Outlook Connector-t, hogy el tudjam érni a hotmailes fiókomat. 1 rövid ideig múködött (kb. amíg letöltötte a leveleimet.
De mostmár nem küld-fogad
"Couldn't sign in"
mi lehet a hiba???
Légyszi segítsetek, ha tudtok 😊
Engem az érdekelne hogyha 2 gép helyi hálózatra van kötve akkor arra van-e lehetõség hogy a gyengébb gép bizonyos programok futtatását ne csak a másik gép vinyójáról futtassa, de annak a gépnek az erõforrásait használja? Elõre is köszi, fontos lenne.
Voltam nyitás után!
Az mitõl lehet hha ismerõsöm rádugja a gépre az mp3-at, újraindul? SP3-as, Sp2vel nem volt baj vele...ötletek?
Sony nw-e002 típusú mp3 lejátszó egyébként.
Megoldás: Start > Futtatás > "control userpasswords2" > és ott vedd ki a pipát "A számítógép használatához felhaszálónevet és jelszót kell megadni" elõl > OK > írd be a felhasználónevedet és kétszer a jelszavadat (ha nincs, hagyd üresen!), de arra ügyelj hogy a név véletlen se "ASPNET" legyen.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ha a haverod rendes lett volna, odaadta volna a kézikönyvét, amiben valószínûleg ez le van írva.
Kivéve, ha nagyon régi laptop, amiben 1mag van és nem SATA vinyó!
fook
Van is a rack-ben valami?! 😊
Ha nem látja, akkor valami nincs jól rádugva, vagy rossz. Azt a lehetõséget most kizárom, hogy összeakad másik meghajtóval, mert ezek szerint csak ez van benne. Vagy induláskor meg kell nézni, látja-e a gép, mert ha nem talán BIOS-ban le van tiltva, vagy tényleg rossz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A J parancsot hagyjad,mert nem mész vele semmire,az lenne a legjobb,ha egy másik XP telepitõvel bróbálkoznál(de ezzel is megpróbálhatod)A telepitõ lemezrõl elinditani a gépet,majd törölni kellene a particiót,azt hiszem irja is hogy T betû
(Gondolom tudod,hogy minden törlõdik!)Majd utána egy új particiót kellene létrehozni,természetesen megkell formázni és igy a teljesen új üres particióra mehetne az XP.
Sajnos egyenlõre ezt tudom mondani,de ha van valakinek itt a fórumon más ötlete,szivesen látjuk!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Vezérlõpult-Felhasználói fiókok-A felhasználók be és kijelentkezési módjának beállitása-Itt tudod beállitani.
Aztán egy pár nap vagy hét múlva elfelejti ezt az automatikus belépést, s bekapcsoláskor megjelenik az Üdvözlõ képernyõ, s arra vár, hogy kattintsak rá arra az egyetlen felhasználói fiókra, amelyikkel be akarok jelentkezni.
Mitõl felejti el az eredeti beállítást, s hogyan tudom ismét visszaállítani arra, hogy ne várjon semmilyen kattintásra, hanem automatikusan jelentkezzen be?
Elõre is köszi!
czs1