Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi megtettem.
gergely1991
Beállításoknál a (ha jól emlékszem) biztonsági frissítéseknél jelöld ki hogy ne értesítse a frissítéseket..

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok! Mitõl van az hogy Eset kiírja hogy nincs minden frissítés telepítve,rányomok rá is megy a Microsoft oldalra,le is tölti a frissítést,telepíti(telepítené) és a végén kiírja hogy a frissítéseket nem sikerült telíteni. " Eddig tökéletesen mûködött" Sõt az óra mellett a tálcán mindig jött a buborék hogy frissítések készen állnak a telepítésre. Amúgy a Frissítés automatikusra van állítva. Szerintetek mitõl van ez? Így minden második nap figyelmeztet az Eset ha rámegyek újból ez lesz a vége. A választ elõre is köszönöm. Üdv.
DarkSector
de csak utána válik láthatóvá? :S
Nem kéne elõtte látnia IP vagy valami alapján?
Fõleg ha megosztom...mert oké hogy kell driver de ez tudtommal ugy szokott lenni hogy elõtte láthatóvá válik mint ismeretlen eszköz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

computerguru
Nekem is az van fent.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Igen,lehet :)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Sziasztok, egy régebbi asztali gépre telepítek egy win xp sp3 -at.
Kérdésem, hogy xp -re lehet Office 2010 -et telepíteni??

Köszönöm a türelmes válaszokat:)

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

gergely1991
Nemártana ha a nyomtató driverét a kivánt gépekre telepíted.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

magyarkolega01
Van SP3-as Xp-re Windows Media Center lehetõleg magyar.Ha van akkor honna tudnák szerezni?

...:::|Supermoto is life |:::..

DarkSector
Most próbálkozom a nyomtatót a routerre kötni, meg is van.
Kinyomtattam vele az adatokat...most hogyan tovább? Mert neten nem találok leírást ehhez....:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Sziasztok, adott a problémám, hátha tudtok segíteni:

2 gépem van:
"P4 I" és "P4 II"

A "P4 I"-re telepített nyomtatót szeretném használni a "P4 II"-rõl.
Eddig ezeket csináltam meg:

"P4 I":
- Otthoni hálózat létrehozása (fájl és nyomtatómegosztás enmgedélyezve)
- Tûzfal kikapcsolása
- Újraindítás

"P4 II":
- Otthoni hálózat létrehozása (fájl és nyomtatómegosztás enmgedélyezve)
- Tûzfal kikapcsolása
- Újraindítás
(bár itt nem érdekes a megosztás)

A cifra dolog hogy a "P4 II" wifi-n csatlakozik a routerre.
Vagy létezik valami szoftver a neten erre?
Elõre is köszönöm a segítségeket!

Íme egy gyors rajz:

magyarkolega01
kiment a winchester benne újra lett rakva a gép most meg nem tudom használni az mp4-ha csatlakoztatom és cd-vel se megy az mp4 meg van benne új winyó

Ha kiment,akkor miertnem hoztad vissza? :/

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

magyarkolega01
Kaptam hozzá cd és azért lett újratelepítve rendszer mert kiment a winchesterm.Am cd-vel se megy és elõtte mûködött.

gergely1991
Az a gyanúm hogy a Ubuntu és egyéb más linux disztribúció is felismeri(mint a többit is).

Lehet, hogy az MP4-ed be van fertõzve vírussal és azért ír ki ilyeneket. Az is megtörténhet, hogy meghibásodott közben.
Jó lenne, ha Linux alatt tennéd be egy gépbe és akkor lehet látni, hogy felismeri-e vagy sem.

Egy kérdésem lenne: mielõtt újra lett volna telepítve a rendszer, azelõtt volt-e valami gond vele? Konkrétan miért telepítetted újra a rendszert?
gergely1991
A lejátszóhoz nem kaptál cd-t?

magyarkolega01
#25026 problémám azóta sem oldódott meg nem tudom mit kezdejek vele.

vagy router vagy switch.
de tényleg a legegyszerûbb és legolcsóbb a keresztbekötött utp kábel

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

Köszi, egy kicsit még szenvedtem vele de aztán sikerült megoldani:)
gergely1991
szia!
Nos a vezérlõpult(röviden win+r billentyû, majd írd be:control) az ott lévõ :Területi és nyelvi beállítások>nyelvek fülön és a részletek gombra kattintva tudod a billentyûzeteddel kapcsolatos dolgokat módosítgatni.

lck
cross kábel kell hozzá + hálózat beállítás varázsló
sziasztok!nekem az a problémám hogy újratelepítettem a laptopom (xp) és most némelyik karakter felcserélõdött az elsõ kb 6 egymást követõ jó és a többi felcserélõdött de mindegyik sor végén ugyanez a hiba. vki tud segíteni?
94mike
Helóó,2 gépet szeretnél összekötni,hogy csináljam?:/ mind a kettõ gép win7es,be dugom a kábelokat a hálókártyába,de semmit nem csinál :S

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

magyarkolega01
nemtudom ehez nem nagyon értek az lenne jó ha megtudnánk odani a problémát

gergely1991
Driver van telepítve? Vagy be van állítva hogy háttértárolóként mûködjön?

magyarkolega01
KÉP:http://kep-feltoltes.hu/share-D420_504B8202.html

magyarkolega01
Sziasztok!Lenne egy ilyen problémám most lett újrarakva a gépem és hát ilyen problémám lenne ha be van dugva az USB a gépbe amin Mp4 van csatlakoztatva akkor ezt írja ki..sajnos erre valami megoldás?
[url=http://]KÉP

és esetleg azt meg tudnád oldani hogy felrakod valahová?
Optimus Prime
Keres rá a fájl nevével Google-lal, tuti találsz nem MS letöltõhelyet. Bár ha én letöltöm és felteszem valahova, ahonnan te is eléred...

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

sajna nem. tudsz segíteni?
Optimus Prime
Nem tudom innen próbáltad? Oh... már látom eredetiség ellenõrzõ. Ezen nem mész át?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

hali.
szükségem lenne WindowsXP-KB943198-v2-x86-ENU.exe nevû frissítésre és nem engedi letölteni. esetleg tudna valaki segíteni? sürgõs lenne.
Optimus Prime
Szívesen. legalább a több éves XP és PC-s geekségem másnak is segítség. :)

Köszi szépen a segítséget! Így már gyorsabb lesz a dolog :)
Optimus Prime
Meg is van. Kiírható lemezre és onnan telepíthetõ friss XP telepítés után. Nem mondom ezután is szedd le jó pár cuccot Update-rõl, de így kicsit könnyebb.

Optimus Prime
Elvileg ez az. Van egy ISO formátum is, ami felírható CD-re (nekem is úgy van). Rákeresek.

Üdv, újra kellett telepítenem az egyik gépet amin xp home edition van, van rá lehetõség, hogy a sp3-at meg az összes frissítést hozzá valahonnan letöltsem? A microsoft oldala nem igazán partner ebben, gyakorlatilag nem elérhetõ... Idõt szeretnék spórolni, mert az automatikus frissítés nem kapkodja el a dolgokat és az explorert sem engedi frissíteni addig.
Optimus Prime
Hú, de jó. errõl nem is tudtam!

gergely1991
Sajátgép>tulajdonságok>speciális>Indítás és helyreállításnál beállítások>Automatikus újraindítás pipa ki.Következõ alkalomnál leírod a hiba számát majd be guglizod.Vírus,driver,adatkábel megsérülése okozhatja(az utóbbit nekem tegnap csinálta egy másik õskori gépemen :D ).

Sziasztok!

Xp van az egyik gépemen. Betölti a rendszert, kiírja hogy üdvözöljük meg minden, és utána bejön az asztal is meg minden és hirtelen 1mp ig ilyen kék háttért számokkal és újra indul. ez miért van? egyik óráról a másikra lett ilyen.
gergely1991
Például :eszközök>mappa beállításai>nézet fül>egyszerû mappa megosztás használata pipa ki
keresd ki a problémás mappát>jobb gomb tulajdonságok>biztonság fül és ott beállítod ha kész akkor OK gomb...

Windows XP alatt csak 1 védett mappát ismerek: ez lenne a System Volume Information, ha több partíció van, akkor annyi lehet ebbõl a védet mappából.
Másképpen megoldás van erre is, ha a Windows nem engedi, csak a géphez hozzá kell férni Windows nélkül.
A Kaspersky Rescue disc 10-el meg lehet oldani. Ez egy boot-olható *.iso, lehet pendriverre is tenni, de a géped kel tudjon boot-olni pendriverrõl. Az utasításokat megtalálod ott (az elsõ 3 cikk: Download Kaspersky Rescue Disk 10, How to record Kaspersky Rescue Disk 10 to an ...) amit küldtem. Majd mikor bejön minden, akkor ott lesz egy File Manager, olyan mint a Windows Explorer, amivel akárhonnan akárhova lehet másolni, csak vigyázni kell, mert olyan dolgokat is lehet úgy tévedésbõl csinálni, hogy a Windows-t "elrontod" (pl tévesen valamit kitörölsz).
Sziasztok! Véletlen az egérrel behúztam egy védett konytárba egy masik könyvtárat, viszont most már nem enged hozzáférni, Se kimásolni..XP SP2 alatt, esetleg tud valaki segíteni? köszi
Átnéztem azokat is, nem talált rajtuk fenyegetést!
jackoneill90
a feladatkezelõ kis ikonja nem mindig jön elõ az óra mellet. Telepítsem újra az xp-t ? Most más baja nem jut eszembe.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

gergely1991
"Ha talált akkor érdemes a becsatlakoztatott eszközöket is átfésülni vele."
Ez megtörtént azóta?

Igazad volt! Rootkittel voltak tele a driver fájlaim! Most már mûködik minden! Köszönöm segítségedet! :)
Csak most láttam írásod. (szinte egész nap nézem sg, pont tegnap nem)
Ha tegnap láttam volna problémádat, egybõl mondtam volna a valószínû megoldást amire végül is te is rájöttél.

Alap dolog: Win telepítésnél csak rendszer HDD legyen csatlakoztatva (külön pl. tároló HDD ne)!