Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
Bár, a vírusirtók nem szeretik az *.au3 scriptbõl legenerált exe-ket, vírusnak vélik, pláne ha UPX-el még össze is tömöríted.
a gmail beléptet ha megjegyzteted a jelszót, a freemail nem.
viszont van egy olyan progi amivel meg tudsz jegyeztetni egérmozdulatokat, kattintásokat, stb, valami makróprogit ment el a mozdulataid alaapján de sose használtam, nem tudom mi a neve :S
My head is bangin' You're killing me Please don't stop
Nem tudom, hogy milyen weboldal ez, de pl. ha Én megjegyeztetem jelszó Firefox egy weboldalnál, akkor az oldal megnyitásánál egybõl beléptet.
A steam indításakor a gép windows error 193-ra hivatkozik. Nem tudjátok mit jelent?
érdekes probléma...
My head is bangin' You're killing me Please don't stop
Ha csak te használod akkor elég mondjuk megjegyeztetni a böngézõvel.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Azt hogyan tudom megoldani, hogy a böngészõ újraindítsa magát 2 óránként, és nyomjon egy oké gombot??
A megadott linkben le lehet tölteni és felmásolhatod CD-re vagy USB-re, de persze kell figyelni, mert különbözik a felmásolási módszer. Ez a Kaspersky Rescue Disc 10 egy bootolható cucc, pont úgy kell eljárni mint a bootolható telepítõ lemezekkel.
Olyan gondom van, hogy újratelepítettem a win xp-ét, és a második winyót "D" jelût ami tele van adattal látja a rendszer, de nem tudom megnyitni, azt mondja nincs megformázva. viszont ha megformázom eltûnik minden.
Mit tudok csinálni?? Kellenek azok az adatok.
A Windows XP SP3 MSDN 2 változat között mi a különbség?
(hu_windows_xp_professional_with_service_pack_3_x86_cd_vl_x14-73991.iso)
(hu_windows_xp_professional_with_service_pack_3_x86_cd_x14-80456.iso)
A művészet a kimondhatatlan tolmácsa. (Goethe)
Köszönöm a segítséget ha lesz.
A művészet a kimondhatatlan tolmácsa. (Goethe)
a C-n van a rendszer, a D-n minden egyéb. De akkor miért a D-hez írja hogy rendszer amikor azon nincs XP. Van még egy partícióm csak azt lehetne aktívvá tenni de azon is fontos dolgok vannak.
2 napot szívtam, egyszerûen nem lehet egy vinyóra feltenni 98 SE-t és Me-t, még két külön partícióra sem. Lehet XP mellé lehet az egyiket, de itt nem engedte. Egyszerûen feltettem egy SCSI vinyóra az Me-t, majd lehúztam a rendszerrõl, majd rádugtam a másik vinyót, arra felment a 98 SE. Aztán visszadugtam mindkét vinyót, és egy bootloader progival indításkor tudok választani a 2 rendszer közt.
Lényege, hogy elõször régebbi rendszer C-n és win alól indítani másik win telepítõt, xp-nél lehetett ilyenkor D partíciót választani.
Win 98 SE-t és Wind ME, hát nem tudom, talán próbáld win98 C, majd alóla indítani ME, de nem tudom, hogy enged-e választani partíciót!
Azt hiszem win98
(vagy ME) C és alóla indítva win 2000 mûködik, csak telepítõ indításnál az elejénél be kell lépni valami további beállítások, vagy ilyesmi és ott lehet pl. D-t választani.
aki emlékszik még a régi Windowsok telepítésére, kérem írjon itt vagy privit, hogyan tudnék egy Win 98 SE-t és egy Wind ME-t egy vinyóra 2 partícióra feltenni.
fdisk-el megcsinálom a két partíciót, az egyik oprendszer felmegy, de a másik sosem, azt írja nem lehet frissíteni az elõzõt, meg hogy a telepítõ csak üres gépek telepítésére használható....nem tudom a két rendszert feltenni egymás mellé
köszi
Ajánlott ellenõrizni a C:\windows\system32\drivers\etc\host állományt.
Ja meg egy vírusellenõrzést a #25068 alapján.
Ezek amiket észrevettem hogy két napja nem tölti be egyszer se.
A Windows XP Professional SP3 Black Edition van magyar verzióban is? mert eddig csak angollal találkoztam,illetöleg nem tudta senki megmondani van e benne magyar nyelv. nagyon köszönöm a válaszokat!
Pl.: Kb. fél éve - éve észrevettem, hogy "nagyon nyilvánosan" ki volt téve kód egy fórumon. Aki nem is kereste, csak meglátta, gondolom egybõl ezt kezdte használni, sokan lettek az összes használók.
Békén hagyhatnák xp-t már.
Egyik ismerõsöm most telefonált hogy a legalább 3 éve - az egyik jól bevált mennyiségi kulccsal - feltelepített XP-je ma kiírta hogy : Elõfordulhat hogy szoftverhamisítás áldozata lett !
Most ez vagy egyedi eset, vagy a Microsoft ennyire ráakarja szorítani a népeket a Win8 vásárlásra ?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Vissza lehet állítani a következõképpen: felnyitod a Control Panel-bõl a Folder Options-t, A View fülben ott van a listában a "Hide extensions for known file types" bepipálod. Utána Apply és OK, ennyi.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"