Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Mi van vele?😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Evin
Hm... spéci eset, de jó tudni róla, hogy ilyen is van.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Hát külsõ vinyó USB-n rákötve nálam okozott galibát. Frissítésnél felcserélte a meghajtó betûjeleit és azt formázta le amelyiken 300gb adat volt. Tehát mostantól csak szépen lépésrõl-lépésre. Amúgy eddig nálam is minden ok volt.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Evin
Nekem semmi gondom nem volt vele. Legutoljára a 9-est használtam, és partíció törlést és létrehozást csináltam egy mûveletben és mindent szépen végrehajtott.

És egy jó tanács a Powerquest/Norton Partition Magic-hez:
Egyszerre mindig csak egy mûveletet adj ki neki utasításba. Én most fejeztem be miatta a 3 hét szívást.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Evin
Épp azért jók, mert nem. Az általam említett biztos nem.

Nem néztem. Igazából nem tudom, hogy az ilyen kütyük hogy mûködnek, remélem nem a win alap alkalmazásait használják.

Evin
Particionáló programmal nem nézted? pl Partition Magic?

Vinyó nélkül, OS tûzfalat kilõve sem jön össze a dolog. A remote.exe-t kikeresve simán elindítható, a futó folyamatoknál is látszik.

Régebben nem volt ilyen problémám, nem tudom mi bachatta el a dolgot.

Intézõben sem látja, mivel nincs file rendszer a winyón (ezért akarom formázni)

gergely1991
Gondolom a OS tûzfalát használod....
Vagy kapcsold ki a tûzfalad(igen tudom kockázatos,akkor a neted is állísd le egy pillanatra akkor)és úgy próbáld futtatni....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
És ha a intézõn formáznád?
helyi menü(meghajtó kijelölése majd jobb gomb)formázás...
Majd felkinálja a formázási lehetõséget(ha formálatlanról van szó)....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok!

Ma vettem egy terrás vinyót, bemennék a lemezkezelésbe, hogy megformázzam/partícionáljam, és a következõ üzenet fogad:

Nem értem, hogy mi köze van a távoli számítógép kezelésnek az én lemezkezelésemhez, de egye fene, engedélyeztem a tûzfalon, amit kért.
Ez sem vezetett sehova, újabb hibaüzenet:

A kért szolgáltatást nem sikerült elindítani... vagy valami hasonló sablonos szöveg.

Valaki esetleg?

KMPlayer ?
Grove4
Sziasztok az lenne a problémám,hogy az eddig gond nélkül lejátszott filmjeimet,videóimat most nem tudom megnézni egyetlen programmal sem,pedig ugyanúgy fent vannak a codecek a lejátszó programok,semmi nem változott,csak az,hogy amikor megnyitok egy videót,akkor fekete kép és csak a hang megy.Mi lehet a probléma?Válaszaitokat elõre is köszönöm.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Ide is be szpemmelem a kérdésemet hátha itt kapok rá választ.

Hiho!

Az otthoni gépem nem kezeli azokat a fileokat, amelyikben ? van, a munkahelyi viszont igen. Hogy tudnám ezt orvosolni?

computerguru
Lehet hogy a NET hiányzik a gépedrõl? Felkellene telepiteni és utána kellene megpróbálni a programot,amit nem tudtál feltenni.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Everest megmondja, a drivert meg az alaplapgyártó honlapján találod.

Kell külön progi.

Köszönöm,közben én is átunna néztem és valóban nekem is ilyesmit hozott fel a google de majd megkérdem mi akar ez lenni.
Evin
Ha nem ismerõs embertõl kaptad, akkor töröld, mert talán vírus. Én csak a McAffee-vel kapcsolatban láttam vmi xdat fájlt.
Vagy legyegyszerûbb, ha megkérdezed a feladót, már ha ismered!, hogy mi az.

Sziasztok,segítséget szeretnék,kaptam egy levélben egy fájlt egy kis füzetlapocska Xdat file-ként írja.Ezt mivel lehet megnyitni? Elõre is köszönöm.
gergely1991
soundmax

atesz25
Sziasztok.Szeretnék egy kis segítséget, van egy régi gép amiben nem tudom milyen integrált hangkártya van, pc-wizard szerint ac'97 82801 ich4 valami ilyesmi, tudtok nekem ehhez drivert szerezni?

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

Valahaogy xp-n is le lehet csípni egy kis üres helyet a particiókról mint a vista-nál? Vagy kell hozzá valami program?

A szervízcsomagok csak az addig kiadott frissítéseket veszi egy csokorba
milyen határvonalat akarsz húzni, mely naptól nem kellenek a frissítések?

Ezt tettem én is mivel az sp1-et már nem lehet sehonnan sem letölteni, mert állítólag bevonták v mi a fene. Eddig még mindig nem sikerült sem a daemon-t sem az alcohol-t feltenni a gépre, azt hittem az sp1 megoldás lesz rá, külföldi fórumon írták hogy hogy lehet megcsinálni (még így se sikerült) ott sem említették az sp1-et. De azért köszi a segítséget!

Írtam már, hogy Én nem szórakoznék SP1-el, egybõl SP2-tõt tennék, sõt inkább SP3-mat. (ezek tartalmazzák az SP1-et)
Én XP Sp3 mat használok, Én arra szavazok.
Hello!

Az SP3-ról kinek mi a véleménye?Érdemes felrakni?XP uninstallálás elõtt állok,de nem akarom a 2006-ban készült XP-t feltenni.De ha nem lesz más,akkor persze marad.Köszi szépen a válaszokat.
daeemoon
Ismerem a progit, régen használtam is... A régi winyón 1 szektor volt hibás 8-) Köszi a tippet!
Amúgy néha most is lefagy az 512es RAM-al is, szóval lehet, hogy lesz itt ne mulass.

figyelmeztet de aztán meg újraindul a gép valamiért... :S eddig nem volt ilyen gond csak testvéremnek ellopták a táskáját amiben az ehez a géphez szükséges cuccok voltak ... most meg akármilyet szedek le mindíg ezt írja ki és utánna nem rakja fel
Internal setup error. Contact support.

Ezt írja ki a deamnon mikor fel akarnám rakni. De ez elõtt is írt ki vmit amiben hiányolta az sp1-et.

Azért akarnám azt is feltenni mert nem engedi feltelepíteni sem a daemoon tools-t sem pedig az alcohol 120-at sem! Azért gondolom, hogy ha felraknám az sp1-et akor menne. Ha jól emlékszem emiatt is sípolt a progi. Nem nagyon értek ehhez ezért gondoltam h segítene az sp1.

Evin
Attól még ugyanúgy lehet telepíteni. Csak figyelmeztet, nem?

Hali!
Kéne egy kis segítség :S... nem tudok audio drivert feltenni a gépre mert állandóan azt írja ki h : nem ment át a Windows Logo tesztelésen.... hogyan tudnám ezt kiiktatni ?
Hát igen, ezt akartam Én is írni, hogy egyik RAM ki, és teszt, de hát már rájöttél.

A másik, a HDD-t (winyót) akarsz ellenõrizni, akkor Hard Disk Sentinel !
Tud magyarul és minden infót megad róla: hõfok szektorok hibásak-e, várható élettartalom, Teljesítmény - Kondíció százalékba. (regisztráció nélkül is használható)
Sp1-et akarsz, mért nem Sp2-tõt teszel, sõt Én Sp3-mat mondanám.
Sziasztok!
Nem tudom sehonnan sem letölteni az sp1-et! A microsoft honlapján illetve a magyar oldalakon sincsen fent. Gugliztam annyit hogy már sok is volt! Viszont nagyon kéne mert pl daemon tools-t nem tudom felrakni mert visít. Remélem tud vki nekem segíteni és azt nagyon megköszönöm!

daeemoon
Öööö ez igaz 😄

Volt benne egy új és egy régi is? Ezt elfelejtetted mondani. 😊

computerguru
De ha tényleg eltûnik a sajátgép ikon,itt a megoldás:

Control Panel / Display Properties / Desktop fül / Customize Desktop / Desktop Icons / My Computer Icon-t pipáld ki.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

daeemoon
Kivettem a régi RAMot, és megszûnt a gond 8-)

Köszi. <#vigyor0>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Nekem a klasszikus start menüre van állitva...ott valamiért nincs a sajátgép (állitsd át 😊 ) beállitottam a simára ami neked is van...ott valóban ott van h sajátgép,csináltam egy ikont onnan, és ennyi 😊
Hogyan sikerült? Csak hogy én is tanuljak belõle, hátha egyszer kelleni fog.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Kösziiiiii 😊 sikerült 😊
Semmi gond,köszönöm azért 😊
Nekem így van beállítva. Lehet, hogy ez kell Neked is? nem tudom de egy próbát megér a dolog.

Huha ez jó kérdés!
Ezt nem tudom. Nekem mindig ott volt a Sajátgép a Start menüben is.
De talán jár erre majd valaki hozzáértõbb és beírja Neked a megoldást. Bocsi, hogy többet nem tudtam segíteni.

Köszi a választ,de sajna a start-ba nincs a sajátgép...klasszikus start menüre van állitva...ha átállitom sima start menüre akkor ott lesz h sajátgép?