Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Én ezt a frissítést keresem magyarul. WindowsXP-KB938759-x86-HUN
Ha vki esetleg találkozott vele kérem szóljon.
Fákjúal!
Kémprogramirtót lefuttattad már?
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
C megjajtó-Windows mappára jobb klikk-tulajdonságok,és ott van,hogy Létrehozás dátuma......
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
21996=enyém magyar,és most h uj cuccok vannak hozzá,szal az egész uj 64bites....miértne lehetne?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
valaki tudna linket adni a:win xp sp1,2,3 ról?(64 bit,magyar nyelvû..)
és olyat,ami nem keresi a termék kulcsot(szal nem legális xp hez kell^^)
azért kérem sorba,mert nem tudom fel rakni a 3-at az 1 nélkül, és a 2 nélkül,mert valami behülyüt,ezért kéne a pack! elõreis köszönet!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Easeus Partition Manager Unlimited Edition vagy
Norton Partition Magic 8.0
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Itt van nálam egy HP Compaq 615 laptop, amiben 160 gigás vinyó van. Elõrtelepített oprencer van rajta, szal szükségem lenne valamilyen jó partíionáló progira, amivel a 160 ból le tudnék csípni 100 gigát egy másik partíciónak. Melyik progit ajánljátok? Én a paragon partition managerre gondoltam.
Ide sikerült feltenni a képet
Az msn configban az alábbi programok szerepelnek: [/img]
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Szia!
Milyen xp-vel próbáltad? Eredetivel vagy feltúrttal?
Én nem rég találtam egy feltúrtat az sata-driveres és simán felmegy de eredetit nem fogsz tudni feltenni.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Telepítéssel kapcsolatban van egy problémám: új notebook-ra szeretnék XP-t telepíteni, de azt rja, hibát talált, ezért leállt. 2 verzíóval is próbáltam, de ugyan ez az üzenet. Mit lehetne tenni? gyárilag egyébként "panarcsoros" linux van telepítve, ha ez számít valamit
köszi elõre is
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Sziasztok az lenne a problémám,hogy az eddig gond nélkül lejátszott filmjeimet,videóimat most nem tudom megnézni egyetlen programmal sem,pedig ugyanúgy fent vannak a codecek,a lejátszó programok,semmi nem változott,csak az,hogy amikor megnyitok egy videót,akkor fekete kép és csak a hang megy.Mi lehet a probléma?Válaszaitokat elõre is köszönöm.
msconfig-ban és start/minden program/indítópultban is, de egyik helyen sem volt semmi.
Hol nézted azt az autómatikus ujrainditást?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
ám köszi!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Nálunk központilag vannak letiltva a média fájlok, és ugyanúgy ez a hibaüzenet van.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
van egy kis gondom.
cégnél új gépet kaptam sokakkal együtt. s az a baj, hogy pl a youtube videókat nem tudjuk lejátszani :-( a hibaüzenet ez: an error occurred, please try again leater
Flash Player 10.0.32.18 telepítve van :-(
viszont akinek régi gépe maradt az tudja nézni. erre van valami megoldás? (jah s pl az indavideo meg le van tiltva :-( )
köszi elõre is!
az internet kapcsoldássa van egy kis problémám.
nos azt írja ki, hogy proxy védelem, vagy tûzfal, eddig jó volt ,csak a gépbõl kihúztam a kábelt átdugtam egy másik gépbe, és mikor visszadugtam akkor már nem volt jó.
köszi
De egy próbát megért, köszönöm a segítséget.
Esetleg egyet megpróbálhatsz,az autómatikus inditás menübõl vedd ki a kamerát és amikor indul a gép,a kamera nem indul vele együtt,de az nem biztos hogy a led nem fog világitani,egy próbát megér!
A problémám az lenne hogy van egy CIF USB Camerám és a tetején van egy led. a gép bekapcsolásakor ez felgyullad és ugy marad mind addig még a szoftverével PhotoImpression 3 nem próbálok képet csinálni. Valaki nem tudja hogyan lehetne megoldani hogy ne gyúladjon fel csak akk ha használom is?
Elõre is köszönöm!
http://data.hu/get/1697807/Nyelvvalasztas_ikon_visszaallitasa.jpg.html
(tegnap a world-bõl egy képet kihúztam és ilyen lett)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Az eseménynaplóban az alkalmazások között induláskor megjelenik egy hiba üzenet PerfNet hiba,eseményazonosító 2004. "Nem lehet megnyitni a kiszolgáló szolgáltatást. A kiszolgálo teljesítményadatai nem lesznek visszaadva.A visszadott hibakód a duplaszó 0 adatban van."
Mi lehet ez a hiba?
Mit tehetek ellene?
Elõre is köszi a segitséget.
a monitoron túl nagyra állítottam a kontrasztot 😄
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Most vettem egy TFTs monitort, és néhány helyen szaggatott a betû, például az sg fórum fõoldalán lévõ fav topikok betûi, de máshol is szaggatott, hol tudnám minden betût simítani, úgy mint a menü sort?
"megjelenés tulajdonágai + megjelenés + hatások + A képernyõn megjelenõ betûtípus simítása=ClearType"
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8