Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.
Ezeket a hibás autoplay bejegyzéseket mivel lehet törölni?

[/url][/img]

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

94mike
Ezis kiirta,hogy nem telepithetõ,mert a szervizkulcs érvénytelen...lehet hogy ön blabla...

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Azt kapott a kicsike.(mármint a második megoldást).
computerguru
Esetleg egy rendszervisszaállitást,megpróbálhatod pár nappal visszábbra állitani a gépet,meg gondolom nem ártana egy XP eredetiség crack,nem?

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Igen,közben megoldódott a bugyborék eltüntetése <#buck>de a képernyõ az maradt a fekete.Ez ellen valami?
#22037. hozzászólásnál leírtam 2. bekezdés! és emiatt van mert utána torenten egybõl passzív lettem!
Minek akarod letörölni? Ha a géped bírja, akkor rakjál fel Win7-et.
letörölhetem gond nélkül vagy nem?
computerguru
Arra gondolsz,hogy nem eredeti az xp-d és nem ment át az eredetiség teszten?

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

computerguru
Nem igazán értem,mit kell megvenned? Nálam a Trójan Hunter nem csinál ilyeneket,gondolom nem ugyan az a verzió mint az enyém.
De aztán látom ujraraktad a gépet,csak a win 7-el vigyázz,még nem forrta ki magát teljesen!De lehet hogy szeremcséd lesz és megy szépen a gépeden.
Szia!

computerguru
Tudod a közmondást??? Két dudás egy csárdában.....
Rossz ötlet volt két operációs rendszert feltenni egy gépre!Csak a gondod lesz vele!

armageddon666
Na mind1, letöröltem, átalakítottam a partíciókat, feltettem Win7-t... bye XP 😊

@

Patesz
hali
Gondba vagyok 😞
Volt fent egy Vista a gépen de kellett egy XP is. csináltam egy 10 Gb-os partíciót az XP-nek. fel is telepítettem de most nemtudom elindítani a Vistát 😞 !! Próbáltam lemezkezelõben aktívnak állítani a partíciót de semmi változás.
Valaki segísen!
Elõre is thx

armageddon666
egyébként most már szaggat is a gép... meeeeeeeeeeeegy megáll meeeeeeeeeeegy megáll... sûrûn... és angyon minimálisan áll le, de akkor teljesen.

@

armageddon666
Ok... talált olyat hogy jestertb.dll (Agent.3637) meg 4db Vista_status.icd (TrojanDownloader.Banload.1368)-t 😊 de letörölni már nem akarja a büdösgeci, mert vegyem meg...

@

Sziasztok.Ha már megtörtént a Windows képernyõjének elfeketedése(vagyis a nem hivatalos Windows használata-miatt) mi rá a gyógyszer?Visszalehet varázsolni? Azt tudom hogy elõtte mit keltett volna csinálni.De így? Köszi a segítséget.
94mike
ha adsz belölle 64 bitest magyar-t felõllem😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

le törõlhetem az SP 3at???? a vezérlõpult telepített programoknál csak így simán?
és mi lesz a frissítésekkel amiket azután tettem fel?

a vezérlõpúlt felügyeleti eszközöknél a szolgáltatások menüpont alatt nem tudom bekapcsolni a QoS RSVP-t vagyis elindulni elindul de ha kilépek és visszalépek pár perc múlva kikapcsol magától!
Harly18
Nos, kiszedtem a ramot, visszaraktam és minden rendben van...Gondoltam rá, hogy mivel matatva lett rajta, talán ez lehet a baja, de elõször az xp-re gyanakodtam...Köszi a tippet!

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Harly18
"jóbbad" kész vagyok 😄

Harly18
Ok, kipróbálom, lehet rátapintottál a dolgokra, mert pont ma lett benne a ram cserélgetve, mert a régi túl gyenge volt, ma belepróbáltunk egy jóbbad, de visszakerült a régi, míg az újat megvesszük...

lck
Memóriahiba is szokott ilyeneket csinálni.
Cseréld meg a ramokat - ha több van - vagy vegyél ki egyet. Vagy próbáld meg másikkal.
Harly18
Mi lehet a gond akkor, ha leáll az xp valamilyen hibára hivatkozva, hogy megsérült x fájl, s indítsa újra a gépet, ez megtörténik, bejön az a képernyú, ahol lehet választani a csökkentett módot, rámegyek, betöltés elõtt fekete képernyõ és semmi. Ha nem nyomom be az F8-at, akkor ismét xp betöltése elõtt újraindul és semmire sem reagál. XP CD-re sem reagál, mert mikor bejön a WIN telepítés akkor kíírja, hogy x fájl hiányzik, köv. alkalommal egy másik hiányzik, indítsam újra és ugyanez megy végtelenségig, szóval még telepíteni sem lehet vagy javítani...Mi lehet ilyenkor?
Olyan tanács, hogy tegyem fel újra az Xp-t most nem segít, sõt jó lenne lementeni adatokat elõtte...Tipp?

armageddon666
ésez faszán le is irtja remélem

@

computerguru
Igen!Az utóbbinál azért kell a virusirtót kikapcsolni arra az idõre,amig keres a Trojan Hunter,nehogy véletlenûl összeakadjanak és mivel ki lesz kapcsolva nincs ugye védelem,ezért a netet is kikell arra az idõre kapcsolni,az ellenörzési idõ változó,géptõl függõ,de kb:olyan 25-50 perc között van.
Ne lepõdj meg ha talál valamit!

armageddon666
Spybot Search and Destroy
és
Trojan Hunter?

megpróbálom majd õket. kösz a tippet

@

computerguru
Esetleg futtasd még le a Spybot progit,nem tudom ismered e?
Azon kivûl ajánlom még a Trojan Huntert! Ez az egyik legjobb viruskeresõ,nincs olyan trójai,amit ne találna meg.Lefuttatás elõtt a netet kikell kapcsolni és a fentlévõ virusirtót is kikell addig iktatni,amig a Trojan Hunter dolgozik,ha kész,természetesen visszakell állitani mindent!

armageddon666
torrent+ftp együtt viszont hoz kb 20Mbitet...

Olyan lehetséges, hogy valami per-program bekorlátozta a sebességet 13Mbitre? és ezért nem megy sem torrent, sem ftp, sem speedtest afölé?

@

armageddon666
egyébként ha vírus lenne, akkor az beterhelné a sávszélt, és nem az én oldalamról korlátozná, nem? viszont a sávszél csak nálam kevés, a többi gépen jó, és egy routerre megy mind.

@

armageddon666
nem... de akkor kéne... csak mivel? avast van fenn... de az folyamatos védelmet nyújt nem? ha épp vírusos oldalra tévedtem, egybõl nyomtam rá hogy kapcsolat bontása. filet meg nem talált... nem megbízható helyrõl szedtem le tömörített állományt akkor azt megvizsgáltam mielõtt kicsomagoltam.

de akkor mivel vizsgáljam?

@

Hát igen SP3, én már írtam asszem annó, mint ha neki is.
Evin
Szerintem már ne az SP2-vel szórakozz, egybõl rakd fel az SP3-at. Szintén ingyen van, és nincs eredetiség ellenõrzés.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

XP SP2 64 Ez csak angolba létezik, ha minden igaz.
Köszi a linket!

computerguru
Virust és kémprogramot ellenõriztél?

Nekem Fujitsu Siemens notebook-om van, PA 3515-ös típus. A Vista helyett XP Pro-t tettem fel rá, mûködik szépen.

XP-s drivereket innen tudsz leszedni: http://www.drivers-xp.com/

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

armageddon666
és egyik pillanatról a másikra megy el? ráadásul a korábbi alá süllyed? mert 25-t simán hozta eddig, most meg 13 fölé nem kúszik... de CSAK az én gépemen...

@

Lehet nem bírja a hálókártya. Rakd fel a legfrisebb drivert hozzá.
armageddon666
A kérdés meg lemaradt... szal mitõl lehet ez? Egyik napról a másikra behal a gépem? Minden elõjel nélkül?

@

armageddon666
Tegnap bekötötték a UPC Fiber 60/6-os netet... Na most az lenne, hogy utána megnéztem, 35/6 volt meg belõle. Ez okés, 20/3 a garantált... nincs gond... viszont ma reggel ránézek, és 13/5... most is 13/5... de csak az én gépemen... apám gépén pl. hozza a 35/6-t....

@

Hello mindenkinek!

Lehet hogy nem teljesen ide kapcsolódik a kérdésem.
Barátnõm fog kapni egy ASUS Laptopot olyan 130 ezerben lesz pontos típust nem tudok, de most a kereskedõ azt állítja, hogy az új laptopokhoz már nem lehet találni XP Driver-eket igaz ez?
Ha valaki tud egy oldalt ahonnan le lehet szedni ASUS-hoz drivereket írja le pls.
Elõre is köszönöm!

94mike
tudom h nem ide tartozik,de helo! a családnak különbözõ msn en ek vannak fent(szal 8.5..9.0...stbstb)! de azonban,eggyikünksem tud fel menni az msn re! mert kiirja,h szedjük le a legfrisseb verziot! tehát a 9.0 át,de ahozmeg kellene nekünk a szervizpack!((amejik nem regelt xp-n is megy....) kellene 1 db szerviz pack 2(32 bit es magyar) meg kellene egy 64 bites magyar...

94mike
| #21995...valaki linkellje már be...az egész gépem halott.és még kéne a családban másnakis..............

tigerbácsi
megküldte a mikrofos :-D átdobtam pmben, légyszi majd válaszolj. kösz! :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

ffxi
Igen, LIVE kliens-hez kéri ezt. Angolba találtam, de azt írja, hogy nem kompatibilis a nyelvcsomag 😞

Fákjúal!

computerguru
Miért pont ez a frissités kell neked,kiirta a gép,hogy valamihez ez hiányzik?

ffxi
Átnéztem, sajnos negatív 😞

Fákjúal!

computerguru
Itt nézz körûl,hátha.

http://thehotfixshare.net/board/index.php?autocom=downloads

ffxi
Vissza is 😊

Még mindig keresem.

WindowsXP-KB938759-x86-HUN

Fákjúal!