Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klon
üdv!
Nem látszanak a youtube videók 😞
adott egy friss xp, a legújabb firefox. flash player telepítve van, mégse tudok megnézni egy online videót se, nem csak a youtube-ot.
Mi lehet a baj? Még soha nem jártam így...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Adi
Sziasztok!😄 Újabb problémám van:
Mindig mikor leakarom állítani a gépet általában felugrik egy ablak, h nem tudja leállítani a .net broadcasteventwindow nevezetû programot. Vagy a másik, h vmi CDdirectory vmit.
Találkozott vki ilyen problémával?! Mert egy friss rendszerrõl beszélünk.
SP3-mal.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

tigerbácsi
ha a rendszergazdát ezzel ki lehet iktatni engem is érdekelne :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Sziasztok!

Olyan programot keresnék amivel be lehet állítani felhasználó jogosultásgokat! (lehet magyar is) vagy az xp ben hol lehet? pl. 1 korlátozott fiókot szeretnék beállítani, hogy mit lehet és mit nem! Köszönöm
Ha még nem oldódott meg a problémád.
Nálam már volt, amikor ez bejött:
Törölj valami felesleges file-t. utána a lomtárban állíts vissza mindet, mi benne van. Elvileg akkor a "láthatatlan" is visszaállítódik.

gergely1991
Futtatás-ba begépeled ezt shutdown -a >>> ezzel idõt nyerhetsz(gondolom valamely alkalmazás leáll és ezért rebootol)Próbáld egy Rendszerfájlvédelmet futtatni:Sp2-es telepítõlemez beteszed majd a cmd be beírod hogy Sfc/scannow

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

computerguru
Én is Blaster virus egyik fajtájára gondolok,annyit megpróbálhatsz,hogy amikor kivágja az ablaktott, akkor start/run és írd be:
shutdown -a,
majd nyomj egy enter-t!Utána nem akar majd újraindulni,aztán lehet próbálkozni a virusirtással!
Próbáltad már a Trójan Huntert?
Vagy kimondottan erre a virusra valamlyen irtót,sajnos a nevét nem tudom,de azt hiszem van hozzá.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

lck
Valamilyen Blaster féregre gondoltam - az csak régebbi XP-n aktiválódott. SP2-n már nem.
sp2-es XP
lck
Remélem SP3, vagy legalább SP2-es XP ?!
Sziasztok! Windows XP rendszerem van, s bootolás után, amint bejön a Windows azonnal feljön egy ablak, amely arról tájékoztat, hogy az 'NT AUTHORITY\SYSTEM' a rendszer leállítását és újraindítását kéri, majd elkezd 59 másodperctõl visszafelé számlálni, s amint letelik elvileg leállítaná a windows-t, de ehelyett nem leáll a rendszer, hanem egyszerûen lefagy. Innentõl kezdve csak a Reset gomb a megoldás, de amint újraindul, kezdõdik elõrõl a folyamat.

Megpróbáltam bebootolni LiveXP cd.rõl, s lefuttatni különbözõ spyware, meg malware progikat, amik le is futottak, de nem történ változás.

Mi a megoldás erre a problémára? Nagyon nem szeretném újratelepíteni!! HELP!!!

Köszi

czs1
Egy ilyen progi regisztrált változatával jó eséllyel megtalálod ha törölték. Természetesen csak akkor ha töredezettségmentes volt a kötet és nem írtál azóta a területre. Másrészrõl nem lehet hogy csak rejtett mappává varázsolta? 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

tigerbácsi
nekem megvan ez a file! ha kell vkinek jöhet a pm s dobom át Neki!
(most nincs kedvem végigolvasni, s idõm sincs!

bocs ha már e téma off!

bb!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Hali!
Van egy aprócskának tûnõ de még is batári nagy problémám! Szobatársam a kollégiumi gépünkön serc perc alatt ugy eltüntette a dokumentumok mappát és ajnnak2-3Gb-nyi tartalmát h sehol sincs, de a helyet foglalja a merevlemezrõl.
A Lomtár jelzi h van benne vmi de mikor 2*-es klikkel megnyitom sehol semmi és visssza se tudom állítani, pedig arra gyanakodtam h oda lett a dokumentumok mappa.
Ha vkinek van vmi ötlete h hogyan tudnám a mappát vissza varázsolni az pls írjon!

THX!
Sziasztok!

Szeretnék 1 xp sp3 recovery discet, hogyan tudom megcsinálni? az a helyzet, hogy a rendszerleíró adatbázis sérülése miatt nem indul az xp. megoldás van erre?:S
Sziasztok!

A kérdésem az volna, hogy létezik-e olyan, hogy ha email-t kapok, akkor azt látványosan jelezze? Nem a taskbar-on, hanem mondjuk az asztalon.

köszi

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

MadBence
Nem a microsoft.com a hibás, hanem a gép valahogy "eltéríti". A router se lehet gond, mert a másik géprõl akadálytalan az elérés.
Egész egyszerûen errõl a géprõl nem lehet elérni a microsoft.com domaint. gyanús programot nem találtam autostartban, a hosts file is üres.

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Vinyó teszt HD Tune-nal.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Szeretnék tanácsot kérni, nem vagok már kezdö de még ilyet nem tapasztaltam...egy havernak csináltam a gépét, feltettem az XP-t driverek, meg progikat, na kész vagyok mondom, közben többször ujraindítottam a gépet és ment faxán, minden, de a végén, mikor ujraindítom, kiírt egy olyat hogy a kernell indításához dll.-ek kellenek és szóljak a rendszergazdának...no én ilyet még soha nem láttam, mi fax van vele, azóta nem is indul a rendszer, mindig ezt irja most kezdhetem elölröl a telepítést...
<#conf><#conf><#conf><#conf><#worship><#worship>

computerguru
Én most léptem be,direkt kipróbáltam,nálam semmi gond!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

MadBence
szerintetek mi lehet a baj? nem tudom elérni a microsoft.com-ot. Valahogy le van tiltva. hosts file-ban nem találtam erre utaló nyomot.
Globálisan nem elérhetõ a hely, tehát mondjuk a windows update se müxik.
Ha tudtok valamit, segítsetek, kösz.

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

A google-ba írd be: WindowsXP-KB938759-x86-HUN
Utána menj az elsõ találatra és ott van amit kerestél.

<#taps><#banplz>

Adi
Köszönöm a hozzászolásokat.
A jddowloaderes dolgot valószínûleg a "rossz" videokártya driver okozta.. Viszont most vmivel még mindig szenvedek. A monitor driver-al. LG 203WT monitorom van. DVI-n van csatlakoztatva. Fogom, ügye a leírás szerint frissítem. Csak ha belelépek a monitoromnál a menübe ahol állítgatni tudom a kontrasztot meg egyebeket ott van egy ilyen opció: Position és Tracking menübe nem tudok semmit se állítani. Ez azért van mert TFT monitor és ezek automatikusan beállítódnak vagy nem jó vmi?! Konkrétan rendbe van teljesen a monitor. Nem vibrál és minden ok vele.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Atika :o)
na ezt se tudtam mostanaig 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Evin
Megerõsíthetem. Évekig alaplapi+SB128 volt a gépemben, sõt 2 különbözõ alaplapnál sem volt gondom.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

lck
A windows egyszerre 2 hangkártyát is le tud kezelni. Nem szükséges letiltani az alaplapit (ha használni akarjuk). Kiválasztható hogy melyik legyen az alapértelmezett.
Az alaplapos hangkartyad le van tiltva biosban??Mert ha jol tudom akkor azt le kell tiltani ha kulso hangkartyat hasznalsz.

Adi
Még annyit, h a JDownloader is egy olyan program amitõl fogja magát és újra indul...
Ez vajon milyen hiba lehet?!😮

Adi
Sziasztok!
Lenne egy problémám... feltettem újra a windows XP-t és feltelepítettem a nForce Chipset Driver-t a ABIT NF7-es alaplapomhozEZT, feltett vmi Nforce mixer-t vagy mi a frászt. Az alaplapi hangkártyáé gondolom?!
Na már most nekem SBLIVE hangkártya van a gépembe és azt használom.
Viszont amint rákattintok az óra mellet kis mixer nvidia-s ikonra azonnal újra indul a gép. De úgy mintha csak nyomnék a házon egy resetet?! Ez miért lehet?!

computerguru
Valószinû a biosban kellen beállitani,hogy xp-rõl bútoljon,de lehet hogy nem fog menni! Ezzel kapcsolatos téma:csak egy jó tanács:rossz ötlet egy gépre két oprendszert telepiteni,mert elõbb,vagy utóbb valami valamivel összefog akadni,sokan jártak már igy és megbánták hogy feltelepitették a másik oprendszert,csak magánvélemény!!
De ezen a fórumon volt ilyen téma,olvasgasd el!

http://pcforum.hu/tudastar/57533/Windows+7+telepitese+utan+nem+indul+az+XP.html

Sziasztok!

Két problémám van. Az egyik:
Fent van windows 7 próba változat és xp is a gépemen. Hogy lehet azt beállítani, hogy ha nem nyúlok hozzá a kiválasztáskor, akkor is az xp-t indítsa el és ne a win 7-et?
A másik:
Egyik napról a másik napra a gépem nem hajlandó kezelni a billentyûzetemet a biosnál. (nem tudok belépni, nem reagál semmit) Viszont amint betölti az oprendszert az alatt hibátlanul megy. Most vezeték nélkülim van, de próbáltam ps/2-es sima billentyûzettel is.

Pls help
Köszi

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

igen mar ott van az is 😊 es mar mukodik koszi mindenkinek

computerguru
Most akkor megoldódott?
Akkor most ha rákattintasz alul a tálcára jobb egérgombbal,akkor magyarúl kell hogy lásd,és ott van,hogy eszköztárak,majd nyelvi eszköztár és ki van pipálva igaz?

jo lett koszi

Vezérlõpult/(dátum, idõ,) területi és nyelvi beállítások/(területi és nyelvi beállítások)/nyelvek lapfül/részletek/nyelvi eszköztár gomb/ innen értelem szerûen 😊 (Zárójelben azt a verziót írtam amikor a vezérlõpultban a kategória nézetet használod)

elkuldtem privatban remelem ugy jo lesz

francba ha mit tettem en be 😊 pill es felrakom mashova

computerguru
Nem látni semmit,valahogy máshogy tedd fel a képet,ha lehet!

computerguru
Nem igazán értem akkor!Alul ha rákattintasz a tálcára jobb egérgombbal,mit látsz?

igen eszrevettem hogy az a print screen de sajnos nekem nincs olyanom 😞

computerguru
Az a printScreen,amit letöltöttél.

hat pedig nincsen ott sajnos 😞 azert nem talaltam meg az elso leirasod soran sem azert mondtam hogy kellene egy print screen es nekem olyan ott nincs

computerguru
Pedig ott kell hogy legyen!!! Ennél egyszerûbben nem tudom neked elmondani.
21961<#nezze>.

Koszi a kepet csak az a gond hogy nekem ott olyan nincs az meg hogy lehet??? Nekem csak az adress, links, desktop es a quick launch van ott

Sziasztok.
Szerintetek mitõl van az hogy futtattam egy gépen a Ess-t és mire visszajöttem csak annyit láttam hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre.Aztán elindítottam a Malwarebytes-t elmentem és mire jöttem ugyan ez a helyzet várt.Na mondom megint elindítom megnézem mikor fog kikapcsolni de nem tette meg.(nem is talált semmit).Aztán utána nem is futtattam semmit de úgy hagytam a gépet jövök vissza és megint a rendszer ....bla-bla-bla. csináltam egy képet szerintetek???

hiba
Nem valami módosítót (agyon módosítót) Xp telepítõ van fent és azért nem tudod feltenni !
A nero uninstaljával.