Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem látszanak a youtube videók 😞
adott egy friss xp, a legújabb firefox. flash player telepítve van, mégse tudok megnézni egy online videót se, nem csak a youtube-ot.
Mi lehet a baj? Még soha nem jártam így...
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Mindig mikor leakarom állítani a gépet általában felugrik egy ablak, h nem tudja leállítani a .net broadcasteventwindow nevezetû programot. Vagy a másik, h vmi CDdirectory vmit.
Találkozott vki ilyen problémával?! Mert egy friss rendszerrõl beszélünk.
SP3-mal.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Olyan programot keresnék amivel be lehet állítani felhasználó jogosultásgokat! (lehet magyar is) vagy az xp ben hol lehet? pl. 1 korlátozott fiókot szeretnék beállítani, hogy mit lehet és mit nem! Köszönöm
Nálam már volt, amikor ez bejött:
Törölj valami felesleges file-t. utána a lomtárban állíts vissza mindet, mi benne van. Elvileg akkor a "láthatatlan" is visszaállítódik.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
shutdown -a,
majd nyomj egy enter-t!Utána nem akar majd újraindulni,aztán lehet próbálkozni a virusirtással!
Próbáltad már a Trójan Huntert?
Vagy kimondottan erre a virusra valamlyen irtót,sajnos a nevét nem tudom,de azt hiszem van hozzá.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Megpróbáltam bebootolni LiveXP cd.rõl, s lefuttatni különbözõ spyware, meg malware progikat, amik le is futottak, de nem történ változás.
Mi a megoldás erre a problémára? Nagyon nem szeretném újratelepíteni!! HELP!!!
Köszi
czs1
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
(most nincs kedvem végigolvasni, s idõm sincs!
bocs ha már e téma off!
bb!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Van egy aprócskának tûnõ de még is batári nagy problémám! Szobatársam a kollégiumi gépünkön serc perc alatt ugy eltüntette a dokumentumok mappát és ajnnak2-3Gb-nyi tartalmát h sehol sincs, de a helyet foglalja a merevlemezrõl.
A Lomtár jelzi h van benne vmi de mikor 2*-es klikkel megnyitom sehol semmi és visssza se tudom állítani, pedig arra gyanakodtam h oda lett a dokumentumok mappa.
Ha vkinek van vmi ötlete h hogyan tudnám a mappát vissza varázsolni az pls írjon!
THX!
Szeretnék 1 xp sp3 recovery discet, hogyan tudom megcsinálni? az a helyzet, hogy a rendszerleíró adatbázis sérülése miatt nem indul az xp. megoldás van erre?:S
A kérdésem az volna, hogy létezik-e olyan, hogy ha email-t kapok, akkor azt látványosan jelezze? Nem a taskbar-on, hanem mondjuk az asztalon.
köszi
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Egész egyszerûen errõl a géprõl nem lehet elérni a microsoft.com domaint. gyanús programot nem találtam autostartban, a hosts file is üres.
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#worship>#worship><#worship>#worship>
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Globálisan nem elérhetõ a hely, tehát mondjuk a windows update se müxik.
Ha tudtok valamit, segítsetek, kösz.
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
Utána menj az elsõ találatra és ott van amit kerestél.
A jddowloaderes dolgot valószínûleg a "rossz" videokártya driver okozta.. Viszont most vmivel még mindig szenvedek. A monitor driver-al. LG 203WT monitorom van. DVI-n van csatlakoztatva. Fogom, ügye a leírás szerint frissítem. Csak ha belelépek a monitoromnál a menübe ahol állítgatni tudom a kontrasztot meg egyebeket ott van egy ilyen opció: Position és Tracking menübe nem tudok semmit se állítani. Ez azért van mert TFT monitor és ezek automatikusan beállítódnak vagy nem jó vmi?! Konkrétan rendbe van teljesen a monitor. Nem vibrál és minden ok vele.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Ez vajon milyen hiba lehet?!😮
Lenne egy problémám... feltettem újra a windows XP-t és feltelepítettem a nForce Chipset Driver-t a ABIT NF7-es alaplapomhozEZT, feltett vmi Nforce mixer-t vagy mi a frászt. Az alaplapi hangkártyáé gondolom?!
Na már most nekem SBLIVE hangkártya van a gépembe és azt használom.
Viszont amint rákattintok az óra mellet kis mixer nvidia-s ikonra azonnal újra indul a gép. De úgy mintha csak nyomnék a házon egy resetet?! Ez miért lehet?!
De ezen a fórumon volt ilyen téma,olvasgasd el!
http://pcforum.hu/tudastar/57533/Windows+7+telepitese+utan+nem+indul+az+XP.html
Két problémám van. Az egyik:
Fent van windows 7 próba változat és xp is a gépemen. Hogy lehet azt beállítani, hogy ha nem nyúlok hozzá a kiválasztáskor, akkor is az xp-t indítsa el és ne a win 7-et?
A másik:
Egyik napról a másik napra a gépem nem hajlandó kezelni a billentyûzetemet a biosnál. (nem tudok belépni, nem reagál semmit) Viszont amint betölti az oprendszert az alatt hibátlanul megy. Most vezeték nélkülim van, de próbáltam ps/2-es sima billentyûzettel is.
Pls help
Köszi
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Akkor most ha rákattintasz alul a tálcára jobb egérgombbal,akkor magyarúl kell hogy lásd,és ott van,hogy eszköztárak,majd nyelvi eszköztár és ki van pipálva igaz?
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
21961<#nezze>#nezze>.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Szerintetek mitõl van az hogy futtattam egy gépen a Ess-t és mire visszajöttem csak annyit láttam hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre.Aztán elindítottam a Malwarebytes-t elmentem és mire jöttem ugyan ez a helyzet várt.Na mondom megint elindítom megnézem mikor fog kikapcsolni de nem tette meg.(nem is talált semmit).Aztán utána nem is futtattam semmit de úgy hagytam a gépet jövök vissza és megint a rendszer ....bla-bla-bla. csináltam egy képet szerintetek???
hiba