Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi köze a BIOS által végzett memória ellenõrzésnek ahhoz, hogy késõbb milyen operációs rendszer indul majd el és az mit csinál. Nézd meg a képet - ott még windowsról szó sincs. Valószínûleg még kivett vinyóval is ugyanúgy lefutna mindig az ellenõrzés.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
http://www.sg.hu/galeria/1137265893/11372658931254925924.jpg
Nem kifejezetten az XP-vel kapcsolatos probléma, de hátha tud valaki segíteni.
Egy ismerõsöm gépe hetek óta bootoláskor memóriallenõrzéssel indul, ami 3-4 percig is eltart és addig nem is lehet csinálni vele semmit, hiába írja, hogy az ESC gombbal meg lehet szakítani, nem reagál rá, mint ahogy a DEL gomb lenyomására sem.
A bios-ban semmit nem találam ezzel kapcsolatban.
Adatok:Award modular bios v6.00
Intel 845GE AGPSet BIOS for 8GEM667 F4
Check System Health OK, VCore = 1,525
Main Processor:Intel Celeron (R) 2.40 GHz (100x24)
<CPUID:0F29 Patch ID:0017>
Memory
Egy kép errõl:
Valaki meg tudná mondani, hogy mit lehet ezzel kezdeni?
Már volt memóriateszt, hiba nélkül és az XP is hiba nélkül fut sokszor napokig leállítás nélkül.
Elõre is köszi a választ!
köszi a hozzászólást!
meg látom hogy elég sok embernek segítesz itt a helpdesk totyikban :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Azt nem tudom hogy kell használni, vagy indítani, mert nagyon rég volt, mikor 1x kipróbáltam. Én mindig magyar verziós XP-t használtam.
Most a Windows7-en kivételesen magyar MUI-t használok, de ezt már máshogy kell felrakni és használni, mint XP-n.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
már oké,csak rossz helyre irtam,valóban az abc fog látszani,érdekes!
A harmadikra nekem nem csinál semmit.
egy hun mui packet honnan tudnék leszedni? esetleg akinek megvan feldobná vmi fájlmegosztóra? ty
3 dolog melyet a Microsoft nem tud megmagyarázni:
1. Egy indián felfedezte, hogy senki nem tud bárhol a számítógépben létrehozni egy mappát „CON” név alatt. Valami furcsa és megmagyarázhatatlan!. …A Microsoftnál senki nem tudott magyarázatot adni miért történik ez. PRÓBÁLD KI MOST, NEM JÖN LÉTRE EGY „CON” NEVÛ MAPPA.
2. Mindazok akik Windows-t használtok: 1) Nyissatok meg egy üres Notepad file-ot 2) Irjátok be ”Bush hid the facts” (idézõjelek nélkül) 3) Mentsétek el bármilyen név alatt 4) Zárjátok le és nyissátok újra. Észrevettétek? Senki sem tudja megmagyarázni…
3. Nyissatok egy Microsoft Word dokumentumot, majd irjátok be: = rand(200,99) Majd nyomjatok Enter-t és…
van egy kis gondom. létre szeretnék hozni egy CON nevû mappát! nem megy :-( mért van ez? tökmindegy hol akarom. egyszerûen azt írja ki, hogy nem jött létre :-(
"Próbáltam mappabeállításoknál és vezérlüpultban is"
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Vez.pult-Mappa beállitásai-Nézet-Rejtett fájlok és mappák-megjelenitése-pipáld ki!Biztos ki van?Majd oké,jónak kell hogy legyen!
Tudom, hogy a total commanderben meg tudom nézni de azért mégis idegesítõ, hogy saját gépemen rendszergazdai joggal se tudom átállítani -.-" (még az "eredeti" rendszergazdát is próbáltam, de azzal se mûködött)
Amúgy total commanderben valahol át lehet állítani, hogy az a fájl ne legyen rejtett?
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
CCleaner progit használni! Tisztító gomb és lent Elemzés / Tisztítás ...
Rejtett fájlok megjelenítése Total Commander-ben Beállítások / Általános B. / Képernyõ / pipa be, Látszik a rejtett/system fájl
Hogyan tudom a rejtett fájlokat megjeleníteni? Próbáltam mappabeállításoknál és vezérlüpultban is azt, hogy mutassa de ha leokézom vagy az alkalmazra kattintok és visszamegyek akkor ugyan az van kijelölve, hogy ne mutassa meg.
Milyen mappák tartalmát törölhetem idõnként helymegtakarítás miatt? Olyasmire gondolok mint pl. Documents and Settings \
Lehet szétkapom aztán megnézem valami mással hogy megy e rendesen az a hangszóró. <#worship>#worship>
Lehet hogy nem ide tartozik,de nem találtam jobbat.
Szerintetek mitõl van az hogy a laptopomnak a hangszórós hangja kissé elment olyan szinten hogy alig hallani.
Tehát fülhalgóton keresztül mûködik rendesen ha simán hangszórójában hallgatok valamit akkor is,de akkor annyira halk hogy eszméletlen.
Szerintetek? Köszi a választ.Ha nem ide tartozik akkor adjatok légyszi egy linket. Köszi.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Külföldi fórumokon is olvastam a szerény angol tudásommal, h másnak is a friss gépén jött ez ki. Csak a megoldást nem tudom kivenni a hozzászólásokból!
például itt is írnak róla
google amiket talált
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Ajánlatos mind az öt mappában külön-külön keresni!
HKEY CLASSES ROOT
HKEY CURRENT USER
HKEY LOCAL MACHINE
HKEY USERS
HKEY CURRENT CONFIG
Megkellene próbálni a regeditben a programnév alapján keresni és ha talál azt törölni(de jól vigyázz mit törölsz!Ha nem vagy biztos benne,hogy mi az,akkor inkább hagyjad!)
De az is lehet hogy valamivel összeakad a progid és ezért nem megy!
Vagy még azt is meglehet próbálni,ha tudod a progidnak az elsõ telepitési dátumát,akkor lehetne csinálni egy rendszervisszaállitási pontot,a telepitett progid dátumától még visszább egy két nappal.És akkor olyan,mintha nem is lett volna a gépeden a progi.És utána feltenni újra.
De hátha másnak van valami jobb ötlete,a rendszervisszaállitással még várjál!
Van egy olyan problémám, hogy az eggyik progim nem indul(zmodeler). Szóval ugytörtént, hogy mikor elõször indítottam, akkor még ment és nem volt baja. Csomagolt progi szal elvileg a registryben nem maradt semmi. Szóval nem ment benne valami ezért kiléptem, felraktam egy ujjab verziót, ami már azt irta hogy program futtatási hiba. Erre vissza raktam az elõzõ verziót, ami inenntõl kezdve már szintén program futtatási hibával elküldött haza 😊 És persze azóta is csinálja 😞
Hallotam hírét olyannak, hogy a futtatásba kell valami varázszót irni ami megoldja a problémát. Esetleg valaki tud erre megoldást? Választ köszi!