Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Én nem javaslom, hogy abban nyúlkálj. Egyébként is, amelyik program abba beleír, az általában törli is azt eltávolításkor. Nem értem miat akarsz azon "takarítani".

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

üdv.
szeretném kitakarítani a helyzetérzékeny menüt a regedit segítségével.
le tudnátok írni hogy kell? elõre is köszi a segítséget. 😄

Kösz, de itt nincs olyan ami nekem kéne.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

computerguru
Nézz körûl itt hátha találsz valamit.

http://www.szgti.kando.hu/fizika/cern-sajatkezuleg/teszt.html

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Sziasztok! Tud vki egy unicode teszt progit? Olyan kéne ami beolvas egy txt-filet és leteszteli, hogy megfelel-e az unicode szabványnak.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

computerguru
Privi ment!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Riccardo G
ez engem is érdekelne, de csak is vírusmentes megoldás😊

http://www.headhunterz.nl/

computerguru
Privi ment!!

nem tud valaki egy mûködõ xp prof. activátort, vagy cracket....?
Köszönöm a válaszokat, kipróbálom 😊

computerguru
Olvasd és nézd meg ezt,hátha érdekel,én már megcsináltam.

http://videosmart.hu/video/hogyan-allitsuk-vissza-windows-xp-rendszerunket-egy-floppyval

Evin
Én használtam egyszer 54MB-os XP-t, de én nem SATA-n használtam.
Neten úgy keresd, hogy Live XP. Vannak Boot CD-k is, de nekem azokkal rossz tapasztalatom van.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

És akkor valaki nem tudna ajánlani egy másik hasonló programot amivel megtudom oldani az adat mentés XP-összeomlás esetén?

Atika :o)
aha akkor mar tudom mi a gond 😊 DigiWiz miniPE v2k5.09.03-XT nem tartalmaz sata drivert es ezert nem ismeri fel neked a HDD-t

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

A DigiWiz miniPE v2k5.09.03-XT egy olyan XP ami cd-rõl töltõdik be és minimális grafikán fut meg csak pár programot indít el fõleg akkor hasznos ha összeomlik az XP és fontos adatokat kell lementeni ezt elindítva át tudsz másolni a C-rõl D re akár csak nekem pont nem sikerül :S

Úgy felismeri, betölti, szépen feláll cd-rõl a rendszer csak nem látja a vinyót a total commander (TC-t tartalmazza alapból a digiwiz)

Sziasztok.

Nem ide tartozik pont, de ....
Errõl vélemény:
ITT

Köszi.
koszi mar megoldottam ugy hogy a D-n levo xpt leformataltam es ezek utan az msconfig-bol mar ki engedte torolni a masikat 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Sajátgép / tulajdonságok / Speciális / Indítás és helyreállítás Beállítás gomb / Szerkesztés gomb és kitörlöd azt a sort ami a D-n lévõ xp-jé.

Elvileg ez kell csak maradjon:

timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /noexecute=optin /fastdetect
mi az a DigiWiz?? szerintem azert nem ismeri fel mert kell driver a sata-s hdd-hez

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

computerguru
Ezt most nem igazán értem,most amit kiirtál cd-re azt nem ismeri fel a laptopod?

Vagy mi az hogy Toshiba laptopomon nem ismeri fel a vinyót (sata-s)
Miért,ez nem az eredeti winyó benne,ami a laptoppal együtt van?

Helló mindenkinek!

Lehet, hogy nem pont ide illik a kérdésem de remélem kapok rá választ. 😊

Szóval letöltöttem a DigiWiz miniPE v2k5.09.03-XT-t és kiírtam az ISO-t cd-re meg el is indul szépen. Asztali gépen tökéletesen fut, de a Toshiba laptopomon nem ismeri fel a vinyót (sata-s) valaki nem tud rá megoldást hogyan oldhatnám meg?
Elõre is köszönöm.

Jól van akkor, köszi a segítséget
hat en mar csak 64 bites rendszert hasznalok jopar eve es eddig semmi gondom nem volt

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

És mi a tapasztalatotok a 64bites windows-ról? Mert nekem azt mondták, hogy egy csomó program nem fut el rajta, és lehet hogy problémám lenne egy-két driver-rel is.
ahhoz hogy mind a 4 giga ramot felismerje 64 bites rendszer kell ahogy nezem a procid tamogatna szoval elmeletileg mukodnie kell

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Szevasztok!

Az lenne a problémám, hogy vettem a gépembe RAM-ot, így most már 4 GB van benne, viszont 32 bites XP-m van fent, és annak ellenére, hogy boot-oláskor szépen beolvassa a RAM-ot a windows azt írja ki, hogy csak 2,69 GB memóriám van. Valahogy meg lehetne oldani, hogy mind a 4 GB-ot felismerje, vagy 64bit-es windows-t kell felraknom, és az már remélhetõleg tudja kezelni. (Egyébként menne rajta a 64 bites xp, mert AMD Athlon 64 X2es proci van benne, jah és laptopról van szó-nem mintha ez számítana valamit). Elõre is köszi a segítséget.
ffxi
Reggelt!

Az normalis, ha a page fajl 2GB helyett most mar 4GB? Kiirta, hogy tul kicsit a virtualis memoria, leokeztam es 4GB lett. Az XP-s particiom 20GB-os es 6,5GB foglalt.

Fákjúal!

Shortstop
elbattyogtam ma vettem egy SDHC ready kártyaolvasót és elkezdett mûködni így a dolog. a fényképezõgéprõl még nem próbáltam de nem is rossz ez így legalább nem zabálja az akksit.

ettõl függetlenül megcsinálom a dolgokat amit írtál és köszönöm szépen még egyszer! -már megy az sp3 telepítése 😊

gergely1991
áááááá megelõztél...<#vigyor2><#szomoru1>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok hogy tudok a boot.ini-bol kitorolni valamit?? Mert az tortent hogy ujrainstalaltam egy gepen az xp a c-n. De a gepen a d-n is volt valamilyen xp amit nem toroltem le es az instalalas soran ezt felismerte es csinalt boot valaszto kepernyot es azt akarom eltuntetni. Koszi elore is

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

computerguru
Nem tudom a spybot programot ismered e? Nem ártana lefuttatni,azonkivûl ajánlom még a Trojan Huntert! Ez az egyik legjobb viruskeresõ,nincs olyan trójai,amit ne találna meg.Ha netán letöltöd valahonnan és telepited,utána ha futtatni akarod,arra az idõre kikell kapcsolni a netet,és a gépen lévõ virusirtót,amig a Hunter dolgozik,ha végzett,természetesen visszalehet állitani mindent!
Remélem segit!

Sziasztok segítséget szeretnék kérni!
Valószínûleg benyaltam a citromailben egy vírust. hiába törlöm ki a beérkezett leveleket, visszapakolja azonnal és egyáltalán nagyon furcsa lett az egész nem mûxik jól. avast vírusirtóm van, nem talált vírust a gépen. Hogyan tudnék megszabadulni tõle, mert nem szívesen változtatnám meg a címemet. Elõször úgy kezdõdött, hogy minden bejövõ levelet megduplázott. ezt most nem csinálja, de nem tudok törölni, hülyeségeket ír a levelek számát illetõen, szóval láthatóan le van borulva. Kérlek segítsetek, ha tudtok elõre is köszönöm
Riccardo G
köszi 😊

Köszönöm a tippeket... mindkettõ megér egy próbát...
computerguru
Na igy már mindjárt más!
Kérlekszépen futtasd a regeditet!
Majd a keresõjébe ird be: RegisteredOwner,majd keres.
A Current Version mappában van.
Keresd meg:Registered Organization és valószinû alatta van Registered Owner,majd katt rá és ott át tudod irni,ennyi.

Riccardo G
lol, persze hogy ez jön be neked, mert a te sajátgéped parancsikon!
akkor úgy mondom hogy start menü és ott sajátgép jobb gomb

computerguru
Nálam:sajátgép-jobb egérgom-tulajdonságok alatt ez jön elõ,biztos hogy jól irtad le?Jó lenne ha feltennél egy képet,mert akkor talán tudok segiteni.

Riccardo G
olyan kérdésem lenne hogy a sajtátgép jobb gomb tulajdonságok menü alatt behozza ugye a rendszeradatokat, és ott van hogy a termék használatára jogosult: ezt hogy lehet megváltoztatni?

desigo
kösz
kipróbálom majd
Paragon Partition manager
desigo
nem akarok újat
úgy szeretném ahogy írtad
Riccardo G
persze hogy van! gondolom úgy akarod hogy a D-bõl elvenni x gigát, és a C-hez hozzácsapni, vagy akarsz még egy új meghajtót?

desigo
üdv

partició méret növelését mivel tudom biztonságosan elvégezni úgy,hogy ne töröljön le semmit?

a C az 10 giga
a D meg 70 giga

van lehetõség a D-bõl elvenni 10-20 gigát?
Shortstop
eddig egy 1GB-os kártyát használtam azzal semmi probléma nem volt.
Service Pack 3-at nemtudom felrakni mivel az ndis nevû rendszerfile-ra hivatkozik hogy valami használja. gondolom valami vírusféle lehet.
A NET framework már fentvan de az még nem oldott meg semmit. XP frissítés is be lett kapcsolva de egyelõre semmi hasznát nem vettem. USB vezérlõk illesztõprogramot nemtudtam frissíteni, nemtudom honnan tudnék drivert szerezni hozzá.
Holnap megpróbálok egy új rendszert felrakni, vagy vista-t...

Ismerõs közeli van de már kérdeztem telefonban és passzolta a kérdést. Nem tudja mitõl van.

computerguru
Akkor sajnos ezt igy nehéz lesz megoldani!
Most csinál ilyent elõször? Vagy már volt hogy felismerte?
Kellene keresned egy olyan ismerõst,aki ért a géphez és ott van a közelben.

Shortstop
-ki van kapcsolva szerintem igen
-sose csináltam még ilyet
-á dehogy 😊
-az nemtudom micsoda
-nem ír ki hibaüzit

megpróbálom ezeket köszi 😊

computerguru
Több oka is lehet,csak néhány:
XP frissités lehet hogy kivan kapcsolva?
USB vezérlõk illesztõprogram frissitése
Szerviz csomag 3 fent van?
A NET keretrendszer fent van?
Ha ir ki hibaüzenetet,mi az?

hi
nem lehet vhogy azt megcsinálni, hogy ha megnyitom sajátgépet, akkor ne mutassa ott a vezérlõ pultot meg a dokumentumokat?
mert így szeretném használni, a képernyõ jobb oldalán, csak zavar hogy azok ott vannak 😊
Kép
Shortstop
miért van az hogy az xp nem képes kezelni a 8GB-os Kingston kártyámat?
Se a fényképezõgéprõl sem memkártyaolvasóról.