Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
könyvjelzõk lementése:Könyvjelzõk>Könyvjelzõk kezelése>Importálás és mentés
Betöltése:Importálás és mentés>visszaállítás>tallózás...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
customize.org
Ez a kettõ el fog tartani neked sztem egy darabig, mert folytamatosan frissítik. Aztán ha megunod õket, akkor windowblinds.
Elõre is köszönöm.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nézet>Eszköztárak>címsor(Xp esetén)
Ez az egyik legjobb trójai,na és persze más egyébb virus keresõ!Azt még érdemes tudni róla,hogy lefuttatás elõtt,ki kell kapcsolni a netet,meg a gépen levõ virusirtót! De csak arra az idõre amig a Trojan Hunter keres,utána vissza lehet állitani!
Egy próbát megér,csak aztán ne lepõdj meg,ha talál is!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Na meg még egy kérdés.Valamikor régen már egyszer kérdeztem. Amikór megnyitom a sajátgép/C meghajtó stb ,ott felül hiányzik az egész csík ahova lehet beírni tovább a dolgokat.Ezt hogyan lehet elõvarázsolni? Már nem emlékszem.
Valami megsérült,valami kis kártékony dolog,fertõzés,vírus talán !
(CCleaner,Malwarebytes' Anti-Malware)
A Mozilla is a legfrissebb. (érdekes a kezdõoldal bejön pillanatok alatt aztán még az is amit a keresõbe beírtam ,és onnantól kezdve meghalt az egész,. Köszönöm az ötleteket elõre is.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
UI:A Mozilla-t már újratelepítettem.
Mert az a mappa nekm 13 giga és olyan dolgokat látok benne amik már elvileg rég nincsennek rajta😮
most akkor az törölhetö vagy nem?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
A szavaidból azt vettem ki, h nem fog a levesbe menni a teljes könyvtár. Most nem vok a gép elõtt és nem tudom kipróbálni amit írtál, de mindenesetre köszi a segítséget!
Prof-nál azt hiszem :jobb egérgomb/tulajdonságok/biztonság/speciális/tulajdonos és itt a saját tulajdonba vétel. Vagy esetleg a a biztonság fül alatt teljes hozzáférést kell adni
Home-nál csak csökkentett módban lehet ezt elérni
segítségetek kérném a következõ probléma megoldásában.
Egy laptopra telepítettem xp-t (C: meghajtóra), viszont a D: meghajtón volt egy rejtett könyvtár, amit az újratelepítés elõtt sajnos nem tettem nem-rejtetté, ha értitek 😊 Az új xp felment, a d: meghajtón látszik is a könyvtár ill a tartalma, ha bekapcsolom a mutasd a rejtett könyvtárt funkciót. Viszont -és itt kezdõdnek a bajok- nem lehet a tartalmát se megnyitni se másolni!
Ha vki tudja, hogyan lehet megmenteni az itt lévõ doksikat (képek és videók nagyrészt) az írja meg, nagyon fontos lenne.
Köszi
Ez mi a ménkû? Ismereteim szerint új vinyó úgy kezelendõ, hogy kialakítom az elsõdleges meg a kiterjesztett partíciókat, és ha nagyon bootolni akarok az egyik elsõdlegesrõl, akkor azt aktívvá teszem.
De ez mi ez?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Köszönöm a válaszodat.
AVG 8.5-ös Internet Security van a gépen állandó ellenõrzéssel és minden héten viruskereséssel. Kb. 34 folyamat fut, ebbõl 21-et a System
használja. De vannak folyamatok amibõl több is fut, de jasnos nem tudom, hogy mik és milyen folyamatok (pl.: svchost.exe)<#nemtudom>#nemtudom>
Ide mit lehet írni?
A HDD cserét már elintéztem, pár nap múlva lesz meg a csere.
Semmilyen egyéb progival nem néztem meg a HDD-t. Majd holnap leformázom és ráengedek egy tesztet a kopasz HDD-re.
HDD -d állapotát nézted, pl. Hard Disk Sentinel progival!
Volna nekem is egy nagy problémám. Ugyan nem olvastam végig ezt a fórumot, így ha voltmár akkor bocsánat... A lényeg: a Win XP betöltés után lelassul. Ez vonatkozik az IE-re, vagy akár játék közben is van lassulása. Elvileg 2 GB RAM van a gépben és min. a 75%-a szbad, valamint a IE letöltöltt file-i is állandóan tisztítva vannak CCleaner-rel. Valamint a Registry is takarítva lett.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Ide mit lehet írni?
2 GB memoriam van, szoval ha nincs elonye, nem rakom fel.
Evin: nem valoszinu hogy energiagazd., hisz ujratelepites utan is csinalja.
Ha nincs 4GB memóriád, fölösleges a 64bit, semmivel sem lesz gyorsabb. x64-es XP-hez támogatás már nincs. Ha mindenképp 64 kell, akkor inkább Win7-et rakj fel.
Én 64-est használok, eddig nincs vele semmi gondom.
Nem találkoztam (eddig) olyan programmal, ami ne indult volna el vagy kiakadt volna.
Olyan volt, hogy eleve installkor jelezte (már nem emléxem mi volt az) hogy, neki nem jó a 64 bites XP, de találtam belõle megfelelõt - így minden megy ami kell (kodekek fenn, sony vegas, dvd architect, kódoló és dekódoló progik, nod 64 bites, COD4 stb.).
Dual Core-os gepemre jobb lenne a 64-es XP? Mindig 32-est hasznaltam, mert nem minden program fut a 64-esen. Gyorsabb, jobb lesz a 64-essel? Hatranya lenne? Szerintetek?
A laptopom (XP) a kov. csinalja: - ha tolton van, elhalvanyul a kep
- ha lehuzom rola, teljes fenyerovel uzemel.
Ez epp ellenkezoje az elvartnak. Sokaig nem erdekelt, de a minap ujratelepitettem az XP-met es a hiba megmaradt. Vezerlopultba se tudok vele mit kezdeni. Lehet az op.rendszernek ehhez semmi koze? Viszont annakelotte nem csinalta.
Otlet?
MAN 19 422 4X4
Én azt mondom, hogy mielõtt XP-t felraksz, próbáld ki a Win7-et.
A chkdsk annyira helyretette, hogy hozzáférek az adatokhoz (és még a az XP is rendben indul).
De asszem egy winchester csere lesz a dologból ...
Valaki biztos tudja itt.
Cuccaid lemenésének lehetõségei:
- szerzel egy Live xp vagy Live Linux boot cd-t, errõl indítva a gép és C-rõl minden fontos cuccodat mented D-re (vagy másik adattárolóra).
- HDD ki és beteszed másik PC és ott mented a C-n lévõ fontos cuccodat.