Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gépem profilja miért nem jegyzi meg a beállításokat újraindítás után??
(ha valamit kiteszek pl az asztalra, akkor az a következõ indulásnál eltûnik)
Hogy lehetne ezt megcsinálni?? (ha lehet akkor részletesen fejtsd ki)
Eléggé sürgõs lenne!
Köszi!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Így írtam be ahogyan Te is mondod, de nem történik semmi sem. Egy pillanatra beugrik egy DOS-os fekete kisméretû ablak aztán annyi.
@computerguru
Nincs semmi a Feladatütemezõben csak egy dolog. Kép.
2012. December 22. Ezen a (nulladik)napon, a Föld utolsó háborúját nem az emberek kezdték. Idézet: ...\'Galactica Enciklopedia\' 2427év, II.-ik évfolyam XVI/225...
Amúgy valószinû nálad az ütemezett feladatoknál be van aktiválva,bizonyos idõközönként a chkdsk,hogy futtasd le,de ha nincs semmi gond a géppel,ezt nem muszály!A feladatütemezõbe ki kell kapcsolni!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Tegnap este felé a következõ figyelmeztetõ ablakot dobta fel a Windows XP-m. KÉP.
A Windows által felajánlott parancsot futtatva sem történt semmi sem.
Valami ötlete/tanácsa van valakinek?
2012. December 22. Ezen a (nulladik)napon, a Föld utolsó háborúját nem az emberek kezdték. Idézet: ...\'Galactica Enciklopedia\' 2427év, II.-ik évfolyam XVI/225...
hogy tudnám visszaállítani?
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
hogyan tudnám ezt elkerülni???
Fat32-ön van, véletlenül nem USB-s DVD lejátszón akarod a filmeket nézni róla és ott nem játssza le! Ha így van, akkor DVD lejátszó nem szeretheti 32 Gigást.
Ha USB-s DVD lejátszón szeretnéd használni, akkor NTFS fájlrendszer nem jó, csak Fat. Ebben az esetben Fat32-rõl át teheted (sima) Fat. EZ Tipp!
Ha csak PC-n használatra kell, akkor NTFS-re formázd.
A fenti programot ajánlom a "formázásokra". (Magyar is van belõle.)
C:\DOCUME~1\..~1\LOCALS~1\Temp\WER044d.dir00\services.exe.mdmp
C:\DOCUME~1\..~1\LOCALS~1\Temp\WER044d.dir00\appcompat.txt
szAppName : services.exe szAppVer : 5.1.2600.5755
szModName : services.exe szModVer : 5.1.2600.5755 offset : 000096b4
Elõre is köszi
Más kérdés hogy FAT32-re érdemesebb, mert az jobban kíméli a pendrive-ot.
leht NTFS-re csak valamiért nem engedi ezeket
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Szerintem nincs olyan hogy a pendrive "nem támogatja"
Kaptam egy 32 Gb-os pendrivet
az a gondom hogy elkezdek rárakni filmeket és kb úgy 3 Gb-ig nincs is semmi gond aztán mikor ezt a határt túllépi onnantól a filmeket nem lehet lejátszani, az írja nincs kodek vagy sérült a file, ugyanaz a film amit sérültnek ír tökéletesen müködik a winyon sõt ha csak azt másolom fel a pendrivere akkor ott is müködik persze 3 Gb-ig.
a pendrive formázva van igaz fat32-re mert valamiért nem tudom ntfs-re
minden létezõ ellenõrzést javítást lefuttattam mármint amit ismertem de akor sem engedi feltenni a filmeket 3 Gb után
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
De én április óta használom (az XP-t 2-3havonta mindig újra kellett raknom ilyen-olyan okból), és csak mostanában adódtak kisebb gondjaim, de az sem biztos, hogy a rendszer miatt. Viszont én még az RC-t használom.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az volt még érdekes hogy tegnap mikor lerakta a tálcára az óra mellé és kiírta hogy "Nincs kapcsolat vagy korlátozott" és ráraktam az egérmutatót mégis azt írta hogy jelerdõség kiváló. (na ezt add össze) 😊 Azért köszi a segítséget.
A #22468-ra ha tud valaki valamit akkor köszike.
balcsi70
A géppel van baj. Ha XP, akkor varázsolj egy új internet kapcsolatot. Az gyorsabb, mintha most lépésenként leírnám mit kell beállítani.
Ha úgy sem megy, kézzel add meg a router adatait alapértelmezett átjárónak, és ha megy a router-en a DHCP, akkor az IP címmel nem kell foglalkozni. De a géphez, vagy a wifi kártyához biztos jár valami wifi-hálózat keresõ.
Van egy Router-em.A feleségem laptopján tegnapig mûködött a net.Ma nem jött be.Kiírja az óra mellett hogy "Nincs kapcsolat vagy korlátozott". Most nemrég újra telepítettem a wint(mert amúgy is akartam),beütöttem neki a hálózati kulcsot aztán keres keres és majd megint kiírja hogy "Nincs kapcsolat vagy korlátozott". Az én gépemen teljesen jól bejön tehát nem Router hiba.Szerintetek?
A LockFoldert azt ismerem (csak nem akarom eldugni a mappát).
dx eltávolítót megnézem :-)
Tipp: Régebbi directx instal és felül írja, vagy directx eltávolító progi - asszem van ilyesmi.
hogy tudom visszabutítani a directx-et? felraktam egy frisebbet mi volt, (mind a 2 9.c) de azóta kidob a játékokból a gép.
http://pcforum.hu/tudastar/49090/Angol+xp+teljes+magyarositasa.html
Itt le is tudsz tölteni valamit hozzá,de saját felelõsségre!
Hányszor elõfordult már, hogy találtál egy frankó xp-t denem volt benne magyar nyelv, ill. a betûkiosztás is angol volt? /y és z probléma /
Nos a csomag többekközt tartalmaz egy kbdhun.dll-t amivel semmi más dolgod, mint a C://Windows/system32 mappába tenni, majd a nyelvek és régióknál a magyar billentyûkiosztást választani,és restart
után magyar lesz a billenytyûzetkiosztás.
Mivel a magyarositással sokaknak gondja akadt
TUTORIAL: http://www.youtube.com/watch?v=3qacwx33ny4
Windows XP 100%-os magyarosítása
http://rapidshare.com/files/267640599/MUIHUN.rar
Internet explorer 100%-os magyarosítása
IE7MUI-x86-enu
http://rapidshare.com/files/267648516/IE7MUI-x86-enu.rar
(Én nem próbáltam, nem volt rá még szükség, csak mentettem multkór, hátha egyszer.)
Kérdezd meg itt: link
De lehet hogy marad a format c: és utána felrakni a magyar xp-t!
Amúgy ezt a MozBackup kipróbálom(megkuksolnom) .