Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

slime001
Az XP-ben a készenléti üzemmód megegyezik a Vistában megtalálható Alvó üzemmóddal? Ha nem akkor mi a különbség?

AVIRA - \"More than security.\"

Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani,h hol lehet megnézni XP esetén a letöltött,de még telepítetlen frissítéseket?
(Értesítés nélkül,automatikusan töltõdtek le.Pedig nem így van beállítva.)
D-n van most az XP-d !
Akkor így:
Sajátgép / tulajdonságok / Speciális / Indítás és helyreállítás Beállítás gomb / Szerkesztés gomb és kitörlöd azt a sort ami a C-n lévõ xp-jé.
Hát ja.
xxdani
Lehet az a baj hogy a c: az egy másik vinyó adattal és a d: az amin az xp van?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

xxdani
Sziasztok. Kéne egy kis segítség. Feltelepítettem az XP-t de minden indulásnál megkérdezi melyik Windows induljon. Az egyik mûködik csak a másik nem mûködõ. Nem értem, hogy történhetett hisz formázva lett a vinyó. Nem baj. Ezt valahogy el lehet kerülni? Valahol be lehet állítani, hogy mindig az elsõ induljon el vagy azt, hogy eltünjön a másik windows töredék?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Sickness
Srácok, az miért van hogy akármit állítok be xp-be az újraindítás után visszaáll alap helyzetbe?
Pl.: egér sebessége. Hiába állítom át restart után visszaáll alapra. Nem olyan nagy gond, de idegesít. :/

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

nincs mit

94mike
Ezt eccermár le szedtem/
de meg próbálom mégeccer,hátha,köszönöm szépen
(Jöhetnek még linkek/

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

94mike
Hello Asus EAH4350 SILENT videó karihoz valaki tudna adni driver-t? amit találltam vagy nemjó,vagy felsemegy..:s
(ui:64 bites xp hez kell) elõre is köszönöm!

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

De nekem egy hétre visszamenõleg kellene :S Vagy az hogy az enyémmel mikor léptek be, vagy az hogy milyen accountok léptek be és mikor a gépen...

gergely1991
...ezzel például idõt nyerhetsz: shutdown -a

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

redmonk
a rendszer leállítás alatt van mentse minden munkáját majd jelentkezzen ki. A nem mentett módosítások el fognak veszni.A leállítást az NT/authority system kezdeményezte.
A C:/windows system32/services.exe rednszerfolyamat váratlanul véget ért a következõ állapotkóddal:0 a rendszer most leáll majd újraindul ...

mit tegyek ennek kiaknázására? azt olvastam vhol hogy updateljem a windowst mert az xp vmi kis hibája miatt beférközik a virus többen irták ezt ezt csinálom már de hátha kell majd egyéb ötlet is

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

oliwwer
ha több felhasználója van a gépnek, ha csak egy akkor nem.
oliwwer
nyomsz egy ctrl+alt+ del-t, és ott írja.
Programok törléséhez jó pl. a Revo Uninstaller is, nekem nagyon bevált. Sokkal jobb, mint a Windows beépítettje.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Sziasztok emberek! Lenne egy villánkérdésem: hogy tudom megnézni hogy mikor jelentkeztem(tek) be utoljára az én felhasználó nevemmel és jelszavammal a rendszerbe??????

oliwwer
Nem írtam le, hogy ez egy Sony Ericsson progam, gondolom ismeritek. Nem lehet lomtárba húzni. Nem törölhetõ, csak uninstall-lal. Mindjárt kipróbálok a linkelt programot, aztán meglátjuk, azt gondoltam van valami gyors trükk mint a lomtár eltüntetésére az gpedit.msc
gergely1991
És arra se reagál ha a ikont egyszerûen a "Lomtár" -ba húzod?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Próbáld meg az Unlocker programmal. (Jobb klikkes.)

computerguru
Próbáld meg átnevezni!Amúgy valamit elszúrhattál,mert simán kellene hogy törlödjön!De ha nem megy,és ha amúgy is sok ikon van az asztalon és van amit ritkán használsz,csinálj az asztalon egy új mappát,nevezd el ritkán használt programoknak,és egyszerûen húzd bele a nem törölhetõ ikonodat!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

oliwwer
Hogy lehet eltüntetni egy nem törölhetõ ikont az asztalrol, a program uninstall-ja nélkül?
tobias88
Ubuntu live dvd-vel bejelentkezve át lehet írni valahogy? és ha igen, hogyan és hol?
tobias88
Hellosztok, olyan kérdésem lenne, hogy a tartomány nevet windowson kívülrõl hogy lehet megváltoztatni? Mert nem enged be a laptopba ez a hiba miatt!!! Bármilyen megoldás érdekel!!!
computerguru
Nézd,most per pillanat nem tudok erre választ adni,de talán tudok jobbat,én is ezt használom,ha egy kicsit vistásitani akarod a gépedet,akkor töltsd le a Vista Inspirat 2 progit,ez átrendezi az ikonokat,sokkal szebbek lesznek,nekem tetszik,sokan használják,egy próbát megér!Itt egy kép róla:

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Sziasztok!

Egy megjelenítési hibát találtam a gépemen (Win XP Prof. SP3). A Start Menû -> Programok ikonjai minden szándékos beavatkozás nélkül megváltoztak errõl: ,erre: .
Az általam ismert visszaállítási módszerrel próbálkoztam,vagyis: C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu útvonalon a Programs mappát kijelöltem, jobb klikk, Tulajdonságok, Testreszabás fül. Az itt lévõ lapon az "Ez a sablon vonatkozzon az összes almappára is" mellett lévõ kockába pipa. Majd az ikoncsere gombbal nyíló új ablakban kiválasztottam a megfelelõ ikont és OK.
Csak sajnos ez nálam mégsem oké, mert az almappákban semmi változás nem történik.
Próbálkoztam rendszervisszaállítással is,de az sem oldotta meg a hibát.
Ha az almappáknál egyenként végzem el az elõzõleg leírt átállítást, akkor módosul az ikon, de persze csak annál az egy programnál.
Nekem viszont valamitõl egyszerre állítódott el az összes!
Van valakinek ötlete,hogy mi okozhatta ezt az átállítódást?
Na és a lényeg,hogy hogyan lehetne egyszerre visszaállítani a megjelenítést?
erieskrisz

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

erieskrisz
Sziasztok leszedtem már vagy 3 xp-t de remélem ez már jó lesz dobok egy képet rola ezeket a sata ill raid vezérlöket tartalmazza

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

wmvare

erieskrisz
Nincs és nem is lesz szerintem

RETROB0Y
Srácok van XPre teljesen jól müködõ DX10??

Esetleg 10.1 is?

Meert most win7em van de kicsit visszavágyok XP-re nmtom csak a DX miatt nm mozdulok....

lck
Vannak olyan XP telepítõk amibe SATA driverek bele vannak integrálva ( pl.: Carlosca ) olyannal nem próbálkoztál ?
computerguru
Az nLite progit én még nem használtam,biztos jó!Én back up fájlt csináltam,amivel visszatudom állitani az xp-t.
De az nLite progiról itt olvashatsz,ha ez segit valamit:

http://www.jox.hu/cikkek/99/8

erieskrisz
Most néztem ezt én már leszedtem de én driverként adtam hozzá ugyhogy valoszinû az lesz a baja de akkor még mindig marad pár választási lehetöség<#help>

erieskrisz
Köszönõm viszont szeretném még azt megkérdezni hogy nLite-val ezt hogyan adjam hozzá ugy mint driver vagy tweak vagy komponens???

computerguru
Nézd meg itt,azt hiszem le is tudod tölteni.

http://www.filewatcher.com/m/Si3112r.sys.97920.0.0.html

erieskrisz
Sziasztok szeretnék segitséget kérni haverom áthozta laptopját hogy huzzam neki ujra az xp-t csak hát a satás vinyoval gondban van a telepitö és nem tudom mit kellene beleintegrálni xp-telepitöbe hogy elinduljon a telepités ezt a filét hiányolja si3112r.sys a laptop tipusa ASUS A 4000 valaki utána tudna nézni hogy milyen drivert rakjak a telepitöbe elöre is köszi.Probáltam utána járni de valoszinuleg mindig rosszat raktam bele mert mindig ez a file hiányzik neki

computerguru
A leirtak alapján gyanús nekem az a neró!Irtad a verziószámot,de ez mem elég,én nekem ez van,nézd meg! 7.10.10.0 és van hozzá több jó sorozatszám is,megkellene próbálni,teljesen uninstalláld a nerót,majd töltsd le azt ami nekem van és elküldöm hozzá a sorozatszámot,ami fullra kiüti,de a nerod uninstallálása után nem ártana egy viruskeresés,mondjuk a Trojan Hunterrel,meg egy ccleaner és utána felrakni az újat!Próba szerencse!Majd szólj hogy mi van!

SMGBAS

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

SMGBAS
Azt írja ki, hogy nincs ilyen meghajtó -.- (TCMD)

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

gergely1991
Lefagy a sajátgép is?
Szerintem valami nem stimm az író/olvasóval..(általában míg nem olvass a lemezrõl adatot addig nem válaszol).Akkor gondolom a totalcmd-nél is így van,igazam van?De még képfájlt se képes készíteni?(nem dvd-ként írja)Ha tényleg nem akkor a szoftvernek is lehet problémája...

SMGBAS
Nem tudok írni se. Lefagy a nero és a sajátgép is ha bentvan egy DVD és meg akarom nyitni. 2 napja olvasta a DVD-t most viszont már csak a CD-t Egyik régebbi DVD-t sem olvassa.

Nero 7

gergely1991
És ha most képfájlként kiírod akkor is?

computerguru
Milyen nerod van?Pontos verzioszám?

SMGBAS
Már régebbit se olvas (bocs a sok hsz-ért)

SMGBAS
Jah és a DVD lejátszó le tudja játszani az elsõnek megírt lemezt, de a gép úgy veszi mintha full üres lenne

SMGBAS
Nekem a következõ a gondom(bocs ha sz*r helyre írom):
Vettem DVD-t, hogy kiírjak mindent géprõl és újrategyem a rendszert. Megírtam az elsõ DVD-t, beolvastam és minden ok volt. Aztán a 2.-at betettem ugyanúgy neroval írom de kb 20 percen keresztül csak 1 %-nál tartott szal kivettem. Gondoltam hátha írt rá valamit így nem teszem vissza azt hanem egy új üressel folytatom. Beteszem, a nero g*cilassú lesz. Végre sikerül addig eljutnom, hogy tallózhatok a fájlok között amit rá szeretnék írni. Feljön egy ablka, hogy az outlook express tömöríteni tudja a lemezen a leveleket (nembiztos, hogy a leveleket de valami ilyesmit) rányomtam a mégsére és aztán elindult az írás de nem haladt. Kivettem ezt is és visszatettem az elsõ lemezt amit jól írt meg. Nagynehezen beolvassa de megint elõjön az a sz*r outlook expresses ablak most az okra nyomtam de aztán félbeszakítottam mert hátha elqrja a DVD-m. Azóta se az elsõt, se az üreset nem olvassa be és fagy a nero. Régebbi lemezt olvas. Ötlet? :S

SMGBAS
Valahol van egy olyan opció (asszem rendszergazdáknak), hogy a többi felhasználói fiókokat be lehet állítani, hogy mit lehet és mit nem, és be lehet állítani, hogy ne mentse a változásokat amik történnek.

gergely1991
Másnál elmenti ezeket?Ha igen hozz létre újat magadnak.Meg keresed a pl a C:\Dokuments and settings\Profilnév és ami fontos másold át majd az újra.
Más tippem nincs😞
De más véleményét is olvasd el!!!!!