Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AVIRA - \"More than security.\"
Valaki meg tudná mondani,h hol lehet megnézni XP esetén a letöltött,de még telepítetlen frissítéseket?
(Értesítés nélkül,automatikusan töltõdtek le.Pedig nem így van beállítva.)
Akkor így:
Sajátgép / tulajdonságok / Speciális / Indítás és helyreállítás Beállítás gomb / Szerkesztés gomb és kitörlöd azt a sort ami a C-n lévõ xp-jé.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Pl.: egér sebessége. Hiába állítom át restart után visszaáll alapra. Nem olyan nagy gond, de idegesít. :/
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
de meg próbálom mégeccer,hátha,köszönöm szépen
(Jöhetnek még linkek/
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
(ui:64 bites xp hez kell) elõre is köszönöm!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A C:/windows system32/services.exe rednszerfolyamat váratlanul véget ért a következõ állapotkóddal:0 a rendszer most leáll majd újraindul ...
mit tegyek ennek kiaknázására? azt olvastam vhol hogy updateljem a windowst mert az xp vmi kis hibája miatt beférközik a virus többen irták ezt ezt csinálom már de hátha kell majd egyéb ötlet is
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Egy megjelenítési hibát találtam a gépemen (Win XP Prof. SP3). A Start Menû -> Programok ikonjai minden szándékos beavatkozás nélkül megváltoztak errõl: ,erre: .
Az általam ismert visszaállítási módszerrel próbálkoztam,vagyis: C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu útvonalon a Programs mappát kijelöltem, jobb klikk, Tulajdonságok, Testreszabás fül. Az itt lévõ lapon az "Ez a sablon vonatkozzon az összes almappára is" mellett lévõ kockába pipa. Majd az ikoncsere gombbal nyíló új ablakban kiválasztottam a megfelelõ ikont és OK.
Csak sajnos ez nálam mégsem oké, mert az almappákban semmi változás nem történik.
Próbálkoztam rendszervisszaállítással is,de az sem oldotta meg a hibát.
Ha az almappáknál egyenként végzem el az elõzõleg leírt átállítást, akkor módosul az ikon, de persze csak annál az egy programnál.
Nekem viszont valamitõl egyszerre állítódott el az összes!
Van valakinek ötlete,hogy mi okozhatta ezt az átállítódást?
Na és a lényeg,hogy hogyan lehetne egyszerre visszaállítani a megjelenítést?
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Esetleg 10.1 is?
Meert most win7em van de kicsit visszavágyok XP-re nmtom csak a DX miatt nm mozdulok....
De az nLite progiról itt olvashatsz,ha ez segit valamit:
http://www.jox.hu/cikkek/99/8
http://www.filewatcher.com/m/Si3112r.sys.97920.0.0.html
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Szerintem valami nem stimm az író/olvasóval..(általában míg nem olvass a lemezrõl adatot addig nem válaszol).Akkor gondolom a totalcmd-nél is így van,igazam van?De még képfájlt se képes készíteni?(nem dvd-ként írja)Ha tényleg nem akkor a szoftvernek is lehet problémája...
Nero 7
Vettem DVD-t, hogy kiírjak mindent géprõl és újrategyem a rendszert. Megírtam az elsõ DVD-t, beolvastam és minden ok volt. Aztán a 2.-at betettem ugyanúgy neroval írom de kb 20 percen keresztül csak 1 %-nál tartott szal kivettem. Gondoltam hátha írt rá valamit így nem teszem vissza azt hanem egy új üressel folytatom. Beteszem, a nero g*cilassú lesz. Végre sikerül addig eljutnom, hogy tallózhatok a fájlok között amit rá szeretnék írni. Feljön egy ablka, hogy az outlook express tömöríteni tudja a lemezen a leveleket (nembiztos, hogy a leveleket de valami ilyesmit) rányomtam a mégsére és aztán elindult az írás de nem haladt. Kivettem ezt is és visszatettem az elsõ lemezt amit jól írt meg. Nagynehezen beolvassa de megint elõjön az a sz*r outlook expresses ablak most az okra nyomtam de aztán félbeszakítottam mert hátha elqrja a DVD-m. Azóta se az elsõt, se az üreset nem olvassa be és fagy a nero. Régebbi lemezt olvas. Ötlet? :S
Más tippem nincs😞
De más véleményét is olvasd el!!!!!