Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
az Sp2 sokkal jobb
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
TrojanHunter 5.0.962
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hogy távolítsam le a Windowsból az SP3 javítást? elég a program eltávolítást használni?
Csak olyan válaszoljon aki csinált ilyet!!!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Eredeit XP-m van Sp3 2003 verzió neteztem,ms,tv és el kékült a képernyõ és kiírt vmi hiba kódot miért van??
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
De ahhoz, hogy eltávolítsa meg kell vennie ... teljes verziót meg nem találok a neten... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
chkdsk-t futtattam kapcsolók nélkül...
de a hiba maradt.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Hello!
Ma kapcsolom be a gépet, semmi gond, még netezek is 5-6 percet, erre kék háttéren sok szöveg (kékhalál), elolvasni nem tudtam, mert csak egy pillanat volt - újraindult a gép, aztán nem tud bejönni (az XP betöltése után mindig felvillan ez a kék háttér egy pillanatra, aztán restart)... csak csökkentett módban volt hajlandó bejönni a gép.
Csináltam egy rendszer-visszaállítást tegnapra, így bejött.
Mitõl lehetett ez?
Félek, hogy megint bekövetkezik ... ez winchester-hiba? Vagy op.rendszer?
Ha újratelepítem a gépet, akkor jó lesz, vagy várjam meg, hogy megint elõjöjjön? :S
Köszi elõre is!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Régi illesztõ eltávolítása és tallózd be neki a kicsomagoltat.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Van egy Pioneer DVD-íróm,pontosan egy Pioneer DVD-RW DVR 215D.2 hete maikor elmentem itthonról,még tökéletesen mûködött,de most amikor hazajöttem,nem látja a meghajtót az XP..!Eszközkezelõben látom,de azt írja az eszközállapotnál,hogy:
A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztõprogramot. Az eszközillesztõ sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)
Nem tudom mi lehet,sárga felkiáltójel van mellette,amikor meg az illesztõprogramot akarom frissíteni,az írja,hogy nem lehetséges!Letöltöttem hozzá egy frimware-t de nem jó az sem(Avaible target not found),pedg a 215D-hez van elvileg!Szóval nem tudom mi ütött belé.Itt most itthon nincs sajnos XP install cd-m sem...!Valakinek ötlet?Nagyon megköszönném,ha valaki tudna segíteni!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=144554
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Srácok az mitõl lehet, hogy ha csatlakozom egy ip címhez, egyszerûen elmegy a net, ugyanez történik hamachi és gamespy használata alatt is.Régen nem volt ilyen gondom.Routerem van lehet azon kell vmit beállítani?
Elõre is köszi a segítséget!
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Szerintem a neteddel lehet gond.
véletlenszerûen leáll a gépem.Ez van a naplóban:
"Hiba történt az eszközön (\Device\Harddisk0\D) a lapozási mûvelet közben."
mi lehetne a teendõ?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
És ugyebár gondolom a NSIS általában NSIS error-al jelez...
Milyen telepítõ programmal van becsomagolva?
Másold át a letöltött fájl egy másik gépre ha ott fut akkor nálad van a probléma.....(bár az is elõfordulhat hogy valami akadályozza hogy rendesen letöltõdjön ahogy a 22556-os hsz is utal-rá vagyis vírusra)
A NET fent van?
Nem virusos az xp telepitõd?Tudom,azt mondod hogy nem,de le lett ellenõrizve,mondjuk egy Trojan Hunterrel?Sok sok kérdés merül fel,ami beteheti a kaput.