Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy rakd újra a wint, vagy pedig ezt tudod kezdeni velük.
Nagy gondban vagyok. A napokban meghalt a rendszerem. Újratelepítettem a windowst (XP). Szerencsére nem ért nagy veszteség, minden cuccom más partición van.
Viszont ezen a partición, a mappáim felét ha megakarom nyitni azt kapom, hogy a hozzáférés megtagadva 😞
Total Commander-ben felkínálja ugyan a lehetõséget, hogy rendszergazdaként belépjek, de mivel nem állítottam be semmiféle jelszót nem tudom mit kér.
A mappákra kattintva látom, hogy írásvédett mapának tekinti õket, és mind 0 bájtos, a vinyón viszont elfoglalják a tényleges helyet.
Valaki tud arra megoldást, hogy visszanyerjem ezekbõl a könyvtárakból az adatokat? Fontos lenne.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Több windózzal is próbálkoztam, mindig ugyan ez. Azt mondják vistás a gép, de azt nem akarjuk felrakni. Valami ötlet?
Ezt melyik részénél csinálja? :S
Kis segítség kellene, xp install közben mindig újraindul a gép. Egy acer apsire 5530-as laptopról van szó.
Mi lehet a baj?
A service pack 3,hiddel,hogy kell a gépre!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
ö nálam lassult a net meg minden egy kicsit, észlelhetõen, ezt vettem ki.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Mert ha csak magába a Malwarebytes-be kapcsolod ki attól még indul asszem!
Köszi, megpróbálom.
Csak simán behúzom az ikonját az indítópultba (StartMenü), és ennyi?
Akkor csak azután indul, hogy bejött a gép rendesen?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Az antivírus-topikban ajánlották...
Ma pl bejött úgy, hogy nem volt beállítva, hogy az op.rendszerrel együtt töltsön be. De lehet, hogy csak véletlen... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Már megint én... 😞
2 napja telepítettem fel az XP-t (SP3). Minden ugyanúgy csináltam, mint mindig, mikor újrarakom a rendszert - annyi, hogy most feltettem a NOD32 mellé egy Malwarebytes' Anti-Malware nevû programot (mert vírus miatt kellett újratenni).
Ez írja is, hogy a Windows-sal együtt indul - ez be volt kapcsolva, most kikapcsoltam, még nem próbáltam így.
A probléma, hogy mikor bekapcsolom a gépet, néha a betöltõ képernyõnél; néha az üdvözöljük szövegnél (megjelenik a NOD képe is) lefagy ... vagyis pl mozog az egér, de semmi más, se start menü, semmi.
Ma is 3-szor lefagyott így (tegnap is kétszer), csak úgy tudtam behozni a gépet, hogy még az elején nyomogattam az F8-at és kiválasztottam a "Legutolsó helyes konfiguráció betöltése" opciót - így is sokáig tartott, de bejött.
Lehet, hogy tényleg az Anti-Malware okozza? Vagy más?
Telepíthetem újra a gépet?! :S
Köszi elõre is.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ez a kikapcsolás dolog csak az Xp telepítésénél, utána vissza kapcsolható?
(Nem volt még ilyesmire szükségem, csak kíváncsi vagyok.)
AHCI kikapcs😊
AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB
Miért van az, hogy windows hangok-nál, a vezérlõpultban, ahogy beszélgetek valakivel mikrofonon, egyre lejjebb megy a felvétel hangereje. Ahogy nézem, folyamatosan, magától megy lefele. Ötlet? fontos lenne.
AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB
Egyéb ötlet?
Ma vettem egy Toshiba notebook-ot oprendszer nélkül. Bekapcsoltam betettem az xp telepítõjét kiválasztottam biosba a first boot device-nek a meghajtót el is indul keresi az összetevõit a gépnek stb és mikor kikéne hozni hogy javítás vagy telepítés na azt már nem hozza be hanem kék képernyõ jön.
http://kephost.com/view.php?filename=9820091228112.jpg
Mi lehet a probléma?
Amúgy úgy próbáltad már hogy egy másik egeret teszel a gépbe(mert lehet hogy amit most használsz megtört a vezetéke)?
Autorun.inf vírusod van, ajánlom az Eset Smart Security-t és az a-squared Anti-Malware-t.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Ugye vannak ezek az automatikus frissítések (a vezérlõpulton lehet beállítani) - ha valakinek nem igazán eredeti az XP-je, annak is lehet ezt használni? 😊
Nem lesz belõle gond, ha egyáltalán lehet?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Kiválasztod "A mappa megnyitása a fájlok megtekintéséhez" Majd kijelölöd "A mindig kijelölt mûvelet végrehajtása" opciót majd "OK" Talán ez segít....... 😊
Mi a teendõ akkor, ha sajátgépbõl nem tudom megnyitni a merevlemez meghajtókat, mert azt írja ki, hogy válasszak, melyik programmal akarom megnyitni. Egyszóval mihez karom társítani.
A segítséget elõre is köszönöm!
Köszi a segítséget,megpróbálom a javasoltakat.(#22605)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Talán ez segít: Hálózati helyek/hálózati kapcsolatok megjelenítése/helyi kapcsolatnak lekéred a tulajdonságait, itt az Általános fülön megkeresed a TCP/IP protokoll részt, annak is lekéred a tulajdonságait, majd utána bejelölöd a következõ ip-cím használta lehetõséget, és ide beírod azt az ip címet, amit a képernyõ bal oldalán található Részletek négyzetben találsz. 😊