Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Mert ha a rendszergazda telepíti fel, és mindenkinek elérhetõvé teszi, akkor jól kellene mûködnie.
Meg nézd meg, hogy a 2 fiók alatt hányas FF megy, és honnan.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
http://www.microsoft.com/whdc/xps/viewxps.mspx
PDF Converter Professional 6.0
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezzel talán..Na de mit akarsz kilõni?:S
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Feladatkezelõben nem tudok feladatot/ folyamatot leállítani :S mivel tudnám restart nélkül kilõni hogy ne legyen a memóriában?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Lehet volt már róla szó de nem találom.
Felraktam egy xp prof-ot a 7-es mellé egy másik partícióra, mert a k.csög vodás modem nem megy 7-en. De most meg a boot-olásnál nem adja be a 7-est hogy azt is tudjam használni.
Valamio ötlet?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Ha nem akarod, akkor a biosban a SATA módót át kell állítani IDE-re, mert egyébként természetesen elfagy a telepítõ szép kék ablakkal és elég sokat lehet rajta idegeskedni mire rájön az ember, hogy mit is kell csinálni.
Vagy ha van hozzá sata lemezed akkor telepítésnél van lehetõséged integrálni (F6)
üdv:units
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
viszont!!!! a frissítéseknél vedd ki a pipát az eredetiség viszgálatos dolgot! :-)
hogy ne kelljen megkeresned berakom Neked újra
1)Start menü -> futtatás -> regedit (nyomj entert)
2) Választ ki a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WPAEvents (bal oldalt)
3) (kettõ klikka jobb oldali) OOBETimer, cseréld ki a 0008 D5 33 93 FD Ö3.y ból a 93-at 98 ra (majd nyomj entert)
4) bezársz mindent, majd Sart menü -> futtatás -> oobe/msoobe /a (ok)
5) választani kell a telefonos dolgot (középsõ)
6) Váaszd a serial kódot
7) (beadod a kódot)
8) majd bezársz mindent,
9) s újraindítod.
http://www.ehow.com/how_2196189_change-windows-xps-serial-number.html
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Egy kis segítségre lenne szükségem.Van nálam egy P4-es gép,ami rendszer betöltésnél bejön a "kékhalál"..Tudomásom szerint az állandó manuális ki-bekapcsolás után jelentkezett ez a probléma..Próbáltam rendszerlemezrõl orvosolni a problémát..hiába..nem érzékel semmiféle rendszert a gépen..Nem tudom miért..Talán hardverhiba?..
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Ie-t hasznalok.Ott hol kell?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Mert most nem keri
Arkon: Neked külön köszönöm a programokat, segítõkészséged.
én mondjuk most jobban ajánlanám a SuperAntispyware progit mert többet talált meg (31 - 19 az állás :-))
szóval akkor lehet törölni attól függetlenül hogy hol van? pl itt ez az system meg system 32 a lokal setting? nem fog összeomlani a gép ha mindet kitörlöm?
Szép lista. Még megteheted, hogy kikapcsolod a rendszer-visszaállítást, utána egy újraindítás(fontos!) és újra lefuttatod a Malwarebytes'-t. Lehet, hogy fog még találni.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
ez a progi ezeket találta :-)
mindet törölhetem?
Mert most nem keri.
Találtam még egyet és ez is ilyenekre specializálódott program.
SuperAntispyware.
Ne tévesszen meg a neve ez nem álprogram. Én is használtam már többször is. Tud magyarul is.

majd megírom hogy mi volt ha érdekel valakit :-)
Ez a progi az ilyenekre van kihegyezve. De mielõtt elindítod frissítsd. Tud magyarul is.

ha jól emlékszem mind a 3 fut állandóan, de se memória se cpu teljesítményt nem csinál. jah s még az is érdekes, hogy kiírja hogy leáll, majd 30 perc múlva ismét :-) szóval akkor újraindul.
a legújabb nod nem talált semmit tegnap
köszönöm mégegyszer az infót :-)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
ismét egy kérdésem lenne!
újra kellett raknom a gépet, s xp sp 2 van fent. viszont kb 30 percenként kiír egy hibaüzenetet. c.exe hibát észlelt s ezért leállt.
1. kérdés mi ez az c.exe?
2. kérdés javítható ez valahogy?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)