Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bátor és nemes tett! Azért remélem csináltál biztonsági mentést! 😄

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Okés köszöntem megkuksizom.Anno mindig csak én használtam ezt a gépet aztán most apáméknak adtam és azért csináltam így hogy ne töröljenek ki véletlenül valamit.(úgyhogy ezért nem vágom ezt). <#worship> köszöntem.
Evin
Lehet, hogy 2x van telepítve. 1x rendszergazdaként, pl a Program Files-ba, 1x meg felhasználóként pl a Dokumentumok mappába.
Mert ha a rendszergazda telepíti fel, és mindenkinek elérhetõvé teszi, akkor jól kellene mûködnie.
Meg nézd meg, hogy a 2 fiók alatt hányas FF megy, és honnan.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok.Adott egy gép azon csináltam egy másik f.fiókot.Ezen a f.fiókon telepítettem a M.Firefox-ot(nem kért semmi rendszergazda hozzáférést).Aztán utána talált frissítést letöltöttem telepíteni akartam de ott már kérte a rendszergazda hozzáférését.(angolul).Aztán átjelentkeztem ott elindítottam a Mozillat néztem hogy nem e talál frissítéseket de nem.Aztán megint átjelentkeztem az új fiókba és megint ott volt jobboldalt felül a frissítések,de nem engedte települni.Mit nem csináltam jól? köszi a válaszokat.<#worship>
Sziasztok.Adott egy gép azon csináltam egy másik f.fiókot.Ezen a f.fiókon telepítettem a M.Firefox-ot(nem kért semmi rendszergazda hozzáférést).Aztán utána talált frissítést letöltöttem telepíteni akartam de ott már kérte a rendszergazda hozzáférését.(angolul).Aztán átjelentkeztem ott elindítottam a Mozillat néztem hogy nem e talál frissítéseket de nem.Aztán megint átjelentkeztem az új fiókba és megint ott volt jobboldalt felül a frissítések,de nem engedte települni.Mit nem csináltam jól? köszi a válaszokat.
Megtekintésre,nyomtatásra való az xps viewer
http://www.microsoft.com/whdc/xps/viewxps.mspx
computerguru
Próbáld meg ezt a programot,állitólag XPS-bõl tud pdf formátumot,azt pedig már simán ki tudod nyomtatni.

PDF Converter Professional 6.0

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Shep
Hát xps 😊 Filba nyomtatást választottam és ilyen fileba ment.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gergely1991
cmd taskkill -f -im folyamatneve
Ezzel talán..Na de mit akarsz kilõni?:S

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Igen és úgy nem megy. Nem tudom ki killelni az exet. :S
computerguru
Gondolom,egy programot akarsz bezárásra kényszeriteni,próbáld meg a folymatok lapon,ott keresd meg a futó programot,majd folyamat leállitása.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Sziasztok!

Feladatkezelõben nem tudok feladatot/ folyamatot leállítani :S mivel tudnám restart nélkül kilõni hogy ne legyen a memóriában?

computerguru
Mi az hogy xps fájlba?Konkrétan,mi a kiterjesztése a kinyomtatandó fájlnak?

Shep
Ha lementek valamit egy xps file-ba azt után hogy tudom kinyomtatni, mert akármit csinálok nem tudom semmivel beolvasni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

computerguru
Privi ment!

Szia!az aktiválás nem sikerült mert nekem más számok és betük jelennek meg.
SZevasztok.

Lehet volt már róla szó de nem találom.
Felraktam egy xp prof-ot a 7-es mellé egy másik partícióra, mert a k.csög vodás modem nem megy 7-en. De most meg a boot-olásnál nem adja be a 7-est hogy azt is tudjam használni.
Valamio ötlet?
tigerbácsi
ok akkor következõre majd úgy írom le :-( bocsánat :-(

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

units
Az a legjobb, ha beleintegrálod és úgy telepíted. sata_driver_integralasa_xp_telepitobe
Ha nem akarod, akkor a biosban a SATA módót át kell állítani IDE-re, mert egyébként természetesen elfagy a telepítõ szép kék ablakkal és elég sokat lehet rajta idegeskedni mire rájön az ember, hogy mit is kell csinálni.
Vagy ha van hozzá sata lemezed akkor telepítésnél van lehetõséged integrálni (F6)
üdv:units

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

lck
Azért elkurvult ez az SG, ilyet régen csak privátban írtunk. 😊
tigerbácsi
19703 as hozzászólásom alapján meg tod csinálni! a licensz kódot újra beadod neki! :-)

viszont!!!! a frissítéseknél vedd ki a pipát az eredetiség viszgálatos dolgot! :-)

hogy ne kelljen megkeresned berakom Neked újra 

1)Start menü -> futtatás -> regedit (nyomj entert)
2) Választ ki a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WPAEvents (bal oldalt)
3) (kettõ klikka jobb oldali) OOBETimer, cseréld ki a 0008 D5 33 93 FD Ö3.y ból a 93-at 98 ra (majd nyomj entert)
4) bezársz mindent, majd Sart menü -> futtatás -> oobe/msoobe /a (ok)
5) választani kell a telefonos dolgot (középsõ)
6) Váaszd a serial kódot
7) (beadod a kódot)
8) majd bezársz mindent,
9) s újraindítod.

http://www.ehow.com/how_2196189_change-windows-xps-serial-number.html

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

laci 700
Csá! Van egy eredeti XP Pro-m amit szeretnék feltenni egy laptopra. Úgy hallottam bele kell integrálni a SATA drivert a telepítõbe. Most töltök egy elméletileg "érintetlen" SP3 telepítõt és a kérdés az lenne hogy mûködne-e vele laptopon vagy keressek olyat amibe már bele van integrálva? Thx!

Szerintem ramhiba lesz.Nekem is az volt legutóbb.Vedd ki a ramokat és próbálgasd hol az egyikkel hol a másikkal
Sziasztok.van még 20nap és lejár az xp-m.Tudna valaki nekem linkelni egy oldalt ahonnan le tudok tölteni hozzá egy olyan aktiválót vagy egy crac-ket amivel korlátlanná válik?
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.Van nálam egy P4-es gép,ami rendszer betöltésnél bejön a "kékhalál"..Tudomásom szerint az állandó manuális ki-bekapcsolás után jelentkezett ez a probléma..Próbáltam rendszerlemezrõl orvosolni a problémát..hiába..nem érzékel semmiféle rendszert a gépen..Nem tudom miért..Talán hardverhiba?..
tigerbácsi
most találtam meg én is :-) de akkor nincs mit :-)

DONGUBA
kozben megtalaltam koszonom szepen

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Igen pl azt hogy ha beirom sg-re a nevet jelszot es jegyezze meg vagy a freemailben az emilcimet es a jelszot.
Ie-t hasznalok.Ott hol kell?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

tigerbácsi
ha a neten akarod, akkor a böngészõben kell beállítani. ha firefoxot használsz, akkor eszközök/beállítások(klikk)/biztonság(fül)s ott a webjelszavak mentése

DONGUBA
Hali nekem tudsz segiteniii?azt hol tudom beallitani hogy a win jegyezze meg a begepelt jelszavakat?
Mert most nem keri

tigerbácsi
köszönöm szépem mindenki segítségét! már tiszta a gépem :-)

Arkon: Neked külön köszönöm a programokat, segítõkészséged.

én mondjuk most jobban ajánlanám a SuperAntispyware progit mert többet talált meg (31 - 19 az állás :-))

tigerbácsi
lemaradt a kép

lck
Nem NOD topic így merem mondani: NOD megint kitett magáért 😉
tigerbácsi
helló egy másik progi meg ennyit talált :-)

szóval akkor lehet törölni attól függetlenül hogy hol van? pl itt ez az system meg system 32 a lokal setting? nem fog összeomlani a gép ha mindet kitörlöm?

tigerbácsi
s az nem gond ha system32ben van vagy a aplication datába?

Töröld.
Szép lista. Még megteheted, hogy kikapcsolod a rendszer-visszaállítást, utána egy újraindítás(fontos!) és újra lefuttatod a Malwarebytes'-t. Lehet, hogy fog még találni.

biomage
simán 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

tigerbácsi
helló!

ez a progi ezeket találta :-)

mindet törölhetem?

DONGUBA
Hy azt hol tudom beallitani hogy a win jegyezze meg a begepelt jelszavakat?
Mert most nem keri.

tigerbácsi
ok :-) köszy ezt is.

Várjuk, hiszen ebbõl mások is tanulhatnak.
Találtam még egyet és ez is ilyenekre specializálódott program.
SuperAntispyware.
Ne tévesszen meg a neve ez nem álprogram. Én is használtam már többször is. Tud magyarul is.

tigerbácsi
ohh köszönöm szépen!

majd megírom hogy mi volt ha érdekel valakit :-)

Szerintem ezt valami kártevõ okozza. Tudtommal ilyen nevû .exe nincsen. Töltsd le és futtasd le ezt. Malwarebytes
Ez a progi az ilyenekre van kihegyezve. De mielõtt elindítod frissítsd. Tud magyarul is.

tigerbácsi
ok köszönöm majd otthon megnézem, de akkor gondolom az a.exe s a b. exe sem win része :-)
ha jól emlékszem mind a 3 fut állandóan, de se memória se cpu teljesítményt nem csinál. jah s még az is érdekes, hogy kiírja hogy leáll, majd 30 perc múlva ismét :-) szóval akkor újraindul.
a legújabb nod nem talált semmit tegnap

köszönöm mégegyszer az infót :-)

Evin
Keresd meg honnan fut. Ha nem olyan, amit ismersz, töröld, mert akkor vírus vagy hasonló. De biztos nem a Win része.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

tigerbácsi
Sziasztok!

ismét egy kérdésem lenne!

újra kellett raknom a gépet, s xp sp 2 van fent. viszont kb 30 percenként kiír egy hibaüzenetet. c.exe hibát észlelt s ezért leállt.

1. kérdés mi ez az c.exe?
2. kérdés javítható ez valahogy?

computerguru
Nyisd meg a rajzoloprogramot,majd nyomj egy ctrl+v és máris ott a kép,majd mentés.

nem köll valakinek vistás naptár,óra,rendszerinfo xp-re?
gergely1991
Igen ahogy a #22655 hszben levan írva.Onnan pedig pl.: a paint progiba tudod beszúrni...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

zeli
vágólapra.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.