Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor totalcommanderbe írd be hogy cmd és utána írd be a dolgokat amiket írtam. Tehát ha pl. e meghajtó a cd meghajtód: e:\I386> ide írd be hogy "expand -r explorer.ex_ c:\Kitomorit" tehát ekkor a c:\kitomorit könyvtárba fogja berakni az explorer.exe-t. Milyen hibaüzenetet ír ki?
kuzco007
pontosan és egy fekete ablakban is fut vmi, de a célkönyvtárban nem jelenik meg:S

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

A totalcommandernél alulra írod be, és a I386 könyvtárban vagy belépve, és aktív? Nekem kicsomagolja...
kuzco007
nem csomagol ki semmi:S

computerguru
Ha avastot használsz,akkor cseréld le Eset Smart Securityre,azonkivûl jó lenne lefuttatni a windows doktort,ez teljesen kitakaritja a gépet a regeditet is és kijavitja a hibákat is,egy próbát megér!

http://hogyan.org/windows-doctor-20-karbantartas

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Egyszerûen vagy a CCleaner, vagy valamelyik vírusírtó úgy itélte meg hogy az explorer.exe vírusos, és törölte, vagy karanténba tette.

Xp lemez berak, megkeresed a lemezen az I386 könyvtárat mondjuk totalcommanderrel, és beirod hogy expand -r explorer.ex_ célkönyvtár

Célkönyvtárnak megadsz bármit. Ekkor abba a könyvtárba kitömöríti az explorer.exe-t, amit bemásolsz a windows könyvtárba. Ha szerencséd van, akkor mûködni fog.
kuzco007
Sziasztok! Van egy égetõ problémám, amire sehol nem tudtam eddig még választ kapni.

Szóval arról lenne szó, hogy talán a CCleaner nevû progi miatt, bár inkább csak úgy magától a gép a bekapcsolás után nem indítja az explorer.exe fájlt, amit a feladatkezelõbõl sem tudok megtenni. Mindent innen a feladatkezelõbõl tudok futtatni, total commander stb., az explorer.exe fájlt nem találja, de mikor betallózom neki, akkor is kidob egy üzit, h nem találja. Próbáltam a rendszervisszaállítást, nem mûködött, CCleaner biztonságiját ami egy reg fájl futtattam, de hibaüzit kaptam, hogy nem lehet hozzáférni a rendszerleíróhoz...megnyitottam a rendszerleírót feladatkezelõbõl és ott sem tudtam beimportálni. Csökkentett módban sem jelent meg az explorer.exe, viszont a rendszerleíróban betudtam importálni a CCleaner mentését...amely nem mûködött a gép újraindítása és normál módú indítása után. Próbáltam az XP telepítõ lemezzel a Javítás opciót, ez sem hozott eredményt, próbáltam vírusirtást, azonban nem talált a legfrissebb vírusdefiníciós adatbázissal sem vírust, így végképp nem tudom mi lehet a hiba..olvastam más fórumokon, hogy az Avast vírusirtó progi feltelepítése után megoldódott a probléma, azonban nálam nem... Kérlek segítsetek, mert nem akarom újrarakni a gépet, nincsenek meg a driverei!

Sose! használj crackelt windowst ha tele van a net elérhetõ, mûködõ licenszkulcsokkal.
kösz
computerguru
Hagy ne mondjam az emberek hány százaléka nem legális XP-t használ.
Elkezded telepiteni,úgyis megfog akadni,ha neki nem tetszik valami,próbáld meg!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Hello nekem az lenne akérdésem hogy az Xp-m nem eredeti ÉS meg van crackolva és hogy rá tudom e telepíteni az SP3-at úgy hogy ne legyen semmi probléma.PLS segítsétek ki Warezos barátotok.THX<#vigyor3><#vigyor3>
gergely1991
Ellenõrizd a hangszórók vagy az erõsítõ vezetékeit nincsenek-e megtörve,megsérülve.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

94mike
Heló...van egy kis próblémám,a gépemen nincs hang:|..
minden bevan kapcsolva,a hangkártya mûködik, realtek nemtudom micsoda:d..
csinálltam egy hangkártya tesztet,és ott mûködött a mikrofon&a hangszóróis,mitatta a zöld csíkot,hogy van hang..tehát mûködik,de mégsincsen hang😮 akár mit csinálok,mi a hiba?:S:S:S:S:S:...

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

hy all,most raktam fel ujra a windows xp sp2 professionalt a windows 7 helyett,és az lenne a kérdésem h van a realtek hd audio manager progi,és hogy nem lehet-e a vistás/win 7-es audo managert valahoy elõvarázsolni az xp helyett,mer kéne pár beállitás ami ebbe nincs benne...elõre is köszönöm
Tipp:
Csatlakozók ki a dvd íróból indítás.
Gép leállítás és csatlakozók vissza a DVD íróba és indítás.
Üdv!

Egy Tablet PC-re lehet tenni sima XP-t, és nem a Tablet Edition-t?

Próbáld egyik vinyót lehúzni, és úgy próbálni, lehet nem kap elég áramot, bár a tápnak bírnia kell. De a bios-os válaszom el lehet vetni, mert nem figyeltem az aláírásod, ha ott rossz a beállítás akkor a winyóknál is gondok lennének. Esetleg lehetõség van rá, próbáld másik gépben is ki. De az is lehet hogy egyszerûen csak megfõtt.
Zan
Egy kicsit pontosabban mit keressek?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Bios-ban nézd meg nincs e elállítva a sata beállítás.
Zan
Sziasztok!

Olyan problémám van,hogy nem tudom használni a dvd-irómat.Pioneer dvr-215d van benne,eddig semmi baja nem volt,de most látom az eszközkezelõben,de nem tudom használni,mert sárga kérdõjel van mellette.Drivert már próbáltam frissíteni,de nem lehetett.em tudom mit kellene csinálnom vele...biosban látja a gép,bekapcsolásnál is kiírja.Satás,ha ez valamit számít.Nem állítgattam,itthon sem voltam,anyukám használja csak a gépet...!Viszont amikor ujjra akartam installálni a gépet múltkor,valami miatt nem ment az sem...asszem annyi megjelent hogy a Cd-rõl való indításhoz nyomjon meg egy gombot,de tovább nem ment...!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

gergely1991
Totalcmd-ben könnyû, a Intézõnél Eszközök>mappa beállítások majd az Nézet fülön A speciális beállításoknál "Az ismert fájltípusok elrejtése"(vagy hasonló elnevezéssel) opcióból leveszed a pipát

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Egy mappában lévõ fájlokról hogyan tudom megállapítani, hogy DLL kiterjesztésûek-e?
Grove4
Ma nem jött be,lehet ez vmi jel😄
Egyébként én is letiltottam a frissítéseket,de valamihez kelletek(legalábbis úgy gondoltam) és vissza kellet állítanom,de azóta újra tiltom õket.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gergely1991
ha egy rendszermappáról van szó akkor ne csodáld:/

biomage
mi a könyvtár neve és helye?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Van egy mappám amirõl hiába kapcsolom ki az írásvédettséget, mégis autómatikusan visszaáll arra.
computerguru
Na látod,ezért van az,hogy nálam le vannak tiltva a frissitések,és semmi gond!A te problémád orvoslására ajánlom a windows eredetiség cracket.

biomage
Hali

egy furcsa problémám van, amikor betárcsázom a netet, ha valamit utána elindítok, sokáig üresben gondolódik, de úgy hogy se procceszor leterhelés se vinyo olvasás nem történik, még a Windows feladatkezelõ sem indul el, ez kb 1 percig van így, aztán elindul .
Ötlet hogy mi lehet baj?
Tegnap töröltem le a NOD32 meg a tûzfalat. azok biztos nem lehetnek, ja és ha nem tárcsázom be a nettet, akkor minden rendben!

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Grove4
A mostani Windows frissítés akaratom ellenére letöltött vmi szart,eredetiség ellenõrzõ,ami mindíg felugrik,ha nem kéri az ember akkor is.Hogyan tudom megszüntetni?A "vegyél eredeti vindózt"-on kívûl?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

MECRATS
Köszönöm.

. . .

Grove4
Upsz,rájöttem amgamtól,zseni vagyok, a kódolás volt a lúdas.

Grove4
engedélyezve van a Felirat megjelenítés a a bs Player menüjében is

helyesbítenék,nem lehet engedélyezni a felirat megjelenítését.

Grove4
Sziasztok,az a problémám,hogy újabban a BS Player nem akarja emgjeleníteni a feliratokat a filmeknél,legalábbis némelyiknél,pedig ugyanaza a felirat neve mint a filmé és engedélyezve van a Felirat megjelenítés a a bs Player menüjében is.Ötlet?Elõre is köszi.Remélem jó topicba írtam.

Dj Faustus
"sziasztok.hogyan kell letörölni windows xp-t telepítõ cd nélkül egy laptopról?"
USB pendriveról hajlandó elindulni? Ha igen, akkor USB-rõl induló operációs rendszerrel (leginkább Linux-szal) megoldható.
Hogy az USB pendrivera rákerüljön a Linux, arra ott az Unetbootin.

"Meg tudná valaki mondani, hogy a kernel hibakeresõt hogyan lehet kikapcsolni? "
Google 2. találata: A Windows XP és a Windows Server 2003 Boot.ini fájljához használható kapcsolók - itt nézz utána a /nodebug kapcsolónak.

"Megtudná mondani valaki, hogy a nyomtatásra váró doksikat hol tárolja a gép, hogy tudom elõszedni?"
c:\WINDOWS\system32\spool\

MECRATS
Üdv!

Meg tudná valaki mondani, hogy a kernel hibakeresõt hogyan lehet kikapcsolni?

. . .

akvik
sziasztok.hogyan kell letörölni windows xp-t telepítõ cd nélkül egy laptopról?

gergely1991
Általában a nyomtató memóriájában helyezkedik el majd onnan kerül nyomtatással(tudtommal onnan pedig nem lehet elõszedni)na de hogy elõtte eltárolja a számítógépen azt nem tudom biztosan amióta mátrixnyomtatóm már nem azt nyomtat ami kellene😄

Megtudná mondani valaki, hogy a nyomtatásra váró doksikat hol tárolja a gép, hogy tudom elõszedni?
Üdv!
Van itt valaki, akinek van tapasztalata USB Multiboot segítségével készített XP telepítésében?
Megcsináltam a telepítõt. Boot-ol is rendesen, viszont a gépben nem látja a vinyot, csak a telefonban lévõ memóriakártyát, ami 4Gb.
A gép egy Compaq TC1000 Tablet PC. Egy sima PATA-s 10Gb-os vinyo van benne, tehát gondolom a telepítõbe nem kell nLite-al tenni SATA drivert, vagy kompatibilitási módot állítani a BIOS-ban. Ezt szedtem le -> Microsoft.Windows.XP.Tablet.PC.Edition.2005.Corporate.SP2.Integrated.December.2007

Mi lehet a gond?

Evin
Vagy kölcsönkérsz valakitõl egy eredetit vagy arról készült másolatot, vagy netrõl letöltesz egy OEM érintetlen iso-t, kiírod és felrakod. A sorozatszám a gépedre ragasztott matricán kell, hogy legyen. Ha azzal telepíted, akkor eredeti marad.
És ilyenkor teljesen mindegy honnan szerezted be az XP-t, csak a kiadása (Home, Pro) stimmeljen és telepítésnél kérjen sorozatszámot.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok!

Eredeti XP-t akarok újratelepíteni, de nem kaptam hozzá eredeti CD-t, csak rajta volt a gépen!
Ha valahonnan szerzek egy XP telepítõ CD-t és a Rendszertulajdonságok/Általános fül alatt található eredeti széria számot beírom telepítésnél, akkor továbbra is eredeti lesz az XP-m; ha igen, akkor milyen verziót töltsek a telepítéshez?
djjeges
Jólett köszi szépen!!!

hali, tudna nekem valaki segiteni nagyon szépen kérem! 😄 soha nem volt ilyen gondom, de tegnap csak igy elõjött. na szóval xpm van sp3, és miokr megnyitok egy valamit pl ( mozilla, vagy tök mind1 milyen ablakot) nem birok kattintani semmire, csak úgy , ha lerakom tálcára és utána vissza fel, és akkor jó lesz...teszem azt : megnyitom a mozillát, beütöm sg.hu és kattintani akarok valahova, nem tudok az oldalon belül sem, és ha pl be akarom zárni az ablakot, azt sem tudom, csak ha lerakom a tálcára, majd vissza fel...ez miért van? tudna vlaki segiteni pls!! köszi
gergely1991
Sajátgép jobb gomb tulajdonságok speciális fül majd a teljesítmény résznél beállítás vizuális hatások majd a "Legjobb meg jelenítés kijelölöd majd "Alkalmaz gomb"...

djjeges
Sziasztok!Lenne egy olyan problémám, hogy a Vezérlõpultban rákattintottam a Teljesítmény és karbantartásra, azon belûl pedíg a megjelenítési hatások beállítására.Ott valamit állítgattam, és most így néz ki a gép:
Az asztalon meg mintha kilennének jelölve a filek kékkel.
PLS írjatok megoldást hogy hogyan lehetne visszaállítani, sürgõs lenneVEZÉRLÕPULT

gergely1991
Azthiszem meg van a hiba oka

Köszi! 0x000000F4 a hibakód.
Ezt a Rescue Cd-t h kell elindítani?

computerguru
Pontosan! Itt a kép,hogy könnyebb legyen beállitani!

A rendszertulajdonságoknál a Speciális fülnél válaszd az Indítás és helyreállítás "Beállítások" Gombot majd nézd meg a Rendszerhiba alatt a kis kockából vedd ki a pipát az Automatikus újraindítás négyzetbõl és ha megtörténik megint akkor eltudod olvasni hogy mit ír ki.
gergely1991
Vagy vírus vagy hardver probléma.Próbáld meg csökkentett módban le futatni(F8-at nyomod) vagy 1 rescue cd alkalmazásával...