Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
http://hogyan.org/windows-doctor-20-karbantartas
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Xp lemez berak, megkeresed a lemezen az I386 könyvtárat mondjuk totalcommanderrel, és beirod hogy expand -r explorer.ex_ célkönyvtár
Célkönyvtárnak megadsz bármit. Ekkor abba a könyvtárba kitömöríti az explorer.exe-t, amit bemásolsz a windows könyvtárba. Ha szerencséd van, akkor mûködni fog.
Szóval arról lenne szó, hogy talán a CCleaner nevû progi miatt, bár inkább csak úgy magától a gép a bekapcsolás után nem indítja az explorer.exe fájlt, amit a feladatkezelõbõl sem tudok megtenni. Mindent innen a feladatkezelõbõl tudok futtatni, total commander stb., az explorer.exe fájlt nem találja, de mikor betallózom neki, akkor is kidob egy üzit, h nem találja. Próbáltam a rendszervisszaállítást, nem mûködött, CCleaner biztonságiját ami egy reg fájl futtattam, de hibaüzit kaptam, hogy nem lehet hozzáférni a rendszerleíróhoz...megnyitottam a rendszerleírót feladatkezelõbõl és ott sem tudtam beimportálni. Csökkentett módban sem jelent meg az explorer.exe, viszont a rendszerleíróban betudtam importálni a CCleaner mentését...amely nem mûködött a gép újraindítása és normál módú indítása után. Próbáltam az XP telepítõ lemezzel a Javítás opciót, ez sem hozott eredményt, próbáltam vírusirtást, azonban nem talált a legfrissebb vírusdefiníciós adatbázissal sem vírust, így végképp nem tudom mi lehet a hiba..olvastam más fórumokon, hogy az Avast vírusirtó progi feltelepítése után megoldódott a probléma, azonban nálam nem... Kérlek segítsetek, mert nem akarom újrarakni a gépet, nincsenek meg a driverei!
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Elkezded telepiteni,úgyis megfog akadni,ha neki nem tetszik valami,próbáld meg!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
minden bevan kapcsolva,a hangkártya mûködik, realtek nemtudom micsoda:d..
csinálltam egy hangkártya tesztet,és ott mûködött a mikrofon&a hangszóróis,mitatta a zöld csíkot,hogy van hang..tehát mûködik,de mégsincsen hang😮 akár mit csinálok,mi a hiba?:S:S:S:S:S:...
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Csatlakozók ki a dvd íróból indítás.
Gép leállítás és csatlakozók vissza a DVD íróba és indítás.
Egy Tablet PC-re lehet tenni sima XP-t, és nem a Tablet Edition-t?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Olyan problémám van,hogy nem tudom használni a dvd-irómat.Pioneer dvr-215d van benne,eddig semmi baja nem volt,de most látom az eszközkezelõben,de nem tudom használni,mert sárga kérdõjel van mellette.Drivert már próbáltam frissíteni,de nem lehetett.em tudom mit kellene csinálnom vele...biosban látja a gép,bekapcsolásnál is kiírja.Satás,ha ez valamit számít.Nem állítgattam,itthon sem voltam,anyukám használja csak a gépet...!Viszont amikor ujjra akartam installálni a gépet múltkor,valami miatt nem ment az sem...asszem annyi megjelent hogy a Cd-rõl való indításhoz nyomjon meg egy gombot,de tovább nem ment...!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Egyébként én is letiltottam a frissítéseket,de valamihez kelletek(legalábbis úgy gondoltam) és vissza kellet állítanom,de azóta újra tiltom õket.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
egy furcsa problémám van, amikor betárcsázom a netet, ha valamit utána elindítok, sokáig üresben gondolódik, de úgy hogy se procceszor leterhelés se vinyo olvasás nem történik, még a Windows feladatkezelõ sem indul el, ez kb 1 percig van így, aztán elindul .
Ötlet hogy mi lehet baj?
Tegnap töröltem le a NOD32 meg a tûzfalat. azok biztos nem lehetnek, ja és ha nem tárcsázom be a nettet, akkor minden rendben!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
helyesbítenék,nem lehet engedélyezni a felirat megjelenítését.
USB pendriveról hajlandó elindulni? Ha igen, akkor USB-rõl induló operációs rendszerrel (leginkább Linux-szal) megoldható.
Hogy az USB pendrivera rákerüljön a Linux, arra ott az Unetbootin.
"Meg tudná valaki mondani, hogy a kernel hibakeresõt hogyan lehet kikapcsolni? "
Google 2. találata: A Windows XP és a Windows Server 2003 Boot.ini fájljához használható kapcsolók - itt nézz utána a /nodebug kapcsolónak.
"Megtudná mondani valaki, hogy a nyomtatásra váró doksikat hol tárolja a gép, hogy tudom elõszedni?"
c:\WINDOWS\system32\spool\
Van itt valaki, akinek van tapasztalata USB Multiboot segítségével készített XP telepítésében?
Megcsináltam a telepítõt. Boot-ol is rendesen, viszont a gépben nem látja a vinyot, csak a telefonban lévõ memóriakártyát, ami 4Gb.
A gép egy Compaq TC1000 Tablet PC. Egy sima PATA-s 10Gb-os vinyo van benne, tehát gondolom a telepítõbe nem kell nLite-al tenni SATA drivert, vagy kompatibilitási módot állítani a BIOS-ban. Ezt szedtem le -> Microsoft.Windows.XP.Tablet.PC.Edition.2005.Corporate.SP2.Integrated.December.2007
Mi lehet a gond?
És ilyenkor teljesen mindegy honnan szerezted be az XP-t, csak a kiadása (Home, Pro) stimmeljen és telepítésnél kérjen sorozatszámot.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Eredeti XP-t akarok újratelepíteni, de nem kaptam hozzá eredeti CD-t, csak rajta volt a gépen!
Ha valahonnan szerzek egy XP telepítõ CD-t és a Rendszertulajdonságok/Általános fül alatt található eredeti széria számot beírom telepítésnél, akkor továbbra is eredeti lesz az XP-m; ha igen, akkor milyen verziót töltsek a telepítéshez?
Az asztalon meg mintha kilennének jelölve a filek kékkel.
PLS írjatok megoldást hogy hogyan lehetne visszaállítani, sürgõs lenneVEZÉRLÕPULT
Ezt a Rescue Cd-t h kell elindítani?