Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Szerintem usb meghajtókon totál mindegy, hogy töredezett-e vagy sem. Majd SSD vinyón számít.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Hello!

Miért írja ki az aktivált XP, hogy 6 nap múlva aktiváljam, illetve mikor rányomok az aktiválásra akkor azt írja, hogy már aktiválva van. Ilyenkor mit lehet tenni?

Sziasztok.

Mért van az, mi a megoldása, hogy Pendrive (8g) az utoljára feltett cuccokat törlöm róla (avi-k) és másikat (avi) másolok rá, nem egybõl a meglévõ cuccok után teszi és töredezetten (Pendrve elején sorba a meglévõ cuccok,nem töredezettek a meglévõ cuccok) !?
Töredezettség ménesítõvel csak ránéztem.
Azért érdekel, mert Asztali dvd usb-sbe Pendrive nézve filmek és jobb ha nincsenek töredezetten.

Remélem érthetõ, hogy mi a problémám !
Hello mindenkinek!

Windows XP alatt megoldható-e az, hogy egyszerre 2 felhasználó legyen bejelentkezve rajta.
pl.: valaki itt ül a gép elõtt és csinál amit csinál, én wifi-n keresztül pedig mstsc-vel szintén bejelentkezem erre a gépre.

fifi
igen

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

gergely1991
mindegyikrõl törölted?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

fifi
találtam ilyet, töröltem is, de egy partíció most sem megy/nics rajta már az autorun/

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

kuzco007
de azért kösz midneknek😊

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

kuzco007
újrahúztam az egészet a gbe mert nem küzdöttem vele többet😄

Dj Faustus
Esetleg - bár nem kifejezetten ehhez a változathoz készült - ez vagy ez (az utóbbi egy egyszerûbb meghajtóprogram-csomag) még jó lehet a nyomtatóhoz.

Dj Faustus
A multifunkciós eszkö meghajtóprogramja legyen feltelepítve.

Sajnos a HP oldalán nem igazán található meg hozzá a meghajtóprogram, de talán innen, illetve innen elérhetõ.
Szkenneléshez pedig ott van a Start menü/Minden program/Kellékek/Képolvasó és kamera varázsló menüpont (vagy a Start menü/Futtatás menüpontba írd be: wiaacmgr)

Bõvebben

computerguru
Nincs hozzá telepitõlemezed? Azon rajta van minden,adja magát.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

gergely1991
Aha a többfunkciós fajta...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

computerguru
Ez olyan nyomtató,ami szkennelni is tud.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

gergely1991
Nyomtatóval szkennelni? :S

Hali all, van egy HP Deskjet f350 nyomtatóm és sehogy nem tudok rájönni,hogy lehet szkennelni windows xp professional sp2 oprendszeren,vki irja le pls,sûrgõsen kéne
gergely1991
Még valami: azon a particíón lehet amiket nem engedi elindítani(általában mindengyiket) .Ahhoz hogy a fájlhoz juss:totalcmd-ben egyszerû,Intézõnél jobb gomb intézõ vagy megnyitás,vagy a címsorba beírod a partíció elérési útvonalát.Elõfordulhat hogy a fájl rejtett attribútummal rendelkezik így a eszközök Mappa beállításai>nézet fülön tudom megjeleníteni.Szólj ha tényleg létezne ez a autorun.inf fájl

gergely1991
Biztos az autorun.inf fájl lesz oka amit maga csinált azon a partíción (na azt törölheted)

fifi
beszoptam valamit, amit asszem sikerült lenyomni, de a hiba a következõ:

ha sajátgépet megnyitok, a partíciókat már nem lehet megnyitni mivel: a "partíció neve", nem Win32 alaklamazás

ilyenkor mi van?

Éppen ez a bajom, hogy semmit sem változtatok ezekkel a beállításokkal.
FZoleee
Probléma: Egy, a számítógépen fennálló probléma megakadályozza a frissítések letöltését és telepítését
Ilyenkor mi van? Nem engedi felrakni a windows update frissítéseket... Többször is próbáltam, de semmi.
gergely1991
Vezérlõpult>Hangok beszéd audióeszközök>Hangszórók beállítasinak a módosítása majd Hangerõ fülön a Hangszórók beállításainál pedig a speciális gombra kattintva állíthatod be például....

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni az alábbi problémával kapcsolatban.
Adott egy Dell inspiron 1545-ös laptop xp-operációs rendszerrel.
Minden nagyon jól és szépen mûködik rajta kivéve a hangot.
Olyan hangzása van a beépített hangszóron és más csatlakoztatott erõsítõkön, mint ha feljavított mozis hang szólna mély nélkül.
A kérdésem, hogy mit és hogyan csináljak, hogy megfelelõen mûködjön.
Külföldi fórumokon semmilyen értelmes megoldást nem találtam, csak ezt az egyet, de ez sem mûködik:
http://download.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/multistreamingplaybackforidt.pdf
Minden létezõ drivert kipróbáltam és nem jártam szerencsével.
Kérlek segítsetek, elõre is köszönöm.
Evin
Törölheted mind, ha a javításokat nem fogod leszedni. Ebbe beletartozhat az IE7 és 8.
Én már megjátszottam ezt, nem lesz semmi baj.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Véleményem szerint ezek a mappák, csak a frissítések leszedéséhez kellenek, és a frissítések teszik oda.
Csak az a kérdés, hogy a win használja-e?

computerguru
Szerintem igen,nekem nincs is ilyen mappám,de azért még várj egy kicsit,hátha más is hozzá szól.

helló!

A Windows mappában $NtUninstallKB......$ mappák találhatók, amelyek igen sok helyet foglalnak. Ezeket lehet törölni minden következmény nélkül?

stargatelost
nah állítgattam dolgokat és annyit sikerült elérnem, hogy én látom a másik gépeket a hálózati helyekben, viszont ha játszani akarnánk valamivel, akkor nem látnak engem vagy én se õket ha õk csinálják a szervert :S :S

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

gergely1991
Vagy próbáld ezt: az explorer.ex_ fájlt át másolod majd átnevezed zip kiterjesztésre és úgy kicsomagolod.....

Win7 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Csökkentett módban elindítod és kikapcsolod az automatikus újraindítást. Korábban már írtuk, hogy hogyan. Így nagy valószínûséggel hozzá férsz a hibaüzenethez. Ebbõl már ki tudsz indulni, hogy mi baja lehet.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

A kurzor a dvdmeghajtó:\I386 könyvtárat mutatja? Ha nincs akkor úgy kell megadnod hogy "expand -r f:\I386\explorer.ex_ c:\kitomorit"

Ahol f a telepítõ lemez meghajtója.
kuzco007
explorer.ex_ kibontása explorer.exe néven.
A kimeneti fájl (explorer.exe) nem nyitható meg.

A bemeneti fájlt (c:\kitomorit) nem lehet megnyitni.

ezt kaptam, ezt írta ki az 'expand -r explorer.ex_ c:\kitomorit' parancsra:S

megoldás?😊

Üdv!

Telepítettem egy Tablet PC-re win-t. Viszont a Tablet Edition az update helyen megbukik, és így nem tudok frissíteni.
Van valami ötlete erre valakinek, hogy hogyan lehet ezt megoldani, hogy frissüljön?

gergely1991
Az elõbb már leírtam.Gépeld be azokat amit #22812 hsz ben leírtam majd mentsd pl:masol.bat -ként és indítsd el.De ha mondjuk elindítottad a parancsértelmezõt és majd abba gépelted be mondjuk a expand parancsot akkor ott is megjelenik az eredmény.

94mike
Ellenõriztem,fülessel nyomom..a rádióba mûködik,de a gépen semmi,ki próbálltam hangszórokkal is,és azzalsem mûködik..multkoris volt már ilyen probléma,de fater meg csinállta..:S

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Próbáld meg ezt.
stargatelost
Eddig semmi gond nem volt, felismerték egymást a gépeink...pedig már párszor újraraktam az xp-t az év során....
Rendszertulajdonságoknál a Munkacsoport neve MUNKACSOPORT, mindenkinél....nem tudom mit lehetne még tenni, és igazából nem is nagyon értem, ha eddig jó volt, most miért nem ismeri fel :S

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Sziasztok!

Megköszönném,ha valaki segítene a problémámban,ami a következõ:
Mindenféle elõjel,szoftver- és hardverbirizgálás nélkül az XP-m megzakkant.
A töltõképernyõig jut el,majd utána újraindul.A rendszer-visszaállítás nem old meg semmit.Viszont csökkentett módban el tudom indítani a rendszert.Megköszönném,ha valaki megdobna 1-2 jó tippel,hogy mi lehet a gond!
Azonos ip tartományban, és munkacsoportban legyetek.
stargatelost
hi!
Az a probléma jött elõ, hogy egy lakásba van 3 gép, enymen xp másik kettõn vista, és xp újrarakás után nem látom a többi gépet a hálózaton és õk sem engem (játékban sem). Eddig valahogy mindig jó volt. Tûzfal ki van kapcsolva, nem az a gond. Akkor mi lehet?? thx a segítséget!

kuzco007
ok, ha elmondod, hogy hogyan kell bat fájlt csinálni😄

gergely1991
csinálj egy a .bat kiterjesztésû fájlt:
az elsõsorban írd le a parancs nevét amit ajánlottak a második sorba pedig egy pause parancsot mentsd el és futtasd le akkor megjelenít egy válasz üzenetet amibõl rálehet következtetni a dologra....

gergely1991
töröld ki a explorert és utána futtasd le a sfc/scannow vagy a sfc/scanonce(futtatás a restart után)ha ez sem akkor szerintem a regisztrációs bejegyzéseknél lesz a bibi...

kuzco007
ezaz h nem hiányzik😄 hát betallóztam neki és utána közölte h nem találjaXD, sõt jobbat mondok, rákattintam az explorer.exe-re a total commanderben és kiírta, hogy nincs meg a fájlXD

kuzco007
a kimeneti fájl (explorer.exe) nem nyilik meg a bemeneti fájl (c:\kitomorit) nem nyithato meg

gergely1991
ha tényleg csak a explorer.exe hiányáról van szó akkor valószínûleg ez megoldja a problémád😊

kuzco007
oksa amint lefutott az sfc /scannow parancs megteszem😊 ha nem lesz jó, persze

De valamit erre kell írnia, a fekete ablakban miután lefut a parancs, mi történik, mit ír oda? Ha elõtte beirtad a cmd-t akkor az ablaknak ott kell maradnia, és megnézheted hogy mit ír.
kuzco007
pontosan így csináltam😄 csak nem a kitomorit mappába tettem, am semmiet, feldob egy fkete ablakot ott fut vmi, aztán nem rakta bele a célkönyvtárba az explorer.exe-t. vmi ötlet? most az sfc /scannow parancsot próbálom, annyi mindent próbáltam a nap folyamán, de ez a kis g**i vírus nagyon kitartó!:S:@