Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Miért írja ki az aktivált XP, hogy 6 nap múlva aktiváljam, illetve mikor rányomok az aktiválásra akkor azt írja, hogy már aktiválva van. Ilyenkor mit lehet tenni?
Mért van az, mi a megoldása, hogy Pendrive (8g) az utoljára feltett cuccokat törlöm róla (avi-k) és másikat (avi) másolok rá, nem egybõl a meglévõ cuccok után teszi és töredezetten (Pendrve elején sorba a meglévõ cuccok,nem töredezettek a meglévõ cuccok) !?
Töredezettség ménesítõvel csak ránéztem.
Azért érdekel, mert Asztali dvd usb-sbe Pendrive nézve filmek és jobb ha nincsenek töredezetten.
Remélem érthetõ, hogy mi a problémám !
Windows XP alatt megoldható-e az, hogy egyszerre 2 felhasználó legyen bejelentkezve rajta.
pl.: valaki itt ül a gép elõtt és csinál amit csinál, én wifi-n keresztül pedig mstsc-vel szintén bejelentkezem erre a gépre.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Sajnos a HP oldalán nem igazán található meg hozzá a meghajtóprogram, de talán innen, illetve innen elérhetõ.
Szkenneléshez pedig ott van a Start menü/Minden program/Kellékek/Képolvasó és kamera varázsló menüpont (vagy a Start menü/Futtatás menüpontba írd be: wiaacmgr)
Bõvebben
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
ha sajátgépet megnyitok, a partíciókat már nem lehet megnyitni mivel: a "partíció neve", nem Win32 alaklamazás
ilyenkor mi van?
Ilyenkor mi van? Nem engedi felrakni a windows update frissítéseket... Többször is próbáltam, de semmi.
A segítségeteket szeretném kérni az alábbi problémával kapcsolatban.
Adott egy Dell inspiron 1545-ös laptop xp-operációs rendszerrel.
Minden nagyon jól és szépen mûködik rajta kivéve a hangot.
Olyan hangzása van a beépített hangszóron és más csatlakoztatott erõsítõkön, mint ha feljavított mozis hang szólna mély nélkül.
A kérdésem, hogy mit és hogyan csináljak, hogy megfelelõen mûködjön.
Külföldi fórumokon semmilyen értelmes megoldást nem találtam, csak ezt az egyet, de ez sem mûködik:
http://download.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/multistreamingplaybackforidt.pdf
Minden létezõ drivert kipróbáltam és nem jártam szerencsével.
Kérlek segítsetek, elõre is köszönöm.
Én már megjátszottam ezt, nem lesz semmi baj.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Csak az a kérdés, hogy a win használja-e?
A Windows mappában $NtUninstallKB......$ mappák találhatók, amelyek igen sok helyet foglalnak. Ezeket lehet törölni minden következmény nélkül?
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Ahol f a telepítõ lemez meghajtója.
A kimeneti fájl (explorer.exe) nem nyitható meg.
A bemeneti fájlt (c:\kitomorit) nem lehet megnyitni.
ezt kaptam, ezt írta ki az 'expand -r explorer.ex_ c:\kitomorit' parancsra:S
megoldás?😊
Telepítettem egy Tablet PC-re win-t. Viszont a Tablet Edition az update helyen megbukik, és így nem tudok frissíteni.
Van valami ötlete erre valakinek, hogy hogyan lehet ezt megoldani, hogy frissüljön?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Rendszertulajdonságoknál a Munkacsoport neve MUNKACSOPORT, mindenkinél....nem tudom mit lehetne még tenni, és igazából nem is nagyon értem, ha eddig jó volt, most miért nem ismeri fel :S
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Megköszönném,ha valaki segítene a problémámban,ami a következõ:
Mindenféle elõjel,szoftver- és hardverbirizgálás nélkül az XP-m megzakkant.
A töltõképernyõig jut el,majd utána újraindul.A rendszer-visszaállítás nem old meg semmit.Viszont csökkentett módban el tudom indítani a rendszert.Megköszönném,ha valaki megdobna 1-2 jó tippel,hogy mi lehet a gond!
Az a probléma jött elõ, hogy egy lakásba van 3 gép, enymen xp másik kettõn vista, és xp újrarakás után nem látom a többi gépet a hálózaton és õk sem engem (játékban sem). Eddig valahogy mindig jó volt. Tûzfal ki van kapcsolva, nem az a gond. Akkor mi lehet?? thx a segítséget!
az elsõsorban írd le a parancs nevét amit ajánlottak a második sorba pedig egy pause parancsot mentsd el és futtasd le akkor megjelenít egy válasz üzenetet amibõl rálehet következtetni a dologra....