25353
Whistler - Windows XP
-
#5546 Ja, állítsd át a HÁLÓKÁRTYA! ip címét kézire, pl erre: 192.168.0.1 -
gyick #5545 hi!
Magyar Win XP sp1 boot után kb. 15-20s-ig nem indít el semmilyen programot, rákattintok egy ikonra és fél percig semmi.tudja vki mi lehet a probléma?
hallotam olyat hogy hálokártya beállitástol van ez -
#5544 A Spybot-on kívül még rengeteg hasonló program van a neten (Ad-aware, cwshredder,... stb stb) -
#5543 az automatikus inditásnál már nincs semmi. Mindent kiszedtem. Értek az XP-hez, de ezt mégsem tudom megoldani.
Na még1X: Tehát jobb gombot nyomok a tálcán: Rámegyek hogy ESZKÖZTÁRAK. Ott 6 lehetőség van, és kettő be van pipálva ezekből. a SEARCH ASSISTANT és a GYORSINDITÁS.
Előbbi azt eredményezi, hogy a tálcán jobb alul van egy windowsos web kereső search the web opció. az utóbbi (gyorsindítás pedig a tálca bal oldalán van, ikonok nélkül (mivel már töröltem az összest) de fenntart neki egy helyet.
Kiszedem a pipákat eltűnnek, de újraindításnál mindig megjelennek újra, pedig:
- nincs semmi már a start up -ban
- spybottal takarítottam (de ez nem spy szerintem)
Egyszerűen nem értem, mintha el lenne valahol Save-elve hogy mindig ez a két hülye eszköztár be legyen kapcsolva indításkor.
Valakinek valami ötlet ?
köszi előre is.
T. -
#5542 Az a lapozófájl, de nemhinném hogy letudod (és lenne is értelme) törölni
Ha nagyon zavar vedd vissza a méretét vagy helyezd át másik partícióra. -
#5541 Az nem a lapozó file? -
#5540 figyeljetek,beállítotam hogy lehessen látni a nemlátható fájlokat és a c:-n van egy pagefile.sys nevezetű fájl több mint 700 mb.lelehet törölni?
-
#5539 Start menü - Futtatás, begépeled msconfig, Enter.
Automatikus indítás fül, és kiszeded, ami nem oda való. Reboot.
H anme jön be (vagy nem értesz hozzá), akkor beszerzel magadnak mindenféle spyware/spybot irtót és rászabadítod a gépedre a takarítást. -
#5538 Sziasztok !
Most húztam újra az XP-met és a "tálca" "eszköztárak" -nál folyton megjelenik a "search assistant" és a "gyorsindítás" pipája.
Kiszedem ,de minden indításnál újra ott van.
Hogy lehet azt onnan kiszedni ? -
#5537 De ha még valami más sem tiszta a Windows-oddal kapcsolatban, akkor főleg WinXP-vel kapcsolatos trükköket és leírásokat megtalálod a misterxp.uw.hu-n. -
#5536 Eltávolíthatóvá teszi az Internet Explorert.
De ismétlem, erre csak akkor van szükség, ha a Windows-odra nem újabb verziójú IE-t akarsz telepíteni (frissítéshez nem kell eltávolítani) Aztán már ha van külön IE telepítőd (ugyanolyan verziójú, mint ami most van) akkor feltelepítheted. -
#5535 Es ez mit csinal? -
#5534 Az Internet Explorer-t nem lehet csak "úgy" egyszerűen leszedni és ugyanazt visszatelepíteni, hiszen lényegében a Windows-ba van beágyazva.
De azért van rá megoldás - ha nem is olyan megbízható. Inkább a win újratelepítés a javasolt.
De ha mindenképp ez kell, akkor még az újratelepítés előtt ezt végezd el:
Start menü - Futtatás
A parancssorba írd be ezt a parancssort:
rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%/inf/ie.inf -
#5533 Hi. Bekaptam valami csúnya férget vagy vírust és eszi a sávomat A spy s&d, az ad-aware és a kaspersky sem találta semmit. Mivel tudnám eltávolítani???
Ja és valami ilyesmi érdekes dolgot csinál. -
#5532 Próbálj más verziót, frissítést vagy javítást. -
#5531 neeeeeeeem....ez nem lehet igaz!Hiaba szedem ki onnan es akarok egy ujat telepiteni nem engedi!!!Azt irja hogy van mar a gepen! -
#5530 Kossz! -
greco #5529 vezérlőpult...programok telepítése...win összetevők hozzáadása v. eltávolítása -
#5528 Most rajottem hogy ez a cucc beagyazta magat az internet explorer programjaban!Hogyan tudnam letorolni teljesen az explorert???? -
#5527 Ez igen érdekes lenne 3 perc és 30 másodperc, vagy közben osztottál és szoroztál is?! -
shaky #5526 Nem szeretek 3percet ülni reggel a gép elött mire betöltődik minden szar, így pedig csak 30másodper az egész és már szól is muzsika a fejembe!!!
Ennyi!
Azzt viszont nem vágja valaki hol tudom átállítani, hogy a mediaplayer az internetről érkező anyagot az 5.1-es hangon adja ki? Alapból szinte minidenhol kiadja, csak a rádiónál nem... a winampba simán be lehet állítani, de a mp-hez sehol nem találok semmi beállítást! -
#5525 Lehet, de miért akarod mindenáron hibernálni? Szvsz felesleges és nem is megbízható! -
shaky #5524 az ok! Van neki 16GB és kell neki 1600MB szóval helye van!
Ha újratelepítem a winfost akkor műkszik, miután feltelepítek néhány dolgot azt a 3-dik újraindítás után már nem engedi...lehet hogy valamelyik progi kavar be neki? -
#5523 Lehet kevés a hely a vinyón? A hibernáláshoz is csinál egy ("lapozófájl" szerű) hiberfájlt. -
shaky #5522 A monitor tulajdonságaiban a megjelenítő panelt keresd meg!
Ott át tudod állítani a monitor és a képernyő melletti 2-2 kis kocka sgítségével!
És azt nem tudja valaki, hogy miért nem enged a gépem hibernálni?
Eltünt a beállítófülecske is és hiába állítom hibernálásra átáll készenlétire azt kész!
MIIIÉÉÉÉÉRRRRRTTTTT????????? -
#5521 Pls vki megmondana hogy miert van az hogy XP-t kivetitem TV-re es lejatszok egy videot akkor a monitoron latom de a TV-n nem?
Elore is THX -
#5520 De, mert a format előtt működött! -
#5519 Akkor valószínűleg a BIOS-od nem támogatja a készenléti (stand-by) üzemmódot (vagy nincs bekapcsolva). -
#5518 SpyBot a megoldás sztem!
Tedd föl és próbáld ki, mástippem nincs! -
#5517 Szaisztok!Nem tudom kinek irhatnam le a problemam de nem tudom honnan osszeszedtem egy programot ami azt csinalja hogy amikor elkezdek internetezni egyszercsak ledob es megkerdezi hogy szeretnem e ujra megprobalni!Es ezutan kitesz az asztalra egy programot aminek az a neve hogy andy1!Valaki plz segitsen mert igy nem tudok semmit csinalni!Elore is nagyon koszonom! -
#5516 Hali!
Köszi szépen!
Ez már megvolt, és nem müxik, egyébként ismerem Lacy oldalát!
Nálam a proci venti is leáll, direkt azért kérdzetem, hogy mi a különbség, mert én is furcsállottam! -
#5515 Mint olvashattad a készenléti módban te azt látod, hogy a monitor elsötétül, vinyók leállnak, de a hűtő nem áll le a procin, mert a memóriának továbbra is ektívnak kell lennie.
A többi kérdésedre - meg amik még a jövőben lehetnek az XP-vel kapcsolatosan - mindegyikre választ találhatsz a Mister XP oldalon.
Az általad kérdezett dologra is onnan van ez a válasz:
Az automatikus bejelentkezés engedélyezése
A beállítás lehetõvé teszi, hogy a megadott felhasználómévvel és jelszóval a rendszer automatikusan bejelentkezzen bootoláskor.
1. A Registry Editorral nyissuk meg a
HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / Windows NT / CurrentVersion / Winlogon nevû kulcsot.
2. Hozzuk létre vagy változtassuk meg az AutoAdminLogon nevû, string típusú bejegyzést, értékként 1-et megadva.
3. Hozzuk létre vagy változtassuk meg az DefaultUserName nevû, string típusú bejegyzést, értékként a kívánt felhasználói nevet megadva.
4. Hozzuk létre vagy változtassuk meg az DefaultPassword nevû, string típusú bejegyzést, értékként a kívánt jelszót megadva.
5. Hozzuk létre vagy változtassuk meg az DefaultDomainName nevû, string típusú bejegyzést, értékként a kívánt domaint megadva.
Megjegyzés:
A beállítás használatával a jelszó kódolatlanul tárolódik a Registry-ben, tehát az akár mások számára is hozzáférhetõ.
Az automatikus bejelentkezés a [SHIFT] billentyû bootolás közbeni lenyomva tartásával kiiktatható - ha nincs ez külön tiltva.[/szin=blue] -
#5514 Hi!
Ezt próbáld:
Xp key changer
Nekem is ez a gondom, és én is ezzel próbálkozom! -
#5513 sziasztok, eredeti xp home edition-om van, angol, es szeretnem megvaltoztatni a cd-key-t. sajnos az xp key changer ami a neten talalhato, nem mukodik, miutan a windows aktivalva volt. van valami mas key changer esetleg ? -
#5512 Megcsináltam, de nem jelentkezik be!:(
Na mind1, majd a TuneUp Utilities megoldja...
Köszi! -
#5511 #5397 -
#5510 Még lenne egy kérdésem:
Ha nem adtam meg rendszergazda jelszót, és azt szeretném, hogy ne kelljen minden bejelentkezéskor ráklikkelni a nevemre, hanem egyből be szeretnék lépni, akkor mit kell átállítsak? -
#5509 De nálam készenléti állapotnál is teljesen leáll! -
#5508 pav.hu
crackek -
#5507 Konkrétan ezt még nem kérdeztem, én azt kérdeztem régebben, hogy meddig maradhat a gép hibernálve!!!