25353
Whistler - Windows XP
-
#5506 Hányszor kérdezed még meg??? -
#5505 Kössz, de azt honan tölthetem le? -
#5504 Készenléti állapotban a számítógép egésze alacsony fogyasztású állapotra vált (TEHÁT NEM KAPCSOL KI), amelyben a géphez csatlakoztatott eszközök (például a képernyő és a merevlemezek) kikapcsolnak, így a számítógép kevesebb áramot fogyaszt. Amikor újra használni szeretnénk a számítógépet, az gyorsan visszaáll készenléti állapotról normál üzemmódra, és az asztal pontosan úgy jelenik meg, mint akkor, amikor otthagytuk a gépet.
Hibernálás módban a gép KIKAPCSOL, mégpedig úgy, hogy előbb lemezre írja a memóriakódot és teljesen kikapcsolja a rendszert, ami a rendszer gyors leállítását jelenti az alkalmazások leállítása nélkül. Utána a memóriakód lemezről memóriába töltésével képes újraindítani a rendszert pontosan a korábbi állapotban. -
#5503 Mi a különbség a készenléti állapot és a hibernálás között? -
#5502 Már nem kell!
Megoldottam!
Van egy crack: Windows Update key fix
Amit Fighting For Fun barátaink kreáltak, és az andr.net-ről leszedhető! -
#5501 Ezt a windows update oldalon nem tom lefrissíteni:
A webhely új szolgáltatásokkal bővült. A szoftver új verziójának letöltéséhez és a Windows Update használatának megkezdéséhez kattintson a Frissítés gombra.
Ha valaki tud segítsen plz! -
#5500 ték -
#5499 nézd -
#5498 Töröld le őket mindenhonnan, és csak a Panda Platinumot tedd fel!
Az jóval kevesebbet zabál, mint a többi panda termék, és még zone alarm sem kell! -
Szabyka #5497 Thx! -
#5496 Nem -
Szabyka #5495 Kicsit OFF, de nem tudjátok a win98 látja az NTFS winchestert ? -
#5494 PAnda Antivírus meg a Zone Alarm, és Nem a Courrent User.ben vannak, hanem ami az összesre vonatkozik... -
#5493 kösz,
és olyat tucc ami eltávolítja azt a TOOLBAR-t?? -
#5492 Mindenféle reklám, kereső és egyéb nemkívánatos szemét eltávolító. -
#5491 ok,de miez? -
#5490 Próbáld meg EZT. -
#5489 mindig amikor netezek akkor bejönnek ilyen különféle reklámok...amik előtte soha nem jöttek be... -
#5488 Milyen ablakok? -
#5487 Miért nem mentetted el előtte??? -
#5486 Hali!
Lenne egy kérdésem!
A törölt Registry bejegyzéseket hogyan tom visszaállítani?
Ha winfosnak kell egy kettő, akkor friss win registry-t honnan szedhetek?:D -
#5485 nem tuttok olyan progit amivel a beugó ablakokat lehet törölni?
Ja és 1 kérdés:telepítettem programot és jött vele egy eszköztár vagy mi és mindig amikor eltüntetem akko ugyan úgy visszajön,és csak úgy lehet eltüntettni hogy letörlöm a progit,de nekem pedig az kéne....:(
thx.. -
#5484 Mifélék ezek? Ha simán kikapcsolod akkor egyik profilban sem lesz? -
#5483 Sziasztok!
Azt meg lehet e oldani, hogy van két felhaszálói fiók az egyikkel szoktam netezni a másikkal nem. És azt szeretném megcsinálni, hogy a másik felhasználóból valahogy kiírtani a vírusírtót meg a tűzfalat mert sokat zabállnak. -
#5482 Indítsd az XP-t rendszeradmin-ként bejelentkezve (leírás: #5473) -
Aspyrin #5481 Juhuuhuuu, sikerült "vakon" megtalálnom a témákat, probléma szanálva. -
Aspyrin #5480 Help me plz :-))) Unokaöcsém átállította az összes menüm keretének színét ill. karakterszíneit feketére :-6 Rohadtul nem látok semmit a gépemen, csak az ikonok alapján tudtam feljönni a netre is :-( A jelenlegi mondanivalóm is vakon írom, igaz a fórumban tudok olvasni azért. Segítsen vki, hogyan tudnám visszaállítani az alap színbeáálításokat, anélkül, hogy látnom kellene... -
#5479 XP-ben: Vezérlőpult - Felügyeleti eszközök - Számítógép-kezelés-t elindítod. Azon belül: Tárolás - Lemezkezelés-re kattintasz. A jobboldali ablakban látni a fogod a jelenlegi partíciókat a vinyódon (v. vinyóidon) és mellettük a fájlrendszerüket (NTFS v. FAT).
Most azon az NTFS partíción jobbkattintás és "Formázás". Az előugró ablakban a Fájlrendszernél NTFS helyett válaszd a FAT-ot.
VIGYÁZAT!!! Mivel formázásról van szó, ha azon a partíción van valami fontos cucc, amit nem szeretnél elveszteni, akkor azt még a formázás előtt rakd át valamelyik másik partícióra! -
Szabyka #5478 Hogy lehet az ntfs-t fat32-vé átalakítani ???
Köszi! -
#5477 Vagyepdig:
Rendszertulajdonságok->Advanced(különleges?)->Inditás és helyreállításnál beállítások->És a felső két pipát vedd ki! -
#5476 A BOOT.INI fájlt kell ehhez szerkeszteni.
De van erre egy program is: Start menü - Futtatás sorába beírod, hogy msconfig és ENTER.
Ez a Rendszerkonfigurációs segédprogi, amelynek a BOOT.INI lapján tudod szerkeszteni a fájlt. -
#5475 Az lenne a kérdésem,hogy hogylehet eltüntetni a különböző meghajtók váltását,amikor bootol a gép.Ugye megkérdezi,hogy melyik Windowst akarom inditani,mindkét vinyómon van,csak akárhányszor telepitem,mindig berak egyet,a fenének van kedve mindig lépegetni,mert ugye 2-nél nincs többre szükség.
Hol lehet ezt eltávolítani?
Köszike! -
#5474 Ez az SP1 felrakása után már nem működik(legalábbis nálam), szal sztem csinálj egy windows update-et! -
#5473 Ha annakidején telepítéskor nem adtál meg rendszergazda jelszót, akkor oda a jelszó csak egy Enter
De ha mégsem így lenne, akkor még szerencsédre - bár ez igazából sajnálatos elbaszása az XP-nek - van "backdoor" az XP-ben.
Indítsd újra a gépet úgy, hogy a boot-olás elején nyomj F8-at, amivel elő fog jönni a boot-menü.
Amikor betöltődött a boot-menü mégegyszer nyomj F8-at, amivel további indítási opciókhoz jutsz. Itt válaszd a "Biztonsági módot" (az üres rendszergazda jelszó mezejét hagyd üresen).
Eztán némi türelmes várakozás után megjön a bejelentkező képernyő, ahol válaszd a "Rendszeradminisztrátor"-t.
Ne ijedj meg a következő látványtól, mert ez is valójában egy csökkentett mód.
Na mostmár kedvedre (el)barmolhatsz mindent az XP-dben -
Szabyka #5472 Ehh az osszes bevolt pipalva megsem ment :( -
Der Wahnsinn #5471 Petruz: röhögni fogsz, de még ezt sem tudom megcsinálni. A rohadt windows nem engedi sehova másolni a mappát, mert a "hozzáférés le van tiltva", meg amúgyis írásvédett. Kiveszem a tulajdonságokban az írásvédettség prückét, OK, újból megnézem a tulajdonságait, megint írásvédett... vááááááááááááááááááááááááá..... -
#5470 eszközök/internetbeállítások/tartalom/autómatikus kiegészítés -
#5469 Az átmásolt mappán jobbklikk - "Megosztás és Biztonság" - Megosztás fül - felső rész.
-
Szabyka #5468 Aha ... -
Der Wahnsinn #5467 Petruz: kösz a segítséget, sajna az xp cd nem nagyon akarja megjavítani a rendszert. A helyreállító rendszer vmi helyreállító lemezt akar, ha meg csak meg akarom javítani, akkor meg rendszergazda jelszót, amivel szintén nem tudok neki szolgálni. :) Amúgy biztonsági másolattal sikerült áttenni a mappát haverom gépére, de lehet, h felesleges volt mert ott se tudjuk megnyitni.