25353
Whistler - Windows XP
-
gyick #5626 probáltam már a telepitövel a T gomb lenyomásával törölni le is törölte de ugy sem volt jó...
-
#5625 nem lehet, hogy valami hardware-es gebasz van? táp, vagy valami? -
gyick #5624 de egyikre se ment fel -
#5623 ja, van egy hülye ötletem. Ha van korábbi oprendszeres bootlemezed, akkor azzal indítsd el a gépet, és indíts egy fdisket. Azzal a C: partíciót töröld a gecibe, és után bootolj az xp cd-ről -
gyick #5622 mind a három -
#5621 hát nem tudom.
most má semmi sem jön be.(olyan mintha a monitor nem kapna áramot)
és ráadásul kikapcsolni is csak úgy tudom, hogy az elosztót kapcsolom ki. -
#5620 és most csak a C: formázott, vagy mind a 3 partíció? -
gyick #5619 3 felé osztottam és a c:-ra akartam amire nem ment -
#5618 akkor is újra tudod formázni, ha van más cucc az adott partíción, viszont minden képpen a C: jelűre kell rakni. Csak azt a partíciót formáztad meg, amire rakni akarod, vagy már az egész vinyót, csak 3 partíció van? -
gyick #5617 ezek szerint nem lehet a telepitöböl ojan particiot formázni amin már windows fájlrendszer van,mert amit mondasz az csak akkor van ha nincs formázva a vincsi -
gyick #5616 120-as vinyo ami felvan osztva három részre.
mind a három rész megvan formázva.Bekötötem az én gépembe probáltam ntfs-se,fat32-el nem volt jo.Majd probáltam pm8-al is semmi.Akkor akad el mikor kijön az a lista amit mondtál(ahol kikell választani hogy mejik particiora települjön) ott van a 3 rész mellete zárojelben hogy mijen fájlrendszer van rajt kiválasztom hogy mejikre és kiirja hogy ne lehet erre a particiora telepiteni térjen vissza az elözö menübe és...........A vinyo nem lehet rossz mert az egyik particiora átmásoltam csomo cuccot,a mérete se lehet gond mert a legkisebb is 10 GB ami elég a windowsnak -
#5615 formázni telepítőből úgy tudsz, hogy cd-ről bootolva hagyod hagy végezze a dolgát, majd eljut oda, hogy kilistázza a megtalált partíciókat. ott kiválasztod, hogy hova akarod rakni (csak c:-re lehet asszem) és utána felajnál minimum 3 lehetőséget:
Formázás NTFS-re (gyors)
Formázás NTFS-re
Nincs formázás
Jó esetben az első kettő lehetőséget FAT32-re is felajánlja.
Amúgy hol akad el a telepítés? -
gyick #5614 hi!az a problémám hogy sehogy nem tudom telepiteni az xpt.
(Nem az én vinyomra hanem haveréra).formáztam már már ntfsre,fat32-re is de semmi. plz segitsetek
és hogyan lehet a telepitöböl formázni?
-
#5613 úgy emléxem igen -
#5612 el.
tehát a telepíténél van olyan, hogy javítás ? -
#5611 próbáld meg azt, hogy elindítod a telepítést formázás nélkül (jelenlegi filerendszer változatlan marad) vagy valami ilyesmi a neve, és akkor nem formáz, csak telepít...bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos sajna
-
#5610 sima újratelepítést gondolom el akarod kerülni :) -
#5609 Cd-n elindul.
telepítésnél van olyan, hogy javítás ?
de ott lemezt kér, nem ? -
#5608 próbáld cd-ről elindítani, és a telepítési választásoknál a javítást választani. a cd-n külön fogalmam sincs, hogy rajta van-e... -
#5607 az van.
de nem bootol be.
csökkentett mod ban sem.
CD -n hol van ? -
#5606 xp-d van? mert annak van beépített rendszer-visszaállító funkciója. -
#5605 vagyis a tartalmára !!! -
#5604 sziasztok !
sürgősen szükségem lenne egy rendszervisszaállító/javító "lemezre" !!!!
hol találok ilyet ??? -
#5603 3D-Desktop
The SphereXP
Blueberry 3D-Desktop
Spaces 3D Desktop for Windows
-
Davidsned #5602 Jahj, akkor most tényleg nemtom, mihez kezdjek. -
#5601 Nem biztos.
-
#5600 Tudna valaki olyan programokat mondani mint a 3dna (Olyan program ami megváltoztatja a windows grafikai felületét az-az olyan mintha egy lakásban lennél... szabad mozgás tér meg ilyenek.... )
Előre is köx -
Davidsned #5599 Nah, pedig már kezdtem örülni.
Viszont, ha megjelenik, akkor az még ugye csak angol lesz. Mennyi idő akkor amíg kijön a magyar?
A másik meg, hogy most akkor mennyivel halasszák el megint? Nem igaz, h nem tudnak mondani egy dátumot.
Mind1, a lényeg, h a biztonsági másolat winfost a különálló sp2-vel is tom majd frissíteni, nem? -
#5598 meg jött még egy lsasss.exe is -
#5597 Akurva... MÁRIS megjelent valami dailin.exe a gépemen, pedig összesen nem ment 2 órát.... -
#5596 Ráadásul ez még csak az angol lesz. -
#5595 ok thx! :( -
#5594 Kint van az SG fő hírei között már kb. dél óta...
-
#5593 Ezt hol olvastad? -
#5592 Ma újra elhalasztották a megjelenést...
-
#5591 Lehet, hogy csak fake info, de egy belső forumon azt olvastam, hogy : Holnap érkezik a Windows XP SP2
A szervizcsomag állítólag ma kerül RTM, azaz "gyártásra kész" formába, s holnap, augusztus 5-én már letölthető lesz a világhálóról.
Ha 1-2 napot még kibírsz akkor szerintem várj!:) -
Davidsned #5590 Nah, akkor szerintetek várjak az SP2-re? (Kijön néhány napon belül, esetleg jövő héten?) Vagy rakjam újra a rendszert és utána is tudom frissiteni SP2-vel? (természetesen biztonsági másolat :) -
#5589 Asszem a Partition Magic-nek van egy drivemapper nevű cucca. Egyszer olyan faszán csináltam vele két partícióból, egyet! :D Soha többé nem boronáltam szét a cuccot :D -
#5588 Ha már telepítgettél olyan partícióra, amit módosítanál, akkor természetesen nem fog tetszeni nekik. :) Célszerű friss reinstall után egyből elintézni az egészet.
-
#5587 Igen, tegnap 10 percen át nyomkodtam a betűket :D
Mellesleg illik a telepítések előtt letudni :P