25353
Whistler - Windows XP
-
#5666 úgy nézz ki holnap megyek venni winyót, ha működik HAPPY, ha nem, akkor viszem szervízbe az egész gépet.
jobbat már nem tudok kitalálni. -
#5665 atx-es házaknál így tudod kikapcsolni "erőszakkal". -
#5664 akkor az szopás, mert az meg nem látja az ntfs-t...próbáld meg az xp-s vinyót átteni ebbe a PI-s gépbe, hogy bootol-e. ha nem, akkor a vinyó a ludas. ha elindul, akkor frissítsd az xp-t azon. futtatni nem kell, így talán nem lesz gond az alacsony hardware. + ha elindul, akkor mégis valamelyik kábel lesz a ludas. -
#5663 ezt nem probáltam. -
#5662 egy régi PI -es van, 98 SE -vel, a közelemben (arról irkálok). -
#5661 ha hosszan nyomva tartod nem reagál semmit? -
#5660 az mért lehet, hogy nem tudom a gombbal kikapcsolni a gépet ? csak úgy tudom kikapcsolni, ha az elosztót kapcsolom ki. -
#5659 ha van a közeledben másik vinyó, amin van xp, akkor próbáld ki azzal is úgy, hogy az új legyen a master, a tied slave, és
1. indul-e?
2. látja-e a saját vinyód? -
#5658 ja. -
#5657 monitor még mindig nincs? -
#5656 kipobáltam még azt is, hogy a CD-romok IDE kábeljét raktam a winyóhoz, most annyi a különbség, hogy a winyó ledje folyamatosan ég, nem alszik ki. -
#5655 kiprobáltam.
ugyanaz. -
Aspyrin #5654 Az lsass.exe engem is megijesztett első körben ;-) De semmi gond, rajta van az xp telepítő cd-n (arról fogalmam sincs, hogy mit csinál). -
#5653 Szerintem is próbáld ki minden képpen amit ibrik mond. -
#5652 Nem érted mit írtam.
Egy szar szalagkábel miatt már a bootolást sem kezdte el, a monitor sem kapcsolt be. -
#5651 rakd be a vinyódat a másik gépbe, és nézd meg, hogy ott lája-e -
#5650 köszi.
de nekem be se bootol.
úgyanis a modemen nem ég a PC led, tehát nem csatlakozott, amit bootoláskor csinál. -
#5649 Serpa: még egy dolog. Még évekkel ezelőtt a legelső (celeronos) gépemmel fordult elő közvetlenül az összeszerelés után, hogy nem kapcsolt be a monitor és a legutolsó dolog, amikor ilyenkor gondol az ember az az IDE-kábel. Na nekem is csak utoljára jutott eszembe kábé egy fél nap kínlódás, haverok vinyóinak és tápjainak cserélgetése után, hogy a szalagkábelt még nem próbáltuk.
Kábelcsere, gép bekapcs, gép és monitor beindul, anyázás -
#5648 a monitort működik, ha másik gépre van csatlakoztatva. -
#5647 nem hiszem -
#5646 hwsw illetve index fórumokon, valamint nézd meg ezt: http://misterxp.uw.hu/index.php -
#5645 ki tudod szűrni úgy, hogy egy haverod vinyójával kipróbálod. ha azzal elindul, akkor onnan nézd meg a sajátod, és szerintem onnan is tudod a tiéden frissíteni az xp-t. ha másik vinyóval sem megy, akkor passz -
#5644 akkor is táp hiba, ha minden más kap áramot ? -
#5643 szerinted hol tudnék még segítséget kérni ?
SG -n kivül. -
#5642 nem tudom eldönteni, hogy winyó vagy táp hiba.
mind2őt venni, azért húzos. -
tudatlanka #5641 Gondom a következő a haverom a jójáték.hu-n akarna játszani de nem mindegyik gaméval tud.vami javat hiányol a böngésző mind az opera mind az ie.holott az opera javás változata ment fel ill egy java kiegészités is felment(virtuali machine?)és ezekután se mükszik neki a dolog.mi lehet a gond?találkozott valaki hasonlóval? -
#5640 XP van rajta.
ki lett kapcsolva működés közben. -
#5639 nem volt mostanában nálatok áramszünet, vagy nagy feszültségingadozás? -
#5638 a vinyón most van valamilyen oprendszer, vagy rendszerfile? -
#5637 készenléti mód, szerintem. -
#5636 Kérdések:
A három partíció közül legalább az egyik primary?
A primary-k közül legalább az egyik aktív? -
#5635 de bekapcsolom és semmi nem jön be a monitoron(fekete)
tölt a winyó egy darabig és leáll, nem tölt tovább.
és ráadásul kikapcsolni is csak úgy tudom a gépet, hogy az elosztót kapcsolom ki.
-
#5634 amúgy a sárga led az mit jelent a te monitorodnál, mert az enyémen csak egy led van, és az vagy ég, vagy nem. -
#5633 lehet, hogy a vinyó adta meg magát. de a vinyótól függetlenül a cd-s boot el kéne induljon, és ha elakad a rendszerfile-ok másolása, akkor van szívás a vinyóval, vagy a cd-vel. -
#5632 megtörtént.
kihúztam, vissza.
semmi. -
#5631 rángatsd meg egy kicsit a kábeleket, nekem már segített párszor -
#5630 tápon kivül winyó is lehet ?
de a monitor nem értem miért nem kap áramot.
(sárga led, a zöld helyett) -
#5629 ja, és a partíciók törlése után a korábbi oprendszer lemezéről indíthatsz egy format c:-t is. utána install cd-ről -
#5628 lehet ?!
monitor ledje sárga, a zöld helyett. -
#5627 akkor szintén az fdiskes megoldással töröld az összes partíciót, hogy csak egy legyen, és úgy próbáld meg