25353
Whistler - Windows XP
-
#5866 "Many of these issues are related to the introduction of the Windows Firewall feature."
A legtöbb probléma a beépített tűzfal miatt adódik, de azt ugye ki lehet kapcsolni. Egyébként érdekes, hogy még az MS Office XP is a listán van. -
#5865 nem megy WC3?
húbazz, kipróbálom este otthon -
#5864 Hát, elég bő lista. Nero, UT2k3,Warcraft3,...Fura :( -
CUCLI #5863 sp2vel pár dolog lehet ,hogy nem fog menni.
itt meglehet nézni -
#5862 Jah, akkor lehet, hogy az enyém meg így van megcsinálva -
#5861 Nem, csináltam egy sp1-es WInXP cd-t, arról szoktam telepiteni! Miért fontos ez? De már fent van a SP2 is. -
toto2700 #5860 A fene! Azért köszi.
Toto -
#5859 Neked is alapból sp1-es, vagy utólag kell ráheggeszteni? -
#5858 Ja, bocs, félreértettelek!
Nekem az alapból nincs kiikszelve! -
#5857 ?
Nem próbáltam belépni, csak mondom, hogy a számítógép-kezelésben a leírt helyen nekem a letiltás rublika is ki van pipálva -
#5856 Hello! Nem tudom melyik topikba is írjak ezért kérdem itt. Az Explorerrel való böngészés közben nem látom a kis thumbnaileket (vagy mi a nevük),pl. a szanlmas.hu oldalán a híreknél nem látom a képeket, és egyes javascriptes képeket nem akar megnyitni.(alulra az van írva a kis IE ikon mellé hogy javascript:xy, azokat). Nagyon megköszönném ha vki tudna segíteni mi lehet a probléma. Jah gép: Intel P4 2000, Gef Ti 4400, XP, legfrisebb directx (0.9c), kártyán is legfrisebb driver (asszem 61.77). THX!! -
#5855 Meg kell nyomni a Ctrl+Alt+Delt-t, és szöveges módban beirni. -
#5854 nem lehetséges -
#5853 Én most megnéztem, de nekem a vendég alapból le van tiltva -
#5852 Mármint indításnál megnyomom a Ctrl+Alt+Del-t, de így sem indul el a guest userrel.
Amugy van olyan file, amit ha letörlök, kitörlődnek a személyes jelszavak/beállítások? -
#5851 Szóval ezt a linket találtam:
Rejtett felhasználók
Miszerint hiába tiltottuk le a vendéget, be lehet vele jeletkezni(persze ha nem használjuk a fenti trükköt). Nem értem miért, de nekem nem sikerül bejelentkezni a guest névvel(angol xp-m van). Valakinek esetleg sikerül? -
toto2700 #5850 Hogy lehet WinXP-ben a regisztrációs adatbázis módosításával rebdszergazdai jogosítványokhoz jutni? Egyáltalán lehetséges?
Toto -
#5849 Panda Antivirus Free Online Scanner
http://www.pandasoftware.com/activescan/com/activescan_principal.htm -
#5848 ööö ez Stannak ment -
#5847 j felhazsnáló létrehozásához mindenképpen kell rendzsergazdai jogosultság. De nem csak az alap rendszergazda hozhat létre újjat (administrator). -
#5846 Nekem ket nagy problemam lenne!Az egyik es fontosabb hogy egyszeruen nem tudom semmivel kiirtani a W32.Spybot.Worm-ot!A masik hogy inditaskor mindig megnyilik 2x a dokumentumok mappa!Valaki segitsen!Elore is koszi! -
#5845 Ha a rendszergazda jelszóval van védve, lehet valahogyan létrehozni uj felhasználót?
Mert ugye ha csökkentett módban inditom a gépet, és telepítésnél nem kódoltam le az administratort, akkor be lehet lépni rendszergazdaként. De ha lekódoltam, van rá esély, hogy belépjek valahogyan?
Amikor olvastam a fenti trükköt, egyből lekódoltam a rendszergazdát, most meg nem tudom a kódot, amikor kéne! :( -
#5844 Felraktam az SP2-es XP-t. Hát vazze tényleg gyorsabb bizonyos funkció, kapott pár szép menüt, és lett új idegesítő ikon, ami mindíg pofázik, amíg be nem állítod. -
#5843 Ez annyira semmitmondó, hogy ennyi alapján semmit sem lehet mondani. -
#5842 opsz...szóval ez: http://www.sg.hu/galeria/10335421811092433952.JPG -
#5841 ide is lenne egy kérdésem. az alábbi képen lévő, minden újraindításnál felugró hibaüzenet eltűntetéséhez mit kell tegyek?
-
#5840 Amivel most bűvészkedek, az egy optikai, csak USB-s egér és a telepítőnek semmi gondja nem volt vele, simán ment és megy most is.
-
#5839 AVG Antivirus Free (www.grisoft.com)
Zonealarm Free (www.zonealarm.com)
Adaware SE
Spybot Search&Destroy
WMPScriptFix http://www.javacoolsoftware.com/wmpscriptingfix.html
CWShredder http://www.spywareinfo.com/~merijn/downloads.html
UnPlug n' Pray http://grc.com/unpnp/unpnp.htm
És minden biztonsági frissítés a winfoshoz -
Psziho Apu #5838 lenne még 1 kérdésem milyen biztonsági megoldásokat ajánlotok ami mgül már biztonságos az internetezés( hardver, szoftver)
Milyen tűzfalat és miylen vírusírtót érdemes használni?
Milyen más programokat kénem még használni?(ad-awere,spybotSd stb)
-
#5837 Bocsesz elirtam:| nem infra hanem opticai és drotos az egér,és ps2 nem megy csak ha bedugom a USB-be.
A másik amit irtam hogy minden második inditásnál nem mennek a cuccok hááááááááááááááááát,az egészröl anyit hogy az alaplapon rosszul vannak jelölveaz ikonok a ps2 portok alatt:/ :D (szal az jo let) -
#5836 Sima USB-s (nem infrás, hanem csak drótos) egérrel a telepítő tökéletesen műxik, ma raktam újra a gépem ilyennel.
A gépem ugyanazt produkálja, mint nálad: a PS porton az egér folyamatosan hülyét kap, összevissza ugrál, soros porton egy ideig jól megy, aztán ugyanígy meghülyül, vagy egyszerűen döglött lesz, még a hardverlistáról is eltűnik. Nem tudom, mi ez, de a magyar XP-vel jelentkezett. Előtte angol volt, de egy egyéb hardverhiba miatt fejreállt és csak magyar volt kéznél. A mai napig volt fent, most újra angolt raktam. A PS és a soros portot még nem próbáltam ki, működne-e, de nem is akarok vacakolni már vele.
-
#5835 1. Ugyanilyen memóriakiosztásra nekem 768-at javasolt, én biztonsági ráhagyással fix 1 gigára vettem.
2. Igen.
3. Egy próbát megér. Ha engedi, akkor had menjen. Az SP1 önmagában nem elég a biztonság szempontjából!
-
Psziho Apu #5834 Sziasztok lenne 1 pár kérdésem
1 Winxp professionálom van 2*256 ddr ramom a virtuáli memoriát hogyan állítsam be mettől meddig legyen az érték?
2 Akinek illegális a Windows xp annak is érdemes a service pack2 felraknia?
3 Érdemes -e illegális wixp a microsoft honlapjáról frissíteni(vagy nem is muszály frissíteni ha van service pack1)? -
#5833 Volna egy kérdés,USB-s (infrás) egérel lehet XP-t feltelepiteni?
Mert csak akkor kapcsolodik be a infra mikor az xp elindul,elötte nem.
Csak azért kérdem mert a okos gép egyik naptl kezdve nem hajlando a PS2 porton át látni az egeret:|
Másik érdekeség: adva egy gép XP és minden egyéb feltelepit egy barátomnál, és megy ott minden (ottani egér+billentyüzettel) elhoz, egér (infrás) és hazai bilentyüzet rádug,és lön csoda: Csak minden második inditásnál fogadja el a egeret és a billentyüzetet:D
Ergo ha elindul elsöre nem megy az xp de reset-et nyomva utána hajlando menni (ez igen kelemes mikor valamilyen progi restartot kér)
a két leirt gép uj,a billek ésa egerek kiprobálva egy 6 éves gépen és azon megy minden igaz azon win98SE van,szoval nem értem mi a fene baja lehet :/ -
#5832 Talán egy picit, én soha nem kapcsolom be, inkább hetente többször felnézek az oldalra. -
#5831 Koszi!Es meg egy utolso:A windows update lassit valamit a gepemen? -
#5830 Futtasd a Nortont (scan a vinyón). Ki kell tudnia írtani, ha már felismeri...
De ezt is futtathatod:
Panda Antivirus Free Online Scanner
http://www.pandasoftware.com/activescan/com/activescan_principal.htm
Na meg Adaware és Spybot.
És soha ne felejts el rendszeresen frissíteni a vírusírtódon, a tűzfaladon és a spyware írtókon! -
#5829 KOszi!Es meg lenne egy olyan kerdesemm hogy mikor internezek a norton felhoz egy uzenetet!A virus egy Trojan Horse es az explorer.exe-ben van!Ezt hogyan tudom kiirtani? -
#5828 Beteszed az install cd-t (onnan bootolsz), ott rámész a partíciónálásra, eltávolítod majd megint létrehozod a C partíciót és rátelepítesz. Ennyi. -
#5827 Ja es XP-m van!