25353
Whistler - Windows XP
-
#6026 200 dolcsit kérnek érte! -
Roll #6025 Itt is nézz körül. -
Roll #6024 Ezzel törölheted a jelszót: www.lostpassword.com -
Roll #6023 értem, megnéztem a privát üzeneted. -
#6022 nekem is megvan csak nemtudom felinstalalni -
Roll #6021 Van egy program ami, pillanatok alatt megkeresi neked a gépen az összes jelszót.
A neve: Cain & Abel 2.5 -
#6020 felek hogy ez megvaltoztatja a jelszot es akkor nagyon lebasznak..
control userpasswords2
-
#6019 sorry...
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;321305 -
#6018 Itt nézz körül.
M. -
#6017 Segits kerlek! -
#6016 ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ, na várjál csak, vmi újságomban le van írva emlékszem...
Utánanézek de nembiztos hogy megtalálom
Jaja, fájlban van
-
#6015 vhol vmi fileban megvan a jelszo tuti -
#6014 vagy inkabb vmi hagyomanyois trukkel probalkozzam<
-
#6013 hogy szerezzem meg a jelszot az XP-s gephez?
Mert a keylogger nem joo mert az csak azutan indul el ha mar be van jelentkezve -
#6012 Ugy is kell -
#6011 Nemtom, de én mindig úgy kezdem a félévenkénti, vagy 9 hónaponkénti reinstallt (ameddig bírja a cucc), hogy minden adatomat kigyűjtöm, majd megformázom a megfelelő meghajtót... -
#6010 Reinstall a halált, az még rosszabb.
Format kell ide! De már megvolt -
#6009 Akkor ide nem SP2, hanem egy reinstall kell. ;) -
#6008 xp-antipsy-al tudo állítani
http://www.xp-antispy.org/index.php?option=com_remository&Itemid=26 -
#6007 Nemtom, de kinek kell beta? Az rosszabb mintha nem is lenne felrakva -
#6006 Van már beta magyar SP2? -
#6005 Valami ilyesmi legalábbis -
#6004 Nem csak egyre többet van hsználva, egyre több program felmegy rá, egyre több hulladék, egyre több beállításváltoztatás mindenféle helyen, ----> egyre nagyobb igénybevétel----> egyre több hiba -
#6003 Miért is?
Először jobb volt, csak mostanra elromlott? -
#6002 Kirráyl, már nagyon ócska ez a jelenlegi XP -
Aspyrin #6001 A Microsoft magyarországi részlegének vezetője, Vityi Péter egy mai sajtóbeszélgetés keretén belül elmondta, hogy a Windows XP operációs rendszer második javítócsomagjának, a Service Pack 2-nek a magyar változata várhatóan egy héten belül elkészül és hamarosan letölthető lesz a Windows Update webhelyről, vagy az operációs rendszerbe épített Automatic Update funkción keresztül. -
bobo11 #6000 köszönöm a segitségedet sikerült
üdv -
bobo11 #5999 csak ennyi volna a bibi?mindjárt probálom
köszi
üdv -
#5998 A www.nvidia.com-ról töltsd le a drivert és telepítsd fel. -
bobo11 #5997 sziasztok
van egy nagy problémám,az van hogy a winfos csak vga modban vagy csökkentett modban indul el 640x480 8bit amint átrakom 800x600ba elsötétül a moncsi vagy ha simán inditom akkor is bebootoláskor elsötétül,hogy tudnám helyre rakni
a vga kártya tipusa gforce2 mx400 64mb-os
elöre is köszi
üdv -
Janek81 #5996 Sorry, rányomtam a mehetre véletlenül. :)
Szal jelezte, hogy megváltozott/felülíródott a file, és kérte a telepítőt. De nem adtam oda neki. Ettől persze nem kizárt, hogy mégis visszarakta valahogy az eredetit. :)
Egy másik fórumon is segítettek, most azt próbálom ki. Restart után beszámolok az eredményről. :) -
Janek81 #5995 Igen, ahogy lefutot, már jelezte is a windóz, hogy meg -
#5994 A cucc fórumában írnak róla, hogy a Windows fájlvédelme gyakran közbeszól és a cserélő program után azonnal visszarakja a régit. Ott közzétettek egy másik változatot is, ami egymás után háromszor cseréli ki a fájlt, az többeknél működött.
-
Janek81 #5993 Jah, és ha ez működne, akkor sem lenne az igazi. Abban a DoS-os ablakban is azt íra, hogy ez amit lecserél, majd tízről ötvenre emeli a max limitet, ami még mindig elég kevés, gondlojuk csak a torrentes fájlcserélőkre, ahol "népszerűbb" fájlokon akár többszáz user is lóghat. Szal ez is csak félmegoldás lenne, ha egyáltalán működne. -
Janek81 #5992 Onnan, hogy neXtDC klienst használok. Ez a Kazaa-hoz hasonloan megkeresi a HUB-okon lévő összes fellelhető forrást, és annyi usertől tölt egyszerre, ahánytól bír. A letöltési sorban írja az adott fájlra, hogy pl 20 felhasználo online van, de nem tölt csak maximum tíztől. SP2 előtt jóval több usertől szedte a cuccot (korlátlan volt, annyit állítotam be, amennyit a netem elbír), de felrakva az SP2-t már csak 10 userre megy, így meg baromi lassú a letöltés. Sőt, ha abból a 10 userből ötnek nincs szabad slotja, akkor sem keres mást, így van, amikor nem tölt egyszerre csak 3-4-5 usertől. Szal fotos lenne, mert így gyakorlatilag használhatatlan a DC, és gondolom más hasonló alapú fájlcserélők. -
#5991 Nem tudok másról, mindenhol erre hivatkoznak. De honnan tudod, hogy nálad nem működik? Mi a jelenség?
-
Janek81 #5990 Igen, ezt már megtaláltam. De ez pontosan ugyan azt csinálja, mint amit korában belinkeltem (anyi különbséggel, hogy ez nyit egy DoS-os ablakot, nyomok egy Y betűt és lecseréli automatice azt a fájlt, amit már korábban találtam és lecseréltem). Szal ez nem jött be. Még valami esetleg? -
#5989 Katt ide -
#5988 eredeti a cd?nekem egyszer egy olvasási hiba miatt csinált ilyet
mit ír ki? -
gyick #5987 hi!mitöl lehet az hogy a windows telepitése közben mindig kijön egy kék képernyö és nem engedi feltenni?????