25353
Whistler - Windows XP
-
#6066 nm -
#6065 oké minden Hála Met-nek.
Biosban volt letiltva.
Erre nem is gondoltam. Köszönöm a segítséget. -
#6064 ok kösz -
#6063 Passz, nézz végig mindent, valami USB Device vagy hasonló és enabled legyen -
#6062 hol nézzem?? -
#6061 BIOS-ban nincs letiltva? -
#6060 Helló
Van egy ilyen alaplapom Epox ViaKT266A 8KHAL Socket DDR ATX
Az a problémám, hogy nem tudom működésbe hozni a két USB bemenetet, és így sem a nyomtatót sem a digitális fényképezőgépet sem tudom használni.
SEGÍTSETEK, MI LEHET A BAJ.
Az eszközök drivereit többször feltettem.
-
#6059 szivesen -
Vegas #6058 már lejött!!leszette az Adware Se... -
#6057 CWShredder.exe -
#6056 ááááááááááááááááááá -
#6055 ha szerencséd van, akkor adaware vagy spybot -
Vegas #6054 Ezt hogy lehet eltüntetni??vagy mivel? -
#6053 Ez vsz. az angol XP lesz, csak magyar mui-val. Azt jelenti, h. nagyrésze le van fordítva magyarra, de a frissítéseknél,... az angol verziót kell letölteni! -
#6052 Hello
Meg nem jelent meg a magyar sp2.
Udv:Tertovan -
#6051 Van vmi jó warezoldal? -
#6050 Ja, ezt én is láttam már múlt hét elején! -
#6049 Ilyet látok egy warezoldalon:
Microsoft Windows XP Professional SP2 Integrated (magyar)
Mikor jelent ez meg? :) -
#6048 ja de nem!!nem én raktam át őket!a gép magától,ugyanis nem bírtam visszarakni mert nem volt helyem(mert másoltam) és most meg magátol visszarakt!nem is emlékesztem hogy én ilyet csinátam volna. -
#6047 ubazz, mennyé aludni de sürgősen -
#6046 Vazze!!!!! Nem találok szavakat!!!!!
-
#6045 Áááááááááááááá! -
#6044 ja,megvan bibi!véletlenül átmásoltam őket valahova és ott vannak -
#6043 Van valami kemény hekker, aki rámászott a gépedre :)
Vagy valami tégla (családtag) -
#6042 nem,rokc albumjaim tünnek el sorba lassan! -
#6041 Beragadt a Delete/F8? -
#6040 ÚRISTEN!!!FOLYAMATOSAN TÜNNEK EL A CUCCOK A WINYÓROL!!!ÖTLET? -
#6039 thx -
#6038 Hello
a feladatkezeloben allisd be cpu hasznalat szerint a "tablazatot" es akkor meglathatod hogy mi eszi a cpu idot.
#6037 Hello
Ha megvan meg a reg fajlod akkor egy wordpaddal beletudsz nezni es ott benne van hogy hova irta be magat.
#6036 valaki help!a rendszer leíró adatbázisba ha valamit berakok azt hol találom meg?mert beraktam egy "gyorsabbsávszélesség.reg" fájlt,és lassabb lett a net :-).hogy tudnám kivenni?futtatásba beírom hogy regedit,de ott hiába használom a keresőt csak kiírja hogy a keresés befejeződött de semmi egyéb! -
#6035 vírus, féreg, kémprogi... -
#6034 A windows feladatkezelőben/teljesitményben a proci cpu használat állandóan 100%.ezt mi okozhatja? -
#6033 Szia.
A 2-re:ezek nem telepitett dolgok,hanem amiket letöltöttem..
tehát :progik,játékok,stb...csak még nem volt időm leirogatni őket.. -
#6032 1. Az meg minek - főleg, hogy ilyen nem is létezik... - maximum a neten találsz hozzá többezer serial-t.
A warezos verziókat meg különben is úgy kell telepíteni, hogy a telepítő CD-ről kell boot-olni és így indítani a telepítést - és ebben az esetben még serial-t sem kér a feltört XP telepítője.
2. Ha még az újratelepítés előtti XP-ben telepített programokról van szó, akkor azokat a progikat is újra kell telepítened -
#6031 Hali.Segitséget szeretnék kérni.
1.:Xp prof-hoz krekk...
2.:Újraraktam az xpt,és bajban vagyok...
Szal 2 részre van osztva a vinyóm /c, és d-re/
Namármost.A cre került format után az xp.A d-n tárolt dolgaimat látom,a fájlméretek megvannak,de nem tom őket futtatni.ha el akarom indittani,akkor doszos balak ugik elő,majd kilép....az ikonok is hiányoznak a fájlok elől ( kis kék keretes kockáim vannak).mi lehet a gond,vagy a +oldás??
-
#6030 ...vagy használj tetszőleges más böngészőt, mert ezt csak az IE csinálja és kikapcsolhatatlan (csak ha engedélyezed az ActiveX-eket).
-
Aspyrin #6029 Eszközök -> internetbeállítások -> biztonság -> egyéni szint
itt találod a szükséges activex vezérlői beállításokat
-
#6028 Hát igen...
Manapság el kell dönteni mindenkinek saját magának, hogy most egy biztonságosan védett számítógépet akar, vagy internetezni akar... -
#6027 valaki help!csomo oldalánl bejön ez és sok minden nincs az oldalon: