25353
Whistler - Windows XP
-
#6106 a cain nem bir az XP-vel -
#6105 Ma már nem hiszem hogy lesz magyar -
#6104 tudtok segiteni? -
#6103 Nekem az integrált angol corporate seriallal simán ment. Aktiválva települt és liveupdate-elt is alapból.
Mondjuk lassúnak éreztem + 1-2 drivert nehézkesen telepített + 1-2 parancssori fájl (crack-ek) nem indult. Ugyhogy leszedtem. -
#6102 Amugy még sehol semmi, ha jól nézem! -
#6101 Ha abba integrálod amit nem aktiválós akkor most se kell, ha OEM a termék vagy ilyesmi akkor igen -
#6100 de cainnal nem tudom hogy kell -
#6099 Hello!
hogy szerezzem meg a jelszot most a gep tulaja van bejelentkezve -
#6098 bazzz 8.-a van ! nincs órájuk ?
6095-ös kérdésemre nem tud seni válazolni ? -
#6097 a fontos lemaradt:
szeptember 8. - magyar verzió várható kiadása
:D -
#6096 Na ezt találtam!
Az alábbiakban a közzététel különböző állomásait adjuk meg:
# augusztus 6. - Termék elkészülte
# augusztus 9. - Megjelenés a Microsoft Letöltő Központban (hálózati telepítő csomag)
Bővebben és eredeti cikk.
MS Magyarország -
#6095 ez nem lesz jó
ha én fogom a feltört sp1-es winxp telepitőlemezt, és felfrissitem, akkor az uj sp2-es winxp-t nem kell majd aktiválni ? vagyis lehet hogy kell hozzá egy crack, vagy elég lesz ha egy corporite serial számmal telepitem fel ? -
#6094 Akkor máris késnek :D -
#6093 szept. 1
A Microsoft magyarországi részlegének vezetője, Vityi Péter egy mai sajtóbeszélgetés keretén belül elmondta, hogy a Windows XP operációs rendszer második javítócsomagjának, a Service Pack 2-nek a magyar változata várhatóan egy héten belül elkészül és hamarosan letölthető lesz a Windows Update webhelyről, vagy az operációs rendszerbe épített Automatic Update funkción keresztül. -
#6092 Microsoft Magyarország hivatalos álláspontja mi? -
#6091 holland
JÓ MUNKÁHOZ IDŐ KELL!!! -
#6090 bazz ilyen nincs
az sp megjelent már : 3 féle kínai nyelven, cheh, dán, angol, francia, német, olasz, japán, korea, portugal, orosz, spanyol, séd nyelven. a magyarok meg alszanak
a "DUTCH" milyik nyelv ?
-
#6089 el se hiszem hogy egy weboldalon se foglalkoznak vele, sőt itt a fórumba is csak 2-3 várják, én bizom benne hogy a microsoft nemhiába dolgozott ezen 1 évet -
#6088 nekem ezidáig semmi bajom az SP2-vel, sőt... ja mielőtt megkérdezed, angol nyelvű xp-m van -
#6087 Basszus, úgy várjátok az SP2-t mint valami messiást!
Aztán meg majd sorba jönnek a gondok vele, amihez majd kell egy fél év hogy rendbejőjjenek.
( Most éppenséggel W2000-et használok SP4-gyel, és igencsak elégedett vagyok a stabilitásával és sebességével. Mondjuk amilyen hülye vagyok, majd letúrom hogy kipróbáljam az M$ új porhintését. :-)) -
#6086 Szerintem lehet ezt az oldalt figyelgetni: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=049c9dbe-3b8e-4f30-8245-9e368d3cdb5a Magyar még nincs közte sajnos. -
#6085 azt akarom, sp2 telepitő cd, már csak az sp2 hiányzik...... jöjjön má ki -
#6084 Integráld bele! Akkor jó lesz! -
#6083 remélem a próféta szól belöled
Igen fel lehet telepíteni sp2 nélkül, de én sp2-vel szeretném, és nem ugy hogy utólag telepítem fel rá, nincs kedvem hetente ujratelepíteni a winfos, rengeteg progit feltelepíteni -
#6082 Akkor ma jön az SP2 magyar? Ugye több helyen szept. 8 volt a magyar dátum! -
#6081 ja -
#6080 sajátgép? -
#6079 jobb gomb a májkompjuteren és tulajdonságoknál... -
#6078 azt hogy tom kikapcsolni? -
#6077 így installálod:
sp2.exe /integrate
persze az exe neve más lesz... -
#6076 Tegyél fel valami jó tűzfalat.
Esetleg kapcsold ki a winupdate-et. -
#6075 SP2-től függetlenül is újra lehet telepíteni az XP-t.
De meg kell mondanom, én kihagyom az SP2-őt - több probléma lesz majd vele a híresztelések szerint - főleg, ha nem boltban vett játékokkal játszol... -
#6074 hali.Az én xp-m fesz tölt vmit.hogyan tudnám kilőni?xp prof+sp1.ez alapból fent van és mégis tölt....nincs vkinek jó krekkje ilyenhez?Köszi. -
#6073 köciiiii
óránként nézem a web-et hogy mikor jön, ujra kéne telepiteni a windows-om, alig müködik, most már megvárom az sp2, csak lenne itt mááááá -
#6072 Valószínűleg ehhez hasonlóan: Bootolható WinXP+SP1 telepítõ CD készítése (misterxp.uw.hu) -
#6071 mikor jelenik má meg a magyar sp2 , mia szart csinálnak még mindig rajta ?
Tudna vki egy pontosleírást adni hogy az sp1-es winxp telepitő cd-ből hogytudnék sp2 varázsolni ? (majd) -
#6070 nem lehet hogy ez a fájlom hiányzik??
autoexec.bat
uis nem találom a c-n,csak a config.sys-em van + -
#6069 foggalmam sincs.pár napja kezdte szórni ezt a fajta hibaüzit.telepités kezdetekor,tehát autórunos indulásokkor.telepiteni szeretnék,azt kirúg.... -
#6068 Mit tartalmaz ez a fájl? Elvileg egy szöveges fájl és a DOS emulációhoz szükséges kezdő környezetet állítja be, feltölt bizonyos drivereket, stb. Ugyanaz, mint a W9x és korábbiak alatt az autoexec.bat volt (bár picit máshogyan működik).
-
#6067 hali.
akadt 1 kis problémám az xpmmel,a hibaüzi a következő:
16 bites windows alrendszer
C:\windows\system32\autoexec.nt.A rendszerfájl nem megfelelő a futó MS-DOS és microsoft windows alkalmazáshoz.Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a "bezárás" gombra.
Ez mi/mitól lehet?
Köszi