25353
Whistler - Windows XP
-
#6226 nem, talán a memória rossz -
#6225 Ja és ha újra telepítem a windows-t akkor meg telepítés közben áll le a gép!
Akkor itt nem is biztos hogy Windows probléma van?
-
#6224 Háj everybody!
Mitől van az hogy bekapcsolom a gépet elindul a windows töltése amikor kijönne az a felirat hogy Üdvözöljük kiírja azt hogy "A kivánt művelet sikertelen maradt" aztán leáll az egész gép!
Valaki?Vaklami infot? -
#6223 valaki arulja el hogy hol tudok a halokartyanak beallitani ip cimet. illetve ezt nagybbol vagom de a beallitott cimmel nem tudok csatlakozni. azt irja hogy a szolgaltato nem tamogatja a megadott cimet. valaki ? fontos lenne -
sfec #6222 Nem tudok tallózni a belső hálón, de ha megadom a gép nevét be tudok lépni (cd \\ gépnév) Mért nem megy??? -
#6221 Célszerű ilyen gyakori telepítések esetére lementeni a rendzsert pl: Norton Ghost programmal. kb 10perc alatt visszalehet állítani a lementett rendszert. -
#6220 nem mindenhol van ám ADSL ! -
#6219 Mai gyors internetnél mindegy már hogy 150 vagy 260MB -
#6218 Hátha valaki nem tudja :D
Cikk se volt... -
#6217 Már majdnem 24 órája lent van :D -
#6216 Kiváncsi vagyok mikor eszmél fel az oldal...
Letölthető a magyar SP2 teljes mérertű verziója a Microsoftól. A Windows Update-en keresztül a kissebb méretű SP2 várhatóan 3 nap múlva lesz letölthető.
Link:
http://download.microsoft.com/download/2/1/8/218c6b34-aad6-41ab-b6c3-6e16fca75723/WindowsXP-KB835935-SP2-HUN.exe
Omegared -
#6215 azért van rá szükség, mert elég sok program megfordul a gépemen, és érezhetően gyorsabb lesz egy "gyalulástól" -
Aspyrin #6214 Ha 3 havonta telepítesz vinixpét akkor vmi nagy gáz van nálad. Azzal egyetértek, ha mindent újrapakolsz jobb ha "egyben" van.
písz
-
#6213 igy van, a windows 3 havonta érdemes újratelepiteni, szar foglalkozik az sp2 javitócsomaggal + egy rakás ismerösnél fel kell rakni a javítócsomagot, nem állok neki töltögetni, szal én és jópáran egy pillantást se vetünk rá -
#6212 Ja, aztán ha újra kell húznod a windows-t, akkor tölthetsz le megint mindent, mégha csak 150 mega és nem 260, az sem kevés. -
#6211 Na, azér jobb az ha kézben van.
(Nekem sajna csak 60 kbps- el jőn a net. Mégis este 10-kor rátettem letöltésre, mira hazaérek a melóból, már a gépben lesz.) -
Aspyrin #6210 "1. nem mindenkinek van szélesávú internete"
Pont ez a lényeg, éppen ezért nem kell leszedni feleslegesen 260 megát, csak a szükséges cuccot.
"2. ha van egy kis buksid, akkor egy winxp sp2 telepitőlemezről rakod fel a windows, mert jobb mindh frisitenéd"
Minek nekem az? Pont azért frissítek online, hogy ne kelljen a lemez...
-
#6209 nem, csak mi tudjuk hogy ez a mondat mit jelent ! Windows Update webhelyen elérhető lesz egy olyan verzió, ami a számitógépedhez szükséges uj fájlokat letölti a netről.
1. nem mindenkinek van szélesávú internete
2. ha van egy kis buksid, akkor egy winxp sp2 telepitőlemezről rakod fel a windows, mert jobb mindh frisitenéd -
Aspyrin #6208 "NE KATTINTSON A LETÖLTÉS GOMBRA, HA CSAK EGY SZÁMÍTÓGÉPET FRISSÍT: Egy kisebb méretű, a feladathoz jobban illeszkedő letöltés hamarosan elérhető lesz a Windows Update webhelyen."
Ez mindenkinek elkerülte a figyelmét ? -
#6207 Most vagy angol windows-ra akarsz magyar sp2-őt feltenni, vagy magyar windows-ra angol sp2-őt. Csak ugyanolyan nyelvű jó. -
Vegas #6206 de nekem azt irja ki hogy nem lehet frissíteni mert nem ugyanazt a nyelvcsomagot tartalmazza -
#6205 nem kell sp1, mert az sp2 azt is tartalmazza -
Vegas #6204 úgy jó ha felrakom az sp1 magyart és arra rárakom ezt a sp2-t? -
Ez most komoly kérédés?
Leszed - Elindit - ujraindit -
Vegas #6202 ezt hogy kell felrakni??a mostani xp-re rakjam fel??mert olyan fura. -
#6201 Na felraktam a SP2-t (hun) idáig minden oké. mondjuk figyeltem rá, hogy lehetőleg mindne progiból a legfrisebb vagy a sp2-öt támogató verzió legyen fent. -
#6200 az angol SP2-t igen -
Vegas #6199 Sp2 angolra lehet integrálni? -
Balage81 #6198 én is SP1-re arra csinálom elvileg felülirja a régi fájlokat!! -
#6197 igen
én meg azt nem tudom SP1 Installra integrálható-e!? -
Vegas #6196 miaza integrálás? -
Balage81 #6195 Hi!
Megvolt a link ahonnan az angolt lehetett leszedni de magyar nyelv még nem volt ezért gondoltam egyet és a végén az en-t átírtam hu-ra és láss csodát bejött az oldal! Ennyi
Más: Ha integrálni akarom az SP2 a telepítőbe szerintetek adhatom lemezcimkének az : XPSP2_HU nevet??? -
#6194 fent az SP2 -
#6193 SP2vel gyorsul a gép? Részletek itt! -
#6192 MS Link... ez megvolt nekem is. Innen lehet mindent leszedni. csak pont nem néztem, azt hittem estefele ezek már alszanak! -
isten vagy Balage81 ! A linket honnan szedted ?
-
#6190 Nekem ezek az infok vannak a progikrol:
http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=842242
http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=884130 -
#6189 nemtom... koszi a segitseget vagom amit irtal de amikor beirom az ip -t, leokezom, ujratarcsazok akkor azt mondja hogy a szolgaltato nem tamogatja a megadott ip -t es nemtok fellepni. ilyenkor miva ? :P -
#6188 Már jön!
Remélem jó is lesz, én nem kell reinstall!
Fekete listás progik megvannak valakinek? -
#6187 na végre, már ideje volt majd letöltöm és integrálom