25353
Whistler - Windows XP
-
#6546 van ingyenes powerpoint viewer -
#6545 Hali!
A gond nem az SP2-vel van. Én Routerrel csatlakozom, ami néha kifagy, és azt jelzi ezzel az ikonnal az sp2, esetleg ha a hálókábel be van dugva, de nincs kapcsolat. Ezt a régi winemen is csinálta, azzal a különbséggel, hogyha elment a net, nem jelezte vissza a sárga 3szöggel. Ott akkor látszott, hogy elment a net, ha nem voltak fogadott bájtok, csak küldöttek.
Router esetén reseteld le, ADSL/kábel modem esetén is inditsd ujra, vagy áramtalanítsd 1-2 percre. -
#6544 Powerpointtal! -
Yetike #6543 Huj!
A .pps kiterjesztésű fájlokat mivel lehet futtatni ? -
#6542 Integrált SP2 és értelemszerűen telepítés előtt particionáltam.... utána is próbáltam, de az XP tönkremegy tőle. Úgyhogy csak előtte tudom. Amúgy egy kis infó:
Ha qtparted-el particionálom, akkor meg tudom csinálni az egészet rendesen, sőt még akkoris, ha millenium alól ParMagic-al, de az XP telepítője azt írja ki (minden esetben), hogy 32222MB [Sérült!], de van amikor: 32248MB [Ismeretlen]. Mind1, hogy mit írok be particióméretnek, mindenképp ezek közül valamelyiket írja ki. Lehet akár 1GB is az a partició, akkoris 31GB-osnak ismeri fel. Csak akkor települ fel, ha nincs egy db. partició sem, hanem ő maga hoz létre egy ilyet. -
#6541 Nem, de nekem McAffee Virus Scan van. -
#6540 A vírusirtód is beszart? -
#6539 Pontosítok, mokor javíttatni próbálom azt mondja hogy az "IP cím megújítása nem sikerült" De ha beírom manuálisan az mért nem jó neki? Pedig addig is eljut hogy szolgáltató TVNetwor, de net azért még nics és ha visszarakom automatára elszáll minden nemű kommunikáció. -
#6538 Nem jön be a tűzfal konfigurációs abalaka se. El sem idul csak a hibaüzenetig. De uninstaláltam reinstall előtt és akkor is ezt csinálta mikor nem volt fenn a tűzfal. -
#6537 Integrált SP2! -
#6536 Ilyen nekem is volt, tűzfalat kiakapcsltam, oszt ment! -
#6535 Most töltök egy 10.1-es definíciót, barakom a másikra hátha találok valamit. HA nem majd ebbőé a windowsból irtózok. -
#6534 Jáááj nekem. Nagyon szétcsúszott az 1 hetes integrated SP2 cd-ről újrateleepített windowsom, segítsen már valaki:
Mikor reggel bekapcsolta a gépet eddig szokatlan módon hálózati kapcsolat ikon volt a tálcán egy felkiáltójellel és egy sárga buborékkal. Addig nem is foglalkoztam vele míg nem próbáltam meg felcsapatni internetre. Nem jött be a szolgáltató oldala se. Ekkor megnéztem és a windows a buborékra kattintva azt mondta "nem lehet kapcsolódni a hálózatra vagy korlátozva van a jozzáférés" mondom "javítás". Erre mondja hogy nem bírja letölteni az IP-címet a szolgáltatótól, beszéljek velük. Mondom hülye vagy, újraindítom a gépet, hibaüzenetek és jön a buborékkal a biztonsági központ hogy a kerio tűzfal KI van kapcsolva, a NAV2004 KI van kapcsolva. NAMONDOM BAZDMEG, restart! Ugyanez, se vírusirtó autoprotect, se tűzfal (configablak se). Hát nyomtam csökkentett módban egy víruskeresést de a 09.30-adikai adatbázissal semmi. Szarakodtam még vagy fél órát a hálózati beállításokkal, tűzfal, modemdriver újratelepítéssel, mittudomén, erre most felhúztam egy 2. windowst és láss csodát szó nélkül megy a net (még csakis a modemdrivert raktam fel).
Hát mondom jó, parancssorból lekértem az IP configot, kimásoltam, bementem a régi windowsba, beírtam mindent amit a parancssor megadott (IP, alhálózati maszk, DND-ek....) De akkor sincs net, visszarakva automatára ugyanez. És továbbra is halott a tűzfal és a vírusirtó.
Mit csinálhatnék?????? Vírus??? Faszom megáll ilyentől, minek az irtó ha kikapcsolja a vírus..... (jó hogy serial-heckelt, nem fizettem érte) -
#6533 Az SP2 frissítés előtt rajta volt az SP1?
És a partícionálást az SP2-re frissítés előtt vagy után csináltad? -
#6532 SP2 -
#6531 Van egy sejtésem esetleg....
A milyen verziójú Windows XP-d van? (konkrétan: sima-e vagy már SP1-es?) -
#6530 Sorry mindenkitől, de a kép amit feltöltöttem, az pont nem jó....azt me alol készítettem és az felismeri minden gond nélkül......még1x sorry.....
Az igazi állás ez (XP alol!):
Mik vannak felrakva? Tessék:
ollie: Ezt hogy érted?
"Muszáj formáznia lennie a vinyónak, ha át akarod méretezni a partíciókat, legalább annak a résznek, ami elekerülne a megnagyobbított partícióba." -
#6529 [már nem is azért, de BOOT particiót nem célszerű 8 GB fölé rakni, az XPd meg keresztül nyúlik]
Biosban mi van beállítva a vinyóra?
Bár XP kikerüli a biost.. lehet hogy ez a baj?
XP alá mik vannak felrakva? -
#6528 Muszáj formáznia lennie a vinyónak, ha át akarod méretezni a partíciókat, legalább annak a résznek, ami elekerülne a megnagyobbított partícióba. Amúgy meg nem hiszem, hogy az XP a rossz, ott valami más gubanc lehet. -
#6527 Már sikerült csinálnom egyet, de nem olyan, mint amire számítottam... ez mind2 winyót le akarja gyalulni és újraparticionálni... és cseberből vederbe, mert megint csak 31GB-ig formázta! Már a f***om kivan ezzel a sz***al! :) Hogyan tudnám megcsinálni, hogy ne csak 31GB-ot ismerjen fel a 160GB-os winyómból? Furcsa azért..., ha átméretezem, akkor a windows me + ntfs for win98 az problémamentesen kezeli.... azért érdekes.... csak az XP ilyen sz*r????
MÁS: A partition magic az is csak 31GB-ot ismer fel az EGÉSZ winyóból.... kép róla Hogyan tudnám megoldani azt, hogy felrakom az XP-t és utólag átméretezem a particiót úgy, hogy az az XP-t ne vágja haza....? Sorry, hogy hosszú lettem, de ez fontos! -
#6526 Még 1 kérdés: Miért van az, hogyha 3 vinyó van a gépemben, és vinyóról vinyóra akarok másolni, hibaüzi nélkül újraindítja megát a gépem? Több havernál semmi gond nincs ilyen gond... -
#6525 De ez a hibaüzi akkor jelentkezik, ha fel akarom telepíteni a játékot. Tehát esélyem sincs felrakni a gépre. -
#6524 Az egyik ismerösömnem feltettema gépére a SP2-öt és gond nélkül megy minden játék a gépén. The Sims, Fifa 2003, 2004, May Payne 2, Call of Duty, ALien vs Predator 2, Far Cry stb.
Én csak azt tudom mondanni, hogy nem a SP2-ben kell keresni a hibát ha gond van a feltelepítése után. -
#6523 Most direkt kipróbáltam a NOLF 1-et simán elindul a telepítője. Én ezzel akkor találkoztam amikor már sokféle kártevő volt a gépen azt nem tudom, hogy melyik okozza. -
#6522 Ja hogy SP2
Ha játszani akarsz MINDEN játékkal, akkor felejtsd el azt a fáking SP2-őt - valójában nem jó az semmire... -
#6521 Mind2 file összes sora rem -el kezdődik, szal nemtom mi lehet a gond! -
#6520 Ez nem igaz, mert nekem is ezt csinálja egy régi nyilvántarto progival ami win95 ös program igazából, és az nem "crackelt". Itt a 16 bit-es programkóddal van a baj. Sp2 nem szereti! -
#6519 A kérdésedben benne van a válasz is.
Ahogy írod: "sikerült megszerezned" a játékot - gondolom, ez azt jelenti, hogy internetről szereztél feltört verziót, ami nem eredeti.
Ezután autorun-al indítottad volna a játékot....
És nem sikerült....
Sőt, akkor sem sikerült volna így elindítanod, ha a crack-et is feltetted volna....
Érted már, mit rontottál el?
Lényeg, hogy a crack-el felül kell írni az eredeti indítófájlt a játék telepített mappájában és a játékot az Asztal-on lévő ikonjával kell elindítani. -
#6518 Végre sikerült megszereznem a NOLF1-et, de amikor betettem az 1-es CD-t, és elindítottam az Autorun-t, ezt a hibaüzit írta ki.
Ugyanezt írta ki akkor is, amikro a Setup.exe-t indítottam. Mi lehet a gond???? -
#6517 Azt írja, hogy akkor fordulhat ilyen elő, ha 16 bites progi wan futtatva (ezek mind nagyon régiek), az azokra hivatkozásokat ki kell szedni (vagy REM a sor elejére) a Config.nt vagy Autoexec.nt fájlból. Még előfordulhat akkor is, ha a command.com fájlból valami miatt nem az eredeti, hanem régebbi verzió van, de ennek kicsi az esélye (pl win9x és XP van egy partíción, de akkor sem valószínű). -
#6516 Nekem is volt már ilyen, itt irnak rola, de nem nagyon értem h mit akar mondani... -
#6515 De mikor kapod ezeket az üziket? -
prl sacrifice #6514 Vki segítene?
Az XP-m vmi olyasmit ír ki egyes programokra, hogy " 16 bites MS-DOS alrendszer hiba", meg hogy az NT-VDM CPU vmilyen nem várt műveletet hajtott végre...
Már találtam infot a config.nt és az autoexec.nt fájlokról, de semmilyn változatás nem segít.
Ha van 5let örömmel várom...előre is kössz. -
#6513 Jah, értem. Ezt csak akkor tudod használni, ha korábban létrehozod. Szóval ha most kéne, akkor már késő, mert a probléma előtt kellett volna létrehozni. -
#6512 najó, akkor esetleg azt megtudhatnám, hogy ez mi lenne?
-
#6511 #6508???? -
#6510 Igen.Igen. Pl.: 192.168.0.1 -
R9 #6509 Ide kell beírni?Akármilyen számot belehet írni?
-
#6508 NTFS-ben formáztam... Az XP csak 31,48GB-ot lát belőle.... partition magic is.... fdisk is.... csak a qtparted látja az egészet... azzal viszont nem particionálhatom, mert a windows telepítő akkor hibásnak veszi és megint 31,48GB-ra formázza.... FAT-ban csak max 10GB-osra tudom formázni... FAT 32-ben pedig 28GB-osra... Amúgy ha ez számít valamit: a winyóm: 160GB Samsung 8MB cache 7200RPM -
R9 #6507 azt hol lehet?