Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
próbált már valaki MS FFB kormányt ( USB-st ) XP-vel? megy-e/install mikéntje érdekelne

There\'s no replacement for displacement
Van nallam valami plus for win xp de nem akarja magat telepiteni.Probalkoztatok mar vele meg egyeltalan mi a f..sz ez??
A kikapcsolasos problema fenalt a w 2000 nel is ugy emlekszem a power optionsnal kellet valamit ki x-elni de mar meg nem mondanam hogy mit nezzetek utanna.Viruskeresö problemamra magamnak valaszolok
Nav 2002!! Halistennek müködik meg a norton utilities 2002 is.
Nav 2002!! Halistennek müködik meg a norton utilities 2002 is.#825
Még nem. Majd holnap kipróbálom.
Hali!
Van itt vki még MX300-s hangkártyával.Qrvára idegesít,
hogy minden tökéletes az XP alatt,kivéve a hangkártyámat.
Ha a proci a cd-ről olvas vagy a modem tárcsáz, az mp3
lejátszás alatt észvesztően recseg meg szaggat a hang.
Irq-t nem enged állítani,legalábbis a device manager-ben,
a multifunkciós csatoló és aureal sound device drivert
lecseréltem win2000-sre,semmi változás.
+a gép nem hajlandó kikapcsolni magát,csak áll a
"it's now safe..."képernyőnél (BE6 alaplap). APM
bekapcsolva + 3 BIOS kipróbálva.
Van itt vki még MX300-s hangkártyával.Qrvára idegesít,
hogy minden tökéletes az XP alatt,kivéve a hangkártyámat.
Ha a proci a cd-ről olvas vagy a modem tárcsáz, az mp3
lejátszás alatt észvesztően recseg meg szaggat a hang.
Irq-t nem enged állítani,legalábbis a device manager-ben,
a multifunkciós csatoló és aureal sound device drivert
lecseréltem win2000-sre,semmi változás.
+a gép nem hajlandó kikapcsolni magát,csak áll a
"it's now safe..."képernyőnél (BE6 alaplap). APM
bekapcsolva + 3 BIOS kipróbálva.
Where in the world is Windows XP?
http://grim.adventuregamer.com/wherexp/
http://grim.adventuregamer.com/wherexp/
Bilux! Kösz,én gyorsan tölteném,de csak 3-4 KB/s-al jön.Reggel lessz,mire a 65 MB lejön.De Chello, nem számít.Mégegyszer kösz.
illetve....
Nah igérem legközelebbre megtanulok írni is...😞
Nah igérem legközelebbre megtanulok írni is...😞
Iletve ami késik az nem múlik..
Hja különben meg azért mert még nincs.. 😊
De ami nem késik az nem múlik.. 😊))
De ami nem késik az nem múlik.. 😊))
NEM!!!
Úgyhogy +nyugodhatsz!
Úgyhogy +nyugodhatsz!
Milywn virus irtokat hasznaltok?norton 2001 nem megy az tuti
itt van egy működő de gyorsan tőltsd le!!!
www.newstown.dk/files/SB51.exe
www.newstown.dk/files/SB51.exe
Háát elküldeni sajna nemfogom tudni mivel marha lassú a netem....de még körül nézek hátha találok linket../működőt persze/
Új radir driver!!
http://www.maxreboot.com/download.php?op=getit&lid=60
http://www.maxreboot.com/download.php?op=getit&lid=60
Ez az INF átirás 100%ra müködik!! Én magam is igy oldottam meg, és haveromnál is igy megy!
XP alatt és det4el egyébként még egyetlen progi sem tudja buherni, egyetlen okból, mivel itt regben hiába irod át mind a 18 helyen a refresh rate értékeket, nem fog változni semmi! Az egyetlen megoldás ha eleve ugy kerülnek be a registrybe, és ezt az INF átirásával éred el.
(én elötte még ráadásnak kiirtottam minden Nvidia vonatkozo filet a rendszerböl.)
XP alatt és det4el egyébként még egyetlen progi sem tudja buherni, egyetlen okból, mivel itt regben hiába irod át mind a 18 helyen a refresh rate értékeket, nem fog változni semmi! Az egyetlen megoldás ha eleve ugy kerülnek be a registrybe, és ezt az INF átirásával éred el.
(én elötte még ráadásnak kiirtottam minden Nvidia vonatkozo filet a rendszerböl.)
Koszi a stuffot, kiprobaltam, de sajna nem rakta feljebb a frekit. Kivalasztottam hogy 100 Hz-hez a legkozelebbi frekin hajtsa a monitort (1024-ben hasznalom, ott siman kene nyomnia, 1280-ban is 89-et specifikacio szerint), ehelyett mindenhol kiszedte a valaszthato frekik kozul a 75Hz alattiakat, igy mostmar csak 75Hz-re lehet allitani.
Kiprobalom meg Borg megoldasat, remelem az bejon. Azert az eleg gaz, hogy egy ilyen monitorral szivas legyen. Bar szerintem nem a monitorral van baj, hanem az XP buzisagaival.
Kiprobalom meg Borg megoldasat, remelem az bejon. Azert az eleg gaz, hogy egy ilyen monitorral szivas legyen. Bar szerintem nem a monitorral van baj, hanem az XP buzisagaival.
Kezeli, sot installalaskor felkinalja hogy atalakitsa-e NTFS-re, vagy hagyja FAT32-nek, es arra nyomja fel az oprencert.
Az WinXP kezeli a FAT32-es Winyókat? Rackba van nem arról bootol, amiről bootol az NTFS.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Ehh az peh.. nekem még lejött...
Borg
Én is átirtam aztán többé nem ment a rendszer. Van erre megfelelő program, ami ezt megcsinálja.
Én is átirtam aztán többé nem ment a rendszer. Van erre megfelelő program, ami ezt megcsinálja.
Ha a detonator driver install elött, az nv4_disp.inf ben átirod a kártyádnak megfelelö részben a refresh rateket, hogy csak 140 maradjon mondjuk a 800x600x32 résznél, akkor ezután mindig annyin megy a monitorod. Én a fujitsi siemensemhez is igy oldottam meg, hogy pl 640ben 150en, 1024ben meg 110en menjen.
Ha átirtad a inf filet, akkor installd a detonatort, és restart után már jó is lesz.
Ha átirtad a inf filet, akkor installd a detonatort, és restart után már jó is lesz.
MZ/X: csekk mail.
Mielott valaki elkuldene a gyartohoz driverert, mar leszedtem a netrol a legujabbat, azzal se m1.
Ha mar itt vagyok, egy masik kvescson is:
Miert nem akarja az XP az Iiyama Vision Master Pro 410-es monitoromat 75 Hz-nel nagyobbon hajtani? Fel se kinal ennel nagyobb frekit lehetosegnek. Pedig 800*600-ban valami 140-et tud a monitor specifikacio szerint, es a videokartya se egy szar ISA-s Trident, hanem GF2 GTS. Valami 5let?
Miert nem akarja az XP az Iiyama Vision Master Pro 410-es monitoromat 75 Hz-nel nagyobbon hajtani? Fel se kinal ennel nagyobb frekit lehetosegnek. Pedig 800*600-ban valami 140-et tud a monitor specifikacio szerint, es a videokartya se egy szar ISA-s Trident, hanem GF2 GTS. Valami 5let?
Na, egy XP-s kerdes:
A CD iro cuccok szovegelnek a Win32 ASPI-ra, nem akarnak az XP-ssel mukodni. Felulvagom egy Win2k-s ASPI-val, akkor iras m1, viszont az XP magyaraz hogy neki az nem teccik. Mi a +oldas? Van esetleg valami letoltheto ASPI XP-re ami minden erdekeltnek megfelel?
A CD iro cuccok szovegelnek a Win32 ASPI-ra, nem akarnak az XP-ssel mukodni. Felulvagom egy Win2k-s ASPI-val, akkor iras m1, viszont az XP magyaraz hogy neki az nem teccik. Mi a +oldas? Van esetleg valami letoltheto ASPI XP-re ami minden erdekeltnek megfelel?
Helló Egmont!
Nálam nem fagynak a játékok az XP alatt,mert be kell valjam férfiasan nincsenek feltéve rá!
Erre a Win98Me-t használom.Oda is feltettem ugyanezt a drivert(vasárnap)azóta két játékkal próbálta ki a fiam (Red Factions,Spider-Man)egyikkel sem fagyott!
Nálam nem fagynak a játékok az XP alatt,mert be kell valjam férfiasan nincsenek feltéve rá!
Erre a Win98Me-t használom.Oda is feltettem ugyanezt a drivert(vasárnap)azóta két játékkal próbálta ki a fiam (Red Factions,Spider-Man)egyikkel sem fagyott!
Clone CD.v3.0.9.1 müködik.
Nagy nehezen felmaszott 😊Azert köszi.Most cd iro progit keresek ami müködik xp alatt clone cd winOncd nem, most megnezem az easy cd extractort.
És mitöl jobb mint az alap XP driver?
Helló Nark
Nagyon figyelmesen olvasd el a Read me-filét és azerint rakd fel.Tegnap raktam fel én is a 21.85 detonatort az XP-re,és nekem felmászott!!!
Nagyon figyelmesen olvasd el a Read me-filét és azerint rakd fel.Tegnap raktam fel én is a 21.85 detonatort az XP-re,és nekem felmászott!!!
Igen !!
Mivel nekem is az van... 😊)
Mivel nekem is az van... 😊)
Most szedtem le az nvidia xp drivert es az istennek se akarja felinstalni magara.Mi lehet a gond??Virus kereso nem fut meg semmi mas csak az xp megsem

Sima SB Live! valuehoz is van/jó?
http://jcmask.free.fr/fdr-sb5.1.exe
Igen jó ez a driver hozzá!!! 😊)
Működik minden!!!! 😊)))))))
Igen jó ez a driver hozzá!!! 😊)
Működik minden!!!! 😊)))))))
A connexant softmodemmel nekem is gondjaim vannak, 98 alatt tökéletesen működik, XP alatt is rendesen le tudja kérdezni, aszongya, hogy minden OK, de az istennek nem mozdul, nem akar tárcsázni. Pedig már minden tűzfalat, meg védelmet levettem róla. A driver információ szerint a Connexant csinálta a drivert, mégsem akarja az igazságot. Így ha netezek, kénytelen vagyok visszamenni 98-ba, pedig már szeretnék XP alatt is. Nincs valakinek ötlete?
MuERTe:
Ezt találtam: ftp://ftp.microsoft.com/services/whql/hcl/WinXPHCLx86.txt
Ezt találtam: ftp://ftp.microsoft.com/services/whql/hcl/WinXPHCLx86.txt
Valaki tud egy értelmes CD író programot Windows XP-hez? Mondjuk a Nerot azt felejtsük el, azzal nem tudok normálisan ISO-t írni. A legjobb lenne valami cdrwin frissítés, de ilyet nem talátam. VAlaki tud segíteni?
by kbb
by kbb
http://parallelorealms.blogspot.com
Van valahol egy hw kompatibilitási lista xp-hez?Érdekelne, hogy a yamaha 724 hangkártyámat támogatja-e.
off: Jé tényleg, vak vagyok