Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most a feladatkezelõben még van egy svchost.exe (jelenjeg 7 van összesen), mscorsvw.exe (.NET Runtime Optimization Service, Microsoft® .NET Framework).
Azért frissítettem fel a rendszert, mert a Help and Support Center-ben mióta feltelepítettem a Internet Explorer 8 a jobb oldali részletes leírásban a linkek nem müködnek (pl. Related Topics, Open...).
A frissítés nem oldotta meg a problémát, masképp engem nem zavar, csak a szépség kedvéért.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
ruffirant megy pm :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
De én elég furcsának tartom, hogy cd-rõl nem tudsz boot-olni.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A helyzetjelentés áll, mihelyst megkapom írok, csak az eredeti dobozra kell várnom az ugyanis nincs nálam
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Újrahúztam az XP-t és hagytam a frissítéseket telepíteni.
Fel akartam rakni egy tört Photoshop-ot és nem fogadja el a serialt.
Lehet a frissítés a probléma? Mondjuk egy eredetiség felismerõ vagy hasonló?
Ha igen akkor hogyan tudom törölni? A frissítésekben nem találom - azt hiszem a GENUINE ADVANTAGE lehet gond.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
köszy
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
mi lehet a gond a dvd íróval, ha mindent beolvas, viszont nem ír dvd-t? több nero ki lett próbálva :-(
köszi elõre is!
azt gondoltam, hogy hálózatról telepítem, de nem tudom mit kéne csinálni
(elsõ dolgom lesz frissíteni a biost, mert pc használat gyakorlására lesz rokonnak és majd kelhet az újratelepítés a hibák miatt)
De ha nem menne, xubuntu.hu, és ugyanez a ceremónia.
Bocs, hogy linux-szal dobálózok, de ezekbõl egyszerûbb live verziót találni.
> Most elvitték a gépet tõlem így - de lehet még visszakerül <
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Vezérlõpult ütemezett feladatoknál nézted?
Próbáld meg elindítani, ne telepíteni, és megnézni, hogy azzal esetleg rálátsz-e a vinyóra.
Ha nem, akkor max szervíz.
Szerintem meghalt a vinyód. Próbáld ki egy másik gépben, de persze ne errõl indítsd a rendszert. Akkor ki fog derülni mi van.
rausch87
Xp-ben ha megformázod a floppy-t, lehet belõle rendszerlemezt készíteni. Illetve google->boot floppy.
azért kell új rendszert raknom, mert az elõzõ megfõtt, behaltak a programok, újraindítottam és már nem volt hajlandó indulni. azt írta ki: "A Disk Read Error Occured. Press CTRL+ALT+DEL to restart"
szóval most egy helybe állok, biosba még betudok lépni de ott nemsokmindenhez értek. fontos lenne valahogy valamilyen rendszert felraknom, ugyanis a D: meghajtómon lévõ adatokra szükségem lenne hamar.
Olyan gondom akadt egy gépnél hogy indítás után után az asztalon automatikusan megnyílik a Dokumentumok mappa. A registry-ben és msconfig-ban néztem az induló programokat, ott nem látok különösebbet, illetve valahol írták hogy idézõjel között kell lenni az üres karaktert tartalmazó indítási hivatkozásoknak - azok rendben vannak.
Hozzá teszem hogy elõtte szedtem le vírusokat a géprõl. Esetleg még lehet benne valami vírus, vagy van rá valami konkrét megoldás ?
Lenne 1db p3-as gép amire szeretném feltenni ezt a tiny xp-t, viszont csak floppyról tud bootolni és csont üres a 120as és 7gbos hddje. Arra gondoltam, hogy 3-4 floppyval teszek rá ms-dost és abból telepítem parancssorból...De kellene segítség és persze minden féleképpen ezt kell rá tennem semmilyen linux nem jó ):
ezt már ugyen feltettem egy másik topikban is, de sürgõs és ezért ismételtem -sorry
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
"A telepítési információs fájl (D:\i386\DOSNET.INF) érvénytelen. Lépjen kapcsolatba a rendszergazdával. Az lenne a kérdésem, hogy mivel tudnám ezt kiküszöbölni és feltenni az XP-t?
Don\'t worry, be HOPI!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Kéne egy kis help valakitõl. Nos, szeretnék két gépet elérhetõvé tenni egymás számára. Ügye a netem jön szépen a modemre onnan a router-re és onnan el a két gépre elosztva. De a lényeg hogy a két gép közötti adatcsere miatt jó lenne ha tudnának kommunikálni egymással. Ez idáig tutin mûködött is. Valamilyen okból kifolyólag ez hirtelen csak eltûnt. Egyik nap még volt a másik nap már semmi. Hiába próbálkozom a hálózati kapcsolatoknál a varázslóval. Minden lefut ahogy eddig és újraindítást kér de semmi. Nem látják egymást. Valakinek van ötlete? Túl sokat agyaltam már ezen és tuti ott a megoldás az orrom elõtt csak annyira belemerültem hogy nem látom a fától az erdõt. Friss gondolatokkal kívülállónak biztos van jó ötlete.
A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztõprogramot. Az eszközillesztõ sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)
A dvd-írónál és a virtuális meghajtónál is ez a helyzet!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003