Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami specko progi?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Utána: #23148
Ez miert van?
Semmilyen programmal nem engedi...vagy van erre valamilyen specko progi?
Koszi
Köszi az ötletet.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Betöltési idõ nekem nem lenne lényeges, akár még lasabb is lehet mint egy átlagos oprendszer.
Pont ez a bajom, hogy van egy csomó live xp cd. Ez lett volna a kérdésem lényege, hogy vki tud-e konkrét példát mondani, hogy melyik van a legjobban lecsupaszítva, de mégis van rajta hálózati elérés? Ha az összeset ki akarom próbálni, hetekig vergõdhetek vele, ezért kérdeztem, hátha vkinek van ilyen tapasztalata.
VirtualBox-ot és Vmware-t nem ismerem. Köszi a tippet. Utánanézek, mik is ezek. (Alapból van net elérésük?)
De ezen felül van még egy csomó live xp. Vagy Ubuntu linux live része.
Megj.: A virtuális gépek lefoglalják a géped erõforrásának kb a felét! Én inkább a VirtualBox-ot vagy a Vmware-t ajánlanám (azt hiszem a Player ingyenes).
valószínûleg a virtual pc mellett fogok kikötni, bár ezt el akartam kerülni az erõforrásigénye miatt, de úgy tûnik nincs jobb alternatíva, ha internetet is akarok, márpedig azt akarok.
A kérdés az, hogy melyik xp lenne az, ami teljesen minimálisra le van csupaszítva, tehát max 1 db kis erõforrásigényes progi futna rajta, 1 db excel(2003-as) és lényeges, hogy internetkapcsolat legyen rajta, de MINDEN más felesleges bele.
Ezt futtatnám virtual pc-ként. Kérdés, hogy melyik xp teljesíti a fenti feltételeket?
De egyébként miért nem az ESETET használod,sokkal jobb!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Security-s virus rákerült a gépre. Böngészés közben néha bejön és kéri töltsem le az updatet-et, ami maga a virus. A gép amúgy stabil.
Mivel lehet eltávolitani?
Létezik mûködõképes megoldás olyan problémára, hogy cd/dvd-rõl szeretném indítani az XP-t, mint fõ operációs rendszert (tehát nem sima boot cd, backup cd, stb).
Az nem lenne probléma, ha utána használná a vinyó egy részét, mint virtuális meghajtó, tehát végülis oda írna és onnan olvasna bizonyos dolgokat, amik neki kellenek.
A lényeg, hogy a jelenleg fent lévõ XP-vel semmiféle ütközésben ne legyen. Tehát, ha bent hagyom a cd/dvd-t a meghajtóban, akkor onnan bootolna és egy alapszolgáltatásokat nyújtó oprendszert használhatnék, anélkül, hogy kárt tenne a jelenlegi oprendszerben. Ha pedig nem hagyom bent a cd/dvd-t, akkor a rendes oprendszer indulna, ami vinyón van.
Ha létezik ilyen megoldás, hol találok róla részletes install infót, egyebeket?
Ha pedig hülyeséget kérdeztem, akkor milyen megoldás lehet ezen kívül?
Elõre is köszöönm a választ, ha vki tud segíteni.
windows xp-t eredetiség crack.el megpiszkáltam, magától nem indul a gép, mikor betöltené a wint-t kiirja,h "not signal detected"-felvillan a 3 "lock" led és újraindul!!
Ha viszont boot-nál F8- és arra megyek,h "legutolsó helyes,mûködõ konfig betöltése"-akkor tökéletes mûködik és nem írja,h nem eredeti és frissít,mindent megcsinál......
elõre is köszi a segítséget
Az autorun.exe, még el lehet intézni, hogy írta exodus2 barátunk.
Azt hiszem letöltök egy direct play félét ebbõl a játékból és akkor nem lesz gond.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Letöltõttem a Medal of Honor - Airborne játékot és mikor beteszem a *.iso fájlot Daemon Tools-ba a fenti dolog tõrténik.
Nagyon sok jétékot telelpítettem, de még ilyen dologgal nem találkoztam.
Végül kiderûlt, hogy két program csinálja ezt: Autorun.exe és egy Setup.exe, az EASetup.exe nem csinál ilyent, de nem is telepíti fel a játékot.
A programok tiszták, nem vírusok, mert a Virus Total listájából egy antivírus sem jelzett.
Afelõl érdeklõdnék ,hogy be lehet e azt állítani egy programnál, hogy NE mutassa a Program Vezérlõnél? (Start menü -> Set Program Access and Default)
az okot ne kérdezzétek, de kéne ,hogy ne látszódjon ott😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Mindenki a saját kárán tanul.
Amit én megfigyeltem az akkor van ha több ablak van felnyítva (vagy TA😎.
Az SP3 nem azért nem telelpítettem fel, hogy attól tartanék, hogy összeomolna a rendszer, hanem más okból.
Vajon miért? Ne aggódj nem fog összeomlani az xp-d,ha mégis,akkor mint mondtam ott más gond van.De hidd el hogy az kell!Amúgy a Mozilla egyáltalán nem fogyaszt több memóriát!Nézz be a windows feladatkezelõbe,ott látod a futó folyamatokat,ha olyan 40 körûl van,na látod ez a baj,nem a Mozilla!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Megsugom, hogy fel van telepítve a Mozilla Firefox is, csak mintha több memoriát enne, mint az Internet Explorer. Ezért használok inkább Internet Explorer-t.
Nálad valami más miatt nem stabil a rendszer!
De ahogy gondolod,akkor ne ragd fel!
Csak magánvélemény!
Egy kis idézet a nibiru.hu oldalról
A teljes anyagot ott elolvashatod!
Az Internet Explorer
Általánosságban az Internet Explorerrõl
Rövid leszek: az Internet Explorert nem ajánlom. Bár rengeteget változott az utóbbi idõben, és a nyolcas verzióra egészen jól használható böngészõ lett belõle, az Internet Explorer mind a mai napig messze a leglassabb böngészõ az összes létezõ böngészõhöz képest, mindegy melyik verzióját nézem. Sõt, nem csak a leglassabb, de biztonságilag is a legsebezhetõbb. Ez a böngészõ és a hozzá valamilyen módon kapcsolódó Microsoft programok (Outlook Express, Media Player, MSN Messenger, stb) felelõsek a számítógépre kerülõ kártevõk több mint 95 százalékáért! A hatos verzió, ami már akkor elavult volt, amikor a Microsoft kijött vele, biztonsági szempontból egyenesen egy átok volt a gépen! Ez az oka annak, hogy én magam már régesrég nem használok IE-t.
A böngészõ biztonsága is rengeteget javult az utóbbi években, de az Active Sripting és az ActiveX benne maradt, mint a sebezhetõségének legfõbb okai. Ennél viszont sokkal nagyobb baj, hogy a Microsoft finoman szólva sosem igyekezett túlságosan, hogy kijavítsa az Internet Explorer hibáit. Mig az Opera csapata azonnal reagál, és a Mozilláék is gyorsan összekapják magukat az esetlegesen kiderülõ biztonsági rések kapcsán, a Microsoft nem sieti el a dolgot. Sõt, eddig minden verzióban akadtak olyan hibák is szép számmal, melyeket egyszerûen nem javítottak ki, és kész.
Az Internet Explorer tudását látva amúgy sem világos elõttem, hogy mi ösztönözhetne bárkit is, aki már áttért egy alternatív böngészõre, hogy visszatérjen a Microsoft Internet Explorerhez. Különösen ha a biztonságot vesszük górcsõ alá.
Ha mágis az IE8 a ludas, szerintem térj át másik böngészõre.
Mikor lesz kedvem leszedem az IE8 megint és kivancsi leszek, hogy ha megint leblokkol azoknál az oldalalknál.
Tényleg, hogy ha leszedem az IE8, akkor helyrejon a lent említett próbléma.
(Biztosra túdom, hogy az SP3 nekem nem lenne jó.)