Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok!
ilyen heylzetben vagyok: xp corp hun, 1 hete cseréltem alatta hd-t, ghost tükrözéssel, majd videókártyát, majd hangkártyát. úgy tûnik, hogy a hd csere óta van ez a probléma: késleltetett írás mûveleti hibák, többek között $mft. futtassa a chkdsk-et ami nem fut le, sem indításkor, sem máskor. ezt csak az xp particióval csinálja. fixit utils-el futattam hibakeresést és recovery-t de nem javítja ki a hibákat. amiért aggódom az a 80g-nyi adat a gépen. szerintetek elég az xp-t újratelepíteni?
ilyen heylzetben vagyok: xp corp hun, 1 hete cseréltem alatta hd-t, ghost tükrözéssel, majd videókártyát, majd hangkártyát. úgy tûnik, hogy a hd csere óta van ez a probléma: késleltetett írás mûveleti hibák, többek között $mft. futtassa a chkdsk-et ami nem fut le, sem indításkor, sem máskor. ezt csak az xp particióval csinálja. fixit utils-el futattam hibakeresést és recovery-t de nem javítja ki a hibákat. amiért aggódom az a 80g-nyi adat a gépen. szerintetek elég az xp-t újratelepíteni?
scriptblocking ON, NAV2002+NPF2002
Ha az IE-ben egy link új ablakban nyílik meg, lefagy az IE. Újratelepítéssel frissítettem az XP-t, de a probléma továbbra is fenáll. Elõzõleg egy BS player és egy PopUp Killer nevû programot telepítettem. Mit csináljak?
Köszi.
Köszi.
Sajna öcsém nem érteni angol rendesen és neki kell. Én mindig is angolt használtam, mielõtt õ nem ült a gép elé. Most lesz gépcsere és újrainstallom a cuccokat, de azt hiszem inkább a stabilitás...majd tanul öcskös angolul.
Lenne egy kérdésem. Letöltöttem Microsoft Hotix-rõl az összes patchet, updatet stb. Win XP Hun-hoz. Nos. Amelyik kategóriában nincs HUN frissités ott tegyem fel az ENU (Angol) verziót? (Ha felmegy.) Nem lesz gond?
A kerdesem : EZ OROKRE IGY MARAD VAGY A WINDOWS UJRARAKASA SEGIT ???
Ha letiltom az ACPI-t a BIOS-ban akkor lefagy a betoltesnel miutan a feher csik vegigert a kepernyon... (ACPI-val nem fagy le) !
Ugy latszik nem tudok vele mit kezdeni...
Most mar csak az lenne a kerdesem, hogy ez most a windows hibaja, vagy valami hardwer gond van ??? (egyik naprol a masikra jelenkezett)
Egy Windows ujratelepites megoldja vajon a problemat ???
Ugy latszik nem tudok vele mit kezdeni...
Most mar csak az lenne a kerdesem, hogy ez most a windows hibaja, vagy valami hardwer gond van ??? (egyik naprol a masikra jelenkezett)
Egy Windows ujratelepites megoldja vajon a problemat ???
HA AT-s van, azt tudod megoldani, hogy megálljon, és ne induljon újra. Valahol az energiabeállításoknál le kell állítani az APM-et, asszem. Vagy valami ilyesmi.
Acorp 6via85p alaplap van.
Az ACPI hoz nem nyultam, a windowsban nekem nincs is olyan opcio ahol lehetne allitan ilyesmit, a BIOS-ban engedelyezve van.
Sima AT hazam van.
Az ACPI hoz nem nyultam, a windowsban nekem nincs is olyan opcio ahol lehetne allitan ilyesmit, a BIOS-ban engedelyezve van.
Sima AT hazam van.
1-ső kérdést már 100x tárgyalták itt. kérdés, milyen lap, ACPI be van -e kapcsolva, stb, stb
Hi !
2 problemam van az XP vel (ezek nem tul regiek, az xp 2 honapja megy)
1. problema : nem mukodik normalisan a leallitas. A gep ahelyett, hogy leallna, kikapcsolja a winyot aztan rogton ujraindul...
2. a control panelbol eltunt az administrativ tools mappa, azaz nem tunt el de teljesen ures.
segitsetek!
2 problemam van az XP vel (ezek nem tul regiek, az xp 2 honapja megy)
1. problema : nem mukodik normalisan a leallitas. A gep ahelyett, hogy leallna, kikapcsolja a winyot aztan rogton ujraindul...
2. a control panelbol eltunt az administrativ tools mappa, azaz nem tunt el de teljesen ures.
segitsetek!
Pheel-nek igaza van!
Egyébként talán SZÜV!?
Egyébként talán SZÜV!?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Tud valaki olyan megbízható céget, ahol Windows és Office XP tanfolyamokat szerveznek? Ha igen a válaszokat a [email protected] címre írjátok! Köszi!
hol kell felteni a netmeetinget-, magyarul kéne amugy probaltam azt csinálni amit a haverom mond de nekem nem volt ott😊
Törölt felhasználó
köszönöm mindkettőtöknek!
Vezérlőpult-Felügyeleti eszközök-Számítógép kezelés-Lemezkezelés-Jobbklikk azon amit meg akarsz változtatni
Pheel ez a magyar!
Pheel ez a magyar!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Control panel-Administrative Tools-Computer management-Disk management-Change drive letter
Vagy valami ilyen. Fejből írtam.
Vagy valami ilyen. Fejből írtam.
Törölt felhasználó
helló mindenki! az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom win. xp home (hu)-ban a merevlemezem (több van)helyének betűjelét megváltoztatni(nem 'd' hanem akár 'x' v. 'y')? előre is kösz!
Tud-e valaki olyan programot küldeni, ami azt teszi lehetővé, hogy egy DEMÓ programhoz amihez regisztrációss kulcss kellen, a programot átfutatva rajt, generál egy müködő regisztrált programot.
Hogyan lehet az XP-ben a tálca értesítési területénél a testreszabásoknál megjelenő régebbi elemekben lévő ikonokat eltávolítani?
Nekem már több mint 20 van.
A kitörölt programok ikonjai is szerepelnek ebben a csoportban, és egy idő után zavaróak lehetnek.
A választ előre is köszönöm.
Nekem már több mint 20 van.
A kitörölt programok ikonjai is szerepelnek ebben a csoportban, és egy idő után zavaróak lehetnek.
A választ előre is köszönöm.
Na ha csak az utolsot nem tudod törölni amit néztél akkor kurva egyszerü, megnézel valami mást és egyböl nem az az utolso, magyarul tudod törölni...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Nem tudom nálatok van e az a jelenség, hogy az XP nem enged bizonyos könyvtárakat törölni, vagy átnevezni amig ujra nem inditom a gépet, mert engem ez a hülyeség halálra idegesít.
Arra már rájöttem, hogy ha egy programmal (pl képnézegető stb) böngészek a könyvtárak között, akkor a legutoljára használt könyvtár irásvédett lesz, de ez igy marad akkor is, ha az adott programot bezárom. Ilyenkor az ujra inditás segit, egyébként nem engedi modositani a könyvtárat, folyton kiirja, hogy nem törlhető, mert egy másik program vagy személy használja, holott már rég nem fut semmilyen program.
Meg lehet valahogy oldani hogy ne legyen ez?
Arra már rájöttem, hogy ha egy programmal (pl képnézegető stb) böngészek a könyvtárak között, akkor a legutoljára használt könyvtár irásvédett lesz, de ez igy marad akkor is, ha az adott programot bezárom. Ilyenkor az ujra inditás segit, egyébként nem engedi modositani a könyvtárat, folyton kiirja, hogy nem törlhető, mert egy másik program vagy személy használja, holott már rég nem fut semmilyen program.
Meg lehet valahogy oldani hogy ne legyen ez?
Page file probléma.
Tipikusan akkor jön elő, ha videokártya, alaplap vagy ilyesmi változik a gépben.
Megoldása, tedd át system managedre a swap filet, indits ujra. A hiba meg fog szünni (nekem legalábbis ez segitett). Ezután már lehet játszani ujra a swap beálltásokkal.
Tipikusan akkor jön elő, ha videokártya, alaplap vagy ilyesmi változik a gépben.
Megoldása, tedd át system managedre a swap filet, indits ujra. A hiba meg fog szünni (nekem legalábbis ez segitett). Ezután már lehet játszani ujra a swap beálltásokkal.
Sziasztok
Keresek egy win xp home angol verziot.
Ha valaki tud segiteni, akkor kerem irjon egy e-mailt es megbeszeljuk.
Koszonom szepen.
Keresek egy win xp home angol verziot.
Ha valaki tud segiteni, akkor kerem irjon egy e-mailt es megbeszeljuk.
Koszonom szepen.
Na bazz!!! Reggel bejövök az irodámba, bekapcsolom a gépet, és EGYIK CD-t sem látja a gép!! Se az olvasót (ASUS S500), sem pedig az irót (LG-8160b).
A hardvereszközök között ott van, de azt mondja, hogy nem tudja betölteni hozzájuk a drivereket!
Most mi a faszt csináljak? Ja! Amúgy XP HOME edition!
A hardvereszközök között ott van, de azt mondja, hogy nem tudja betölteni hozzájuk a drivereket!
Most mi a faszt csináljak? Ja! Amúgy XP HOME edition!
Csak angolt használj...A live oldalárol le tudod tölteni a drivert xp-hez és menni fog...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
A magyar verzió az angol buherált változata. Minél többet buherálnak valamit, annál rosszabb. Szerinted? 😊
Igen.
Szerintetek az angol xp jobb mint a magyar? Konkrétan driverügyilek kérdezem mert sem a live! sem a mostani philips hangkártyán nem műxik jól.-magyar verzióm van.
Részletesebben : Alaplapom tehát a K7T Turbo, Grafkártya a Hercules 4000XT, Proci: AMD Athlon Thunderbird 1,4Ghz, 256 Ram, Hard: Maxtor 40Giga. Tényleg segítene a Bios frissítése? Tudtok segíteni?
Nekem 2001. 08. 30-a ota (az AIDA tanulsaga szerint) szinten K7T Turbo alaplapon gond nelkul fut az XP. Esetleg proci, vagy memoria hiba nem lehet??
Script error nekem is volt, szerintem az IE6-ból hiányzó és utólag feltett JVM miatt van. Disable-enable nemtom. Mióta F-Prot-ra váltottam, megszűntek az ilyen hibák 😊
Nagy gondom lenne. Kb. két hónapja használom a Win XP egyetemi verzióját, és azóta kb. kétnaponta formatálnom kell. A helyzet ugyanis az, hogy amiután installálom az Op. rendszert két nap következtében összeomlik. Játtszani max. 5 percig tudok, pedig a paraméterek egyesek szerint jók. MSI K7T Turbo, Hercules 4000Xt graf. kártya, 256 Ram. A grafikus kártya driverre gyanakodtam, de letöltöttem hozzá minden létező verziót a helyzet VÁLTOZALAN. Két nap után semmiből semmi behozza az XP logót, egy pillanatig kék halál persze el sem tudom olvasni mit ír, és kezdi a felfutást előlről. Vagy a Bios nem lenne kompatibilis. Ha tudtok kérlek segítsetek.
Alapból tudnia kellene...
a mellesleg.hu-ról le lehet tölteni egy francia codecpack-ot, abban szinte minden benne van ami a DivX5 elött megjelent és kellhet.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Sziasztok! Egy olyan kérdésem volna, hogy az xp-hez woodo3 open gl-t hol találnék, Kérem segítsetek! kösz