Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Aki nem dolgozik, ne is egyék! Akinek nem inge ...
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
pl.: 1 winchester = 1 partició a OS és 1 a az elmentett adatok számára
mivel 2 winchesterje van és 2 OS akar használni ezért csak erre gondoltam
<#shakehead>#shakehead>
Kedves Bence! Elõször is nem vagyok hülye, tudom, hogy más fájrendszert használ a windows ezért ntfs-re csináltam az ubuntu lemezkezelõjével, de ez a sikertelen windows telepítés után történt és nem elõtte. tudom, hogy biosban kell állítani, hogy melyik vinyóról bootoljon elõször, eddig is így csináltam. Egy héten egyszer van szükségem windowsra, ezért nem fogom az adatokkal teli ubuntut letörölni.
A másik hogy valamelyik vinyóra feltelepíted az XP-t és utána az ubuntut egy másik partícióra vagy merevlemezre. Ezután már mindig az adott vinyóról fog bootolni, de a bootolás közben rákérdez, hogy melyik oprendszert kívánod betölteni. Vannak más forrásból származó boot manager progik is, de ha nem konyítassz hozzá, elég lesz Neked az Ubuntu választója is. Tudja ezt az XP is, csak már nem vágom, hogy Ubuntu után feltelepített XP képes-e a boot manager szerepét betölteni. Jó lenne tudni, hogy az Ubuntus vinyódon van-e valami fontos adat. Ha nincs célszerû lenne XP-t telepíteni elõször, aztán Ubuntut. Ezzel csak az a baj, hogyha ennyire nem vágod a témát problémába fogsz ütközni ha azt a vinyót kiveszed vmiért vagy behal amirõl bootol a rendszer. Ugyanis a sorrend a következõ a teljesség igénye nélkül:
A BIOS-ba beállítás szerint kiválasztható a bootolásra szánt vinyó amirõl betöltõdik, majd a vinyón kiválasztott elsõdleges partíciók közül az aktív, majd az aktívról elindul a boot manager, majd a kiválasztásnak megfelelõen elindul az az oprendszer arról az egyébként tetszõleges helyû partícióról ahova hivatkozik a bootmanager. Értelem szerûen ez elég sok variációra ad lehetõséget, hiszen egy vinyón (XP alatt) 4 elsõdleges partíció is lehet és kikapcs elõtt állítgathatod, hogy melyik legyen az aktív, így több boot managert is használhatsz.
Lefényképeztem.
http://i42.tinypic.com/11aei9v.jpg itt megnyomtam az L billentyût
http://i44.tinypic.com/123mzb8.jpg
Próbáltam úgy is, hogy NTFS-re formáztam az ubuntu lemezkezelõjével azt a vinyót de úgy sem volt jó.
Segítséget szeretnék kérni windows xp telepítéssel kapcsolatban.
A gépemben van 2db winchester, az egyiken ubuntu van a másikon windows xp volt, de hibás verzió volt, nem lehetett aktiválni 8ezt többen is jelezték). Újra akartam telepíteni, elindítottam a telepítõt, kiválasztottam a vinyó majd jött egy hibaüzenet. Pontosan nem tudom leírni mi volt az a lényege, hogy nem megfelelõ a fájlrendszer a windowsnak, töröljem és formázzam le. Az utasítások szerint ezt megcsináltam, de akkor se volt megfelelõ. A vinyó rendben van mert másik operációs rendszert tudtam rá telepíteni.
Elõre is köszönöm!
Lehúzod táp/adat kábelt, indítod.
Leállítod, kábelek vissza és bekapcsolod.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Egyszerûen nem ismeri fel a cd meghajtót az xp :/ Most jött elõ a probléma és nem tudom mi a baja. Eszközkezelõben egy felkiáltó jelet mutat sárga alapon, driver frissítése sikertelen, letiltom, engedélyezem és még mindig nem jó 😞
Ha tudjátok mit kéne csinálni és el is mondjátok, nagyon megköszönném !
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Kapcsold be a gépet és a Boot menüt hívd elõ, F8. Ha benn vagy a Boot menüben mégegyszer nyomj F8-at. További windows indítási módokat fogsz látni. Nézd meg, és láthatod majd, hogy a rendszeradminisztrátori jelszó üres (többnyire az). Majd indítsd el a windowsot biztonsági módban, és amikor megjelenik a bejelnetkezõ ablak, válaszd a rendszeradminisztrátort és már bent is vagy, jelszó nélkül! Innetõl kezve azt módosítasz amit akarsz.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Te ez a Kaspersky nem régi egy kicsit? Van már 9-es verzió számú is. Meg a Kaspersky-nek van egy Kaspersky Virus Removal Tool nevû verziója is.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Van valamilyen módszer arra, hogy az adminisztrátor jelszavát letöröljem XP-n, ha én limitált felhasználóként vagyok bejelentkezve?
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/kaspersky-anti-virus-v7-0--magyar--LN5.html
Vagy esetleg a megbízható Avast, én is ezt használom:
http://php3.videa.t-online.hu/szoftver/avast!_home_edition_v5.0507__magyar_.html
Választhatsz. <#vigyor2>#vigyor2>
http://www.myspace.com/soundmixerzmusic http://www.youtube.com/user/soundmixerzproject
Esetleg próbálkozz ezzel is.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Én egy ismerõs gépérõl szedtem le ezt a vírust. Elõször is a Malwarebytes Antimalware-t futattam persze internet kapcsolat nélkül. Majd ezután internetkapcsolattal ismét a Mbam-ot. Ezek után az Avast5-öt felraktam, frissítés után teljes keresés. Majd egy boot keresés. Sikerült minden részét eltávolítani. Ja és mondtam neki, hogy az Internet Explorer-t felejtse el.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
23137<#nezze>#nezze>
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!