Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A partition magic-nek van olyan vrziója ami egyeáltalán nem kompatibilis egyik XP-vel sem...nézdd meg hogy támogatja-e?különben le fog fagyni mindig
Én csak egyet szeretnék...A minap bögésztem a gépem...és állítgatni akartam...rendszergazdaként...Parancssorba beütöttem....a net users sort,s lám mit látok...két név is fel van tüntetve,mint rendszergazda..??????nagy kérdõjel,hogy kerülhetett be egyeredeti Xp telepítse során a két név...Microsft a telepítésnél már eredetileg besuvasztotta?????Nem tudom leszedni sem õket...elszomorít,hogy drága pénzt kiadtam egy OP.rendszerért és rajtam kívül még más is renszergazda jogokkal van felruházva...A TUDTOMON KÍVÛL!!!!!!! Hogy is van ez...A képviselet sem tudott semmilyen megnyugtató választ adni,vagyis hozzá sem tudtak szólni:-((...ez felháborító..tud valaki nekem segíteni?
Mond meg neki, hogy kap egy hatalmas nyakast ha megteszi!Nálam mindig bejön 😄DD
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Hmm önállósította magát a Windózom..: közli velem reggel, hogy 30mp en belül ujraindítja magát, addig zárjak be mindent. Ez miért?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nem árt, ha van otthon egy ilyen.
Talalkozott mar valaki ilyennel? Az a gondom hogy xp alatt(angol) hujen(gy.k. hulyen) jelennek meg a programokban a magyar, szlovak meg mindenfele ekezetes betuk. Letezik ehhez valami patch vagy at kell valamit allitani hogy rendesen megjelenjenek a karakterek?
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
huha, honnan jottel ra hogy a huje az hulye?
Az a gondom hogy xp alatt(angol) hujen jelennek meg a programokban a magyar, szlovak meg mindenfele ekezetes betuk. Letezik ehhez valami patch vagy at kell valamit allitani hogy rendesen megjelenjenek a karakterek?
Ez mit takar?
Sziasztok. Honnan tudnam letölteni a
Win XP magyar verziót
Köszi
Win XP magyar verziót
Köszi

Ok kösz!
csak volt egy gép, amire egy lama user elállitotta a jelszót, és most nem tud bemenni, mert nem tudja mire😊 Azt hivott hogy oldjam meg anélkül hogy szétbarmolnám a windozát, mert fontos adatok vannak benne...
csak volt egy gép, amire egy lama user elállitotta a jelszót, és most nem tud bemenni, mert nem tudja mire😊 Azt hivott hogy oldjam meg anélkül hogy szétbarmolnám a windozát, mert fontos adatok vannak benne...
Egy rendes oprendszer úgy tárolja a jelszavakat, hogy azok nem visszafejthetõek, azaz ha tudod a jelszót, akkor azt beadva a rendszer ugyanazzal az algoritmussal elkódolja azt, mint ahogyan az eredeti jelszó el van kódolva és tárolva, összehasonlítja a kettõt és beenged vagy sem. Tehát az eredeti kódot nem kaphatod vissza, mert azt nem tárolja a rendszer és az elkódolt változatból nem visszafejthetõ. (MD5, hash-képzés, veszteséges tömörítés, stb) Szerintem a MS WinNT széria is így tárolja. Szóval törni lehet, kiolvasni nem.
Hát, DCm az nincs...
De egyátalán létezik olyan program, ami meg tudja mutatni a jelszót? nem kell hogy átirja, vagy feltörje stb.
Minél kevésbé brutális annál jobb, csak irja ki mi a jelszó aztán kész...
De egyátalán létezik olyan program, ami meg tudja mutatni a jelszót? nem kell hogy átirja, vagy feltörje stb.
Minél kevésbé brutális annál jobb, csak irja ki mi a jelszó aztán kész...
Szerintem a DC -n keress rá a "password" -re. Rengeteg progit lehoz, lehet válogatni. Nem tudom neked melyik lenne a legmegfelelõbb.
Tud valaki egy progit, amivel akármilyen user alól ki lehet halászni egy XPnek az admin passwordját? (tehát nem rendszergazdaként bejelentkezve)
Találtam ilyen linuxbootdisk, meg johntheripper, de egyrészt ezeket virusnak ismeri fel az irtó, másrészt nem túl szelid megoldások...😊
Találtam ilyen linuxbootdisk, meg johntheripper, de egyrészt ezeket virusnak ismeri fel az irtó, másrészt nem túl szelid megoldások...😊
Hogy lehet +oldani hogy a haloban levo gep is tudjon netezni ezen keresztul?Azon win98-van.Az Xp nem ment fel ra. 33% -nal megalt a telepites.Mitol lehet?
amse
amse
Rendszerprogi.
Valaki nézze már meg, hogy van -e lsass.exe file a Windows\system32 könyvtárba.
Nekem ugyanis éppen most akarja "kikönyörögni" magát a hálóra.
Az érdekel, hogy ez rendszer file, vagy valami trójai ?
Nekem ugyanis éppen most akarja "kikönyörögni" magát a hálóra.
Az érdekel, hogy ez rendszer file, vagy valami trójai ?
ehh, már megint elrontottam, szal':
Ha jól emléxem a WinOC-n S3nki csinált hozzá pár magyar vonatkozású komponenst, ott keresgélj.
Ha jól emléxem a WinOC-n S3nki csinált hozzá pár magyar vonatkozású komponenst, ott keresgélj.
THX. Pedig a google tökjó lett volna. Csak azokat a dolgokat lehet beilleszteni, amiket felajánl az Add Component-ben?
Nah, megnéztem, kb. 20 MB romot fogyaszt 😊
Google: nem tudom, a régiben volt, a final-ban nem találom.
Google: nem tudom, a régiben volt, a final-ban nem találom.
Nem tudom mennyit eszik, azt hallottam sokat, nekem nem sokat volt fenn, mert a 14"-os moncsin sok helyet elvesz 😄
Szépnek szép, de sok gyakorlati haszna nincsen. A HWSW-n volt szó a winBAR-ról, azt tudom ajánlani, kicsi helyet vesz el, és nem is a fogyasztása is szinte 0.
Szépnek szép, de sok gyakorlati haszna nincsen. A HWSW-n volt szó a winBAR-ról, azt tudom ajánlani, kicsi helyet vesz el, és nem is a fogyasztása is szinte 0.
ja egyébként már mûködik... köszönöm a segítséget. A HWSW fórumon láttam a desktopodat és nagyon megtetszett.
köszi a témákat. Egyébként a gépet mennyire fogja vissza. Mennyi RAMot eszik? Lehet érezni egyáltalán?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnék Dashboard-ot használni az asztalon. Kell valami program hozzá vagy alapból benne van az XP-ben csak én vagyok béna,hogy nem tudom hogy kell.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
Feltettem megint a wmp9-et és állandóan hibajelzés miatt kilép!!!
Nem lehet uninstallni, vissza 8-asra?
Elõre is köszi!
Lenne egy kérdésem!
Feltettem megint a wmp9-et és állandóan hibajelzés miatt kilép!!!
Nem lehet uninstallni, vissza 8-asra?
Elõre is köszi!
Koszi!
Valahogy nem volt kedvem vegigolvasni 2600 uzenetet foleg hogy nem is tudtam hogy volt e rola szo mert ez nem xp-hez tartozik hanem az explorer-re.
mar toltom is
Valahogy nem volt kedvem vegigolvasni 2600 uzenetet foleg hogy nem is tudtam hogy volt e rola szo mert ez nem xp-hez tartozik hanem az explorer-re.
mar toltom is
Nehanyszor leirtuk már itt és máshol is, szal nem ártana ha vennéd a fáradtságot és olvasnál.
Amúgy itt fentvan az egyebeknél az ms-jav-x86, ezt kell feltelepitsd.
Amúgy itt fentvan az egyebeknél az ms-jav-x86, ezt kell feltelepitsd.
Hello!
Kerdes:Felraktam az Xp-t es most nem tudom megnyitni a java-s weboldalakat?Milyen progit rakjak fel amit tud hasznalni az explorer?Vagy honnan toltsek le hozza valamit?56k-s modemem van es a windows update kicsit sokaig tartana.
Thx
amse
Kerdes:Felraktam az Xp-t es most nem tudom megnyitni a java-s weboldalakat?Milyen progit rakjak fel amit tud hasznalni az explorer?Vagy honnan toltsek le hozza valamit?56k-s modemem van es a windows update kicsit sokaig tartana.
Thx
amse
Inkább használd ezt.
Pl. DC