Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel meg is szünik a másolási problémád is. Konkrétumot azért nem tudok írni, mert nem ismerem a rendszered.
TheZsenyka , bízom szakértõi tudásodban , opengl témában ..
inditanám a game-t de azt irja az xp hogy most nem..és vmi
opengl susytem-et nem talál...
üdv
( a file másolás nem javult azóta sem , csak 1 bizonyosat nem másol )
a kábelezés jó.esetleg a directX 9 nem zavarhat be ?
98-ra lett rátéve az xp - kb 4 hete és most 2x történt meg az eset ( tehát nem mindig de bizonyos file-nél rendszeresen )
tudja valaki a választ arra , hogy miért van az hogy cd-rõl kb 3 megás file-t nem tud átmásolni( hibás file üzenettel) a gépre ( XP ) míg ua-t ( 98 SE) minden gond nélkül..
üdv!
Kattints a hálózati kapcsolatra, ott a 'TCP/IP'-re majd 'tulajdonságok' aztán 'A következõ IP cím használata':
192.168.0.1
almaszk: 255.255.0.0
A rivatuner az nem nvidia kártyákhoz van?
Tedd vissz a kártyához kapott drivert, ha mükszik rendesen és tudod állítani a fényerõt akkor használd azt.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Kérdésem akövi: felraktam xp-re az uj 3.7es ctalystot, 9800as kártyám van, viszont a monitorom kcsit idõsebb már, így sõtét alapból, més már nem iks n agyo lehet huzni rajta a saját gombjaival
ezért eddig mindig desktop-n állítottam a fényerõn, és szépen muzsikált
ez elõtt nvidiám volt, nem volt gondom vele, ment normálisan játék alatt is a nagyobb fényerõ
viszont ezzel az új ati kártyával nbem akar, pontosítva ha nem fullscreene alkalmazásoka futtatok megy, de ha egy gammát elindítok akor visszavált az alap sötét alapárnyalatra, és alig látok valamit..
van egy rivatuner-m fent, azt halottam azzal lehet ilyet állítani, de nem mûxik noprmálisan, és ennek ellnére hogy ott be van állítva visszavált
mi lehet agond?
a gondom az lenne h csak 2 es fel perc mulva tudok xp alol netre csatlakozni addig nem engedi a rendszer olyan alkalmazasok futattasat amiknek a netre kell menni (pl FTP-zo progi , explorer stb...) 1x mar sikerult megcsinalni de mar nem tudom hogyan vki segitsen pls.
ja es ha leszedem a halokartyat mert dsl-em van akkor minden rendben
De hogy hol kapcsoltam le az már rejtély marad.
1608: Unable to create InstallDriver instance,
Return code:.....
ez a hiba üzenet jön ki nem tudja valaki mért?
The World is Yours
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Új biztonsági rés az NT alapú windowsokon! patch itt: http://support.microsoft.com/?kbid=824146
Bazinga!
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1010422929
Keresd az utolsó pár beírásom
Elkapkodtad azt a reinstallt. XP mellé simán feltolod a 2000-et. Mielõtt elkezded a telepintést, lemented ezt a két fájlt az XP partíciójáról:
"Ntdetect.com" és "Ntldr"
Mikor felsurrant a 2000 (totál kész és már egyszer bebútoltál róla) fogod és visszamásolod a két fájlt a helyére (a 2000 két hasonló fájlját felülírod). Magyarázat: az XP Ntldr-je simán betölti a 2000-et, fordítva viszont nem megy.
nos, vettem egy radeon 9800as oem kártyát, 1giga rammal, p4 2,4es procival felrkatam az xp-t, rivetuner és catalyst 3,7et
és akövi gondjaim vannak:
nemtom állítani a frekvenciát rive tunerrel sem, felbpontás tudok állitani job likk desktop-l, de ott se tudom beálítani a frekvenciát, vagyis beállítom mondjuk 100-ra, de csak 60-on hajlandó menni a moncsi
ha játékot elindítok, képernyõváltásnál simán visszadob kérdés nélkül desktop-ra stb
mi lehet a gond?
fent van az winxp sp1, magyar winfosxp-l
vidkártya vagy mi lehet a baj?
egyszer már siekrült elõhívnom egy progit hogy menjen, de mondjuk a 10ik indítás és visszadobás után indult el, csak 60hz-n
Recovery konzolról nem hallottál még? A fixbmr és fixboot általában megoldja az ilyen gondokat.
Tehát van egy Xgigás winyód, csinálsz rajta egy 1-5GB-os FAT32 particiót, arra felteszed a 98-at.
Ha ez kész, bebootolsz az XP-s CD-rõl, és azzal megpartícionálod a maradék területet, vagy ismét lecsapsz egy kb 5GB-os részt az XP-nak NTFS-re. De az is felmegy FAT32 is, ahogy akarod.
A LÉNYEG, HOGY MINDENKÉPP A 98-CAL KELL KEZDENI, KÜLÖNBEN NEM LESZ JÓ AZ EGÉSZ!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Met!
dobáld le a vinyót 8-szor, meg rúgjál bele fémbetétessel egy párat! Win2000 lejön róla szerintem 😊
Felraktam az XP-t. Azt nyomtam neki, hogy formázzon és konvertáljon NTFS-re (a c-t). De mégis rajta maradt a 2000.
Amikor bekapcsolom a gépet boot menü fogad, hogy tudom kivakarni alóla a 2000-et?
A c-n van mind a kettõ.
Az a problémám, hogy Internet kapcsolatban, kb 5 perc után ezt az üzenetet kapom.
Rendszer leállás, a leállást az NT AUTHORITY/SYSTEM KEZDEMÉNYEZTE.
A Windowsnak újra kell indulnia, mert a következõ szolgáltatás váratlanul befejezõdött.
Távoli eljárás hivás(RPC)
És a gép 1gy perc elteltével kikapcsol, és újra indul, de Internet kapcsolatban mindig ugyan ezt csinálja.
Segítsetek.
Ha lehet küldj e-mailt az gyorsan lejön. [email protected]
amikor windowst indítom, a windows "üdvözlõ" képernyõig nem jeolenik meg semmi a monitoromon (Belinea 17" lcd) csak kiír valami ilyesmit (alig látom mert kb 3sec-enként villan fel) 1280*1024 és 59.9 Hz. Namármost: a monitornak ezt bírnia kéne. A windows (winxp sp1 hun) viszont rendesen fut.
Ez a gond azután jelentkezett, hogy beraktam egy sb live 5.1-et (nem biztos hogy köze van hozzá) a hang a szól rendesen: az integrált hangot le is tiltottam a biosban és a windowsba. Kipróbáltam hogyha kiveszem a kártyát akkor is ezt csinálja-e de akkor is csinálta.
Amiket én próbáltam:
Ati catalist 3.6-ot lecseréltem 3.7-re.
Alaplap driver fentvan
Directx 9.0b
Ja és a gépem:
Amd Athlon Xp 2500+
Abit NF7
2*256 400mhz-s ram
maxtor 80 Gbyte 7200rpm
sb live 5.1
3dmark03: 4625
3dmark02se:11801
Nagyon kéne a segítség, teljesen el vagyok keseredve. A gép még csak pár napos.