25353
Whistler - Windows XP
  • Inopier
    köszönöm, sikerült lelőnöm, bízom benne többet már tényleg nem látom :)
    köszi még egyszer (az örül fázis bekapcsol)
  • tomo
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=979813350 #1063 es hozzaszolastol
  • tomo
    uzenetkuldo szolgalatas kikapcsol, orul
  • Inopier
    sziasztok!

Volna egy olyan problémám ezzel a fránya xpvel, hogy valamiért kb. 3-4 percenként feldob nekem egy bizonyos "Üzenetküldő szolgáltatás" nevű panelt, amiben mindig olyanokat írkál nekem, hogy a gépen 47 hiba van, meg ad webcímeket, hogy menjek oda, töltsem le a spyware írtójukat és milyen jó lesz nekem. Ezeken a címeken rendszerint fizetős dolgok vannak, a gépen viszont jelenleg 3 ilyen (ezekhez hasonló) prg van, és ezek már nem találnak semmit, de ez az előbbi Üzenetkülső szolgáltatás még mindig ide piszkít...
    Ha valaki tud erre valami megoldást kérem jelezze itt, fontos volna, már egy pár hónapja (!!!) ezt csinálja a drága és mikor újra installáltam az xp-t (format c: után is, igaz több meghajtó van a gépen...) akkor is hozta ezeket, még most is csinálja, szóval minden tippet elfogadok, kipróbálok és örülök neki :)
    Előre is köszi: Inopier
  • Gaba9
    Helo mki megtudnázok mondani hogy mien progi ez a winborg xp ???
  • ollie
    unplug'n pray

http://grc.com/files/unpnp.exe
  • Serpa
    most nézem, hogy nekem fel sincs telepítve.
  • Serpa
    hogy lehet kikapcsolni ?
  • ollie
    universal plug and play

Kapcsold ki. Semmi sem használja, viszont férgek plusz egyebek megtámadhatnak ezen keresztűl.
  • Culram #8021
    Áh. Köszönöm. Megoldottam. Rákerestem Registry-ben és az energia gazdálkodáshoz volt köze. Majd Súgó-ban Energiagazdálkodáshoz kapcsolódóan a Hibernálás címszóra katt. Ott elmondja hogy hol lehet kikapcsolni a hibernálási lehetőséget. Nyertem egy gigát.
    Mindenki nézze meg ezt, mert nyerhet vele egy memóriányi területet. Mert ez a lehetőség kimenti a memóriát a vinyóra, és ezt lehet megszüntetni.
  • Culram #8020
    Sziasztok lenne egy problémám. Most insalláltam a WinXP SP2-t. És a C meghajtóra csinált egy olyan rejtett filet ami egy giga. A neve hiberfil.sys Ez mit csinál? Le lehet azt valahogy törölni? Vagy mi használja azt?
  • Serpa
    köszi.

unpnp -ről tudsz vmit ?
  • tomo
    www.java.com
    ki gondolta volna...
  • Serpa
    Virtual Java Machine -t honnan tölthetek le ?
  • ollie
    Melyik az?
  • tangabuvar55
    igen, azóta már próbálkoztam, máshonnan jön 48k-val,innen 17-el szedi. indonéziai ingyenes MMORPG...azért köszi!
  • ollie
    Mert valszeg a forrás oldalon le van korlátozva.
  • tangabuvar55
    srácok! nagy a gondom! egy 600MB-os játékot szeretnék letölteni a netről. 384k-s ADSL-em van itthon, de többnyire 45k körül tölt. de a windows-os letöltő,,képernyő" csak 22k-val szedi(szedte tegnap) ma meg már csak 5k-val tölt lefelé. egy külön letöltőprogival jön rendesen, de ezt a játékot nem tudom azzal tölteni! miért tölt ilyen lassan? segítsetek plz, nincs kedvem 48órát várni egy letöltésre..
  • DanyyX
    Teljesen nem is, de legalább egy bizonyos szinten ki lehet venni, ha vki nagyon akarja. Sok értelme nincsen, de ha vkinek az a mániája akkor megteheti.
  • ibrik
    Ebben a kijelentésben van egy kis bibi...
    Méghozzá pontosan azért nem lehet eltávolítani teljesen az IE-t a Windows különböző verzióiból, mert integrált szerves része a rendszernek.
    Annakidején részben pont ezért perelték be Bill Gates-t (operációs rendszerbe integrált webböngésző - a többi szoftver vállalat ezt nem tűrhette...)
  • DanyyX
    A módszert már leírtam a #7397-es hozzászólásban.
  • DanyyX
    Az explorer.exe-t használja az intéző meg a többi cuccos, asszem az valamilyen shell vagy nem tudom, de amiről Morphin beszélt az az iexplore.exe!
    Az iexplore.exe az internet explorer maga és semmi másra nem használja a windows. El lehet távolítani, csak át kell írni a sysoc.inf rendszerfilet.
  • yodee
    szeva! olyan gondom lenne,hogy pár progi ha el akarom indítani akkor hiányol egy fájlt(COMDLG32.ocx)! Ez miért lehet, illetve honnan tudom megszerezni és hová kell bemásolnom? Köszi
  • Tee
    Szia! Én próbáltam Nlite progival az Xp-röl egy csomó progit pl.explorer elüntetni és be hülyült az xp.A programok hozzáadása varázsloból töröldd ki ami nem kell de a az exploret hagydd meg mert egy csomo oldalra sem tudsz felmenni.pl.update
  • ollie
    Nem olyan egyszerű azt eltűntetni, és nem is ajánlatos, mert egy csomó minden nem fog működni (pl windows help).
  • Mr Manson
    jájá
    azt hagyd :D intéző meg ilyenek használják
    ne bántsd... firefox siman elmegy mellette.. ennyi
  • Morphin
    Hello emberek!!
    Lenne egy kis problémám.Én mozilla firefox pártivagyok ezért ahogy felrakom az xp-t egyből letörlöm az Internet Explorer ikonjait meg minden szarját.De most ujra ittvan mer a feladatkezelő azt irja hogy 25 mb memoriát foglal --> IEXPLORE.EXE
    FELADAT BEFEJEZÉSE-->meghal de aztán ujra indul ennnyi nincs vmi hivatalos iexplorer remover vagy disabler????
  • ironmaiden
    Nem ártana néha látogatni a Microsoft WindowsUpdate szolgáltatását:
    http://windowsupdate.microsoft.com
  • ollie
    És frissítsétek azt a rohadt windowst!
  • ibrik
    Haveros bekapta a Sasser férget.
    Megoldás:
    - pl. a Symantec oldalárol letöltöd a W32.Sasser Removal Tool-t és használjátok (a letöltő linket és a toolhoz a leírást megtalálod a linken)
    - vagy használd a Microsoft-ét: Sasser féreg és variánsai eltávolítására szolgáló eszköz
  • ollie
    A boot.ini-ből töröld ki a nem kívánt oprendszert.
  • KViktor15
    Sziasztok! Remélem érthető lesz amit most magyarázok. Na szal az van h haverom gépén nem indul XP, mert bejön az Üdvözöljük ablak és kiir vmi rendszerhibát lsass.exe-re hivatkozva, ezután ujraindul a gép. Ezért fölraktunk egy másik vinyóra egy windows-t de ugy h az volt a primary master, amin a rossz xp volt,(csak igy tudtunk, mert másképp vhogy nem akarta felrakni) tehát igy most két xp van fenn két vinyón, a jó XP rackben. Ezt azért csináltuk, h átmásoljuk ami kell mivel nem lehet szétszedni a gépét garancia miatt :S. Na a bajom az h ugye amikor bootol akkor bejön egy ablak h mejik windowst indítom. De amikor kiveszem a racket akkor is bejön ez az ablak, na ezt szeretném megkérdezni h azt h lehetne eltűntetni onnan. Egyébként rendszerhibával ilyen esetben lehet vmit csinálni format C:-n kivűl? nemtom igy hirtelen mi a pontos üzenet, de jó lenne ha nem kéne formázni. Sztem hülye kérdés de érne vmit ha csinálnék a rossz meghajtón egy ellenőrzést, ami igy megkeresi a kötet meg a fájlrendszer hibáit?
    Előre is kösz
  • ricsi1
    köszi,most már jó!
  • ironmaiden
    Ha valamilyen codec-csomagot raktál fel, azt szedd le, és tedd fel helyette ezt:
    http://woyaya.tar.hu/vid.zip
    Kicsomagolás után kapsz 3 fájlt, mindhármat telepíteni:
    1 BSPlayer
    2 ffdshow
    3 AC3Filter
    Ezeken kívül semmi más nem kell.A kodek csomagok minden sz@rt felraknak,amire semmi szükség.

• DrDebreceniL
    Ha csak bizonyos filmeknél jelentkezik a hiba, akkor szerintem a kódoló-dekodoló modul (codec) miatt omlik össze a rendszer.
  • ricsi1
    hY!
    nme tudja vkih mér történik ez,ha le akarok játszani bizonyos filmeket : kijön a windows XP hibajelentős ablak,és bezár mindent.
    plz help!
  • LoDMaSt
    asszem start, futtatás, msconfig, ott automatikus indításnál tudod állítani.
  • ffxi
    Ennyire jártas vagy a regedit-ben, megtudnád mondani hol lehet beállítani az XP indítási ill. leállítási tuningot?
  • LoDMaSt
    regeditben:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion itt ProductId, talán itt
  • HeryBoy
    kérdés! Meglehet valahogyan változtatni a windows termékkulcsát?