Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A BIOS-ban nekem csak olyan van, hogy azt lehet megadni az IRQ-k nal, hogy PnP/PCI vagy ISA/...!
Akkor mindenkeppen at kell tennem masik Slot-ba a hangkartyat?
Sajnos ez a lap tényleg szar. Viszem vissza...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A win98 telepitõje is belefagy!
A W2K is elszáll ugyan ezzel a hibaüzenettel.
Szerintem szar a lap. Már mindent kiprószáltam asszem.
Ha tolt a gep vagy le van terhelve akkor a hangszorokbol zugas, sisterges szeru recseges hallatszik!
Ha pedig pl. masolok HDD-re es kozben zenet is hallgatok, akkor a hang mar nagyon akadozik, van hogy meg is all (kinlodik). Ha szinmelyseget 16 bitre veszem...akkor valamivel stabilabb!!!
Mitol lehet ez?
Valami alaplap gond lehet...!?
Egyebkent a Hangkartya meg a VGA ugyanazon az IRQ-n megy (IRQ10)!
Egy haveromnál is jelentkezett ez a probléma és csak az alaplap cseréje segített.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
remélem tuttam vmit segíteni 😄D
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Pl. Rakj fel egy DC++ -t és máris töltheted!
De nincs kizárva, hogy egyszerübb fájlmegosztókon, pl. Kazaa-n vagy WinMX-en is megtalálod...
Az egy másik dolog, hogy nekem ez nem mûködött, de lehet, hogy én basztam el v.mit anno.
Ha újratelepited akkor azt csak FULL reinstallnál inditja újra a 30 napot, egyébbként megjegyzi, hogy nem volt még aktiválva. De arra ne számíts, hogy a 30 nap után tudod crack-elni vagy simán reinstallálni. Akkor már nem tudsz vele semmit csinálni!
Javaslom, hogy szerezz be egy Corporate edition XP-t, az megoldja a gondokat örökre, max most újra kell húznod teljesen a rendszert.
A sima alaplapi idecsatornán csücsül a winyo meg a cd. Ennyi.
Corporate edition-nek nevezik!
Egy új gépre telepíteném az XP-t, de annál a képernyõnél mindig elszáll, amikor be kellene állítani, hogy melyik particióra telepiteném a cuccost.
Megjelenik a képernyõ, várok egy picit és utána magától bead egy kék képernyõt, hogy leállította a telepitést és erre a hibára hivatkozik:
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Tud v.ki segiteni, hogy ez mi? Már mindent cseréltem, VGA-t, Ramot, Hdd-t...
A win98 telepitõ is elszáll amúgy, de az csak simán lefagy változó idõközönként.
Amúgy gond nélkül feltolható természetesen, szokásos repair-t ráengeded az XP-re a ME telepítése után. A ME nem fogja látni az NTFS cumókat, bár léteznek driverek amikkel képes látni.
2000 le ME fel!
3dmark2001def:1300pont. (1100cerka-coppermine,gef2mx400,384sd)
Az olyan jatekok nem mennek, amelyek Crack-esek!
Pl. a Drivert (jatek) mikor megcrackelem nem megy, meg nem megy az olyan jatek sem ami csak ugy telepites nelkul futtathato! (AirFifx)
Mit lehet ezekkel kezdeni?
A winyo minden particioja NTFS-ben van...
ha az egyiket FAT ra formazom es oda telepitem pl. a WIN ME-t, akkor menni fog XP mellett? (Gondolom a ME csak azt az egy particiot fogja latni, az XP pedig mindet!)
Vagy ez rossz otlet?
Magam sem értem hogyan, de miközben természetfotókat kerestem, erre az oldalra jutottam. Állítólag valami Windows XP product key changer cucc tölthetõ le róla. Párszor le kellett lõnöm a felbukkanó "annoying" ablakokat, de aztán - ha akartam volna - rákkattinthattam volna a legfelsõ linkre. Persze ez csak fikció.
A windows update mikor letolti a service pack 1-et es elkezdi telepiteni, akkor megalla mert valami product key nem tetszik neki...!
Mit lehet ezzel kezdeni?
Le lehet tolteni mashonnan is???
thx.
2., Mi történik, ha BIOS-ban lelövöd a BUS MASTERING-et? (Ha lehet.)
3., Mi történik, ha lelövöd az UDMA-t a primary master számára? (Ezt biztosan lehet.)
lehet nem függ a ramtól.
eddig semmit se sikerült feltenni rá.
To set the default name and company information:
Use a registry editing tool to navigate to the following key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion
Change the value with the following details:
Data Type: SZ
Value Name: RegisteredOwner
Value: The name you wish to use
Change the value with the following details:
Data Type: SZ
Value Name: RegisteredOrganization
Value: The company or organisation name you wish to use
Reboot the computer for the changes to take effect.
Please note: This change only affects the Windows operating system. It does not change the registered owners of any application software.
2., Bár most 875-öm van, számos VIA-s cumóm volt AMD és Intel procchoz egyaránt. Nem emléxem hogy felrakott volna ilyet.
3., Nem hiszem.
4., A helyzet az, hogy hivatalosan kell Service Pack 1 az XP-hez a szabványnak megfelelõ szintû USB 2.0 támogatáshoz. Ha fent volt, akkor nem szabadott volna neki hiányolnia semmit 😄 De ha megy, hát megy. (Nemtom' hogy az SP1-bõl konkrétan melyik peccs oldja meg a gondot, de egy SP1 amúgy sem árt szerintem.) Erre általában figyelmeztetnek az alaplap gyártók a mellékelt füzetben (alaplap könyve).
Egy gyors segítség kellene!!!!!!!!!!
Olyan progit keresek, amivel át lehet írni a WIn 2000-ben a Company nevet, tehát a felhasználó és cégnevet amire telepítettem!!!!!!
Nagyon fontos lenne! Köszi elõre is!
Gondolom azert nem art ha kulon particiora teszem!
A barbarsagot meg nem ugy eretettem... (nem akartam kritizalni), csinaltam mar en is hasonlo dologokat mikor a problema csak ilyen modszerekkel volt megoldhato!
Meg1x kosz!