Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Passz.
Van még valami .Megoldás arra ,hogy a windows explorer megnyitásakor a c: mappát mutassa?
köszi
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
A ház atx-es. Mi lehet a gond?
Válaszotokat elõre is köszi
Az általános mûködéshez szükséges állományok nincsenek tömörítve (minek lennének), így a 20%-os növekedés tulajdonképpen szinte észrevehetetlen. Amellett, hogy nem összességében, hanem esetenként jelentkezhet.
Leszedtem vagy 2-õt de mindig szarakszik az xp
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
A Windows XP számtalan tömörített file-ból és könyvtárból dolgozik. Elõnye, hogy így kevesebb helyet foglal merevlemezünkön, hátránya, hogy lassítja a rendszer felállását és bizonyos rendszerszintû mûveleteket is. A kérdéses rendszerállományokat csak akkor csomagolja ki egy ideiglenes mappába, amikor szükség van rájuk. Ha ezeket eleve kicsomagolva tároljuk, akkor 10-20%-os teljesítménynövekedést tapasztalhatunk e mûveletek során!
A beállítást a következõképpen változtathatjuk meg.
1. A Start/Run mezõbe írjuk be: regsvr32 /u zipfldr.dll majd nyomjunk egy Entert.
2. Újraindítás szükséges
A proci húzva van....
De régebben is húzva volt és akkor nem genyózott...
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
futtasd le a memtestet!
Ja és véletlenül nem huzod a procid?
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Nah szóval,
Pár hete windows XP-m volt de újra akartam telepíteni mert már eléggé instabil és szar volt... Tele volt vágva minden progival satöbbi... Az elsõ dolgom az volt hogy format c:
utána beállítottam a cd-rõl boot-olást és elindult az xp elõkészítõ telepítõje... Beállítottam hová akarom telepíteni az xp-t utána pedig felrakta az alapfájlokat és ujraindult a gép... BIOS-ban beállítottam hogy mostmár ne cd-rõl boot-oljon és amikor elindítaná a rendes telepítõt akkor bevillan egy teljesen kék képernyõ és valami olyasmit ír ki a windows indítása közben helyrehozhatatlan rendszerhiba történ... Nyomok egy reset-et és elindul a telepítõ... Rendesen feltelepítem és elindul az xp!!! Utána következõ indulásnál amikor bejön az hogy tölti be a windowst akkor olyan mintha folyamatosan resetet nyomnék a gépnek.... A 98 megy semmi baja...

A Windows XP számtalan tömörített file-ból és könyvtárból dolgozik. Elõnye, hogy így kevesebb helyet foglal merevlemezünkön, hátránya, hogy lassítja a rendszer felállását és bizonyos rendszerszintû mûveleteket is. A kérdéses rendszerállományokat csak akkor csomagolja ki egy ideiglenes mappába, amikor szükség van rájuk. Ha ezeket eleve kicsomagolva tároljuk, akkor 10-20%-os teljesítménynövekedést tapasztalhatunk e mûveletek során!
A beállítást a következõképpen változtathatjuk meg.
1. A Start/Run mezõbe írjuk be: regsvr32 /u zipfldr.dll majd nyomjunk egy Entert.
2. Újraindítás szükséges
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Annyi baromság van az MS nél ...
külön sdk visio hoz, frontpage hez, .net, dx 7.a, dx 8.0,
errefele van az OpenGLes támogatás ?
http://www.microsoft.com/downloads/results.aspx?productID=FF4C4E2E-EF15-4706-86E3-B698E6EC0BFF&freetext=SDK&DisplayLang=en
vagy ez jó hozzá?
Active Accessibility 2.0 SDK Tools
Microsoft Active Accessibility 2.0 Software Development Kit (SDK) Tools include Accessible Event Watcher, Accessible Explorer, and Inspect Objects. All of the tools are written in C++, and they are built using Microsoft Visual C++® version 4.0 or later.
Hajrá Dózsa György!
Ilyen esetben fel kell hívni az MS Supportot. Mert ugyebár eredeti vindózod van???😊
hogyan lehet azt megoldani, hogy a hálózatban megosztott mappákhoz, csak bizonyos felhasználók férhessenek hozzá, és csak a saját jelszavukkal???
Thx

Windows Update-tal probalom feltenni, de nem engedi mert valami kunja van a CD-Keyvel!!!
Valaki emlitette, hogy lehet valtoztatni (vagy valami ilyesmit)
Legyszi irjatok le nekem, hogy mit is kell tennem!!!
/olyan Xp prof-om van amit nem kell aktivalni.../
thx.
FreePascalhoz kéne, de az MS honlapon csak 95 höz találtam..
Hajrá Dózsa György!
egeret cseréltem, így sem.
Találkozott valaki ilyennel?
Mi szarhatta el az egérbeállítást?
Újratelepítettem az egeret, akkor sem görget.
?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
pl:3com, smc a Lenyeg hogy utp-es legyen, es ha win-hez kell akkor legyen bent az adott win hcl-jeben 😊
Udv:Tertovan
Megtámadott az msblast féreg!!!
Mit kell tennem hogy eltüntessem?
Volt v.mi parancs amivel le lehett állítani a visszaszámlálást, nem?
Segítsetek plííízzzz!
Amúgy egy belsõ halózaton van a gép, ahol vannak Win98-as gépek is, azokkal semmi gond, csak az XP-k bakiznak.
Húzd le a TV-t, ha zavar.
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3