Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi legyen leírva magyarul?? Ha akarod, töltsd le, az info alapján telepitsd (két komponenst kell kihagyni), és hibátlanul müködik.

Met
Azért nekem lenne egy kérdésem.
Magyarul nincs leírva?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Megelõzendõ a következõ kérdésedet, itt a link:
SB Audigy driver --> SB Live hangkártyára

Azt értem, hogy meg van törve, így felmegy a Live-ra is. Az új funkciókat persze nem tudja, de a driverrésze tökéletes.

SaWo
De nem gond az, hogy nekem nem Audigy-m van, hanem Live-om? Meg mit értesz az alatt, hogyy tört? 😮

Töltsd le hozzá a tört Audigy drivert, nekem hónapok óta kiválóan müxik

Adaware a te embered 😊
http://www.bulletproofsoft.com/

Gyors, tisztán takarít.

TLoF www.kepregeny.net -- www.fey-progress.hu

M@TriX
esetleg a regeditbe belenézhetsz, mondjuk az esély nem sok, a gator egyébként csak okkal megy föl, biztos valami proggal mennt fel neked. A divx is elõszeretettel felpakolja. 😉

Esetleg egy 5let. Vannak a neten uninstaller progik, amik minden programot mutatnak ami fennt van a gépeden (nekem egy "Your Uninstaller" van). Megnézheted ha nincs jobb 5let, hátha látja valamelyik.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

SaWo
A WinXP @ð SB Live -ra tudtok megoldást? Amit a 3922.dik hozzászólásban leírtam?

Oppika
Hát nem is tom, mert mielött meghalt, elõtte nemrégen ellenõriztem a Spy Bot Search & Destroy-al

Met
Spybot a Te programod😊)

Gratula, beszoptál egy szép kis spyware-et.😊

Oppika
Azért ennyire nem vagyok kezdõ. De mondom hogy nem engedte a ki-be kapcsolásukat. És a hálózatot nem töltötte be, és nem tudtam megnyitni a hálózat beéllítást a vezérlõpultba. Valami "gator"-ra hivatkozott.

M@TriX
a pipát vedd ki az "Automatikus indítás" fülnél onnan ami szerinted nem kell...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ilyenkor illik megnézni a registry futtatás kulcsait, a szolgáltatásokat. Ha semmi gyanús nincs, akkor felpakolni egy Sysinternals Filemont és Regmont, és sasolni, hogy mihez próbál hozzáférni a rendszer.

Oppika
Azt már nézegettem akkor is, de nem engedett semmit módosítani.

M@TriX
néz be run/msconfig-al, hogy mit akar elindítani a win indításakor...

Oppika
Hello. A következõ problémám volt: indításkor kiít egy csomó hibaüzenetet, hogy nem talál bizonyos fájlokat (nem hivatkozott elérési útvonalra, csak fájlneveket írt ki). Nem tudtam kilõni, folyton felugrott, és a hálózatot sem töltötte be, a hálózati beállításokat sem tudtam megnyitni => nem volt internet. A rendszer visszaállítása sem oldotta meg a gondot, így kénytelen voltam újratelepíteni. Mi lehetett a gond?

SaWo
Srácok. Nekem már rég óta olyan gondom van, hogy a sound blaster 5.1 es hangkütyümnek a Speaker menüjét nem tudom behívni, mert a Creative Sound Mixer hibát észlelt, és leáll 😛PP Nincs valami 5letetek, vagy hogy melyik az az újabb driver, amivel már müxik.

M@TriX
drivert újabbat sajna nem találtam...
"A hiba esetén restartolást ki kapcsoltad winben? "
errõl még nem hallottam, de majd megnézem.
A biosban nincs bekapcoslva a Wake-on LAN.
Majd napközben még átrakom egy másik slotba, hogy mit szól hozzá...

Met
Driverek, IRQ. Ezeket nézd meg amit írtam.
A hiba esetén restartolást ki kapcsoltad winben? és akkor is restartol?
A biosban kapcsold ki a wake on lant.

M@TriX
kösz a választ, a slotot majd még kipróbálom, de rakosgattam már.
A WIn nem ír hibát, A kártya rendesen megy, most is azzal netezek, csak mint mondtam, amikor le akarom állítani a WInt, a start menü "Kikapcsolás" parancsal, akkor a gép újraindul leállás helyett. Ha az ISDN kártyák a vezérlõpultban letiltom, akkor minden ok...

Met
XP-s driver?
Nincs IRQ ütközés?
Tedd át másik slotba.
Alaplapi driver fent van?
Van az xp-ben egy olyan, hogy hiba esetén restartol, hogy hol nem tudom. Kapcsold ezt ki és akkor ki írja, hogy mi a baja.

M@TriX
Az elnne a gondom, hogy van egy belsõ Arowana ISDN PCI kártáym, de a meglévõ driver olyan hibát okoz, hogy rendesen mûködik, csak a gép leálításakor (Start/Leállítás) újraindul. XP alá nincs egy univerzális ISDN kártya driver?

Met
nem

fm
oké,thx! az icq installja amit leszed az ember az annyi és nem több? install közben nem tölt le még dolgokat?
az csak 1.9mega..bár nem is lehet sokkal több

Met
Nemtom😊

Met
A messenger is ugyan annyi netet használ, sõt talán többet is mert hajlamos popup ablakokat berángat esetleg játék közben is. Az icq-meg kicsi és nem használ sok netet.

fm
de a messengert nyugodtan használhatom másolt winnnel?

fm
oké. de egy haverral szeretnék pofázni,neki nincs icq,csak egy szar netes elérés,úgyhogy nem akar letölteni semmit. akkor marad a messenger,vagy az emil..

Met
Szerintem a messengerre gondolsz. Nemtudom, hogy mûködik mert elsõ dolgom volt ki írtani😊 Inkább használj ICQ-t

fm
winXP-ben van vmi csevegõprogi? amihez nem kell letölteni semmit,másolt windózzal is mén,és egyszerûen tudok csevegni egy haverral,akinek szintén xp-je van..

PetruZ
www.virushirado.hu -> bal alul: "Tesztek"
na lenne még 1 kérdése hol lehet olyat találni ahol a virusírto progik és a tüzfalprogramokról van 1 értékelés vagy teszt

megtaláltam a választ

na hali lenne 1 kérdésem mi a külömbség az XP Home és az Xp Professional között mivel tud többget a Professional
Válaszotokat elõre is kösz

Koszi a tanacsot. Letoltottem, este kiprobalom.
Ha berakod a telepítés CD-t és formázás nélkül újratelepíted a WinXP-t akkor tuti mûködni fog. Nyugodtan mondd azt a telepítõnek hogy a C:\WINDOWS mappába telepítse magát. Akkor jó lesz. Csak vigyázz arra, hogy a dokumentumokat amiket meg akarsz menteni szedd ki a Dokumentumok mappából mert úgy járhatsz mint én. (ld. #3897)

A vita nemesít.... Végső esetben pedig ott a láncfűrész...

Javaslom a BootVisXP használatát.
Ingyenesen letölthetõ az M$ honlapjáról...

Tuti mûxik az ötleted, de honnan szerzek én Norton Commandert (Total Commander az van, de nem hagyja leszedni).

Egyedi megoldás, én a norton commandert használom ilyen
célra. Minden védett és egyéb file-t töröl kérdés nélkül.
Szarik minden attribútomra stb... amit file-kezelõvel sem lehet átállítani.
De biztosan van más megoldás

Üdv mindenki!
Van egy óriási, és égetõ problémám. Újratelepítettem a WinXP-t, de nem formáztam elõtte. A volt Dokumentuaimat lementettem elõtte. Nos az új install nem törölte ugye ezeket és most nem férek hozzá. Ami nem lenne baj, hisz lementettem, de nem tudom törölni se, és így van 10Gb fölös cucc egy 15Gb-os drive-on. Hogyan lehet azt onnan kirobbantani? Köszi elõre is!
Batka

reaper4
ha tényleg vírusod van akkor 1 víruskeresõt lefuttathatnál.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

M@TriX
Az én problémám: le akarom állítani a win-t, de restartol. Szóval Start menü Kikapcsolás, és végigmeny a leállási folyamat majd újraindul. Mi lehet a gond?

M@TriX
run, msconfig és ott nézd meg mit indít el a win. 😉

M@TriX
hát ezt nem értem, de nem hbára gyanakodnék így ahogy elmondod, ilyen alapból a Win. 😉

Sziasztok. Egy kis HELP kellene.
Win xp opr. Bootolaskor a rendszer elindul, (boot jelzo nyil normalisan megy), 5 masodperc mulva elkezd akadozni
(ezt ugy2-3 percig csinalja, utana meglodul es betoltodik
az opr., A vinyot,opr atneztem amivel tudtam(chkdsk,norton,system mechanic,regcleaner.mem-test) semmilyen hibat nem talaltam.
Elore is koszonom.
ui.: Ha lehet elkerulnem format c: -t
Met
spybot

Bandee
vki ajánljon már vmit!

Bandee
powertoys for xp