Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SB Audigy driver --> SB Live hangkártyára
http://www.bulletproofsoft.com/
Gyors, tisztán takarít.
TLoF www.kepregeny.net -- www.fey-progress.hu
Esetleg egy 5let. Vannak a neten uninstaller progik, amik minden programot mutatnak ami fennt van a gépeden (nekem egy "Your Uninstaller" van). Megnézheted ha nincs jobb 5let, hátha látja valamelyik.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"A hiba esetén restartolást ki kapcsoltad winben? "
errõl még nem hallottam, de majd megnézem.
A biosban nincs bekapcoslva a Wake-on LAN.
Majd napközben még átrakom egy másik slotba, hogy mit szól hozzá...
A hiba esetén restartolást ki kapcsoltad winben? és akkor is restartol?
A biosban kapcsold ki a wake on lant.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A WIn nem ír hibát, A kártya rendesen megy, most is azzal netezek, csak mint mondtam, amikor le akarom állítani a WInt, a start menü "Kikapcsolás" parancsal, akkor a gép újraindul leállás helyett. Ha az ISDN kártyák a vezérlõpultban letiltom, akkor minden ok...
Nincs IRQ ütközés?
Tedd át másik slotba.
Alaplapi driver fent van?
Van az xp-ben egy olyan, hogy hiba esetén restartol, hogy hol nem tudom. Kapcsold ezt ki és akkor ki írja, hogy mi a baja.
az csak 1.9mega..bár nem is lehet sokkal több

Válaszotokat elõre is kösz
A vita nemesít.... Végső esetben pedig ott a láncfűrész...
Ingyenesen letölthetõ az M$ honlapjáról...
célra. Minden védett és egyéb file-t töröl kérdés nélkül.
Szarik minden attribútomra stb... amit file-kezelõvel sem lehet átállítani.
De biztosan van más megoldás
Van egy óriási, és égetõ problémám. Újratelepítettem a WinXP-t, de nem formáztam elõtte. A volt Dokumentuaimat lementettem elõtte. Nos az új install nem törölte ugye ezeket és most nem férek hozzá. Ami nem lenne baj, hisz lementettem, de nem tudom törölni se, és így van 10Gb fölös cucc egy 15Gb-os drive-on. Hogyan lehet azt onnan kirobbantani? Köszi elõre is!
Batka
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Win xp opr. Bootolaskor a rendszer elindul, (boot jelzo nyil normalisan megy), 5 masodperc mulva elkezd akadozni
(ezt ugy2-3 percig csinalja, utana meglodul es betoltodik
az opr., A vinyot,opr atneztem amivel tudtam(chkdsk,norton,system mechanic,regcleaner.mem-test) semmilyen hibat nem talaltam.
Elore is koszonom.
ui.: Ha lehet elkerulnem format c: -t