Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
És ezen miért csodálkozol?
Én szóltam, itt, neked.
Ha ilyen sötét vagy akkor meg is érdemled.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

#3996. Ha az nem Te vagy, sorry

szóltak.....

van egy dial-up kapcsolatom olyat lehet csinalni hogy az Xp Log-olja hogy mikor leptem fel a netre es mennyi ideig voltam fent?
Vagy erre esetleg a kulon program?

Thx
Akkor elõször tedd fel a service packet. Miért nem eleve SP1-es XP-t telepítettél fel?

Csak a fontos frissítéseket jelöld ki

Ja, hát ha nem volt fenn a SP1, akkor annyi.

Én nem látok semmilyen "szarságot", csak 'Fontos frissítéseket' (bal oldali menü). És nem olyan sok, csak 20 megányi.

Mit, mit... Mindent. Basszus, elmentél te a windowsupdate-re, vagy csak itt szövegelsz?

Met
Ezzel a hitleres avatarral ne csodálkozzál ha bannolnak.

A tûzfal nem végsõ megoldás. Attól még ugyanolyan lyukas marad a rendszered (nem csak az RPC sebezhetõség a veszélyes), szerintem szánj rá egy kis sávszélességet, hogy letöltsd a szumma 20 megányi hotfixet.

Danny
Ja tényleg, olyan régen csináltam reinstallt, hogy errõl a kurva féregrõl el is felejtkeztem teljesen. Kösz!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Oké Bammeg visszaolvasom 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

lck
Nincs rá ideje ! :-)))
sorry: hozzászólásT

olvass már vissza pár hozzászólász, B+...😞

Danny
Sziasztok! Reinstallom volt ma ill. tegnap 😊 és azóta kb fél óra után a lent látható üzenet jön be, majd anélkül, hogy bármit is tehetnék újraindul a gépem. A netre ilyenkor fel vagyok jelentkezve. HELP plz! Mi ez?

Gondolom www.microsoft.com, honnan, honnan... Vagy windowsupdate.microsoft.com

MS03-026 és MS03-039-es patchek kellenek neked.

De biztos ami biztos: irány a windowsupdate, és telepíts minden javítást.

Látom nem nagyon szoktál informálódni, ajánlom a www.virushirado.hu-t, többek közt a Blasterrõl is részletesen beszámoltak.

Ez ellen a vírus ellen már régóta van windows javítás. Az eltávolításhoz meg ezt a progit használd:Symantec W32.Blaster.Worm Fix Tool

2XP
Hmm, akkor inkább szerzek egy winyót. Az egész tartalmat semmiképpen sem tudom lementeni (90 GB, ennyi szabad hely pedig egyik haveromnál sincs), de azt ami kell a 15% eléréséhez megpróbálom. Köszi a választ!

Met
Netcable kihúz, gép bekapcs, blasterre rákeres file/dir töröl, net vissza, windows updatere elmegy frissítés letölt

PetruZ
Valamennyi minimális helyre mindenképpen szüksége van a defrag-nak, másképpen baromi lassú lesz és kockázatos (mivel az átmozgatott blokkcsoportokról csak a memóriában lesz másolat és bármi áramszünet, kiakadás, stb. esetén az éppen rendezett fájlra, de valószínûleg az egész könyvtárra is keresztet vethetsz). Mindenképpen ajánlott lemásolni róla mindent, ami csak idõszakosan van rajta (mp3, film, játékok, ...). Ha semmiképpen sem tudod megoldani (pl. haverhoz elvinni a vinyót és hozzá átmásolni pár dolgot), akkor ha rendszerdiszkrõl van szó, próbáld minimálisra (vagy 0-ra, ha engedi) venni a virtuális memóriát, majd reboot és próbálkozz a defrag-gal.
M@TriX
köszi

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

2XP
Mi történik, ha egy töredezettségmentesíteni kívánt partíción nincs elég (15%) hely? Sajnos nem tudom, áthelyezni a dolgokat, kockáztatni pedig nem akarok...

NeoMaN
Asszem csak csökkentet módban lehet elmenteni és visszatenni is...

lck
Nero sebességteszt ( Sigate 40 GB - wincseszter ) :

c: ( FAT32 ) :31692 KB/s
d: ( NTFS ) :38656 KB/s

na ennyivel.
Azért számottevõen nem, de gyorsabb, fõleg ha kikapcsolod rajta a file indexelést meg az egyéb huncutságait az oprendszernek (Cacheman rlz.)
Egyébként van NTFS bootfloppy.

M@TriX
köszi, számottevõen?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

lck
Gyorsabb !!!
M@TriX
jó csak tisztáztam a dolgokat. 😉
Amúgy én FAT-et használok. 😉
Csakmert szeretem elérni indító lemezel is dolgokat, mondjuk igaz, kövben ha újra rakom a rendszert már NTFS-ben lesz...

Amúgy gyorsabb az NTFS? Azt tudom, hogy biztonságosabb, csak más haszna is van az érdekelne...

Már elnézést, de szó sem volt FAT-ról, az eredeti állítás ez volt:

"30 GB-ig a Windows is tud"

Mivel ez egy XP-s topik, XP alatt pedig az NTFS a natív fájlrendszer, az pedig gyakorlatilag végtelen méretû köteteket képes kezelni.

M@TriX
A FAT 32GB-ig, NTFS-nek nem tudom a limitjét de az többet (jóval). 😉

A vindóz bármennyit tud, én utoljára egy 80 gigás kötetet formáztam le minden gond nélkül.

Attól függ, mekkora particiót akarsz formázni.
Ha jól értelmeztem itt a forumon 30 GB-ig a Windows is tud,
e felett ParticioMagic 8-at használj.

format

Én is ezt írtam! javitás+tüzfal. a vírusirtó csak azonnali tüzoltás.

Nem oldja meg, mert patch nélkül visszamászik a féreg.

vagy egy friss vírusirtó is megoldja a gondodat, de a javitást mindenképp tedd fel + inditsd el minimum a win tüzfalát

Mi lenne, ha feltelepítenéd a potom fél éve ingyenes elérhetõ javítást? windowsupdate.microsoft.com

Ha feljön a 60 másodperces ablak: cmd.exe, majd shutdown -a

Valszeg vmi Blaster variáns támadott meg, ha bõvebben érdekel, a virushirado.hu-n volt róla pár írás.

szövegszerkesztö, pl. total commmanderben F4-et nyomva

Örm
Ezt, hogy tudom megnyítni autoexec.bat?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Rage47
Köszii.
Met
Powerpoint

Rage47
Hi!
mivel lehet pps fájlokat megnézni/lejátszni?
elore is kossz valaszotokat😊
Átirjam rózsaszin alapú pirosra???

Szerintem is durva, de így könnyebben negtalálom a hozzászólásaimat :-))))
Meg aztán izlésficamom is van. (vagy neked????)

Hali! A bejelentkezésnél hogyan lehet azt megoldani 1 felhasználónál, hogy ne kérjen jelszót, és SEMMIFÉLE bejelentkezõ képernyõ ne legyen, csak a Desktop?

A vita nemesít.... Végső esetben pedig ott a láncfűrész...

Ja a ctcomp.exe-t elõbb be kell másolni az install direktoriba, majdnem elfelejtettem