Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én szóltam, itt, neked.
Ha ilyen sötét vagy akkor meg is érdemled.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vagy erre esetleg a kulon program?
Thx
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
De biztos ami biztos: irány a windowsupdate, és telepíts minden javítást.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
c: ( FAT32 ) :31692 KB/s
d: ( NTFS ) :38656 KB/s
na ennyivel.
Egyébként van NTFS bootfloppy.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Amúgy én FAT-et használok. 😉
Csakmert szeretem elérni indító lemezel is dolgokat, mondjuk igaz, kövben ha újra rakom a rendszert már NTFS-ben lesz...
Amúgy gyorsabb az NTFS? Azt tudom, hogy biztonságosabb, csak más haszna is van az érdekelne...
"30 GB-ig a Windows is tud"
Mivel ez egy XP-s topik, XP alatt pedig az NTFS a natív fájlrendszer, az pedig gyakorlatilag végtelen méretû köteteket képes kezelni.
Ha jól értelmeztem itt a forumon 30 GB-ig a Windows is tud,
e felett ParticioMagic 8-at használj.
Ha feljön a 60 másodperces ablak: cmd.exe, majd shutdown -a
Valszeg vmi Blaster variáns támadott meg, ha bõvebben érdekel, a virushirado.hu-n volt róla pár írás.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Meg aztán izlésficamom is van. (vagy neked????)

A vita nemesít.... Végső esetben pedig ott a láncfűrész...