Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok vírusellenõrzõ szolgáltatásként(service) indul el, tehát nézd meg az automatikusan elindló szolgáltatásokat. (sajátgép-kezelés-szolgáltatások)
Nálam tökéletesen megy a nfsu és a max payne 2 is. Szerintem nem az XP rossz.
Esetleg nem lehet memóriahiba?
Esetleg nem lehet memóriahiba?
http://epica.nl
Win XP-m van, és van pár játék,(generels, nfsu, max payne 2) amik elég gyakran azt csinálják, hogy amikor indítanám õket, újraindítják a gépet. Idegesítõ.
5letetek van?
5letetek van?
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Nem tudja valaki, hogy hol lehet kikapcsolni a windowsban, hogy milyen program induljon el induláskor. (pl vírusellenõrzõ, stb...) Nem az indítópult-ra gondolok, hanem valahol a registry-ben.
Igen, köszönöm, idõközben megfejtettem. Ezelõtt abszolút nem találkoztam a blast-tal, mert be volt biztosítva a rendszerem, ezért totál elfelejtettem, hogy egyáltalán létezik. 😄 Most, hogy újraraktam a rendszert, már beszívtam, és tanultam a figyelmetlenségembõl. 😄 Az volt a tré, hogy semmilyen formában nem voltak meg a patch-ek, ezért kellett mindenképpen a neten lógnom. De sikerült gyorsan letöltenem vírusírtót, meg egy frankó kis tûzfalat, és megoldódott a probléma.
Kösz mégegyszer!
Kösz mégegyszer!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A vinyó még garanciális, 1 hónapja vettem. Ha visszaviszem, és megmondom mi a probléma, kicserélik??? (120 GB Maxtor)

És ha lassabb sebességen írnál? Mert gondolom, audiót nem 24-32x-en vésel, hanem 4, vagy 8x-en, amit a vinyó még - ezek szerint - elbír.
most már van 10gb szabad hely,letöltöttem vmi defragment progit,lefuttattam. semmi javulás. a rendszer lassú,nem lehet cd-t írni 😊 és nem azért mert nincs hely imidzs fájlt csináni,hanem mer leáll az írás elején,hogy command aborted..bármit írok winyóról(képet,image-t,stb) leáll,kivéve audio cd esetén(mp3ból)
Ha nincs elég helyed a vinyón, akkor telepítés sem fog menni. Nem tudod megúszni, hogy ne szabadíts fel legalább 1-1.5 giga helyet. CD-t miért nem tudsz írni? Elõtte image fájlt csinálsz és csak utána írod fel? Ha igen, miért? 😊
Vinyó elektronika/mechanika kezd elhalálozni, vagy az alaplap IDE vezérlõje döglõdik. A kattanás és a fagyás szinte biztosan hardveres hibára utal, minél elõbb mentsd le a vinyódat! Ha van lehetõséged más vinyót kölcsönkérni, próbálgasd a gépedben (a régit vedd ki) és ha rendben mûködik, akkor a régivel volt a baj.
Telepítés közben besz*ptál egy Blaster férget, attól. XP újratelepítésnél az elsõ dolog a hálókábel kitépése a gépbõl és csak akkor dugd vissza, ha már minden fent van, tûzfal is beállítva és a patch-ek is fent vannak.
thx,de nekem nincs lehjetõségem a format c:-re,mert tele a cucc és nem tudok cd-t írni winyóról. többek közt ezért is kéne újratenni, nomeg vhogy felszabadítani egy csomó helyet,hogy tudjak defragmentesítni😊 aztán talán tudnék cd-t írni,majd format c:
a winXP reinstall legcélszerûbb sorrendbeli lépéseire lennék kíváncsi! most fogom újrarakni(már nem elõször,nomeg vagy billiószor a korábbi winfosokat😊) és kíváncsi vagyok mások tapasztalataira! eddig mindig dosból csináltam. winxp-t célszerûbb windows alól?
köszi a válaszokat elõre is..
köszi a válaszokat elõre is..
keress itt kódot: astalavista
Állítsd autómatára, jobb ha a rendszer kezeli. De ennyinek elégnek kéne lenni.
Azt mondod leáll a vinyó?
Azt mondod leáll a vinyó?
Minden partíción 2-3 giga szabad hely van. A virtuális memóriának mennyinek kell lennie? A kezdeti méret 384, A miximális méret 768 Mega.
Nem lehet hogy nagyon kevés a hely a vinyón? Vagy a virtuális memória nagyon kicsi.
Mitõl lehet az, hogy egyik pillanatról a másikra leáll a vinyóm, és lefagy a gépem?
Aztán mikor újraindítom, kegyetlen lassú, a másolás pl. 50%-ban leterheli a procit, És ha csak zenét halgatok, és semmi mást nem csinálok, akad a zene. Az Op-rendszert 1 hete húztam újra.

Aztán mikor újraindítom, kegyetlen lassú, a másolás pl. 50%-ban leterheli a procit, És ha csak zenét halgatok, és semmi mást nem csinálok, akad a zene. Az Op-rendszert 1 hete húztam újra.

Sziasztok,látom itt értelmes lények vannak. Segitsetek, ha tudtok lécci. Sp1 es xp-m van. Másolt játék progikat szeretnék rajta futtatni. A krekkelés után ha inditom,a övetkezöt irja: Az Age of empires II hibát észlelt,ezért leáll.A kellemetlenséégért elnézést kérünk. Tájékoztassa a mikroszoftot a problémárol bla bla bla.. Nem segit ha az exén állitom a kompatibilitási módot.
Tesztelgetem, járatom, de semmi rendellenes nincs.
Sziasztok xp-hez keresek dll. eket hol talállok agyattok cimet.kösszönöm elöre is.
Ja, és az 1perces leállás azért történik az üzenet szerint, mert a távoli eljárás szolgáltatás (RPC) váratlanul befejezõdött.
Sziasztok.
Gondoltam újrarakom a rendszert, mert az utolsó telepítés áprilisban volt, azóta egy kicsit már kezdett halódni. Telepítés alatt kaptam egy hibaüzenetet:
"COM+ SETUP ERROR
A COM+ alkomponens kivételt okozott az
OC_COMPLETE_INSTALLATION telepítési üzenet végrehajtása közben.
d:\nt\com\com1x\src\completesetup\comsetup\ccomplusscore.cpp
(565. sor)
Hibakód 0x80040206
A rendszer váratlan belsõ hibát érzékelt
A COM+ eseményosztályok bejegyzése nem sikerült."
Ezután a telepítés lezajlott, de miután elindul a rendszer, egyszercsak felugrik egy ablak, és 1 percen belül újraindul a gép, ismét valami hibára hivatkozva ("...mentse munkáit, a gép 1 perc múlva újraindul..." visszaszámlálás, újraindulás)
A gép felépítése nem változott (Cel 800, 512MB RAM, Procomp VIA694, GeF2MX, 30GB Quantum), az elõzõ rendszerrel nem fordult elõ ilyen hiba, csak az új telepítés után.
Köszönettel várok minden ötletet!
Csá!
Gondoltam újrarakom a rendszert, mert az utolsó telepítés áprilisban volt, azóta egy kicsit már kezdett halódni. Telepítés alatt kaptam egy hibaüzenetet:
"COM+ SETUP ERROR
A COM+ alkomponens kivételt okozott az
OC_COMPLETE_INSTALLATION telepítési üzenet végrehajtása közben.
d:\nt\com\com1x\src\completesetup\comsetup\ccomplusscore.cpp
(565. sor)
Hibakód 0x80040206
A rendszer váratlan belsõ hibát érzékelt
A COM+ eseményosztályok bejegyzése nem sikerült."
Ezután a telepítés lezajlott, de miután elindul a rendszer, egyszercsak felugrik egy ablak, és 1 percen belül újraindul a gép, ismét valami hibára hivatkozva ("...mentse munkáit, a gép 1 perc múlva újraindul..." visszaszámlálás, újraindulás)
A gép felépítése nem változott (Cel 800, 512MB RAM, Procomp VIA694, GeF2MX, 30GB Quantum), az elõzõ rendszerrel nem fordult elõ ilyen hiba, csak az új telepítés után.
Köszönettel várok minden ötletet!
Csá!
Hát sajnos nem tudok segíteni. Nálam ezért van a windows külön partíción (csak a win van a C:\-n).
Mentsd át másik vinyóra a cuccokat.
Mentsd át másik vinyóra a cuccokat.
Nekem még így nemsikerült. Azt írta, hogy a "home" verzióra nem lehet rátelepíteni a "professional" verziót. Pedig a home van rajta és azt is akartam újra feltenni. Szerintem a tört verzió miatt van. Gondolom te sem úgy vetted hivatalosan.
Adj a hálókártyádnak fix IP-t, és jó lesz.
IP pl: 192.168.0.1, alhálózati masz: 255.255.255.0
IP pl: 192.168.0.1, alhálózati masz: 255.255.255.0
ez a probléma nagyon egyszerûen kiküszöbölhetõ:
-nem telepítessz ész nélül minden freeware/shareware progit
-nem látogatsz közhírhedt weboldalakat
-feltelepíted a világ legjobb készoftver-blokkolóját
-ellátogatsz a DoxDesk honlapjára, ahol részletes leírást kapsz azt ilyen jellegû férgek eltávolításáról.
hogy minden valtoztatas vegrehajtasahoz engedelyt kerjen
hááát, szerinted melyik vírus kér engedélyt arra, hogy megfertõzzön?
-nem telepítessz ész nélül minden freeware/shareware progit
-nem látogatsz közhírhedt weboldalakat
-feltelepíted a világ legjobb készoftver-blokkolóját
-ellátogatsz a DoxDesk honlapjára, ahol részletes leírást kapsz azt ilyen jellegû férgek eltávolításáról.
hogy minden valtoztatas vegrehajtasahoz engedelyt kerjen
hááát, szerinted melyik vírus kér engedélyt arra, hogy megfertõzzön?
van egy dial-up kapcsolatom olyat lehet csinalni hogy az Xp Log-olja hogy mikor leptem fel a netre es mennyi ideig voltam fent?
Vagy erre esetleg a kulon program?
Thx
senki????????????????
Vagy erre esetleg a kulon program?
Thx
senki????????????????
Engem rohadtul nem érdekel, hogy ott mi van. Én csak szóltam itt neked, hogy ne csodálkozzál mert tudom, hogy valamilyen oknál fogva (tényleg miért is nem szeretik???) reflexbõl bannt adnak az ezzel kapcsolatos dolgokért. Valaki biztos meglátta a beírásom és szóvátette egy moderátornak ha nem éppen egy moderátornak szúrt szemet.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae