Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztán ügyesen tovább...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

illetve megoldaná de nem akar formázni :-)
szóval szvsz, szedje le az norton-t futassa az optimizert és utánna az általam ajánlott két programot esetleg az ie-t
bár sztem úgyis formázás lesz ebbõl
nem tom mit csináljak. kihúztam a netet is, akkó se települt.
NU Optimizer ez milyen progi, mirte szolgál?
hárman mondjuk ugyanazt ami itt az sg-n naon nagy szó ám de te csakazértis :-)
szvsz jobban jársz ha kitisztitod amennyire lehet
pl NU Optimizerrel is megnézetheted PÕ
nem kell telepítgetni, hanem felrakod egyszer rendesen és mielõtt teleszemeteled elmented egy másik particióra vagy vinyóra.
Akinek kb 50 gépen kell xp-t telepítenie garantáltan ismeri, a mérettöl függõen kb 15-20 perc alatt visszarakható
tulképp egyfajta klónozás
Nincs véletlenül icq-d vagy nemvagy fent irc-n valahol?
Köszi
ZoRaL
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
kb olyan mintha felraknál egy 6-os IE-t lefutattnál egy regclean-t ad-aware-t és spy-bot-ot.
Nem azzal többet érnél :-)
A sok régi "f*szság" nem fog nyomtalanul megoldódni a módszereddel (várhatóan).
Egyébként meg ghost-olj ha már a format:c -> install macerásnak tûnik..
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Két USB portom van. Az egyiken egy Canon szkenner a másikon egy Lexmark nyomtató. A szkennert minden gond nélkül tudtam telepiteni, a nyomtatónál meg azt irja, hogy az "RPC kiszolgáló nem elérhetõ".
Megnéztem a services.msc-ben és fut.
A másik gondom, hogy a vincsi valamiért állandóan dolgozik annak ellenére, hogy semmiféle müveletet nem csinálok. A kurzor mellett még a homokóra is néha felvillan.
A segitséget elõre is megköszönném.

A KOLI HUB-on rákerestem, 9 felhasználónál fenn van
712,47 MB terjedelemben. A letöltéshez nDC++0.305x hasz-
nálj. Tudom nem a reklám helye, de a világ legnagyszerûbb
kiense, márahol támogatják a használatát!
Magyar XP-n (ha az van) nem tudom, hogyan vannak fordítva ezek a cimkék, de szerintem rá fogsz jönni, melyik micsoda.
van egz problémám az xp-vel, beszarott a hdd-m és ujranyomtam az OS-t, de ugyanugy c-re a régi mellé. Namost el is indult meg minden okosság, csakhogy a docu...settingsben nemtudom megnyitni a régi user könyvtáraimat. legfontosabb természetesen a desktopom ami ottvan elrejtve mert azon van sok sok cuccom. Le volt passwordözve a régi userem de nemtudom elérni hogy legalább azt kérje és utánna beengedjen a desktop könyvtáramba. Ja persze a többibe sem enged 😊 Még annyi hogy 0 kilósnak jelzi a könyvtárat, de ezt már megkérdeztem és állittólag igy normális. Elõre is köszi a választ Z
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Vagyis bajom származhat belõle?
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Valaki help me!