Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudjátok véletlenül, hogy hova tünt a hosszú ü és ö betüm? helyette ez van "q" és "Q"
Ez csak itt az SG-n csinálja és néhány keresöben...😞
Mi ennek az oka?
Elinditom az msconfigot es ott is ket bejegyzes van.
Van egy sima Startup meg egy common startup.
Ha barmelyiktol a pipat kiszedem akkor meg eggyaltalan nem indul el.
Szeretném, ha vki válaszolna, mert halálra idegesít:
hogyan kell kikapcsolni a winxp autorun-ját a cdmeghajtókra?
thx
Corporation Edition....
Vagy vedd meg, mint én és aktiválhatod nyugodtan.
én egy év alatt 4x cseréltem alkatrészt, wincsit is, aktiváltam ennyiszer...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Olyan gondom lenne, hogy a már meglévõ XP-s rendszeremet szeretném atrakni egy másik winchesterrre. Próbáltam mar partitionmagiccal, de nem bootol be. Tudnátok valamilyen ötlettel szolgálni.
Köszi!
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Amúgy sztem többször lehet csak nem korlátlanul.
De ebben még nem merültem el P
Ha van egy legális XP-m és kiakarom cserélni az alaplapom + a procit + a memoriát akkor ugyanezt az XP-t feltelepítésnél lehet-e aktiválni?!Mert valami olyasmit halottam hogy csak 1 konfigra lehet felrakni ugyanazt az XP-t!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Válassza az aktiválást telefonon keresztül.
Ha kiirja felülre azt a baromi hosszú kódszámot,
próblja meg MS-t felhívni. (Ha nem ír ki kódot marad a crack.)
MS személyes adatot nem kérdez, csak a kódot. Diktálja be.
A kedves hölgy vagy monja a válaszkódot, vagy mondja: SORRY.
Egy próbát megér.
Köszönöm minden hozzászólónak a segítõkészséget.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Csak a windows könyvtárad írod felül.
2. keress rá a neten win XP activation crack-re szerintem 10 perc alatt fogsz találni.
lenne egy gondom, haver olyan xp t rakott fel maganak amit aktivalni kell, meg van aszem 9 napja mielott letiltana az op rendszer.van olyan progi ami leszedi ezt az aktivalasi mizeriat?mondtam neki adok olyan xp t amit nem kell, csak a gondja az hogy mar telenyomta minden baromsaggal a 120gb os vinyojat es ezt nehez lenne lementeni, szoval mindenkepp ezt az aktivalast kene leszedni rola, ha le lehet egyaltalan.
Nem tudom te melyik verzióról beszélsz.
Nekem most az 5.9.3-as van, de az elõtte lévõnél sem volt ilyen beállítási lehetõség.
http://epica.nl
4 kell a filnézéshez
minek a többi?
fogadjuk aztsetusod a felérõl milyen codec
a k-lite viszont mondenhol jól muzsikál
és itt le is zárhatjuk
nemtom
biztos azt amivel baja volt nem telepítetted.
Bár én olyan embert nem láttam még akinek aceval ment volna.
"Akkor szoktak az ace-sok elhellgatni amikor megkérem õket a felérõl mondják el; amit felrak az micsoda."
Állok elébe! (Ld. még alább)
De még mielõtt tényleg félremenne a topik (mert ez már nem XP téma): semmi bajom a k-lite pakkal. Tulajdonképpen ugyanazokat rakom fel én is az ACE-bõl, mint amit a k-lite tartalmaz (plusz a k-lite-ból külön a real- és qtime-alternative codec-eket, meg még egy-két apróságot). De emellett néha szükségem van extrémebb codec-ekre is (spec. okokból) és lusta vagyok a neten keresgélni egyenkénti letöltõhelyeket. Szóval mi mind ugyanazt rakjuk fel, de én jobban szeretem az ACE-t, mert egy csomó minden egyben benne van. De ez nem azt jelenti, hogy agyatlanul mindet fel is rakom...