Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hélisten ritkán van és akkor is figyelmetlenségembõl adodik.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
Segíts magadon, Isten is megsegít!.....😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Gyors segítség kellene. Windows Xp rendszerem van. Tegnap óta azt csinálja a gépem hogy amikor kedve van akkor kimerevedik a képernyõ és kiakad a hang. Resettel tudom csak újraindítani.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Format - Columns - Two
meg majd át kell állítani a margókat, mert alapból sokat hagy ki sztem.
All hail the double x!
Mindenkinek köszönöm a segítséget, további szép napot.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
de am ha álló oldalon 1.5 oldal az nagy valószínûséggel fekvõn se, fog elférni 1 oldalon.
All hail the double x!
Egyébként köszi szépen.
Van még egy tervem, át kellene konvertálni pdf-be és ott már nagyjából be tudnám ezt állítani.
Amúgy ezt nem ebbe a topikba kellett volna, ha már VIP vagy legalább neked illene tudni.
Szeretnem egyszerre atnevezni hogy mindegyiknek azonos neve legyen hogy Akos. es akkor sorban Akos1 Akos2...stb
Mivel tudnam ezt megoldani mert total commanderrel valahogy nem akar menni mert bena vagyok.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Se hibaüzenet se semmi. ez mitõl lehet?
Adott egy alaplap, azon az int.hálókari, rendszer feltelepít, driverek fel, és az eszközöknél a hálókarinál egy sárga felk.jel<#felkialtas>#felkialtas>....az eszköz nem múxik.....na most ha beteszek egy PCI-os hálókarit, driver fel, akkor annál is ez a jelenség, van. Mi lehet az oka XP-röl van szó, több driverrel is kipróbáltam....de mindig az a q-va <#felkialtas>#felkialtas>
Segitsetek légyszi....Köszi!!!
A lap : Gigabyte GA-8IP775G
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Mivel az SP3 elég régi, utána is van egy csomó új javítás, szerintem az a sok frissítés amit láttál.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Formatálnom kellett a gépemet, és most a Windows XP Professional, SP2 fut rajta. Persze, telepítés után azonnal kaptam vagy 100 frissítési lehetõséget, köztük az SP3—t is.
Szétnéztem a Microsoft letöltõ helyeken, és ott ezt írják az SP3 –ról:
””” Ez a telepítõ csomag INFORMATIKUSOKNAK és FEJLESZTÕKNEK szól, akik több hálózati számítógépre kívánják telepíteni a letöltött szervizcsomagot. HA CSAK EGY SZÁMÍTÓGÉPET FRISSÍT, látogasson el a Windows Update webhelyre.
NE KATTINTSON A LETÖLTÉS GOMBRA, HA CSAK EGY SZÁMÍTÓGÉPET FRISSÍT: Mostantól egy kisebb méretû, a feladathoz jobban illeszkedõ letöltés érhetõ el a Windows Update webhelyen. A Windows XP Service Pack 3 csomaghoz a legegyszerûbben úgy juthat hozzá, ha bekapcsolja a Windows XP Automatikus frissítések funkcióját. ”””
Eddig az idézet. Nohát én nem vagyok informatikus, és csak egy szem, árva gépem van. Csak hogy a Windows Update webhelyen nem látok semmiféle egybefüggõ csomagot, csak több száz kisebb frissítõ file-t. Másrészt úgy tudom, hogy aki nem telepíti az SP3- t, az rövidesen nem kap frissítést az XP-jére.
Akkor most mit tegyek ? Letöltsem a hármas szervizcsomagot, vagy ne??
Örülnék, ha válaszolnátok!
Köszi!
üsd be gugliba: "k-lite"
és szedd a legujabbat.
Azt hiszem a winamp is támogatná az avi-t..
Így akkor meg fogom tudni oldani 😊
Mert hallottam olyat, hogy a Win7 logikai meghajtót is létre hoz melyet nem lát az xp-cd és így nem akarok bele vágni.
Ha valaki csinált már ilyet és leírná, hogy hogyan csinálta meg azt megköszönném 😊
több programnál sem mûködik a "recent files" - amikor a kinyitott program menüjébõl kinyithatóak az elõzõleg használt fájlok - most raktam újra az xp-ét, és persze, csak amikor már végezem, vettem észre.
Többször pucoltam a registryt, vagy akkor törölt le valamit a pucoló, vagy a winben kell esetleg állítani, engedélyezni valamit?
Igazság szerint, meg lennék nélküle, de már megszoktam, na meg állatira idegesít, hogy nem tudom az okát. Már több progit is újra raktam, de továbbra sem mutatja a azindításukkor az elõzõleg kinyitott fájlokat.
Segítene valaki?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Nem biztos, hogy pont ide illik a téma de remélem tudtok segíteni.
Egyik ismerõsöm gépén most Win7 van és megkért hogy telepítsek neki fel vissza xp-t.
A win7-es partíciót xp telepítõ cdvel tudom formázni mint máskor vagy hogyan oldható ez meg?
A segítséget elõre is köszönöm!