Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
megértelek, én is nyugatalan tuok lenni ha baszakodik a gép.
hélisten ritkán van és akkor is figyelmetlenségembõl adodik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Igen csak egy kicsit beijedtem mert kb 1 hónapja raktam össze a gépet😄

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro

DarkSector
ezt véletlenül se vedd rossz néven, nem arra értem hogy nem segit senki, csak vicess ha arra gondolok, hogy ezesetben igaz a mondás:
Segíts magadon, Isten is megsegít!.....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A rendszer újratelepítés megoldotta a gondomat. Azért köszönöm a segítségeket.

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro

Am a vinyó nem kattan

Holnap újrarakom a rendszert. Ha nem jó mehet a memtest. Köszönöm a segítséget.

gergely1991
memóriahibára gyanakszom(memtest nevû progi alkalmazása ubuntu live cd-n integrálva van),vagy túl sok mûveletet végez és így nehezen tudja befejezni õket(nem kell annyi programot lefuttatni) vagy vírusfélére(víruskeresés)....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Elõtte nem kattan egyet a vinyód? Mert akkor vagy a vinyó haldoklik, vagy a tápkábel van kilazulva.
Sziasztok.
Gyors segítség kellene. Windows Xp rendszerem van. Tegnap óta azt csinálja a gépem hogy amikor kedve van akkor kimerevedik a képernyõ és kiakad a hang. Resettel tudom csak újraindítani.

Álltalában a szövegszerkesztõ programoknak van egy Print Preview (File menûben a Print Preview) opciójuk, ahol látszik az oldal úgy, ahogy ki lenne nyomtatva.
DONGUBA
Isten vagy sikerul kszi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

pxxl
<#eljen><#wave>

All hail the double x!

Grove4
Köszi, közben meglett, úgy látszik egyszerre írtunk😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

pxxl
kell 2 hasáb neki, ha azt akarod (ahogy a képen mutattad)
Format - Columns - Two
meg majd át kell állítani a margókat, mert alapból sokat hagy ki sztem.

All hail the double x!

Grove4
Na úgy néz ki megvan. Ezt a Landscape-es cuccot kellet kombinálni egy másik cuccal, a "Columns"-al.

Mindenkinek köszönöm a segítséget, további szép napot.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Igen, már próbáltam, de azzal az a probléma, hogy csak a lapot fordítja meg, de a szöveg az ugyanúgy marad, így:

pxxl
File-Page Setup...-Landscape

All hail the double x!

Grove4
Meg nem is igazán nagy baj az, hogy nem fér el egy oldalon, a lényeg, hogy úgy nézzen ki, legfeljebb majd a lap másik oldalára is nyomtatok, de sehol sem találom azt a beállítást.

Grove4
Erre rájöttem, úgyhogy összehúztam 1 oldalra.Az új helyzet így is megoldásra vár😊 Az a gond, hogy angol 2007-es Word-öm van, ott hol találom?

pxxl
állítsd át az oldalbeállítást fekvõre.

de am ha álló oldalon 1.5 oldal az nagy valószínûséggel fekvõn se, fog elférni 1 oldalon.

All hail the double x!

Grove4
Köszi, megnézem mit tudok kihozni belõle.

Nova lite pdf. Nyomtatót emulál, amire nyomtatva pdf fájlt kapsz.
Grove4
OK, erre én is gondoltam, de ezt most itthon nem tudom kipróbálni, szar most a nyomtató.Ezért gondoltam, hogy elõtte érdeklõdöm.

Egyébként köszi szépen.

Van még egy tervem, át kellene konvertálni pdf-be és ott már nagyjából be tudnám ezt állítani.

Szerintem csak oldalbeállítás és nyomtató beállítás menüpontokban kell beállítani. Tesztnek meg nyomtasd ki az elsõ két oldalt.
Grove4

Totalcommanderben Kijelölöd - Fájl menü - csoportos átnevezés - új fájlnevek elemeihez beírod hogy Akos - Kiterjesztéshez hogy jpg - Számláló -hez számjegyekhez 3 (így 001 az elsõ és 830 lesz az utolsó)

Amúgy ezt nem ebbe a topikba kellett volna, ha már VIP vagy legalább neked illene tudni.
DONGUBA
Hello egy olyan problemam lenne hogy van 830 jpg fajlom kulonbozo nevekkel.
Szeretnem egyszerre atnevezni hogy mindegyiknek azonos neve legyen hogy Akos. es akkor sorban Akos1 Akos2...stb
Mivel tudnam ezt megoldani mert total commanderrel valahogy nem akar menni mert bena vagyok.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DarkSector
jah vágom nemrossz trükk thx.

gergely1991
bár lehet kompatibilitás problémája is...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
nekem ezt egy vírus csinálhatta.Minden exe-t egyszer engedte indítani 2x már nem....Ezt úgy oldottam meg hogy a programot mielõtt elindítottam volna becsomagoltam zip-be így amikor nem indult el 2x-ra akkor kicsomagoltam a zip-bõl....

Aquir
Nekem az SP3 után nem mûködött a beálított wifi, kártyáról 😊 Letöröltem rögtön utána az SP3-at és mûködött mint azelõtt... Na ott állítottam le a windows updatet 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DarkSector
hy van egy játék, illetve néhány programmal is ezt tapasztalom, exe fájlokkal, hogy el akarom inditani, a gépen, (persze másik gépen ezek az exe-k tökéletessen mennek), nem történik semmi!

Se hibaüzenet se semmi. ez mitõl lehet?

Köszönöm a válaszokat ! <#integet2>
Segitséget kérnék...
Adott egy alaplap, azon az int.hálókari, rendszer feltelepít, driverek fel, és az eszközöknél a hálókarinál egy sárga felk.jel<#felkialtas>....az eszköz nem múxik.....na most ha beteszek egy PCI-os hálókarit, driver fel, akkor annál is ez a jelenség, van. Mi lehet az oka XP-röl van szó, több driverrel is kipróbáltam....de mindig az a q-va <#felkialtas>
Segitsetek légyszi....Köszi!!!

A lap : Gigabyte GA-8IP775G

<#worship><#worship>

computerguru
Nekem is a service pack 3 van az xp-hez,de a további frissitések le vannak tiltva,én ajánlom,nézd azzal a sok-sok frissitéssel ami települ a gépedre,van olyan hogy jobb lett volna ha nem települ,sokszor több kárt okoz,mint jót! Ez csak magánvélemény! Nézd a service pack 3 fent van,az xp-m mûködik rendesen,semmi gond vele,és egyáltalán nem hiányoznak a frissitések! Amúgy sokszor nem is tudod,hogy éppen milyen frissitést tölt le a gépedre,igy van? Na hát ez az.Mondom,csak magánvélemeény,nekem igy tökéletes! Szia!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Evin
Telepítsd. Az írás szövegével ellentétben nem kell rakétatudósnak lenned ahhoz, hogy fel tudd rakni. Lényegében Tovább gomb nyomkodása az egész, a végén meg 1 újraindítás.
Mivel az SP3 elég régi, utána is van egy csomó új javítás, szerintem az a sok frissítés amit láttál.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok!

Formatálnom kellett a gépemet, és most a Windows XP Professional, SP2 fut rajta. Persze, telepítés után azonnal kaptam vagy 100 frissítési lehetõséget, köztük az SP3—t is.

Szétnéztem a Microsoft letöltõ helyeken, és ott ezt írják az SP3 –ról:

””” Ez a telepítõ csomag INFORMATIKUSOKNAK és FEJLESZTÕKNEK szól, akik több hálózati számítógépre kívánják telepíteni a letöltött szervizcsomagot. HA CSAK EGY SZÁMÍTÓGÉPET FRISSÍT, látogasson el a Windows Update webhelyre.

NE KATTINTSON A LETÖLTÉS GOMBRA, HA CSAK EGY SZÁMÍTÓGÉPET FRISSÍT: Mostantól egy kisebb méretû, a feladathoz jobban illeszkedõ letöltés érhetõ el a Windows Update webhelyen. A Windows XP Service Pack 3 csomaghoz a legegyszerûbben úgy juthat hozzá, ha bekapcsolja a Windows XP Automatikus frissítések funkcióját. ”””

Eddig az idézet. Nohát én nem vagyok informatikus, és csak egy szem, árva gépem van. Csak hogy a Windows Update webhelyen nem látok semmiféle egybefüggõ csomagot, csak több száz kisebb frissítõ file-t. Másrészt úgy tudom, hogy aki nem telepíti az SP3- t, az rövidesen nem kap frissítést az XP-jére.

Akkor most mit tegyek ? Letöltsem a hármas szervizcsomagot, vagy ne??

Örülnék, ha válaszolnátok!

Köszi!
Köszöntem szépen
DarkSector
ezt a kiegészitõt codec pack-nak nevezik.
üsd be gugliba: "k-lite"
és szedd a legujabbat.

köszi, de wmp 11-hez nincs valami kiegészítõ?
gergely1991
Ez megfelel? Ez egy külön lejátszó
Azt hiszem a winamp is támogatná az avi-t..

Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy Media player nem játsza le az AVI-t, nem tudtok valami olyan kiegészítõt hozzá hogy le tudja játszani. Elõre is köszönöm
Köszönöm az információt!
Így akkor meg fogom tudni oldani 😊

Evin
Ugyanaz az eljárás, mintha xp-t szednél le. Annyi változott, hogy a Win7 (nem mindig) csinál egy 200MB-os külön partíciót, de azt látja a Winxp telepítõje. Szóval a 200MB-osat meg a C:-t kell törölnöd a telepítõvel, majd egybe leformázni NTFS-re.

Kipróbálta a Win7-et de nagyon nem tetszik neki és vissza akar állni Xp-re csak nem tudom, hogy a xp-telepítõ cd látja-e a Win7 es partíciót és tudja e formázni vagy van ebben valami csavar is? Mert ilyet még sose csináltam és azért szeretném tudni, hogy tudom vissza állítani az xp-t ugy, hogy a Win7 eltüntessem.
Mert hallottam olyat, hogy a Win7 logikai meghajtót is létre hoz melyet nem lát az xp-cd és így nem akarok bele vágni.
Ha valaki csinált már ilyet és leírná, hogy hogyan csinálta meg azt megköszönném 😊

Evin
Igen, persze. De minek cseréli vissza?! Ennek semmi értelme.

tibor16
sziasztok,
több programnál sem mûködik a "recent files" - amikor a kinyitott program menüjébõl kinyithatóak az elõzõleg használt fájlok - most raktam újra az xp-ét, és persze, csak amikor már végezem, vettem észre.
Többször pucoltam a registryt, vagy akkor törölt le valamit a pucoló, vagy a winben kell esetleg állítani, engedélyezni valamit?
Igazság szerint, meg lennék nélküle, de már megszoktam, na meg állatira idegesít, hogy nem tudom az okát. Már több progit is újra raktam, de továbbra sem mutatja a azindításukkor az elõzõleg kinyitott fájlokat.
Segítene valaki?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Sziasztok!
Nem biztos, hogy pont ide illik a téma de remélem tudtok segíteni.
Egyik ismerõsöm gépén most Win7 van és megkért hogy telepítsek neki fel vissza xp-t.
A win7-es partíciót xp telepítõ cdvel tudom formázni mint máskor vagy hogyan oldható ez meg?

A segítséget elõre is köszönöm!

lck
Na rájöttem - egy a mobilrack-be betett vinyó okozta a gondot. Azon egy másik, régebbi win van. Valahogy azzal nem tud mit kezdeni. Ha azt lehúzom egybõl indul. Csak érdekes hogy scandisk-nél jön elõ a probléma.
gergely1991
chkdsk meghajtónév:
chkdsk/f meghajtónév:
ezeket próbáltad?