Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felraktam pár game-t az éjjel, :gta4, mw2, cod4, aion, assassins creed 2, saboteur, és MINDegyiknél ahogy elinditom azt irja ki A(z) XY hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
régebbi játékoknál nemcsinálja ezt(update: Operation Flashpoint 1nél 5p után csinálja ezt, RignRoll nevü ujj játéknál 5p után ujraindul a gépem ), és ez eléggé idegesítõ, gépem:
AMD Athlon 3200+ (barton)
2gb ram
Ati Sapphire x1650pro 512ram
WinXp sp3
(CoDMW2-nél átkellen irni 1 fájl-t pak ról bak -á és akkor elindult Medium grafikán 50-60FPS-el)
Update 1: Reggel ha bekapcsolom a gépet, és ahogy bebootol és rögtön eliditom pl az Assassins Creed 2-t akkor gondolkozik kb 10mp-et és csak utána irja ki.
Lényeg hogy Assassins Creed 2 elinduljon 😊
Ma kicserélték az internet modememet amit kb 5 éve használok, egy ZTE típusú routere "ZXDSL 931VII" , a beszerelõ laptopján semmi baj nem volt, de az enyémen ha egy oldalra megyek sokáig üresen gondolkozik, aztán töltõdik le :S
Remélem tud valaki segíteni, szerintem valami hálózati kártya beállítás vagy router csatlakozási probléma lesz e mögött.
Leteszteltem a speedtesten a nettet, azzal nincs baj
Valaki segítsen :S
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Remélem tudtok segíteni,mert nemrég cseréltem le a laptopomat és akadt vele pár problámám. 1, Az interneten mikor videot nézek akkor ha benyomom a teljes képernyõs funkciót akkor nem látok semmit csak egy rozsaszin hátteret,viszont kis képernyöben remekül megy a video..:S
2, Feltettem eddig a Heroes 5-t (eredeti) meg a king arthur demoját és mind a kettõbõl kivág hibaüzenettel,de a vicc ebben is hogy belép a játékba a menüben tudok nyomgodni mindent viszont amint a loading után az érdemi játékhoz kerülnénk kidob. A konfigom megfelelö h kéne legyen ehez a két játékhoz. A laptophoz tartozó drivereket telepitettem , meg ugy mindent ami egy gép telepitésekor kell.
3, A gépben lévö beépitett wifi ujrainditáskor elveszti a kapcsolatot aztán igencsak nehezen talál ujra rá kb 2oráig nyomkodnom kell,viszont ha leállitom a gépet és ujra bekapcsolom akkor minden oké.
Örülnék ha valaki tudna ezekben segiteni mert elég idegesítõ dolgok ezek,ilyenekkel én még nem találkoztam, de kezdem unni ugyhogy ha nem oldódik meg akkor ujrarakom a gépet.
Windows XP betöltés után az "ÜDVÖZÖLJÜK" elõtt le szokott futtatni egy F:/pagefile.sys ellenõrzést(vagy minek hívjam), de most ez nem történik!
pagefile.sys hibernáció betöltéskor
Nem tudom mi lehet a megoldás hogy ez ne legyen , csak az segített, hogy
1.újraindítás
2.csökkentett módbeli indítás
3.csökkentett módból újraindítás
-és így normálisan betölti az F:/pagefile.sys-t
Légyszi segítsetek hogy ne keljen minden indításkor küzdeni !!!!!!
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azért köszi
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Arab money
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nem tudom mi lehet az okozója de egyre több program lassú :/ Prioritás változtatása semmit se segít
Ha valakinek van valami ötlete ossza meg velem, köszi elõre is
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Az ATi Control Center volt a ludas a dologban bár nálam a gyorsbillentyûk nem voltak bekapcsolva.
De töröltem õket és így már újra mûködtek a hiányzó karakterek.
Köszi még egyszer.
Üdv.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Csak a word szimbólum beszúr funkciójával.
Feltételezem valahol a regeditben átlett valami írva (egy telepítet progi ) de hol és mi?
Üdv.

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Van egy olyan gyanúm hogy a wined elszállt:S
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Majd egy kis idõ (egy-két hét múlva) után megint ki fogom szedni a Screen Saver-t és akkor meglátom, hogy megint probléma lesz-e.
Ha még fent van, vagy láttad:
Benne van a Fekete macska Internetes játék?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Azt hogy kinek a nevére van regisztrálva a számítógép, meglehet változtatni valamilyen módon ?
HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> Explorer -> "Shell Folders" és "User Shell Folders"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
és mindegyiknél elérési utakat kellett átirni, ugy kezdõdött asszem mindegyik, hogy:
%userdefault%....vagy isemi.
a lényeg hogy a reg fájlokban van egy hely ahol aa document and settings cuccait lehet konfigolni, ott átirni az elérési utakat, és ezesetben át tudom tudtam helyezni a c-rõl bizonyos mappákat a d-re...
nah ez a hely kéne ott a regeditben..<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
nem ide akartam irni, hanem allulra a keresõbe...
Megprobálom képernyõkímélõvel is egyik nap.
Ha igen képernyõkímélõ be van kapcsolva?
Valamikor beállítottam a videokártyát, hogy a monitor 2 percre ne kapjon jelet (Display Properties Screen Saver fül és ott a Power...).
Szépen is mûködött, de egy idõtõl errefele már nem kapcsol ki, tehát az történik, hogy kb. egy fél órára a PC bekapcsolásától már nem kapcsolja ki a jelet, hanem csak egy pillanatig, ami kb. 0,5 másodperc vagy még ennél is kevesebb (tehát kb. egy fél oráig mûködik szépen a beállítás).
Ha újraindítom a gépet, akkor megint szépen megy egy fel óráig és azután ujból ezt a figurát csinálja.
Probáltam úgy is, hogy újbol adok egy OK ott a Power Options Properties-ben, és ekkor is úgyanúgy megy kb. egy fél óráig.
Én arra gondoltam, hogy a videokártyával vagy az alaplappal lenne a gond, hogy egy idõ útán "elfelejti" ezt a beállítást.
Mi a véleményetek?
sajátgép>jobbgomb(helyimenü)>tulajdonságok>speciális>Teljesítmény Beállítások>speciális>Virtuális memória Módosítás
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Ha ez a gond akkor nagyon egyszerûen megoldhatod. Kattints az adott partícióra vagy mappára -> tulajdonság -> biztonság -> speciális -> tulajdonos -> Szerkesztés a listáról jelöld ki az Administrators csoportot, majd kattints még a A tulajdonos cseréje az altárolókon és az objektumokon is jelölõnégyzetre; ezután kattints az ok vagy alkalmaz gombra.
Ez eltarthat egy ideig függõen mennyi fájlt kell "átdolgoznia", ha készen van, csak ok, ok, ok ... Ezután már menni fog.
Jobbat nem tudok, olvass vissza.
Lenne egy érdekes kérdésem!
Azt nem lehet valahogy megoldani, hogy Xp-be alapba lévõ Internetes Fekete macska használható legyen win7-be !?
Pl.:
- Xp-bõl kivenni és valahogy át win7 !?
- Xp-bõl kivenni és külön futtatható progi készítés belõle !?
van egy kis problémám, nem tudom pontosan hova kéne írnom, de hátha...
a régi gépem behalt, most egy laptomon van. a réig épbõl megvan a vinyó nem mai cucc csak IDE csatlakozás van rajta. ez miatt csak usb-s rack-en keresztül tudom a laptopra kötni. ezzel nem is lenne baj. a felhasználó a régi vinyón le van jelszavazva így nem tudom megnyitni mert csak egyszerû cserélhetõ meghajtóként tudom kezelni. tudom a jelszót persze. a laptoppal nem tudok arról a vinyóról bootolni így inkább valami olyan program kéne amivel meg tudom nyitni a levédett felhasználó mappáit. nem feltörõ program kéne. inkább valami rendszergazda okosság, pl valami kommanderrel nem lehet megnyitni?
a régi vinyó rendszere is xp volt és a mostani rendszer is az. remélem érthetõ valamennyire.