Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv

Felraktam pár game-t az éjjel, :gta4, mw2, cod4, aion, assassins creed 2, saboteur, és MINDegyiknél ahogy elinditom azt irja ki A(z) XY hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
régebbi játékoknál nemcsinálja ezt(update: Operation Flashpoint 1nél 5p után csinálja ezt, RignRoll nevü ujj játéknál 5p után ujraindul a gépem ), és ez eléggé idegesítõ, gépem:

AMD Athlon 3200+ (barton)
2gb ram
Ati Sapphire x1650pro 512ram
WinXp sp3

(CoDMW2-nél átkellen irni 1 fájl-t pak ról bak -á és akkor elindult Medium grafikán 50-60FPS-el)

Update 1: Reggel ha bekapcsolom a gépet, és ahogy bebootol és rögtön eliditom pl az Assassins Creed 2-t akkor gondolkozik kb 10mp-et és csak utána irja ki.

Lényeg hogy Assassins Creed 2 elinduljon 😊
biomage
Hali

Ma kicserélték az internet modememet amit kb 5 éve használok, egy ZTE típusú routere "ZXDSL 931VII" , a beszerelõ laptopján semmi baj nem volt, de az enyémen ha egy oldalra megyek sokáig üresen gondolkozik, aztán töltõdik le :S
Remélem tud valaki segíteni, szerintem valami hálózati kártya beállítás vagy router csatlakozási probléma lesz e mögött.
Leteszteltem a speedtesten a nettet, azzal nincs baj
Valaki segítsen :S

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni,mert nemrég cseréltem le a laptopomat és akadt vele pár problámám. 1, Az interneten mikor videot nézek akkor ha benyomom a teljes képernyõs funkciót akkor nem látok semmit csak egy rozsaszin hátteret,viszont kis képernyöben remekül megy a video..:S
2, Feltettem eddig a Heroes 5-t (eredeti) meg a king arthur demoját és mind a kettõbõl kivág hibaüzenettel,de a vicc ebben is hogy belép a játékba a menüben tudok nyomgodni mindent viszont amint a loading után az érdemi játékhoz kerülnénk kidob. A konfigom megfelelö h kéne legyen ehez a két játékhoz. A laptophoz tartozó drivereket telepitettem , meg ugy mindent ami egy gép telepitésekor kell.
3, A gépben lévö beépitett wifi ujrainditáskor elveszti a kapcsolatot aztán igencsak nehezen talál ujra rá kb 2oráig nyomkodnom kell,viszont ha leállitom a gépet és ujra bekapcsolom akkor minden oké.

Örülnék ha valaki tudna ezekben segiteni mert elég idegesítõ dolgok ezek,ilyenekkel én még nem találkoztam, de kezdem unni ugyhogy ha nem oldódik meg akkor ujrarakom a gépet.
Framsen
Sziasztok lenne egy fontos kérdésem !
Windows XP betöltés után az "ÜDVÖZÖLJÜK" elõtt le szokott futtatni egy F:/pagefile.sys ellenõrzést(vagy minek hívjam), de most ez nem történik!

pagefile.sys hibernáció betöltéskor

Nem tudom mi lehet a megoldás hogy ez ne legyen , csak az segített, hogy
1.újraindítás
2.csökkentett módbeli indítás
3.csökkentett módból újraindítás
-és így normálisan betölti az F:/pagefile.sys-t

Légyszi segítsetek hogy ne keljen minden indításkor küzdeni !!!!!!

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

xxdani
elõtte meg úgyis lesz a világvége tehát kit érdekel

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

gergely1991
A xp-hez legfeljebb 2014.04 hóig van frissítés onnantól pedig nõ a sebeshetõség aránya😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

DarkSector
van alapja a kijelentésnek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Czdano
Jah én is azt nézem, minden jó ha egy nagy ventilátort ráirányítok..nélküle 79 fokon megy a proci és 85 amit még bír..-.-

Azért köszi

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

FSpofon

Arab money

94mike
Veddle a géped mind két oldalát,több hûtést kap..fõleg ha huzat éri^^ enyémis ilyenvolt,le kaptam mind a kettõt,és már fasza😉

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Czdano
Hello! 1-2 hete a windows feladatkezelõben a rendszer üresjárati folyamata 99%on pörög. ez mind szép is jó, fõleg ha nem akkor csinálná ezt mikor játszok vagy netezek ->belassul minden, játékban fps-t veszítek.

Nem tudom mi lehet az okozója de egyre több program lassú :/ Prioritás változtatása semmit se segít

Ha valakinek van valami ötlete ossza meg velem, köszi elõre is

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Köszi! Igazad volt!

Az ATi Control Center volt a ludas a dologban bár nálam a gyorsbillentyûk nem voltak bekapcsolva.
De töröltem õket és így már újra mûködtek a hiányzó karakterek.
Köszi még egyszer.
Üdv.

Gregorius
Az ATi Control Centernek is voltak ilyen hajlamai régebben, hogy gyorsbillentyûket rendelt magához. És mivel a Catalys Control Center elindult magától bootoláskor, így a gyorsbillentyûk is betöltõdtek. Innentõl kezdve egy altGR+C-re mindig feldobta a CCC ablakát. Kivéve, amikor nem. De a billentyût attól még nem lehetett használni. Nézz szét a frissen telepített programok gyorsbillentyûi között!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Találkozott már valaki ilyen hibával, ezeket a karaktereket nem tudom beírni a billentyûzetrõl:" ð Ð [ # " de még a virtuálisról sem.
Csak a word szimbólum beszúr funkciójával.
Feltételezem valahol a regeditben átlett valami írva (egy telepítet progi ) de hol és mi?
Üdv.

Köszi a választ. BIOS-nál a Main fülnél a SATA 1, 2, 3... 6-osnál állítsam át? Mert ott csak a két DVD-író van...

SirAlo
Hello, szerintetek a windows hibas?:

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

gergely1991
Ellenõrizd hogy hogy a biosban elsõdlegesként van-e beállítva HDD-d.
Van egy olyan gyanúm hogy a wined elszállt:S

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok! Amikor elszeretném indítani az XP-t, akkor a következõt írja ki a betöltõ képernyõ elõtt: "Reboot select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key." Többszöri újraindításkor is...

gergely1991
Ha kikapcsolod a saver screen-t akkor vissza tér(het) a problémád😊

Megoldodott a probléma, tehát megadtam neki egy Screen Saver-t, ami 2 percre jön be, és 3 percre a Power dolgot.
Majd egy kis idõ (egy-két hét múlva) után megint ki fogom szedni a Screen Saver-t és akkor meglátom, hogy megint probléma lesz-e.
Nekem is ez megvan, csak arra szánnám majd egyszer, hogy Win 7 alá virtuális módba használnám Fekete macska Internetes játék miatt.
Ha még fent van, vagy láttad:
Benne van a Fekete macska Internetes játék?
Evin
Tegyél fel ez rendes verziót. A hivatalos verzió 1CD-s, és csodálkozol, hogy egy ekkora kis semmiségre csökkentett verzióval csak gond van?!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

xxdani
Helló. Volna egy nagy problémám. Leszedtem egy Xp-t 161mb-os aeroglass Blueeyes-os . Azzal hírdetik hogy a telepítés annyi ideig tart amíg elszívsz egy cigit blabla. Lényegtelen. A lényeg az hogy feltelepült szuper minden egy dolgot leszámítva. Nem frissít Semmit. a frissítéseket letölti de amikor telepíteni szeretné a 67darabot végigpörög majd annyit ír hogy sikertelen. Se hibakód se semmi. Még egy furaság, hogy amikor telepíteni akartam a chromot kidobott egy hibaüzenetet hogy hiányzó opengl.dll. Ez az XP magában ennyire szar? meg lehet gyógyítani vagy inkább tegyek fel valami jobbat. Köszi elõre is

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

A következõ fül, tehát a Computer Name és itt ahol írja, hogy "To rename this computer or join a domain, click Change", tehát kattintsz a Change-re.
littleNorbi
Hello!
Azt hogy kinek a nevére van regisztrálva a számítógép, meglehet változtatni valamilyen módon ?

DarkSector
OOO basszameg megtaláltam végre:

HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> Explorer -> "Shell Folders" és "User Shell Folders"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nemtuom nekem az kellene, ami régen is volt, hogy mindent át lehessen vinni, külön az "application data" "local settings" "desktop", meg ien mappákat.

és mindegyiknél elérési utakat kellett átirni, ugy kezdõdött asszem mindegyik, hogy:

%userdefault%....vagy isemi.

Dj Faustus

DarkSector
amugy nagy help kéne ... régebben kérdezõsködtem már összevissza, és nem találom sehol...

a lényeg hogy a reg fájlokban van egy hely ahol aa document and settings cuccait lehet konfigolni, ott átirni az elérési utakat, és ezesetben át tudom tudtam helyezni a c-rõl bizonyos mappákat a d-re...

nah ez a hely kéne ott a regeditben..<#help><#help><#help><#help>

DarkSector
😄
nem ide akartam irni, hanem allulra a keresõbe...

gergely1991
<#confused><#kerdes><#fejvakaras>

DarkSector
asztal

gergely1991
Érdekes módon nálam is felvillant egy fél mp-re mióta kikapcsoltam a képernyõkímélõt(av scan mellett terhelte a gépet)

Azért független kéne legyen a képernyõkímélõtõl, mert eddig mûködött.
Megprobálom képernyõkímélõvel is egyik nap.
gergely1991
akkor kapcsold be és úgy próbáld😊

Igen az energiatakarítási fumkció.
Nincs bekapcsolva a képernyõkímélõ.
gergely1991
Ha jól értelmezem az energiatakarítás-i funkciónál állítottad be?
Ha igen képernyõkímélõ be van kapcsolva?

Nálam egy érdekes probléma adodott egy idõtõl errefele.
Valamikor beállítottam a videokártyát, hogy a monitor 2 percre ne kapjon jelet (Display Properties Screen Saver fül és ott a Power...).
Szépen is mûködött, de egy idõtõl errefele már nem kapcsol ki, tehát az történik, hogy kb. egy fél órára a PC bekapcsolásától már nem kapcsolja ki a jelet, hanem csak egy pillanatig, ami kb. 0,5 másodperc vagy még ennél is kevesebb (tehát kb. egy fél oráig mûködik szépen a beállítás).

Ha újraindítom a gépet, akkor megint szépen megy egy fel óráig és azután ujból ezt a figurát csinálja.
Probáltam úgy is, hogy újbol adok egy OK ott a Power Options Properties-ben, és ekkor is úgyanúgy megy kb. egy fél óráig.

Én arra gondoltam, hogy a videokártyával vagy az alaplappal lenne a gond, hogy egy idõ útán "elfelejti" ezt a beállítást.

Mi a véleményetek?
Pontosan:
sajátgép>jobbgomb(helyimenü)>tulajdonságok>speciális>Teljesítmény Beállítások>speciális>Virtuális memória Módosítás
gergely1991
sajátgép>jobbgomb(helyimenü)>tulajdonságok>speciális fülön nézz körül

94mike
Valaki megmondaná,hogy hogyan lehet a gépnek virtuálisan memoriát adni??.. szóval,növelni kéne a ramot😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Helló, olyasvalamire gondolsz, hogy nem tudsz belépni a dokumentumok vagy más mappába?
Ha ez a gond akkor nagyon egyszerûen megoldhatod. Kattints az adott partícióra vagy mappára -> tulajdonság -> biztonság -> speciális -> tulajdonos -> Szerkesztés a listáról jelöld ki az Administrators csoportot, majd kattints még a A tulajdonos cseréje az altárolókon és az objektumokon is jelölõnégyzetre; ezután kattints az ok vagy alkalmaz gombra.
Ez eltarthat egy ideig függõen mennyi fájlt kell "átdolgoznia", ha készen van, csak ok, ok, ok ... Ezután már menni fog.

Ilyesmi mintha lett volna itt a fórumba régebben és megoldást is írtak rá.
Jobbat nem tudok, olvass vissza.
Sziasztok.
Lenne egy érdekes kérdésem!

Azt nem lehet valahogy megoldani, hogy Xp-be alapba lévõ Internetes Fekete macska használható legyen win7-be !?

Pl.:
- Xp-bõl kivenni és valahogy át win7 !?
- Xp-bõl kivenni és külön futtatható progi készítés belõle !?
üdv!
van egy kis problémám, nem tudom pontosan hova kéne írnom, de hátha...
a régi gépem behalt, most egy laptomon van. a réig épbõl megvan a vinyó nem mai cucc csak IDE csatlakozás van rajta. ez miatt csak usb-s rack-en keresztül tudom a laptopra kötni. ezzel nem is lenne baj. a felhasználó a régi vinyón le van jelszavazva így nem tudom megnyitni mert csak egyszerû cserélhetõ meghajtóként tudom kezelni. tudom a jelszót persze. a laptoppal nem tudok arról a vinyóról bootolni így inkább valami olyan program kéne amivel meg tudom nyitni a levédett felhasználó mappáit. nem feltörõ program kéne. inkább valami rendszergazda okosság, pl valami kommanderrel nem lehet megnyitni?
a régi vinyó rendszere is xp volt és a mostani rendszer is az. remélem érthetõ valamennyire.
RETROB0Y
gergely1991
Sajátgép>helyi-menü tulajdonságok>speciális fülön legalul a indítás helyreállítás résznél beállítások majd Automatikus inditásról (a rendszerhiba részlegnél) a kijelölés eltüntetése

xxdani
Sziasztok. Hol is lehet azt beállítani, hogy ha valami hiba van akkor ne induljon újra hanem mutassa a kék képernyõn, hogy melyik foga fáj.

Szia. Igen úgy is lehet, vagy készítesz két A5 nagyságú lapot és arra rámásolod a szöveget és úgy nyomtatod ki, hogy két lap egy lapon. De én is inkább a columnos megoldást választanám.