Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

basta002
Helló mindenki!!

Van egy Xp Home-om, amit regisztrálnom kellene. Haveromtól kaptam a CD-t, õk pedig már regisztrálták. Így nem tudom többször. Egy olyan címet szeretnék, ahonnan le lehet tölteni vmi crack programot. Elõre is köszi!

basta

..::S::L::M::..

barret
egyet már csináltam...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Hali!
A héten nyertem egy szuper Windows Xp Home op. rendszert. Gondoltam fel is telepítem, ha már megvan. Itt kezdõdtek a problémák.
A telepítésnél gondok adódtak. Az "elõtelepítést" (a kék képernyõs dolog" megcsinálja. Újraindul a gép, és bejön az xp töltõ ablak. Tölti, tölti, majd egy kék képernyõ és hibajelzés "Unmountable Boot Device". És ha 20-szor nem próbálkoztam akkor egyszer sem.
Mi lehet a gond?
A winchester partícionálva van.
Légyszi Segítsetek!
0ppika
Rendszervisszaállítás???

http://epica.nl

barret
hali! olyan gondom van,hogy lefuttattam valami takaritó progit,és azóta a win kilépéskor nem menti el a változtatásokat!pl:a gyorsinditás menü állandóan le van zárva, manuálisan kell engedélyeznem! természetesen ki van pipálva a gyorsinditás engedélyezése...help!!!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Szevasztok! Kéne 1 kis segítség.
Szal a msik gépünket nemrég hozták vissza a szervizbõl. Régebbi típus (AMD 1,2 Ghz, GeForce 2 MX, stb). Formálták stb. Feltettem pár progit, winamp, windows media player. GOndoltam újraindítom, erre az "Üdvözöljük" felirat 2 percen át ment, aztán kiírta h a "rendszerleíró adatbázis bla bla bla. A hibát kijavította". Utána 1 háttér, és a kurzor. 10 percig semmi nem történt, szal feladtam.

Egyébként azért vitték be, mert 1 vezeték nélküli hálozatot építettek ki, de az a gép nem érzékelte a netet, meg a hálózatot. Formázták, aztán visszahozták, utána már érzékelt valamit, de a kapcsolat rossz volt, szal nem ment a net sem...

b-type
nem tom sztem 1 szkennernek mennie kell sima usb-n is.
dugd be oda(ill.annak a helyére) ahol biztos megy valami(egér, kontroller..), ha pedig mindenképpen akarod az sp1-et, keres hozzá jó kulcsot (most volt valami kavarás ezügyben microéknál).
ha ennél bonyolultabb a probléma akkor sry, de hátha..

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
elfelejtettem megköszönni..
szal kösz. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Aquli
help

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

0ppika
Norton Ghost

b-type
szeva, valaki mondaná hogy mivel tudom lementeni a most elkészült xp-met, gondolok itt arra, hogy most minden frankó, és kellene 1 kép, amit esetleg kiírnék dvd-re, és ha begázul onnan helyrerakom.
volt 1 prog. ami csinált ilyet, de cserébe berejtett 1 valag könyvtárat,
-alapból az xp-be nincs ilyen?
-ha nincs mondjatok 1 beváltat légyszíves.
thx.

Aquli
Ez a gond. Hogy nincs hozzá driver. Az alaplap cd-jén annyi van írva egy txt fájlba, hogy a www.microsoft.com-ról töltsem le az sp1-et, ha kell nekem az usb driver.
De az sp1-et nem lehet feltenni, mert hibás cd-keyre panaszkodik.
Márk

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Mkill
Mkill
Halli
hogyan tudom a szöveg mögött áttecö legyen??
rushman
szerintem töröld a rendszer tulajdonságából az usb-drivert, aztán rakd fel mégegyszer, de még azelõtt, mielõtt csatlakoztatnád a scannert

Aquli
Hello!
Valaki tudna segíteni a #4419-ben leírt problémámra?
Elõre is köszi!

Forrest Tomee
Esetleg a routeren próbáld beállítani (már ha van).
Az alap XP-be szerintem ilyet nem találsz.

Forrest Tomee
Google.com-> 'WinXp activation crack' és láss csodát!

A következö a problémám: sok gép van hálózatba kötve mindegyiken XP van. Hogyan tudom korlátozni a letöltés mennyiségét minden gépen, hogy aki használja ne töltögethessen világba mert upc elõfizetés van és 15GB a korlát.
Hogy lehet kiiktatni a termékaktiválást?????

BaLeeX
Van egy elég nagy problémám, akinek van használható ötlete ossza meg velem legyenszíves.

A következõ történt:
Volt a gépemen egy WinXp és egy Win2000 rendszer. Szombaton reggel kiírta egyszer, hogy io.sys bad, insert bootdisk and press enter. Vagy valami hasonló szveget. Nem tudtam mire vélni a dolgot mentem reggelizni, mire visszaértem be volt töltõdve a WinXP (!?). Vasárnap semmi gond, tegnap hazaérek ugyanaz a hibaüzenet de most már nem indult el a rendszer, sõt... Pár újraindítás után ha a bios leellenõrizta az eszközöket (vinyók, cd meghajtók) és továblépettvolna ott mindig resetelt a gép. Azt hittem az alaplap a hibás már el is készítettem az új árát, hogy holnap csere lesz (néha szarakodott ez a régi) aztán mivel már mindent lehúztam a géprõl, hogy kizárjam a hibát csak a rendszer vinyót nem, lehúztam azt is és nem volt reset. Betettem egy indítólemezt (winME-st) elindult és láttam is mindent a rendszer (XP) partíción. Újraindítottam WinXP cdvel itt a javítókonzolon nézegettem és érdekes módon csak a Win2000-et találta meg installált rendszerként de hiába állítottam be, hogy az töltõdjön majd be nem töltõdött be az sem. Próbáltam a BOOTCFG parancsot, eredménytelenül mert csak a 2000-et ismerte fel, nyomtam egy FIXBOOT-ot meg egy FIXMBR-t is, semmi változás. Még felajnánl F2-vel valami WinXP helyreállító lemez betételét de nekem ilyen nincs és nem tudom hol kell csinálni pedig van itt egy XP-s gép most a melóhelyen.
Ja és még ami érdekes, hogy az xp installja FAT-nak ismeri fel FAT32 helyett, pedig FAT32 elvileg.

Ötlet?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Aquli
Es mit szerkesszek át benne?
Igen az alaplapon van.

FormatC
FormatC
Hali Mark!

A boot partíció gyökerében van egy boot.ini nevü file. Ezt kell szerkeztened. Keress rá (rejtett és rendszer attributumú).

FC
0ppika
A CD-rõl boot-olsz és követsz minden ott található utasítás. Minden le van írva érthetõen.

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,van egy XP telepítõ cd-m.
Nem tudom hogy hajtsam végre a formatálást és utána a telepítést,ha valaki volna olyan szíves és segítene ebben nagyon megköszönném. A jelenlegi OP rendszer szintén XP
Lépésrõl lépésre ha lehet mert még kezdõ vagyok és szeretném megtanulni.
Elõre is köszi Maci-Laci
0ppika
És az alaplapodon van USB 2.0?

Aquli
Hello!
Van egy gondom. SIkerult szerezni egy hp scannert. Amikor felrakom, egybol tokeletesen felismeri, de utana nem lehet vele scannelni, azt irja, hogy nincs csatlakoztatva.

Viszont eszrevettem, hogy az eszközkezelõben ki van irva, hogy az usb 2.0 driver nem jo. Az alaplap cd-jen viszont az van irva, hogy az usb 2.0 driverhez tegyem fel a winxp sp1-et, de azt letoltottem, felrakni viszont nem tudom, mert azt irja, hogy nem eredeti a cd-keyem.
Elore is koszi. Márk

ricsi1
szva oppi!

0ppika
Hát ebbõl nem sokat értek, de azért kössz.
Már variáltam mindenféle beállítással össze-vissza, de semmi eredmény.

na hali lenne 1 kérdésem milyen renszerre rakjak xp fat 32 vagy ntfs
a 2 kérdés mi a hiba ha ntfs renszerbe rakom fel az xp akkor a kövit írja ki a következö lemezen konzekvencia lépet fel és ellenöriznie kell a lemezt
és ezt minnden induláskor eljátsza

PetruZ
A hálózati helyekben nem fog rögtön minden megjelenni, csak szépen lassan, ahogy a broadcast-ok elérik a gépedet is. Nagyobb hálóban van, hogy 3-4 nap is kell ehhez. De ha akkor sem jelenik meg minden, elvileg az sem probléma, sokszor tapasztaltam már ilyet, de igazán jó megoldást nem tudok rá. 😊

Ahogy Oppika és Darkboy problémájára sem, mivel még nem találkoztam ilyennel. Viszont átkutattam a webet és találtam egy oldalt, ami ezzel foglalkozik és részletes leírás is van a megoldásra (ha mûködik egyáltalán): http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Guides/winxptweak/6.html A leírás szerint a "File And Printer Sharing"-et kell kikapcsolni a hálózati kapcsolat tulajdonságainál (nekem ez alapból ki van lõve, mivel otthoni gépen potenciális backdoor válhat belõle és lehet, hogy ezért nem is tapasztalok ilyet?).
0ppika
Ja más is válaszolhat rá nyugodtan!

0ppika
Darkboy lehet, de én komolyan kérdem? Kurva lassú, nagyon zavar, a legutolsó XP reinstall óta, elõtte semmi gondom sem volt, rögtön bejött.

Met
Petruz, veled szórakoznak😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Látom nagyon vágod a hálózat témát. Megtudnád mondani miért kell várni 2-3 percet mire betölti a hálókártyát?
Nekem is ugyanez a problémám!!!

0ppika
Látom nagyon vágod a hálózat témát. Megtudnád mondani miért kell várni 2-3 percet mire betölti a hálókártyát? Nem autómatán van az IP cím!

Kösz petruz!
egy lépéssel közelebb kerültem(//ip/megosztás forma mûködik) ahhoz, hogy lássam az ördög arcát😊
sikerült elérnem a windows szervert de még van egy olyan gondom, hogy nem látom ha ugy akarok belépni, hogy:hálózati helyek MSWIN hálózat szal így tallózással nem megy viszont csináltam egy hálózati hely hozzáadást és ezzel el tudom érni, szal ez má nem akkora gond látok mindent ugyanúgy csak tudom hogy még nem tökéletes😊
köszi!! üdv!
PetruZ
Azt kellene még tudni, hogy az //ip/megosztás forma mûködik-e, így látják-e a szerver megosztásait más gépek (ha ping van róla, akkor elképzelhetõ, hogy ez is fog mûködni)? Ha igen, akkor valahol a DNS/WINS (attól függõen, hogy van-e domain szolgáltató a hálózaton, vagy csak sima dhcp+wins fut) körül kell keresgélni, hogy nincs-e kikapcsolva, és/vagy a NetBios over TCP/IP is mûködik-e (ami kell a név szerinti kereséshez is).
jimmyjoint
Gyerekek! Tudna valaki segíteni?
Ha filmet játszok le, újraindul a gép és ezt írja ki:

sziasztok!
Erre varjatok gombot: van egy windowsos szerver amit használunk itt a cégnél. ez tök jól ment volt 2 hálózati meghajtóm... szal eccer elvittem a gépet és csatlakoztam egy ftp szerverhez és annyi történt hogy megváltozatattam az ip-t fixrõl automatikusra...
másnap próbáltam csatlakoznni a munkahelyi szerverhez és amikor visszaállítottam a fix ip-címet már nem láttam a szervert...és tök ideg vagyok me csak ezt csináltam és kész
ja és a ráadás ha megpingelem akkor látja!!!!!
szal ha valaki találkozott ilyennel az lécci írja meg hogy a hiba kinek a készülékében van!! kkkkkkkköszi!!
Spike
Hali!
hiába akartam leszedni a directx-et nemtom....😞 aprogi elvileg letörli de utána még is fenn van + szét**szta a gépem!valaki tud segíteni hogy van valami amivel azt a szar directx-et(9.0.b) leszedhetem ?! elõre ios kösszi
Aquli
Hello! Windows xp-hez Sp1-et honnan lehet letolteni? Elore is koszi!

Spike
kösszi 😄
rushman
DirectX Eradicator 1.08 SR1

hogy a 9.0-hoz jó-e, azt nemtom

0ppika
Erre még énsem jöttem rá!

Spike
Sziasztok!!
Hogy lehet a directx 9.0-t leszedni?Fel kellene raknom a 8.1-et de hiába akarom csak azt írja ki a az installja hogy már felrakta,de közben a 9-es marad...help plíííz
Aquli
Nagyon köszi!!

Tapasztalatom szerint XP (meg egyaltalan NT vonalon) nem boot soran var DHCP-re, hanem a hatterben, vagyis ez nem lassitja vagy "allitja meg" a boot folyamatot.

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

Ha esetleg van hozzaferesed egy XPs gephez, amin ugyanolyan XP van mint nalad, akkor fogod arrol az alabbi fileokat, es felmasolod a te gepedre:

ntldr
ntdetect.com

Ezek az elso (valoszinuleg C:\) particio gyokereben vannak.

Ennek meg kellene oldania a helyzetet. A 2000 indito filejai (hasonlo nevvel) nem tudjak bebootolni az XP-t.

A masik megoldas, ha bebootolsz az XP CDrol es ott van ilyen manualis javito opcio, ahol lehet a bootolasi kepesseget javitani (emlekeim szerint), vagy csak automatikus javitast valasztani. Ez utobbi dolgokat en eleg regen hasznaltam, nem pontosan emlekszem, hogyan mukodik, de azzem azert valamilyen szinten kiirja a kepernyore :-)

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/